OTP-TOP

Regisztráció: 2016-09-04 10:26:10

Hozzászólások száma: 3 195

Utolsó hozzászólás: 2019-10-10 10:28


Tapasztalat: 3
Aktivitás: 5
Népszerűség: 4

felfüggesztés(ek):

Moderáció:
Felfüggesztés a teljes fórumból - 2017-07-14 18:27-ig (3 nap, 0 óra, 0 perc)
A moderátor indoklása:
na ne
Moderáció:
Felfüggesztés a teljes fórumból - 2018-08-17 15:24-ig (10 nap, 0 óra, 0 perc)
A moderátor indoklása:
Keress a csürhézésre egy másik helyet.

utolsó 20 hozzászólás

OPUS Global Nyrt. csütörtök, 10:28
Irtam, hogy eldibolták a bizalmat így, célszerü lehet negyedévesekkel ezt javitani,ha továbbra is akarnak hitelt, további beváket,felkörökböl ismét levajazott profitból új yachtot,ribiket stb..
Ha itták szavaim egészségükre..,nem ez volt a cél hanem infókat,cserélni,mert abban,az időben voltak infók, most ah.elözö hozzászolásomban is irtam kevés info van,gyorsból is azt láttuk,h.ködösitenek.
T eh át nem rozsaszin minden,irtam h.kommunikácio javulhat,de fontos h.mészáros fioka repült bizottságból,helyére szakmailag asztalra nem keveset letett Járai jött.
Nem találgatok h.kinek miért jó az árfolyam most,a piac itt most "picit" irányitott,de ah.korábban láttam,nem egyszer ha kellett szivlapáttal pakolták a mozdonykazánt.
Viszont ök akik önkoris házakat budán 90 helyett ügyesen 30ért stb vesznek reális h.egy mátrain majd bukjanak és ezt elintézzék makd egymás közt egy ezt benéztükkel..?! Ah.olvastam itt olyat nemrég h.nem mérték fel kellöen az üzleti kockázatokat.. kizártnak tartom!
Nem hülyék és annál kapzsibbak h.ne profibb csapatra bizták volna,ennek előkészítését.
Továbbra is tartom h.a játék és story,elején vagyunk, talán választás után már a gázra(fel irány) is rá mernek lépni,de ha nem sem kell eret vágni.
Néha jó itt olvasni kicsit,de sokat nem hiszen arra ha nagy hir van ott a sajtó vagy árfolyamra a reál:)
Lehet azon kevesek közé tartozom aki jövö nyárig ezres bulit vár,de ezt továbbra is érzem h.lesz.
Dakó úrtól pedig mint odatett érdek szerint beszélő bábtól szerintem felesleges sokat várni..
Mondani bármit lehet,a tettek meg az árfolyam ami le kell(ene) h.képezze a sok bekerült értéket,valamint a jövöbeli már meglévö megrendelésel,bejövö uj megrendelések utáni profit lehetőségét.
Ami pozitiv viszont h.lett fuzio,lett bea dumája,után uj akvi(tigáz,amit kétlek drágán akarnának megvenni) plusz van,egy enyhe 130Mrd os kp. halom ,szoval hígítás nélkül is,lehet venni. Més kérdés h.pl ehhez a mostani leöntésekből is kerüljet elő pénz.
Sok sikert és türelmet:)Jók legyetek!
NEW OPUS GLOBAL csütörtök, 09:26
Szép jó napot az Uraknak:)
rég jértam erre, de másik topikban kb. megidézett Maximova úr, igy picit be léptem, de okáig mem is "zavarok":)
oltak,szép felkörök, aki igazán akart tudott eladni, van,aki lemaradt, közülük sokan keseregnek.
Van,aki pedig örül, mert olcsóbban bővithet. Szóval zajlik látom az élet:)
néha ilyen is van, hogy valakik eladnak 1.2 Mrd-ért mások pedig megveszik. 
Van aki ebben a világvégét, más pedig a tisztulást látja.
Jó látni azt is, ha erre néz az ember, hogy vannak akik mellettünk is tartják, bővítik és átlátják mégha most két évvel ezelőtti szintű is az árfolyam, h.ebben jóval több van, mint a jelenlegi posványos árfolyam:)
