OTP-TOP

Regisztráció: 2016-09-04 10:26:10

Hozzászólások száma: 3 276

Utolsó hozzászólás: 2020-02-18 15:31


Tapasztalat: 3
Aktivitás: 3
Népszerűség: 4

felfüggesztés(ek):

Moderáció:
Felfüggesztés a teljes fórumból - 2017-07-14 18:27-ig (3 nap, 0 óra, 0 perc)
A moderátor indoklása:
na ne
Moderáció:
Felfüggesztés a teljes fórumból - 2018-08-17 15:24-ig (10 nap, 0 óra, 0 perc)
A moderátor indoklása:
Keress a csürhézésre egy másik helyet.
Moderáció:
Felfüggesztés a "4IG részvény" topikban - 2019-12-14 15:42-ig (3 nap, 0 óra, 0 perc)


A moderálás a "4IG részvény" topik #56104 sorszámú hozzászólása alapján történt.


A moderátor indoklása:
egy kicsi nyugodjon le mindenki...

utolsó 20 hozzászólás

Globalis SzOpus Nyrt. kedd, 15:31
Szia Big és mindenki más,
Igen hát a nyílt fórumok olyanok, hogy adott esetben lehet le/felbeszélésnek érteni/olvasni bejegyzéseket. Korábban, ha optimisták voltunk, mert ment és még jópáran vagyunk is optimisták, mert nem 1 évre vettünk, az volt a baj, néha pedig ha lefelé ment és akkor is próbáltuk pozitív hírekkel (utána már arra is esett igaz, de ez hazai specialitás OPUSKA táján sajnos most) a lelket tartani is baj volt, így tartsa mindenki magában a hitet és kereskedjen saját feje szerint, ami alap sikeres profitábilis tőzsdei jelenléthez, de ne tegyen le az 1.000-es buliról.
Október 16.-án remélem már meg tudjuk ünnepelni, egy pénteki nap:) Tudjátok dolgoznak a srácok mészijány megmondta.
Türelem casht terem;)
Globalis SzOpus Nyrt. csütörtök, 16:15
Sziasztok!
Ezen én is:) várunk már egy jó napra páran, ahol 13% - os plusz után másnap is lesz még egy jó hír pl. vasutas nem kis megrendelés, mert mozgolódnak a vasútas megrendelések is, így jó lenne ha lölő az egysejtű inkább nyilatkozna, vagy az új kommunikációs csajszi..
Unokáknak majd jó lesz:) ja nem hisz idén 1.000-es buli(ennyi marad meg a befektetésünkből, noh viccet félre téve azt is nyílt kapukkal várja a plepsz) 
Jó lesz ez, csak nyikorog még a gépezet, meg kéne olajozni:)
Kitartás cash-t terem, vagy xanaxos napokat. kinek melyiket:)
Globalis SzOpus Nyrt. 2020. 02. 10. 17:55
Így igaz 350 feletti hetet a nèpnek & robogó OPUS vonat után futast👌🙂 
Globalis SzOpus Nyrt. 2020. 02. 10. 17:54
Szèp jó estèt!
Szèp nap volt. Az állóvíz felkavarodott. Nagy cèg nagy tervek több idő kell ahhoz h.összeèrjenek a puzzle darabjai..
Ha 12%al ment volna nyugovóra,az sem lenne elèg hidd el adott embereknek..
Mondta mèszi lány h.dolgoznak(közben okoskodnak is azèrt) ,aki nem hiszi adja el,majd ha lesz egy 23%os nap pl majd visszaveszi utána,vagy április vègèn 430felett pl.
Ez nem a barcsi ahol 3nap alatt sok büfès milliomos akár lennék..
Ez szerintem nagyon szèp nap volt,az e-on szèp falat lehet főleg h.nem nyomdával,hitellel is megszerezhető nekünk!
Globalis SzOpus Nyrt. 2020. 01. 29. 17:24
Ezt az 5,9-et (5,8-ra emlèkeztem) írtam èn is(de nem rèmlett h.rèszb3ny lett volna mellè fixen adva) ami nemrèg cikkekben is megjelent.
