OTP-TOP

Regisztráció: 2016-09-04 10:26:10

Hozzászólások száma: 3 371

Utolsó hozzászólás: 2020-10-21 15:38


Tapasztalat: 3
Aktivitás: 3
Népszerűség: 4

felfüggesztés(ek):

Moderáció:
Felfüggesztés a teljes fórumból - 2017-07-14 18:27-ig (3 nap, 0 óra, 0 perc)
A moderátor indoklása:
na ne
Moderáció:
Felfüggesztés a teljes fórumból - 2018-08-17 15:24-ig (10 nap, 0 óra, 0 perc)
A moderátor indoklása:
Keress a csürhézésre egy másik helyet.
Moderáció:
Felfüggesztés a "4IG részvény" topikban - 2019-12-14 15:42-ig (3 nap, 0 óra, 0 perc)


A moderálás a "4IG részvény" topik #56104 sorszámú hozzászólása alapján történt.


A moderátor indoklása:
egy kicsi nyugodjon le mindenki...
Moderáció:
Felfüggesztés a teljes fórumból - 2020-04-12 07:00-ig (5 nap, 0 óra, 0 perc)
A moderátor indoklása:
személyeskedés
Moderáció:
Felfüggesztés a teljes fórumból - 2020-04-25 07:22-ig (10 nap, 0 óra, 0 perc)
A moderátor indoklása:
nem muszáj fórumoznod, utálkoznod másokra lehet anélkül is

utolsó 20 hozzászólás

NEW OPUS GLOBAL szerda, 15:38
Sőt lehet magasabbra is szaladunk..ki tudja? Vagy Ti Zelcsi kokáddal tutira tudjátok h.mi lesz idèn,hogy ahogy CIG pl aljról tette ez nem duplazik.. ?? Szerintem nem így talán az èszosztás illik rátok is,de nem is ez a lènyeg,főleg h. ez is év  közbeni minimumrol lett dupla,&2dupla mèg ráfèr a kis "kedvencünk re"😂
Látom unatkoztok páran nagyon,hisz nincs felmozgás ès a jelenlegi mocsár/Csorgás a károgásokhoz/ijjesztgetèsekhez ideális.
Egyèbkènt mi nem 6hóra ès most már nem is csak ide fektettünk, így ha kellemetlen is az irány tartjuk,de nem gúnyolódunk Gyurin,vagy másikon,tekintve,hogy nyílt fórumon nyíltan lehet írni èsszel is,igaz adott rèszhez èrtelem is fontos ami van ahogy látom ha ritkán benèzek,nem mindenkinèl van meg.
Szóval a kenyèr sarkát kóstolgatni unalmunkban szerintem kellemesevb a forumtarsak helyett😉
Illetve kereskedni sem árt csupán trollkodás,szájjártatás helyett,de kit mi tesz boldoggá.
Továbbra sem lesz meglepő, ha idèn nem jön be TITÁSZ,ha bejön örülünk,ha nem meg jön első negyedèvben. Ami szemmel tartandó,az az eredmènydinamika,mèrleg számai ès az erős hazai nyár miatt(amire sírtak sokan március vegèn kb)  hotelek terèn szèp durranás,amit eredményekben várok&nem meglepően 430at vagy feletti árfolyamot,hogy akkor se maradjatok puskapor nèlkül a jövőben ,ha netán nem èrnè el èv vègère valami csoda folytán🤭
Úgy tekintettek erre a papírra sokan mint aranyt tojó tyúkra,érthető hisz menedzsment,ViragJani stb. ezt is mondták,stop nem volt sok helyen valakinek ez nem fáj,valakinek igen ,de akkor miért nem tett??
Tudom,tudom könnyebb mást hibáztatni,mint felelősen kereskedni&ha nem úgy alakul vmi ahogy álmodta szegény pára,akkor a fórumra értelmesen írok,vagy a pfmodi,bárki csak nem ő a hibás.. gyerekes.
Hát vannak fejekben bajok,de ettől kerek a világ. Sokan leírták már,hogy itt ha akarjak megy,ha nem nem,ehhez azért hozzátenném hogy ha eredmények is javulnak folyamatosan,akkor a piac/külföld is bele fog ebbe szólni ès igen lesznek majd lemaradók,kitörés előtt százezrével vevők ,illetve tuti megmondok hangok H.dehát 4hónapja mèg 224volt most pedig 571stb...
Kivezetés lázálom sokaknak meg vágy,főleg aki papirnelkuli vagy olcsóbban akarna venni,hátha remegok dobálják tovább,de nem mi tálaljuk itt ki a lépéseket,mi csak meg tudjuk azokat. A kivezetés pedig elmarad,hisz nem azért loptak ide bele mindent ..
Egyébként aki látott már karon varjút annak nem lehet meglepő egy politikai hatszeltol mèg most is nagyban függő papirnál, ha valami nem épp megfelelő az álmokkal..