Jókedvet (hisz ugye nem a konyhapénz van itt..?! :) és profitot Nektek srácok!
 az 1000-es bulin (jujj ezért lehet megkövezés is jár h.le mertem irni ezt a szitok szót h.1.000:):) ) remélem max egy éven belül(lassan ideje lesz már..) ünneplünk!
Bigprofit,1221-, BetGyuri Kukuc és a többiel üdv Nektek! mindig nem lehet borús az ég:)
OPUS Global Nyrt. csütörtök, 09:03
Szép jó napot az Uraknak:)
élek és virulok, csak a siránkozással keveset bomlasztom az elmém, ami itt megy, ha épp szar az irány..
Lett véve időközben még a pakkhoz! A mindent (is) tudó nagyokosoknak,magukat nagy TA soknak vallonak pl.annyit üzennék h.találati arányuk csekély.
Akkor most ök a hibásak az,árfolyamért,vagy én vagy pl más ki,mer, mert pozizivan állni a papirhoz egy nyilt forumon?! Nem.
Ez nyilt forum itt bárki bármit irhat joizlés határain belül szerintem.
Bigprofit is, BetGyuri is és sokan mások is szokták irni amit irtunk, irtam én is meg jopáran korábban: nem tetszik add el..tetszik..vegyél..ami persze csak vélemény.
itt bármit lehet irni,akár "felbeszélni", akár naponta látástól vakulásig vonalalat huzgálni,vagy hasra ütve bemondani,hogy a mátrai el lesz adva, meg ennyi annyi veszteség lesz,majd a következő jelentésbe..
Max ha bejön 100/1-2szer akkor meg jöhet a mindenkinél okosabb vagyok érzés, hogy hát nem megmondtam..
Vannak akik olcsón vennének és ilyenkor vagy pánikban egyből tudják a tutit stb.. 
Akkor most ök lebeszélnek..?! :):)
Üres találgatások ezek semmi más..!!
A 700 felettiek pedig ne engem magukat kérdezzék h.miért nem adtak el..?!
Te mint nagy tőzsdés Maximova kinek látom néha issza a nép a szavait, pedig mit néha,olvastam töled is,egyszerü találgatások, lozungok számomra, szóval igazán tudhatnád, hogy aki fórumról kereskedik hát az vessen magára.. ;)
Viszont lehet sok embernek pont Te vagy a messiás, nem gond ezt is,tiszteletben lehet tartani.
Az másik téma, h.rafináltan időt vettek el a befektetöktől..
Érdekes,akkor nem volt sirás,rivás mikor két éve 270 körülről ment 805 ig pl..
Felnött emberek vagyunk,vagytok..!!-hát nehogy már helyettetek más vállaljon ha,valamikor szarul döntöttetek felelösséget, vagy pl.másfelé ment az ár és kellene a konyhapénz, de az mégsem mobil.
Nekem is van rész ami most eléggé nem nyereséges, de ehhez nem keresek bűnbakot, igaz ebben a magyar nagyon jó nép!
Eladhattunk volna,nem tettük, de én aztán nem mutogatok senkire, hiszen itt saját döntés van eladásnál ,vagy vételnél:) 
Részvényt pedig úgy gondolom, hogy 3-4 évre sem gond ha felkészül,h.tarthatja is kár az ember mikor befekteti (na de nem a konyhapénzt) a tőkét..
Most zavarosban halásznak miközben épül a holdingjuk. 
Szóval ha,unalmatokban más nincs és nem a poizitok kezelésével vagytok elfoglalva, akkor rágjátok csak más szavait,vagy akár az enyémet is. Engem nem zavar egyáltalán:)
Én szerintem sem esésben,sem emelkedésben,nem tudom,nem tudtam,de nem is,akartam megnyomni senki helyett a seel/buy gombot! :)
Ezres bulin pedig a keménymaggal biztos koccintunk mert lesz szerintem,nekem nem kétséges. Lehet jövö év végén,lehet mér elsö félévben.