A vizsgajegyemnek pedig megnyitva az elektronikus napló.
Lehet csak2-est èrt bár annál szerintem picit többet,egy erős kettes fölèt talán..
Viccelődèst fèlretève lehetsz alapos,ha vagy sikeres,vagy lehetsz penge TA-s ha m3gsem adsz el ahol graf. Alapján tervezték.
Itt a siker mèrcèje az egyenleg a pèmztárnál mindegy is h.TA guru vagy vagy mezei hazimariska nèni,vagy közepes büfi átlagos tudással.
Kereskedők ès nyerj ès itt többen nem keveset fogunk nyerni,ez nekem nem kèrdès!
Kikapcs,sziasztok😃
Globalis SzOpus Nyrt. 2020. 01. 29. 17:16
Ja & remèlem Maximova tanár úr remèlem egy gyenge 2-essel átengedi majd a második negyedèvre, ha már egy kèt infómorzsát helyesen be tudtam helyezni😜
Jók legyetek☺️
Globalis SzOpus Nyrt. 2020. 01. 29. 17:13
Tavalyi èv tènyleg Kuka. &Tudom Bubu,H.Te,Bigprofit,BetGyuri,Buxopoly stb. Hívők. Van rá simán 2-3èvünk mèg az asszonnyal:),de azon sem csodalkoznèk ha idèn Q4-re ATH lenne mert paksi 380000 oldalas földi elkèszülne&addig már jó pár kivitelezés I èpítőmunka az.vmi már leesett leesne,az addig megnyert 50-60mrd nyi vasútfejlesztèsből (~15-20%ot a300mrd jól opusba várok)
Idèn mèg találkozunk(1000-es buli😉👌)
Globalis SzOpus Nyrt. 2020. 01. 29. 17:09
Köszönöm a vizsgakèrdèseket😅
A vètelár ha jól emlèkszem eleinte 48-50 mrd Ft - ról szólt.
Utána 38+40 mrd volt olvasható. Eddig kb 6Mrd ra,vagy 5.8Mrd - rá emlèkszem,hogy tènylegesen ki is lett fizetve,ami visszakövethető tavalyi beszámoló alapján
Osztalèkkiemelès kapcsán azonban kb.11 körülire teszik piaci szakèrtők. Eladás után kiderül ez is gondolom.
Vesztesèges műkődès ellenère nem szegyelltek11 mrd Ft - ot kivenni az elhatárolt 57Mrd Ft os eredmènytartalèkból,amiben így ha az állam megveszi maradhat mèg 46Mrd(ha 3v vègèn nem nyúltak ,dèzsmáltak bele ismèt Lölőèk..) eredmènytartalèk.
Vètelár valójában nem lehet 11-12mrd nál magasabb így vèlemènyek szerint.
Mennyi ècs-t fog leírni..? 100mrd ról jelezték annó,ami nagy felháborodást váltott ki5èvre,de ennek valódi mèrtèke ha vèget èrt a folyamat amiről a konyvelőjük ad neked biztos infót èn nem,derül ki. 
Nem egy èv lesz, több èvre szórva vetítettèk előre,de ah sok dolog változott itt ez is fog mèg szerintem sajátos változni előnyünket hisz kreatív a hazai könyvelők hada ha arról van szó,ha pedig nem az eredmèmyek mellett várom H.jelentősen eltörpül már jövőre.
Volt befektetői tájèkoztató benne cèghálóval,ágrajzkènt a%okkal.
Nem keresem ha nem gond most. legfeljebb Maximova tanár úr ledomgol tudatlanságot miatt a földbe:)
Plusz nem is èrtem,h.mièrt fontos ez? Amiatt h.ha nem 100ban általunk tulajdonolt cèg kap megbízást pl.hány % a kerül ide a profitnak? Memóriám sem a règi,mert 54cègre emlèkeztem.
Nem igazán èrtem mihez kell. Van ahol többsègi,van ahol csak 51%jött be mint pl.èpitőipar,van ahol még kisebbsègi tulaj (10%kb 4ig)&likvidkèmt tekintenek a pakkra akár cigben is.
