Sziasztok! Tudja valaki hogy a nap vegen mindig van egy nagyobb darabszamu kereskedes, legalabbis igy mutatja az investing.com. Az micsoda? olyan mintha mindig belevennenek meg akkor is amikor 12 font kornyeken volt. koszonom
A cikk szerint is at kene tornie az itt is emlitett celarat, hogy meginduljon, Viszont a piac mar bearazta a legrosszabbat es innentol javulhatnak a kilatasok.
Szerintem is lehet 20 fon az ára minimum, de mikor ? Egyébként miért emelkedik ma ? Esetleg holnap még emelkedhet ? Vagy a 15.5 fontos ellenállás, ami lentebb lett irva, lenyomja ?
Augusztusban vettem 16 font körül, végig minuszban voltam,. Esetleg eladom, és veszek helyette AMD-t ? Bár az AMD kritikát kapott a napokban valamelyik AI processzora miatt
csak kérdésekkel tudok segítnei :-) mennyit ér a cég szerinted? hol a célárad? mire kell a pénz? tudsz venni jobbat belőle? fogodd bánni ha ismét leesik, vagy azt fogodd jobban bánni ha tovább emelkedik?
Wizz Air részvényesek topikja
Azért nyitottam ezt a témát, hogy a Wizz Air részvényesekkel meg tudjuk beszélni az aktualitásokat a vállalattal kapcsolatban.