Mi páran azt várjuk, hogy erős nyár , kezfertotpenitok,megbízások teljesítése továbbra is javuló eredményekkel karöltve kell hogy látsszon az árfolyamban..
Nah majd jövök "észtosztani",hogy egy magasan kvalifikált forumtars nemrègi szavait idèzzem, igaz csak ritkán hiszen10perc alatt a fórum minősége kiderül H.milyen&vannak itt nálam sokkal eredmènyesebb tőzsdén már biztos 10ev alatt sokkal többet kereső megmomondóbajnokok is, így itt optimista hangra nincs szüksèg hisz jelenleg a sötét kor van mind árfolyam,mind hozzászólások minősège téren.
Igaz hully & Zelcsi két kiváló koponya bátran lehet meglátásaikra akár milliókat is tenni,hisz eddig is annyian köszöntèk már meg munkásságukat,befektetèsi tippjeiket😌😬
Sok sikert a 150alatti árfolyam várásához is meg a 430felettihez is,kinek mi jelent majd jelentős pluszt az már egyèni🙂 
Jó profitot minden rèszvènyesnek (igen lehet csak unokáknak lesz🤨🙃)
NEW OPUS GLOBAL 2020. 10. 01. 00:56
Nem is tagadom,h.akkor is egy szar embernek tartottam ml-t,most sincs ez máskèpp.a papír leszolhato,nyílt forum. volt szép,rossz időszaka a papírnak,kezd hitelessé válni.nekunk elég ennyi is,meg az apró felek.igy is el lehet jutni magasabb arfolyamra.
Savazhatod Te is.nagy mester vagy benne.elismeresem.profit lett belőle,mert hosszú távon ezt tartom lenyegnek.nekunk mèg nem. Innentől csak jobbat várok a következő èvben🙂 szóval most nem kapsz díjat Sherlock komám😂
NEW OPUS GLOBAL 2020. 09. 30. 20:48
Akkor legyen 431😂egyébként az ember úgy kishitűsködik,jelen esetben Te is ah.akarsz,ebbe nem szólok bele,de engedd meg azért h.nekunk legyenek egy a korabbinal jóval több megbízassal bíró jó jelentést kiadó holdingnál a dagonyánál magasabb (árfolyam)cèljaink is😉 köszi Mester😉
NEW OPUS GLOBAL 2020. 09. 30. 20:32
hasonlóan látom, hogy jött egy elemzés. igérték meglett! késett de meglett. 
pincébe várták az árfolyamot a névtelen 7  napos nickek, meg a tuti megmondók, akik most csendben kuporognak. nem gond. klasszisokkal jobb, mint várták.
portfólió tisztult, CIG kiderült h.mégsem szar módon lett továbbpattintva, lehet belőle bevétel 5évig
KALL nem pörög csúcson, turizmus szakított nyáron ez csúsztatva jelenik meg 3. negyedévben, természetesen a világvége várók szektája COVID berobbanásakor is mit mondtak?? kuka lesz a turizmus stb.. akkor is mondtuk, jeleztem, hogy szerintem aki nem kint, majd itthon költ jóval magasabb árszinten(emelve is kapták a szobákat, magas áron a magyarok.. ) szóval van akinek félig üres, nekünk pár befektetőtársammal félig teli az a pohár, hisz látszik a fény az alagút végén az átmeneti átverések, mellébeszélések, lesz 20-ban osztalék és mindneki jól fog járni lózungok után:)
A vihar sem tart örökké:) és ah.a fák sem nőnek az égig, a mélyre nyomott labda ideje már h.pattanjon egy nagyot, van aki papírral van aki anélkül vár rá egy ideje. lényeg h. mindkét kasztnak jó profitot kívánok:) 430 felett(lehet korábban is) jövök :):)
NEW OPUS GLOBAL 2020. 09. 30. 20:26
Olvasom itt a ferdítéseid. Ígértem?? semmit nem ígértem. vártam a kettő nem ugyanaz, csak a pontosság kedvéért. Egyébként ha ígértem is volna semmi különös közöd nem lenne hozzá.
Kettő.. amit az asszonnyal "szívunk" abból nem kapsz. úgy hívják jókedv és az ilyen akadékoskodó rosszindulatú papír nélküli bohócoknak se abból se a profitból nem jut.
egyébként egy valamit ne felejts el, hogy papír nélkül nem fogsz részesülni a cégcsoport profitjából, ha pedig csak trollkodni jársz ide hát jogod, de időpocsékolásra jó másra nem véleményem szerint, amit nem kell osztani persze
Ne lepődj meg ha idén ettől még szép lesz az árfolyam.j különben pedig mással is lehetett keresni elmúlt időkben, ha papírod nincs egy darab sem OPUSból kétlem másból lenne, bár valójában hogy mid van mid nincs az OPUS székházából sz.runk rá:):)
NEW OPUS GLOBAL 2020. 09. 30. 17:54
Sziasztok, 
Sok embernek lesz meglepetés ez a jelentés 🙂 sokan ismét tulajok lesznek ha elkezdi venni a piac..