Vagy lehet ezzel csak tőzsdei általad vèlt alkalmatlanságom megerősítèsi bizonyítása kívánatos kifuttatni?😃 Mindegy is.
Leírt ÈCS. Kèrdezted,nem vagyok könyvelő,ha ezzel akarnak eredmènyt eródálni nem kimutatni ès kozmetikáznak,akkor egy ideig nem mutatnak ki talán sok bevètelt,de mivel akarnak bővülni költsèg ès működèsi szinergiákat kihasználni így kell hozzá profit soron is eredmèny,szóval nem hoz plusz befektetőket a sunyiskodás kozmetika mint tavaly,hogy jelentős árbevètel ès profit mellett mínuszos lett.
Eladás után mi lesz a rèszvènyekkel? Nem tudom,majd kiderül, ha eladták. 
Ilyen infóra nem emlèkszem,H.ki lenne fixalva. Ami nekem lènyeg h.kikerül a nehezèk,hiába volt nagy ígéret,de a kb.meg12*eződő CO2 kvóta benézett.
Amire emlèkszem fejből H. 72.677% került hozzánk 2rèszletben. EPH-s cseh tulajt tavaly jűniusban vásároltuk ki v3gül aki eddig 50%ban volt tulaj& Status Power Investing valami ilyen nèven futó közvetetten tulajdonolt holdingbeli Kft-nk vette meg&lett júni vègèn a teher
Lènyeg h.tisztul is,fejlődik szerintem a cèg,igaz sunyik a hallgatással sokszor, viszont nem vèletlen lett behozva 611Ft ön ide több tètel. Bukni nem akarnak ők sem,ahhoz túl kapzsik.
Vasúti tenderekre is 3hazai igazán nagy player alkalmas2 homlokon- mèszin keresztül kormányközeli,így ebből is lesz profit.
Ha fenti kèrdèsek mint ècs elengedhetetlenül fontosak lesznek rèszemre,ennyi megbízás mellett akkor ami hiányos infó majd innen biztos meg tudom.
Egyèbkènt OTP,MOl esetèben ah.itt sem voltam mindennel fejből kèpbe sem voltam kèpbe,nem is tartom fontosnak pl.a badwill leírás módszertanát pl. Vagy a pontos marzsokat elegendő volt számomra, h.melyik piaca bővül bankpiacnak,vagy MOL esetèn OpEc kvóták kitermelèsi költségek h.alakulnak,nah az más t3szta,meg ennèl a pár tènyezőnèl összetettebb.
Nekem itt is elegendő h.nyugodtan tartsam kb18-20%os negatív profit mellett (OTPnèl volt 23%is ukrán orosz annekt idejèn, majd rá minszki "bèke", amit vártam is után 3hóval 30+%,pedig fórum rá ha hallgatunk el kellett volna adni,nah ezèrt nem innen döntök😅☺️) a jövőben a fő szegmenseink mint emergiatramszfer,hálozatkarbantartás,vasút/útfejlesztès,èpítőipar&pl turizmus bővül,hazai mellett uniós forrásokkal támogatva.
Nem mondom magam olyan alaposnak,ahogy enyhe cinizmussal vegyítve olvastam a leírást a befektetési mintámra,inkább eredmènyek alapján sikeresnek neveznèm a tőzsdèzèsem,mert lehetsz alapos ha mellette nem vagy sikeres:)
Szóval így hèven hazafelè ennyit fűznèk hozzá&majd olvasom mikor igènyem,kedvem tartja a jövőben is ritkábban(ha csak ennyi mozgás van) meg sűrűbben,ha több a törtènès az árfolyamban a fórumot.
Ha viszont Te bekèrdeztèl ennyi dolgot,nekem csak arra terjed ki a kíváncsiságom h.430 felett elhiszed e hogy április vègèn már fent leszünk?.
Tudod ez csak csontos Vudu árjelzès semmi más vagy TA, de odavárom.
Köszi & továbbra is jó szórakozást minden befektetőnek,mert ez játèk nem konyhapènzzel 😃
Globalis SzOpus Nyrt. 2020. 01. 29. 15:51

Pont azt írtam másik topicban is,hogy van hová fejlődnie a holdingnak mèg több fronton, illetve H.OTP megbízható,ez pedig jelen vezetèssel mocsár mèg,de kiváló az alap ami benne van&amik jönnek megrendelés nem hètről hètre..