Negyedéves jelentésekkel,ha transzparensebben akarnak müködni a nép, nagybüfik számára is megtehetik és szerezhetnek további befektetőket akár külföldről is nagyobb arányban.
Én pl.ennek is,örülök h.lesz negyedéves jelentés. 
Illetve azt gondolom h.nem azért dolgoztak,ennyit eddig h.ne tudjanak idövel tovább terjeszledni,mert nem hisz,majd nekik senki.. imádják a pénzt, ahhoz pedig kell majd a lenti bagó áras Opus után ismételt felkpr is igy gondolom.
Negyedéves jelentések jó lehetöség lehetnek arra h.amit most részben lediboltak bizalmat sokak szemében visszaépitsék, probálják javitani a kommunikáciot,ha további vevöket akarnak
Amikor pedig valaki ide befektetett ha,nem mérlegelt h.itt van politikai kockázst is hát az ismét az egyén gondja ugy gondolom.
Nektek további jó marakodást, kitartást, bevásárlást, eladást, másramutogatást saját felelösségvállalás helyett, de legfőképp profitot és türelmet, hisz van ám h.néha a tözsde ellenünk,ellened,vagy akár ellenem is megy, de attól még nem áll meg az élet☺ és mivel nem konyhapénz van itt, ezért ettöl még lehet szép a napja az,embernek. 
Igaz ez is beállitottság kérdése, hogy ki hogy birja a megterhelést és hergeli e magát vagy elfogadja h.van,amikor nincs dolgokra ráhatása időszakosan. 
Itt egy dolog a lényeg az én olvasatomban, hogy ki hogy birja cérnával és milor a kasszához járul lesz e PROFIT.. a többi porhintés!!
Kitartást és szép napot mindenkinek:)
OPUS Global Nyrt. 2019. 06. 26. 15:44
Szavadon foglak😁
A nehezèn lassan túl vagyunk😉j szuper lesz hamarosan 💹💣
jók legyetek Skacok👐 üdv "mentoromnak" Kukucnak külön is!!!
OPUS Global Nyrt. 2019. 06. 26. 15:21
Jól vannak ès látszik rajtuk h.ehesebbek mint valaha..🐓🐓💪😉😂
Jelenleg a mozin kívül semmi dolgunk
611 felett majd èrtekezünk többet Nyertestársak!👐
OPUS Global Nyrt. 2019. 06. 26. 15:05
Egyre be is jelentkeznèk, ha màr 5let szintjèn bedobtam anno, mert idèn bulizunk az számomra fix..😋😂
OPUS Global Nyrt. 2019. 06. 26. 11:41
Sziasztok:) lassan de biztosan megindultunk az új vilàg felè! Nehéz szülés volt,de aki a felezèsnèl is kitartotta,vette lent/bővített azoknak mind gratula 👌 akik pedig sirtak menekültek vagy idejük v.idegük nem volt. De itt valakinek bukni is kell! igaz azok nem mi a kitartók leszünk;) 611felett majd ismèt benèzek, mint règ,mert addig napi szinten nem írok fix.
Óriási ez a story, mègha extra hosszú volt most a türelmi/felkészülési időszak az új vilàgra, de hàt Türelem Cash-t terem ezt nem àrt èszben tartani, hiszen ez nem a lovi..😀
OPUS Global Nyrt. 2019. 05. 20. 17:23
Sziasztok:) egy darab sem lett eladva mèg,csak bôvítèswk voltak elmúlt 2 hónapban is,hiszen türelem cash-t terem!
A cègcsoport jó,időnk pedig van hiszen nem lóversenyre jöttünk😉
Idèn az 1000-es bulin remèlem jó pár emberrel innen tudunk talàlkozni!
Ilyen diszkont àron ezek nem eladók!
OPUS Global Nyrt. 2018. 12. 07. 11:21
Sziasztok,Jó lesz a cégcsoport, ahogy írták meg fogják venni kintiek is ha elég nagy lesz, de ahhoz fúziónak valószínű zárulnia kell. továbbá csatlakozom wally-hoz én is. ha majd 611 felett leszünk írok, de addig még azt a kis időt is másra fogom fordítani. Ha netán nem lesz idén 611(picit elszomorító lenne, de megy az élet attól tovább:) akkor kellemes ünnepeket nektek és reméljük h.2019 már nagyot szól, ha idén az állóvíz kicsit be is posványosodott..nagyok leszünk ebben nincs kétségem:)