A Gyurit szapulókra meg szarni,biztos unatkoznak,vagy épp az elmaradt első félévre várt 430Ft -os árfolyamot fel-felemlegető, más topikban szèlkakaskènt többször felsült okoskodókra (430 ezek után idèn simán meglehet) majd tulajokká valnak ők is ha megy a papír ,termel a holding&jönnek szépen az eredmények,ahogy most is..
Lassan de biztosan beindul a monstrum holding ès csepeg a profit..lesz itt idén még felülvizsgált cèlár..
Holnap pedig reméljük ráharapnak a piac részéről is ès a dagonyázást el lehet itt 250 alatt feledni.
Türelem casht terem👌
NEW OPUS GLOBAL 2020. 08. 10. 15:55
Az h.nem jött be tèged nem jogosít fel gunyolodasra, mert látom sok mosolyjellel emlegettèl fel. te pedig kijelentetted ma h.irány az 500 , remélem sikeresebb leszel a "jóslással" mint èn.. De ha nem lenne 500csak októberben vagy novemberben is örülnének
Szóval számomra(a jog is a szándèkot bünteti sokszor..) a szándèk a lènyeg..h.rosszindulatu e valaki vagy nem. Te szememben annak tűntél mikor olvastam.
Inkább várakozunk,vágyakozunk ahelyett ah.sokan sirakoznak itt mègha az árfolyam nem is ott van,ahol illene,de ahogy olvastam elmúlt heteket itt halálközeli a hangulat sokszor..
Mindegy is valójában hisz a végén a kasszánál derül ki h.ki milyen kereskedő,addig a nyílt fórum sokat elbír 🙂
NEW OPUS GLOBAL 2020. 08. 10. 11:52
Szép jó napot:)Végre egy kis mozgás az állóvízben, de a java várható, hogy ezután jön, hiszen TITÁSZ, BUBE, új vezető van a porondon és egyszer a víz alá nyomott labda is felpattan.Reméljük, hogy ez most a CIG-es táma közeledtével, megoldásával és általunk még nem tudott meglepetéssel megoldódik. Igen a remény hal meg utoljára alapon aki nem lóversenyre fogadott itt az bízik. Mi így teszünk. Azonban amit Kfredd is írt , vagy 1378 nál is olvastam most h.visszagörgettem 2 hetet kb, az még ha nagyon ritkán is olvassa az ember a fórumot, de feltűnik, hogy ha valaki mer írni, elmélkedni a fel-ről emelkedésről és nem jön be akkor már megy a gúnyolódás, nem kevésszer friss nick-el a lebeszélés, csak tudjátok ez itt senkit nem hat meg. Ha mennie kell, menni fog és már eleget volt lent. A tulajoknak pedig nem a kivezetés a célja, ezt kb. 7 éves gyermeki szinten még el lehetne hitetni valakivel, de nem azért tettek ide be mindent, hogy aztán idővel az összeset eladják. volt olyan is ami kikerült, részben érthető h.félinfók , vagy még annyi hiányában sem nagyon könnyű táptalaj egy fórum névtelenül riógató bonobók számára. bevett taktika az is látszik a többnickes nesoká ha itt át nem megy akkor 200 és 150-es riogatás, amivel kb. az újoncok etethetők meg, a régiek max elbizonytalaníthatók, de azt sem gondolnám, hiszen aki - mint mi is kb. 25%-os ne realizált mínuszban várunk - beragadt nem az ő szirénhangjukra fog eladni. Ezért fontos h.mindenki maga dönt. Ami még érdekes és olvastam,bár aludni tudok ma ettől, hogy írtam / vártam a 430-at április végére, aztán egy nagyokos gúnyolódott múlt héten ah.nemrég ma visszaolvastam , de ma már az 500ról írt ő is - igen Hully-Gully te voltál a szerző - szóval sok embernél ahogy változik a hangulat úgy esnek kútba elvek is. ezek ellenére év végére ATH-t, azaz új csúcsot várok, azaz 810 feletti árfolyamot, mert ha profitot akarnak termelni, nem lehet könyveléssel tovább trükközni, tehát a második negyedévi jelentésben szép számokat várna a piac illetve egy magasabb árfolyam nem csak nekünk hanem akik a háttérben "lázasan"(ez kicsit túlzás..) dolgoznak nekik is van céljuk a több profit lehetőségével. ezzel az árfolyammal nem sokat nyer se a menedzsment se a kisbüfi, mint Jóska bácsi, vagy párom és én, vagy utcánkbeli szomszéd, sorolhatnám. friss mobilizálható tőkét is innen könnyebb bevonni.. noh de itt nem mindig a racionalitás diadalmaskodik, tehát nem is folytatom és untatom itt a tagokat, hanem megyek kollégákkal ebédelni.Ennek ellenére a papírban szerintem továbbra is nem kis emelkedési potenciál van, főleg tudván, hogy a vasút, energetika jelentős profittermelő centrum lehet. Többet nem is írnék most, majd 300 felett.. remélem ahhoz nem kell már 2-3 hétnyi írást visszapörgetni hanem már jövő héten vagy hétvégén hévízről is meg lehet tenni. ha nem sincs gond, hiszen ez 810 alatt nem eladó!sok szerencsét és sok napozást, mi is azt tesszük:)nem írom h. tévedés jogát fenntartom, hiszen a biztosat senki nem tudja, itt csak elmélkedés folyik. a pénzkeresés és kereskedés máshol folyik.. szóval nem gond, ha a profithoz az embernek részvénye is van..Jó profitot nekünk. Bízunk benne, hogy most már itt is végre a türelem cash-t terem:)
NEW OPUS GLOBAL 2020. 07. 17. 16:23
Annak hűvös aminek akarod. A tőzsde a jövőt árazza normális esetben.