Szóval nem látom hol lenne összehasonlítás a2cègnèl.
Párhuzam a racionálitásra èrkezett az írásomban, h.valami abból is jutott pici nekem😉, ha ott is itt is sikerült jó vèteleket eszközölni, mert szavaidból úgy tűnhet, hogy ha kis èlcelődès van az már biztos csak irracionális helyről èrkezhet..Ilyen ez a szólásszabadság..
Másrèszről ha remèny,ha spekuláció adott felvetès(em),de a tőzsde a jövőt árazza legfőképpen,így abszolút fontos feltètelezèsekkel,kimenetekkel kalkulálni.. 
Szerintem Te sem teszed ezt máskèpp TA-zgatásnál..hisz ott se tuti egy ábra másnapja (ah.ez sokszor itt látható is,leginkább itt látható),de ezt neked felesleges is elmagyarázni
 vagy nem bukik vagy elbukik mindenem. Nekem ez továbbra is a jósda😃
Nem fog! Az pedig h.magánvagyon volt egy dolog,de mostmár bent van egy nyrt-ben, amiben nekünk is van rèsz(vèny)em nekem tetszik továbbra is!!
 továbbra is tartom mint kijelentèst&vèlemèmyem,hogy vannak sírók,plusz olyanok is akik ha valaki optimista,mert továbbra is bízok a cèg lehetőségeiben már gond(főleg azoknál látható ez akik lefelè játszanák meg az irányt)
Nekem mindegy hogy neked,nektek tetszik e h.mit írtam, mert a vèlemèny(ed) szabad,de abból profit(om)od nem származik.
 
A vègèn pedig úgyis az számít h.a pènztárhoz fáradva mit mutat az egyenleg:)
Mióta tőzsdèzünk,tőzsdèzem vesztesèges tradem nem volt,amihez a logikám,olvasásom,releváns hírek szűrèse,kinti piacok trendjeink nyomonkövetèse ,remènyem, spekulációim stb.segítettek hozzá TA nèlkül, így továbbra is bátorkodom majd leírni ha tetszik ha nem, ha fenti kèszsègek hiányában valahol többször kitűnik h.nicknevek sírnak sokan tőzsdèhez szüksèges alapismeretek nèlkül,de befektetve,ha nem jön netán a(zonnal) profit!
Mikor ide fektettünk először is olvastam, több pakkban több sávban vettünk,szóval 2017Q4 óta tulajdonosok vagyunk.
Nem is rohanunk. Elmaradt egy kèt dolog tudjuk,van ami nem valósult meg de megrendelés ék vannak,ergó profitban meg kell h.jelenjenek idővel ha elvègzèsre,rèszben elvègzèsre kerültek.
Szóval lehet temetni is ezt adott szemszögből,illetve bízni benne is adott èrdekből ki merre áll ugye pl. Poziban.
További jó elemzèseket, profitot & papírt azoknak is akik csak írkálnak minuszolgatnak,de venni pl.nem mernek mert várják a 251 ès hasonló lentebbi sávokat,vagy 349felett már belèpnènek.
Kívánom mihamarabb tudjanak belèpni!:)
Tisztelettel az optimista,nèha talán jövőbe is látó, de profitot türelemmel mindig váró😉😃
Globalis SzOpus Nyrt. 2020. 01. 29. 00:23
Utolsó mondatban korrektor volt az úr😃 helyesen : nem èheznek,ha....
Szóval röviden: találja meg aki befektet a számítását💵💰👌
Globalis SzOpus Nyrt. 2020. 01. 29. 00:05
Attól ne fèlj Maximova h.lenullázom,de köszi a kárörvendő jóslatok😉😅
Igen többes számot használok,mit használják felsorolást,h.kik a notorikus leneszèlők,pánikoltatók?:)
Nem egyszer van,hogy pincèbe várják jajveszèkelnek,kukába a vezetèssel ,lámpavasra velük ès a többi hasznos,racionális dolog..
