csendben

Regisztráció: 2011-08-04 18:04:33

Hozzászólások száma: 15 204

Utolsó hozzászólás: 2021-10-15 14:24


Tapasztalat: 4
Aktivitás: 5
Népszerűség: 4


utolsó 20 hozzászólás

CoronaVirus péntek, 14:24
Hát nem érdekes ?:ennek a cikknek -és a hivatkozott forrásnak is!- egyetlen szerzője ismert (legalábbis senki nema dta hozzá a nevét!). Mint ahogy ennek a nagytudású "CTIAP (Centre territorial d’Information indépendante et d’Avis pharmaceutiques)" szervezetnek se sikerült a nyomára jutni a NET-en... :-)))
OTP részvényesek ide! péntek, 09:04
175
CoronaVirus péntek, 06:44
"Ehhez képest nézd meg az egy évvel ezelőtti számokat":de ah már a számokra nézel,nézd meg is,hogy azok milyen megszorító intézkedések közepette születtek....Rémlik valami?
CoronaVirus csütörtök, 12:49
"Egy nap eredmenyebol mindenfele egyeb statisztika nelkul barmire kovetkeztetni, idiotasag de sokan vevok ra.": én még emlélkszem a tavaszi hsz.-eidre,amikor is napi %-kal bizonygattad vélt igazadat! :-)
CoronaVirus csütörtök, 09:43
Olyan jók vagyunk covidban,hogy még impurtálni is tudunk! 50 román covidost hoznak Szegedre és Debrecenbe.
CoronaVirus szerda, 09:12
Belekeveredtélk a sok linkbe! :-)  Ez volt a beszélgetésünk kiinduló hsz-e:ha így jobban tetszik, pc módon is meg lehet fogalmazni:
"Generációs törés figyelhető meg a koronavírus-járvány gazdasági és egészségügyi hatásaiban – mondta az InfoRádió Aréna című műsorában a Tárki vezérigazgatója.Tóth István György szerint ez a különbség még inkább megmutatkozik majd a pandémia hosszú távú hatásainak vizsgálatakor."Másokat érint a gazdasági visszaesés és a munkaerőpiaci problémák tömege, és másokat az egészségügyi hatások."
https://infostart.hu/belfold/2020/11/06/toth-istvan-gyorgy-nyoma-marad-a-tarsadalom-egeszen-a-jarvanynak
CoronaVirus szerda, 08:37
Az a gáz,hogy a kiindulásnak adott linkben egy szó nem esik se az öregekről,se a fiataloktról,se a kitiltásról,se a tesztelésről.... Akkor minek is adtad azt a linket? Az meg már tényleg vicc,hogy a nyugdíjasok járnak konditerembe,meg rockkoncertre! :-)
CoronaVirus szerda, 08:34
Komolytalan vagy.
CoronaVirus szerda, 06:44
Nem értelek! Te most azt mondod,hogy az öregeket,nyugdíjasokat (védettségivel rendelkezőket!) kellett volna kitiltani a felsorolt helyekről (edzőterem,rockkoncert,mozi) ?
Ez most ugye vicc?
CoronaVirus kedd, 19:55
A két dolognak köze nincs egymáshoz. IT én leírtam,az tény. Amit te,az csak feltételezés (de inkább terelés!)...
CoronaVirus kedd, 19:52
És?Mi következik ebből?
CoronaVirus kedd, 15:11
Téged biztos a góly ahozott...Kár,hogy leejtett! :-)
CoronaVirus kedd, 14:48
Érdekes egy felfogásod van! Azok,akik itt éltek,ledolgoztak egy életet,felnevelték az utánok következő nemzedékek,ezeket az embereket semmibe veszed.Ellenben,azok a szegény határon túli ,kettősállampolgárok,akik egy fillért a kozosbe az életbe be nem tettek,egy jottányit se tettek az országért,de ügyes módon,törvényeket kijátszva extra nyugdíjra (+ minden nyugdíjhoz kapcsolódó extrára is!),ingyenes TB.-re tesznek szert,ezekről még soha egy rossz szót nem ejtettél.... Azoknak az adófizetőknek kellene megköszönni,akik maguk nem vették fel a részükre bizotsított vakcinákat? Ugye viccelsz? :-)
CoronaVirus kedd, 10:09
"A tüntetésen és a rendbontásokban részt vevő Forza Nuova újfasiszta szervezetet ": nehéz nyelv a magyar! :-)
CoronaVirus vasárnap, 12:14
Ezt benéztem! :-)
CoronaVirus vasárnap, 12:07
Románia 85%-a oltott Ez biztos? :-)
CoronaVirus 2021. 10. 08. 15:25
Megint egy semmire se használható táblázat. :-)

friss hírek További hírek