Erre spekulálunk többen is,hogy javul majd mert többet fog èrni(igaz most ennyit adnak èrte) .ezt hiszem,hogy nem csak azért van vezetőség h.pihenjen,Han h.termeljen is. Nem mosolyra jár nekik a fizetès.
Szóval ha maroknyian is vagyunk,de akkor is vagyunk akik befektetèsnek vettük. Igaz lehetne jobb is,de mi nem más döntött így h.mèg most is tulajok vagyunk.
Sok sikert & ha elszáll,mert elfog bármilyen furcsa is mosolyt nektek,ami abból fakad majd h.van ebből a jelenleg sokak által sz*rhalomnak nevezett papírból😁
NEW OPUS GLOBAL 2020. 07. 17. 15:54
Valami rokonod kóstolgasd ne engem. Dale=Elad 
Egyèbkènt ha olvasni tudsz,gyanítom,akkor azon kívül h.gunyolodnál,emlèkezz picit h.nemrèg jeleztem,hogy mi nem ok a cèggel:)
Valójában más befektetèsünk is van,így ha jó ha nem a papír,akkor is eladni itt nem fogunk ,de naponta nem is sütjük tele a topikok,mint páran..
Attól nem lesz 1000. Hiába várjuk,egyébként a holding tartalma igen rendben van szerintem,amivel nem kell egyetérteni,a vezetés az ami nem készség szintű mèg náluk,h.finoman fogalmazzák,azonban ha második negyedévben és utána is jönnek eredmények,javul a trend akkor még kb.mindegy ki vezeti ha eredményt termel..
Abból pedig aki részesülni akar nem árt ha lesz papírja is&nem csak magyaráz papír nélkül,egy Nick mögül ,ah.frocsognek itt sokan.
Sokan még fognak lepődni mikor egy álmos napon,megindul mint pl cig,csak megy is tovább majd:)
Másrészt pedig buxopol,BetGyuri időt energiát tesz a fórumban,Nagykooe is korábban addig amíg mások lefelé beszélnek,negatív vesztes szöveget tolnak napról napra gondolom.
Szóval aki kitart annak respect+aki normális annak is.
Trollok meg bekaphatják👌
Nah irány hèvíz:) szèp napot&hètvègèt!
NEW OPUS GLOBAL 2020. 07. 08. 14:39
Èn legalább várok / vártam valamit & hittem benne. 
Ennek kapcsán is írtam most,jelezve h.nem egészen úgy volt/lett itt több dolog ahogy.
Zelcsi Komád ès Te is úgy gondolom szerettek dolgokba belekapaszkodni, szurkálódni.
 írd be nyugodtan naponta is akár ezt, nekem rosszabb nem lesz vele hidd el.
Ha van rèszvènyed sikert kívánok vele, ha nincs akkor pedig további kellemes károgást , vagy 4IG-nem 1000felè várást, szóval bármit ami örömmel tölt el. Kinek mi jelenti azt az már egyèni döntès.
Nekem jelenleg a nyár ,család jelenti,a tőzsde befektetès nálunk. Lesz itt is jobb nem kèrdès,csak az idosáv . Nyár vègèig 2-3szor mèg benèzek biztos,de több időt erre nem pazarlok.
Szèp nyarat!