Ezt max Te tetted hozzá hangulatkeltèsnek, hogy picsogó èrtetlenek vannak..nem írtam.
Viszont neked aki elèg aktív fórumokon biztos van tapasztalatod arról & láthattál is - bár lehet tèvedek-,ilyet h.nemcsak itt de máshol ha időszakosan benèz az ember nemegyszer van világvège hangulat.. sírás,de arra esze nincs az egyènnek h.megnèzze egyáltalán h.mit nyert a cèg eddig,mik a nemzetközi hírek/trendek a minket èrintő iparágakban,mint pl.vasút..ha már ide fektetett..
De ha már tènyekről beszèlsz talán volt a korábbi beírásomban is pár tènyből,szóval ah.momdtad aki akarja majd úgy dönt h.szerepel nálam is tèny ès nèha elolvad.,de ha nem sem èrdekel különösebben.
Nyitott fórum ugye így azt írunk amit akarunk,max Csokibá ha cink a tartalom offolja az egyènt..
&ha vetted a fáradtságot,ahogy írtad rám (&kèpzeld vettem,mert nemzetközi gazdasági hírekből szedtem pl. h.lesz 86Mrd EUR vasútfejlesztès Dzsörmeniben,aki nekem tulaj ak jó hír,de lehet màsnak is infó)&elolvastad akkor látható tisztán h.talán tènyek is megjelennek az írásomban,ha nèha írok ide. 
Szóval a hitelessèget nem a Te vèlemènyed alapján,vagy enyèm alapján alakítja ki az ember másról szerintem..
Tehát fentiek alapján akkor csak van jajveszèkelő. Ezzel nem kell egyetèrteni, de cáfolni is felesleges,mert attól mèg van nyivákolás.. Attól felfedezhetők mèg ezek a hangok..
Ki mondta h.pszihè az egyetlen fontos erő? Te maximum itt. 
Látom kiragadnál dolgokat,vagy sarkítani de nem baj. Nem te vagy az első az ilyen èrvelèssel.
Nem írtam h.pszihè kell csak,de elmúlt10èv tőzsdèzèsem tekintve H.tőkeáttètelem sosem volt a pszihè nagy kulcs volt amellett h. Olvastam imformálodtam,magam hoztam döntèst&termèszetesen fejlődèsi potenciállal,vagy prosperáló piacokra,règiókra orientálódó terjeszkedő cègekbe fektettem,fektettünk párocskámmal&nem 3napos csodákba. 
MOl,Richter is hozott eleget,de legtöbbet OTP(ott pl.hírekből amit vezetők nyilatkoztak nem keveset lehetett keresni pár èv alatt,mert ők hitelesen kommunikáltak,majd amentèm èpítkezte,akviráltak,ami hozott profitot a cègüknek&nekünk is büfiknek. 
Jaa ès ha èrdekel nem kevès ember kereskedett ott meglátásom tippjeim felhasználva, ah.jeleztèk kèsőbb. Amik be is voltak írva időben.
Pl., Èves tippversenyben 17-ben 1%eltèrèsen belül eltaláltam árban alját tetejèt arra az èvre... Vagy a kb.15%os talán áprilisi lezuhè (kb.9400-7850kb) idejèn beírtam h. Júni vègère 9600ra várom & ott is volt, szóval valami racionalitást csak ki tudok nèha csikarni,ha van èrtelme. noh de az OTP volt. Ez pedig a dohos mocsár😅, azonban nagyon jó potenciállal, hisz van egy kevès megbízás,a teher mint mátrai meg lekerül a vètelár bekerül,szóval jó lesz ez is.
Tehát racionális gondolat az akad itt is biztos,csak èpp cègvezetès nem elèg racionálisan mèg..
Attól pedig nem tartok h.egy ilyen cèggel nullázom, ahol sok jó dolog alakul,meg sok megbízás bent van már.. Erről másik csoportba írtam pár gondolatot.
Egyèbkèmt írod itt a feltètelezèst h.lenullázom a vagyonom..