OPUS Global Nyrt. 2018. 12. 05. 18:05
😅😅
OPUS Global Nyrt. 2018. 12. 05. 17:52
Takarèk,4IG elmúlnak a csúcsok..ez ilyen..ha itt is döcögős maradna mondjuk februárra(kètlem) a felmenet v.elmaradna akkor lassan olyan hírek jönnének h.nem az opust es konzumot hanem Jászai kopasz fejét ütötték meg..
Késik a miku rally..ma reméljük kint is lecsillapodtak a szunnapon usában & holnap szebb nap lesz! Igaz így is szèp volt ez h.5percre nèztem be,hisz sok dolog nem történt.
OPUS Global Nyrt. 2018. 12. 03. 13:40
Mivel nyílik az új bánya így a sok elemző által jövőre vart rallyhoz(ami remélem a héten elkezdődik..!) Lesz elèg szèn a mozdonykazánba h.memjen a gőzös..
Usa Kína mint nagyok pedig megoldják a feszkót,mert hosszú távon nem akarnak sztem maguk ba harapni☺
Du. Jó "szelet" nekünk&irány felfelè,új csúcsra..nemsoká indul a közgyűlés..👌
Opus Global Nyrt Forecast 2018. 12. 02. 11:59
Ehhez szerintem is adott most "minden"&jöhet a várt szèp èvvège,az új csúcsra járatás📈🔝+Mitulát bácsi🚀🎅
Voltunk eleget víz alá nyomva😉
OPUS Global Nyrt. 2018. 12. 02. 11:56
A hètfői kőzgyűlés, a heti zárónk, illetve Trump&a kiskinai (várható volt,igaz nem 3napos csoda volt picit hosszabb) egymásra borulasa vámok terèn szèp decembert jelezhet nekünk&mikubá🎅 is előbújik remèljük📈👆🚀😉
Opus Global Nyrt Forecast 2018. 11. 30. 17:46
A vonat neem váár.. BUXika ismèt 40ezer felett.
Alakul az èv vège. Látod Balu..Ma is kerestèl😉
Pihenj Mikulás bácsi🎅sokat a 7vègèn,mert itt sok "gyermek" vár rád a tőzsdèn & izgalommal telve várják a decembert📈 
Jó pihenést & szèp decembert nektek,nekünk😉
OPUS Global Nyrt. 2018. 11. 30. 17:44
A vonat neem váár.. BUXika ismèt 40ezer felett.
Alakul az èv vège. Látod Balu..Ma is kerestèl😉
Pihenj Mikulás bácsi🎅sokat a 7vègèn,mert itt sok "gyermek" vár rád a tőzsdèn & izgalommal telve várják a decembert📈 
Jó pihenést & szèp decembert nektek,nekünk😉
OPUS Global Nyrt. 2018. 11. 30. 14:09
az az én ingerküszöböm is elérte és várjuk a hírt:)
OPUS Global Nyrt. 2018. 11. 30. 14:09
mondtam h.belőlük hamarosan nagyon jó vevők lesznek. Baboskó kérdése pedig nagyon jó, h.mi is alakul prágában..szerintem számunkra jó dolgok:) A vonat úgy látszik kezdi elhagyni az állomást és a depót, szépen óvatosan megfontoltan! Ennek ellenére a mester és tanítványai hagy várják a 350-et..Reál: 548 (+3,4%)
OPUS Global Nyrt. 2018. 11. 30. 13:59
Így gondolom én is h.lehet még felesleges szén a mozdonykazánba, amit be tudnak du. pakolni.a takarékos hír pedig lehet egy indikátor ahhoz h.ma ott zárjunk ahol sokan nem is várnánk.. aztán mehessünk tovább hétfői hírekre.. Így legyen..:)
OPUS Global Nyrt. 2018. 11. 30. 10:36
bár az is igaz h.a sok nagyokos majd keres itt magától hisz felnőttek és nem is kell a kezüket fogni ugye. Ebben MANOPI-nak igaza van és hasonlóan látom h.nyugodtabb az ember ha ide nem ír. plusz amúgy is meló van az üzemben, így megyek is(nem!nem robotot állítani, ah.írta itt 53fok néven futó tanult kolllégánk) jók legyetek!

friss hírek További hírek

 • BÉT
 • Indexek
 • Deviza
   • Forgalom
   • Nyertesek
   • Vesztesek