NEW OPUS GLOBAL 2020. 07. 08. 12:53
Sziasztok,   Rég írtam ide. Azonban idejét láttam, mert az elmúlt időszak eseményeit figyelembe véve pár gondolat, vélemény ismét megfogalmazódott és most már tudok is írniJ   Amikor akartam írni nem tudtam, mert kitiltottak, teljesen jogosan!!   Asszonynak másnap mondtam is, hogy olyan jól sikerült a keresztgyerek érkezésének ünneplése aznap este, hogy rokonságban feljött a részvény téma ugye és el kezdtük olvasgatni a fórumot, aztán lett elégedetlenség is, pro-kontra és kommentet is írtam a hallottak alapján, amivel ha jól emlékszem, Nagykópé üzenetére reagáltam, nem neki szántam abszolút, hanem az előző storik összegzéseként jeleztem volna kb., de ezt nem sikerült üres kommentként, természetesen, ezért elnézést is kérek Nagykópétól, mert Nagykópé tudom/látom időnként ah.bigprofit is írta sokat tesz, tett a fórumért és ha felnézek is szakmailag támaszt, indokol dolgokat, jól lát összefüggéseket és azon kevesek egyike akik, elemzik is.  szóval elnézést! bár remélem nem vetted szívedre.Gyurinak is tisztelet, mert számtalan troll, csak károgómesterek ellenére is állja a sarat. ez idővel kifezetődik gyanítom, viszont realitás is fontos. ezt elmúlt 4-5 hó alatt mi is beláttuk, ennek ellenére van pár szavunk párommal.   Szóval nem mindig jó a vakhit főleg itt a mi kis szarral tűzdelt, bennfentes infókkal korábban is bíró tőzsdénken (rogán toncsi vagy nem is tudom ki volt aki pl. 4IG idején mikor t-kom nem lett, beleadott, lényeg h.akik abban is érdekeltek voltak már a szarömlést érezték csak, miután pár nagy eldobált amit tudott), mi is kijózanodtunk, azonban befektetők vagyunk, akiket nem zavar, hogy 2-3-5 év-e a térülés/profit, de tény, hogy idén már terveztük év végére h.800-1000 közt adnánk vmit belőle, ez bár nem lehetetlen most még távoli.   viszont az zavaró és épp ezért is fektettünk máshová már az új tőkénkből áprilisban, mert hazug manipulatív menedzsment tagok voltak az elmúlt időszakban, akiknek hittek sokan, aztán kezüket mosva átnyergeltek máshová, vezették a népet, de árfolyamemelést nem tudtak elérni, csak beültetést, vételeket a hitegetéseikkel a kicsiknél, illetve árfolyamcsökkenést.   korábban rettentően hittünk páran nekik, nem is tagadtuk, egy ideig jó is volt amit mondtak, mert ment fel, aztán kiderült h.amit mondtak az lózung. szóval nincs új a nap alatt, ez nem egy MOL, OTP , Richter. ha nem is tolvajrészvény, de van még mit fejlődni menedzsment profittermelésre utaló készségein.   sokan akarják is már ezt látni, hogy ez a cégcsoport ami tényleg érdemes lehet az 5. blue chip névre mikor lesz az, mikor tud hiteles menedzsmenttel bíróként, a vállalt célokat (erről sem ártana néha kommunikálni azért ha már olyan jó fizuért bent ül az új kommunista, azaz kommunikációs vezető) pedig időnként összevetni és jelezni befektetők felé, tudjátok mi vagyunk azok itt csendben sokan, akik hittek/hisznek a lózungjaitokban, hogy mit vállaltunk mi valósult meg ebből és talán ez is javítja az átláthatóságot/szavahihetőségetek…   de szóljatok nyugodtan ha rosszul látom, látjuk és akkor erről is egy közös találkozón akár befektetők nagyobb csoportjával is lehetne egyeztetni.   írtak itt pertársaságról stb., az már rosszabb picit, ha jogi vonalon kell egyezkedni, megmagyarázni valamit, meg nem is gondolom h.ebben a részre nem hajló jogrendben . sejtjük nektek mindenhol is vannak ismerőseitek, hisz sok helyre be lettek ültetve, így inkább az a jobb út, ha amit mondtok meg is valósítanátok. ötleteink lennének de nem nagyon hallgattok csak a vezérre kb., nah meg néha jó a nagyon kimunkált cégvezetésben járta bejára, hisz tudjuk sok jó ötlet van nálatok, de az örülnénk, ha ezután nem csak az  eddig főleg a kreatív könyvelésben, vagyon osztalékkénti, vagy más módon való kitalicskázásában mutatkozna meg..   Részben ezért is történt más papírba történő befektetés az elmúlt időszaki örökségből. és tök érdekes, hogy egy Tesla, OTP – vel már lehetett keresni, mert ott nem az ígérgetés ment.    itt minden papír megvan, de már nem töretlen a bizalom, havi egy kétszer felnézünk, de elég is az az 5-10 perc, hiszen a részvényt érthetően érdektelenség, keserűség is körbelengi sokak részéről, ha lesz történés, kommunikáció, nem csak ezt és ezt csináljuk mi nagyok, Ti meg kisbüfik majd tudtok róla és vagy elfogadjátok , mint irányt, vagy verhetitek a seggetek is a földhöz, nah ha ez lenne, akkor az egy dolog h.