Mi vagy Te jós?:) Vagy szavaiddal èlve honnan a jövő tèvedhetetlen ismerete h.majd lenullazom?:)
Nincs tèvedhetetlen jövő ismeretem,de neked sem,hisz TA is csak eszköz. Nèha jó, többször nem.
Ez egy játèk,spekuláció,imtuíció,nèha szerencse,kitartás stb..
Tehát nincs szent grál,de stressztűrès az fontos..
Ha idegesít,h.azt írtam amit gondolok,gorgess át:)
Nekem megèrzèsem,logikám az van egy pici&ez nem kevès sikerhez/profithoz segített már hozzá itt.
Te TA ban hiszel itt , lehet papírod is van OPUS. èn pedig magamban,megèrzèseimben,plusz abban h.jól olvastam eddig is ès fogok ezután is a sorak közt,igaz ez nèha türelemmel jár.
Sok szerencsét neked is,a shortosoknak,finoman lebeszèlőknek is,aki szerint a cègnek kevès jövője van,főleg azoknak akik nem érkeznek ha netán fèl èvig stagnál,vagy ellenükegy picit a piac,vagy nem fial egyből a betett pènz.
Ápriisban majd 435,nyáron pedig 611 felett már jóval nyugodtabb lesz sok ember:)
Vagy nem😅
NEW OPUS GLOBAL 2020. 01. 28. 23:10
Nem válaszoltam, mivel a korábbi mondanivalómban már megfogalmazására került pár irány ami profit hoz(ott)hat idèn nem keveset(&megvárjuk) illetve van benne több terület leírva(vállalatirányítási, kommunikációs,szinergiafelhasználási,költsègoptimalizáció) amire a menedzsment fontos h.fokuszáljon a fejlődès/bizalom/kisbüfik számára is átláthatóbb működés èrdekèben.
 plusz ha tényleg akarnak ès nem csak porhintès parasztvakítás volt a külföldi tőzsde ,roadshow,lesz osztalèk stb tèmakor(+Beatrix szavai)akkor fentiek meglète nèlkül neres korcsbrigádon + haveri kezeken kívül egy ideig ide intézményei büfik se itthonról se kintről egy egysègnyi tőkèt nem tesznek.. egyrèszt èrthető
Ki mondta h.most vettük..?!😃 Èn nem emlèkszem rá..
 
A megbízások megvannak,tőke hozzá szintèn meg likvid tőke.
Ezek ha parlagon állnak nem is termelnek,meg az is bukta ha nem használják ki ezt a pènzt(kètlem h.a mohó csapatnak ne járna jelenleg is az agya a mit vegyünk meg olcsó vonalon..)
Szóval nem aggódunk,de akkor neked se nagyon kell ha van időd..
Tudom h.itt semmi nem biztos,nem ma kezdtem,de ha egy országban 5% volt2èv egymás után a GDP up+van "kis" uniós pènz is mellè+haveri tender bírálók&szándèk a vasút fejlesztésre, turisztikai fejlesztések re részben ezen pènzekből,export cuccot meg vasúton jól ellehet hordani pl..egy Koperig stb. Lehetőség sok van H.profitáljunk(mátrai ha lezárul ès eladási ár is jó lesz,sztem jó, de már csak a pszihó is segít ha egy súllyal kevesebb,meg titász bejön stb.),akkor ez a tehèn előbb utóbb fialni fog..😉 főleg ha èves jelentèsnèl nem egy kozmetikus állítja majd össze a számokat,hanem virítani befektetőt vonzani is akarnak..
Minèl tovább etetik (megbízásdömping) annál nagyobbat szül az a tehèn😉😅🌋💰
Globalis SzOpus Nyrt. 2020. 01. 28. 20:09
Lehet minuszolni, de tudjátok: az nevet aki a vègèn nevét..ès èn/mi fogunk,mert nem fogyunk el pszihèben,ahogy lehet látni ès tesztek hètről hètre itt sokan gondolom napról napra sírással jajveszèkelèssel..
Mondom ezt úgy h.mi is kb.20% zaccban ülünk 
Fontos H..ne naponta lead ha 2-3èvre tetted be pl.
Első jelemtès után 435felett remélem találkozunk!
Sok profitot a nèpnek👌
NEW OPUS GLOBAL 2020. 01. 28. 19:58
Nem kell bemutatni a cèget picit 300 felett kezdtük el venni..de az Ars poeticám h.szavaiddal èljek mester akkor is ez volt h.válogassa meg az ember h.tesz e pènzt egy politikától átszőtt cègbe vagy nem...
Illetve egyike vagyok a vèrhívőknek egyèbkènt
Szóval kèrlek ne mutasd be az elmúlt időszak tortènèseit, mert heti 1-2 órám mindig van átnèzni a törtènèseket:)
Azt pedig csak kèrdèskènt teszem fel H.honnan tudod,h.lefelezik a tőkèd ès nem triplázzák èv vègère..?!
Milyen befektető az,aki nem ad el stoppal mondjuk 15-20%os lejtmenetben..??
Olyan aki hisz a cègben,ergó nem lehetett stopja ,bízott, de a piac ellene dolgozik(meg a brokik is jelenleg cègvezetèssel együtt)dolgozott.. így vár,mert kezdetekor pl3èves idősávot határozott meg ès egy profitcèlt..
Itt más nem lehet felelős. Ha pedig bízol akkor nincs para..😃
Valamint ide nem 10èv alatt megtakarított tőkèt kell betenni - lehet senki nem mondta - Hanem olyan cash-t,ami lehet olvad,de lehet robban sokszorosára.. de akár elvisz ez 2 èvet is..
Így látom,de ugye nyitott a fórum lehet sokféleképpen gondolni, viszont venni eladni időben  csak az egyèn tud helyettemás nem..
Szóval kiè is a felelősség?
Jó kereskedèst!
NEW OPUS GLOBAL 2020. 01. 28. 16:35
*szólniuk
NEW OPUS GLOBAL 2020. 01. 28. 16:34
Sziasztok,
Mi is majdnem minden pakkunkkal párommal mínuszban.
Mellè Kuss van a management rèszèről..
Idővel muszáj lesz szokniuk,hiszen hiába jó a portfóliójuk,sok funda került bele,de nem ártana mátrait lezárni jól,szinergiákat kihasználni hisz egyik cèlja volt a fúziónak anno..
Ja ès nem mellèkesen ha külföldi befektetőt akarnak(jaa az csak Jászai ès fekete lózumgja volt hisz amíg nem költséghatékony &jó profitabilitás ú (Cost to assets ratio) egy holding pl vagy cèg addig kintiek felè sem stabilnak nagyon,de biztos azèrt vannak ilyen csendben,mert èpp lázasan dolgoznak..
Szóval idővel meg fognak szólalni, ha majd mindent is megvették itt lent a posványban. Dörzsölt brigád ez..csak èpp azt feledte el h.sokan hitték nekik ,befektettek ès abból ők profitáltak. Nekünk alacsony az átlagár,nem konyhapènz így nemcsak Nekik - de nekünk párommal sem - nem sürgős.. 
Másról nem tudok nyilatkozni,nem is akarok.. ez befektetés,nem lövi,lehet 2-3èv is simán az.egy rövid távú befektetés szokott lenni "tankönyv" szerint..
Viszont talán valami abból a 86 MRD eurós vasútfejlesztèsből, amit nèmet közlekedési miniszter mondott zöld vasút fejlesztèsre vmi csak cseppen áttètelesen ide is.. ja ès biztos nem hülye a csóka..azt is mondta h.ez a vasút èvtizede lesz:)
Èm meg mellè azt mondom meg az Opusè!! 
Pont ez a cèljuk szerintem,kivèreztetès!! Akitől csak lehet elvenni,infó nèlkül hagyni(okè dolgoznak, mondták hallottuk többször..)&így a fórumok esetleges pánikhangulat nèha erre mèg rá is tesz.
Azonban lesznek 3 havi jelentèsek,szóval alakul ez,ha pedig haladni akarnak akkor akár olcsóbban is de Belgrád vasútvonal nak is neki kell h.lássanak majd. Aztán mikor elindul a gőzös - mert elfog - sokan kapkodnak majd szerintem.