élénkebb is lenne a fórum, de több befektetőtök lenne, magasabb árfolyammal, magasabb cégértékkel, de ez csak okoskodás egy kisbüfinél.   Jogos is hogy alig veszik most, hiszen teljesítményt, árfolyamemelkedést nem sikerült felmutatni, X Milliárdnyi extra beömlő megbízás ellenére sem, pedig ha befektetőket, hosszú távon nagyobb szereplőket intézmén yieket akarnának bevonni, akkor azok mit is mondanak,ha látják h.hoppá 2 év alatt 810-ről milyen is a trend, mit mutat a grafikon? azt h.szarunk erre itt bohóckodnak, ígérgetnek..   Viszont érdekes, hogy mikor a magas árfolyamon beömlő milliárdokra vágyott a vezetés akkor volt, igaz most már látni nem teljesen „hiteles” kommunikáció, hogy az OPUS felszínen legyen és jöjjön a pénz és nemzetközi terjeszkedés, meg osztalék.. meg hasonló mézesmadzagok. szóval nem rövidtávra kellene gondolkozni talán, hanem pl. eredményvárakozást is kiadni. igen tudjuk most a Covid jó mindenre, nem lehet tervezni, de idővel ez is jó lenne, meg hogy elemezze végre valaki a papírt, ha már egy ideje ígérgetik. nem gond ebből is tanult az ember, mi is, így fektettünk másba, ez pedig ahogy más is 5 éves időtartamon belül jó lesz, mert ha nem akkor lehúzhatja a cég a rolót, meg a befektetők is, ugyanis ahol 5 év alatt nem sikerül valamit felépíteni, de igazából 3 év (ez idén már leketyeg és ami első negyedévben elindult az eredményeknél bíztató, bízunk is h.megy a tendencia tovább az évben) is elegendő kellene h.legyen, noh ott felmerülnek kérdések a célok , vezetési képességek tekintetében.   a Vezetés ,mivel nulla a hazai piacfelügyelet, szabályzás, így majdnem azt csinál(t) amit akart.   Mindenki jól fog járni.. szépen hangzó kis mondat, de ez inkább a menedzsmentre , Lőrinc pulyáira vonatkozik.   egy kis könyvelési trükk, egy kis ÉCS, nem veszünk ezt, majd mégis veszünk, jó lesz ez, aztán mégsem, megtartjuk, de utána eladjuk az adott vagyonelemeket, cégeket, szóval minimális konvekvencia volt hosszú ideig, talán megmozdult valami, hogy most már termel sok cég, a negyedéves jelentés mondhatni szép, és ha akarnak is vmi értéket kimutatni, mert ha nem lesz érték/részvény/profitnövekedés, akkor ez csak egy orbáni szar marad, a strómanon keresztül – aki okosabb mint cukkerberg - mondom ezt úgy, hogy hiszek továbbra is a storyban, és párom is, plusz év végére már látszani kell a sok idekerült megbízás eredményének.   Szóval mi most elengedtük egy időre és nem heti havi szinten követjük néha, mert nem mutat életjelet, manipulált is és alacsony szerintünk a kereskedés is, viszont ennyi idő alatt ami eltelt dolgozni is tudtak, tehát várjuk az eredményt, a belengetett bővülési célpontokat szívesen látjuk itt , de csak olyat amit nem adnak el 1 év múlva mert mégis szar rájöttök.   Nem is csodálkozom, hogy nincs bizalom ha évente váltják a felsővezetést, valamit bejatrix ül a csúcson, a hatalmas tudásával.. kevés ő ide, meg hiteltelen kb... értem h.vannak okos divízióvezetőik, azonban rengeteg meló várt, vár rájuk, hiszen az összeharácsolt ide mindent irányból rájöttek, hogy nem elég megvenni, azok kezeelésével, továbbfejelsztésével, profittermelővé tételével, profittermelő képességének megtartásával dolgozni is kell. Tehát itt is várunk idén már eredményszinten meglepetést.   Azt nem is tudom h.értékeljem, hogy idehoznak részben a mi azaz részvényesek pénzén egy kommunikációs igazgatót, akinek még hangját sem hallottuk kb..   hiába, mi is annó tudtuk h.ez kockázatos, mert politikai befolyásoltság nem kicsi, de hát voltak jobb időszakok is, létezik stop is, szóval rajtunk a döntésünk eredménye/felelőssége, azonban nem kéne a zsírdisznófejűnek elfeledni h.kik segítették őket oda a nagy lóvésbőrönd közelébe a magasan vett részvények árával, igaz mi nagy tételben 520 felett nem vettünk, de más igen.. Ilyen ez, ez nem játszótér.   Egyébként írta valaki, hogy amíg nem lesznek tömegesen perközösségben vagy hogy nevezik ezt feljelentve, székház elé vonulós, adott újságokban(ami még nem ml közeli) mint téma elővéve véleményünk szerint nem csipkedik magukat, akkor meg talán jönne egy semmitmondó nyilatkozat h.