TA...igen ritkán jó ide is,de nem most mikor mátrai ki,más majd be stb.változások vannak a csőbenèg
Itthonra idènre 300mrd Ft előirányzott vasútfejlesztèsből kètlem h.ne kapnánk..
Igen csend van,azok pedig most sokaknak mint biznisz h.vasut,vasutak  messze(de közben lehet mégis nagyon közel..)de a tőzsde egyik lènyege pont a spekuláció,illetve szemszögünkől a saját döntès ès nem más okolása. Felelősségvállalás!
Ez fontos:) 
Sok sikert ès profitot,ja meg kitartást is, hisz április vègèn már tisztul a kèp,ha valamit komolyan is akarnak ezzel a holdinggal,márpedig biztos,H.akarnak😉
Globalis SzOpus Nyrt. 2020. 01. 28. 16:26
Sziasztok,
Meg fognak, ha majd mindent is megvették itt lent a posványban. Dörzsölt brigád ez..
Nekik - de nekünk párommal sem - nem sürgős..
Talán valami abból a 86 MRD eurós vasútfejlesztèsből, amit nèmet közlekedési miniszter mondott zöld vasút fejlesztèsre vmi csak cseppen áttètelesen ide is.. ja ès biztos nem hülye a csóka..azt is mondta h.ez a vasút èvtizede lesz:)
Èm meg mellè azt mondom meg az Opusè!! 
Pont ez a cèljuk szerintem,kivèreztetès!! Akitől csak lehet elvenni,infó nèlkül hagyni(okè dolgoznak, mondták hallottuk többször..)&így a fórumok esetleges pánikhangulat nèha erre mèg rá is tesz.
Azonban lesznek 3 havi jelentèsek,szóval alakul ez,ha pedig haladni akarnak akkor akár olcsóbban is de Belgrád vasútvonal nak is neki kell h.lássanak majd. Aztán mikor elindul a gőzös - mert elfog - sokan kapkodnak majd szerintem.
TA...igen ritkán jó ide is,de nem most mikor mátrai ki,más majd be stb.változások vannak a csőbenèg
Itthonra idènre 300mrd Ft előirányzott vasútfejlesztèsből kètlem h.ne kapnánk..
Igen csend van,azok pedig most sokaknak mint biznisz h.vasut,vasutak  messze(de közben lehet mégis nagyon közel..)de a tőzsde egyik lènyege pont a spekuláció,illetve szemszögünkől a saját döntès ès nem más okolása. Felelősségvállalás!
Ez fontos:) 
Sok sikert ès profitot,ja meg kitartást is, hisz április vègèn már tisztul a kèp,ha valamit komolyan is akarnak ezzel a holdinggal,márpedig biztos,H.akarnak😉
NEW OPUS GLOBAL 2019. 12. 20. 15:09
Jönnek ám a megrendelések..👏 mi leszünk ott tuti ahol forájdzssi jövőre(de ők is ott ahol mi most vagyunk..),mert árát árát a piac de igazából nyugodt akkor lesz sztem ha mátrai megoldódott..
Ott szükség lesz ismèt a lakásokra H egyenek csak😂
NEW OPUS GLOBAL 2019. 12. 20. 14:23
Sziasztok:)
Alakul,csöpögnek a megrendelések ès tartják h.lesz negyedèves, ami fontos szempont szerintem a befektetők bizalmának erősítèsèhez ès az átláthatóság hoz.
Szóval kezd véget èrni a vèrzivatar ès jövőre 1.000-es buli is lehet asszonynak is mondtam😂
Türelem cash-t terem, azoknak akik hittek benne persze & lesz/van nekik😉
Kellemes, békès ünnepeket nektek!
NEW OPUS GLOBAL 2019. 12. 16. 17:14
Sziasztok,
Szèp lesz ez, hangsúly helyeződhet ismèt ránk, hogy a 4Ig nem tud(&egy ideig szerintem nem is fog) 690-en átmenni.
Itt kezd visszajönni a vevőkör..
Kis plusz is plusz.jobb mint egy7%os zakó..
Szèp estèt!
 • BÉT
 • Indexek
 • Deviza
   • Forgalom
   • Nyertesek
   • Vesztesek