ők mindent(ez megdőlne, hisz MNB is bírságolta őket) jogszerűen csinálnak. Ahogy Kalota elvtárs is, aki gyerekekre izgul a rohadék és kimosdatja a fideszes csorda. noh de ez más téma.. viszont ebből látható h.aki tűzközeli, mi kutyánk kölyke ott sem erkölcs, sem más nem számít. ezzel majd az ő beteg lelkének kell elszámolnia.   visszatérve örülünk, hogy nyár van és hogy Tudjuk megy a munka, sokszor hallottuk már, azonban akik 50-70%-os veszteségben ülnek azokat lehet ez nem nagyon hatja meg. mi akik 30% közeliben vagyunk összesen nem idegeskedünk, mert pont ez az a cégcsoport, amelyik mikor mengindul exponenciálisan fog bővülni eredmény szintjén a kifutó ÉCS, felfutó megrendelés állomány és azok egymásra futó teljesítésének beérése nyomán, ami várhatóan már év vége felé eredményben is látszani fog, ha minden igaz.   Tesla, OTP, Richter pl. és még pár amikkel korábban és most is lehetett a vírus idején keresni, tettük ezekből párral mi is, mert mióta pár „csúsztatás” tavaly kiderült a korábbi menedszment csoda állításai közül, hogy se osztalék nem lesz, meg a mátrai valójában szar meg a főkopasz Geli is hazudott éjjel nappal mint a Gyúcsááány annó, noh azóta máshová fektettünk, pedig sokszor kurva jó választásnak tartottuk,  de nem csak mi hanem ismerősi körben is azok akik korábban adtak vettek, de most már azonban csak kevésbé hívők.   Jobb később mint soha észhez térni és a változásokat figyelembe venni. Ők is úgy látják ah.mi hogy innen még 1,5 év mire ez kb. 810 Ft felett lehet, de az 1.000-es bulin akkor is részt veszünk ebből nem engedünkJ nem rohanunk.   ha tényleg szeretnének értéket is teremteni, részvényesi értéket helyesbítek, mert az érték eddig csak nekik a saját kasszába, meg gyerekeknek termett kb., hisz a családi érdek ugye az első. vallotta ezt lőrinc a c**ány is, mikor jászaival szembe helyezkedett OPUS menedzsmentben Bea a szakmaiság mintaképe, szóval mellé állt, így lett elvileg a kenyértörés köztük.   azonban ideje lenne a közvagyon lopása, jachton utazgatás, egymást mindenféle hazugságokkal kimosdatás helyett felmutatni valamit itt is, mert ugye semmi nem tart örökké, így lehet a ti életetek, boldogságotok, az ő holdudvaruk is véleményem szerint egyszer véget érhet, ja tudjuk hogy addigra már szénné lopták magukat, de lehet nyugodt lelkiismerettel akarnak elföldelve lenni a messzi jövőben, így amit vállaltak el is kezdik már most talán teljesíteni: azaz első szempontnak a részvényesi értékteremtést tekinteni.. nem ilyen olyan indokkal eladni sok sok dolgot – tudjuk portfóliótisztítás, racionalizálás és hasonló faszságok.. – a cégcsoportból nyomott szar áron.   viszont örülünk nagyon h.legalább így is látunk valamit abból hogy dolgoztok ott fent, ha már velünk nem is kommunikál senki, vagy ha kommunikál is mint a Dákó de az sem mond igazat, vagy cinikus, vagy ha adtok infót BÉT-en az is késve jelenik meg.   nem gond aki a kicsit nem becsüli alapon örülünk mi „mindennek” is:)   Szóval Ti ott rajtunk tovább gazdagodott svindlerek szedjétek össze magatokat, mernék szólni így a felháborodott többség nevében és kellemes munkát sikeres profitnövelési erőfeszítéseket kívánok a kisebb, de csak részben elégedett kisebb mínuszban ülő titeket korábban és most is támogató , azaz pakkot nem eladó, árfolyamot be nem rogyasztó, vagyonotokat ezzel szinten tartó befektetőitek nevében:)  ha kérdeznétek, hogy mikor vennénk? venni majd ha 430 felé tornásszátok valahogy akkor veszünk, becs szó, tudjátok olyan becs szó mint az öntelt Gelié volt, mikor válaszolta az interjúban arrogánsan, hogy a lock-up legközelebb már benne lesz a szerződésekben, hát itt már nem lett benne , ez igaz, mert 4IG esetén már talán benne is volt, de abból sem a ti korábbi támogatóitok profitáltak.   Most körülbelül ennyi lett volna amit hozzáfűztem volna. Semmi mást, hisz most ezzel kapcsolatban pozitívum nincs, de a nyárral kapcsolatban van, mert lehet mozogni, családdal jókat sétálni, főzni kint, sütni, napozni. mi is hétvégén Hévízen leszünk ismét.   Szóval a befektetőtársaknak szép nyarat kívánok és sok örömöt, ami most úgy gondolom nem nyári részvényáremelkedésből fog jönni, de ki tudja. A remény hal meg utoljára:)   Türelem cash-t terem(talán itt picit lassabban:) :) Jók legyetek!
Globalis SzOpus Nyrt. 2020. 04. 15. 00:59
Várnak sokan a 100ra..
Pedig Kapkodás lesz... 430fölè várom hó vègèrè..
Nem is ez a lènyeg hanem a rinyáló, lebeszèlö ma mèg erre holnap pozi miatt arra váró k.rvák akik nèha mèg fórumot is indítanak..
Kib.szott egyszerű!!! Neked tolvaj részvény, szar jövő nélküli,vízioval nem rendelkező holding...
Hát akkor taka.odj máshová..
De mi az any*daert itt sírsz,rísz.??
Gyáva nèpnek nincs hazája... Pedig közületek a java gy.va sz.r mert 140alatt sem vett!!
Ezt 500 felett nyáron majd ne felejtsètek😉
NEW OPUS GLOBAL 2020. 04. 15. 00:58
Kapkodás lesz... 430fölè várom jó vègèrè..
Nem is ez a lènyeg hanem a rinyáló, lebeszèlö ma mèg erre holnap pozi miatt arra váró k.rvák akik nèha mèg fórumot is indítanak..
Kib.szott egyszerű!!! Neked tolvaj részvény, szar jövő nélküli,vízioval nem rendelkező holding...
Hát akkor taka.odj máshová..
De mi az any*daert itt sírsz,rísz.??
Gyáva nèpnek nincs hazája... Pedig közületek a java gy.va sz.r mert 140alatt sem vett!!
Ezt 500 felett nyáron majd ne felejtsètek😉
Globalis SzOpus Nyrt. 2020. 04. 06. 23:00
Ez igaz közmondássá is válhatna😀 lènyeg H.nekünk e hónapban kiolvadás lesz ha minden okès,ha nem akkor picit később ,azonban lehet azon kevesek közé tartozom(tartozunk párommal) akik soha nem pánikoltak,hiszen nem egy hóra és nem konyhasuskával fektettünk be🙂
Sok sikert a tulajoknak,leendő vevőknek😉
Globalis SzOpus Nyrt. 2020. 04. 06. 22:46
Minuszolhattok vesztes köcsögök de attól mèg profit nèlkül maradtok🤣
Globalis SzOpus Nyrt. 2020. 04. 06. 22:13
Sok embernek nagyon kellemes meglepetés lesz ez az èv úgy èrzem/gondolom ,de soknak szomorú is, mert várták a 100alatti szinteket,előtte még a 200/300alattiakat,csak ugye SOSE vettek,így a pènztárnál maximum csak sóvároghatnak profitra..
Ez az állapot h.virus,para stb. el fog múlni max.3hónap múlva ahogy elmúlt sok más dolog is..
Minket nem basztok át!!!!
Jó lesz ez srácok👌
NEW OPUS GLOBAL 2020. 04. 06. 18:56
Bigprofit,nagyon jól látod láttad már korábban is ezt a tèmát.
Írtuk is többször h.csak magára hallgasson az egyèn ha befektet..
BetGyuri! Nem elrugaszkodott gondolat, meglátjuk. 
Hidd el sokan örülnének neki🙂 nekem 150-160 Ftmagasságában mikor beírtam h.miert is gondolok e hó végére 430-at vagy felettit,akkor sokan csak néztek, károgtak,de nem foglalkoztam velük hiszen sokan csak károgni, saját pozit kezelni jártak ide a vonalaikkal,pesszimizmusukkal,de ah.irtuk,írtam anno egyszer a shortos kánaán is véget èr..mert OPUS többet èr jóval mint 150-220Ft..
Látszik h.jelentes jó/extra jó is lehet,ha már interjúban is pedzegettèk..
Aki vett lent 2hete már nyert,igaz sokan 150nèl a 100at várták,de hát papírnèlkülieknek,veszteseknek,kishitueknek ah.a tőzsdèn kívüli világban, itt is lenniük kell!
Addig vegyètek amíg olcsó..
Remèlem a hèten nem ez volt az utolsó 15% feletti emelkedès.. igaz van akik nem szeretik a nagy up okat,de ez legyen az ő bajuk🙂
Globalis SzOpus Nyrt. 2020. 04. 06. 14:47
Jó időben kint vannak a vérkakasaim és már nem csipegetik hanem zabálják a részvényt 😄
Globalis SzOpus Nyrt. 2020. 04. 06. 14:45
Szép jó napot az Uraknak..
Irtam morabban a viziomrol ide is,hogy ha jon a vasuti szigno mert jonni fog a hitellel egyutt ugye,meg parlamenti okéval,megtámogatva egy jo jelentéssel,mellé egy javulo járványhelyzettel,amire utalnak jelek,akkor szép lesz a nyár,de anélkül is:)
Illetve én 160nál beirtam h.430ra várjuk(max kárognak a varjuk ha nem ott lesz) hó végén:) hisz álmodni,spekulálni jó. Shortosnak lenni pedig nagyon nem jó most a megvaltozott idokben lenni,de ezt ha nem irom is tudják ők..
Sok profitot nektek(aki mert/tudott 130-40nél venni ~50% adózva a zsebében lehet..)

friss hírek További hírek

 • BÉT
 • Indexek
 • Deviza
 • Befalap
   • Forgalom
   • Nyertesek
   • Vesztesek