OTP-TOP

Regisztráció: 2016-09-04 10:26:10

Hozzászólások száma: 3 803

Utolsó hozzászólás: 2023-01-26 16:32


Tapasztalat: 3
Aktivitás: 4
Népszerűség: 4

felfüggesztés(ek):

Moderáció:
Felfüggesztés a teljes fórumból - 2017-07-14 18:27-ig (3 nap, 0 óra, 0 perc)
A moderátor indoklása:
na ne
Moderáció:
Felfüggesztés a teljes fórumból - 2018-08-17 15:24-ig (10 nap, 0 óra, 0 perc)
A moderátor indoklása:
Keress a csürhézésre egy másik helyet.
Moderáció:
Felfüggesztés a "4IG részvény" topikban - 2019-12-14 15:42-ig (3 nap, 0 óra, 0 perc)


A moderálás a "4IG részvény" topik #56104 sorszámú hozzászólása alapján történt.


A moderátor indoklása:
egy kicsi nyugodjon le mindenki...
Moderáció:
Felfüggesztés a teljes fórumból - 2020-04-12 07:00-ig (5 nap, 0 óra, 0 perc)
A moderátor indoklása:
személyeskedés
Moderáció:
Felfüggesztés a teljes fórumból - 2020-04-25 07:22-ig (10 nap, 0 óra, 0 perc)
A moderátor indoklása:
nem muszáj fórumoznod, utálkoznod másokra lehet anélkül is
Moderáció:
Felfüggesztés a "OPUS es 4IG elemzesek" topikban - 2021-11-23 12:07-ig (7 nap, 0 óra, 0 perc)


A moderálás a "OPUS es 4IG elemzesek" topik #5278 sorszámú hozzászólása alapján történt.


A moderátor indoklása:
a szemelyeskedes nem a topik temaja.

Az OPUS es 4IG invesztalas erdemeirol es rizikoirol kell itt tarsalogni.


utolsó 20 hozzászólás

OTP szakmai Trollmentes csütörtök, 16:32
sok a mínusz. sokan lemaradtak lentebbi szinteken úgy látszik, vagy a shortot idő előtt zárni kellett, mert fordult gyorsan és a rajzolt lenti szintek elmaradtak.. Ez Q2-ben már 13-et bízzunk benne, hogy el is hagyja szépen:)
OTP részvényesek ide! csütörtök, 16:20
Kérték és várták páran meg is kapták a pár százas korrekciót. kis hűtés indik terén és mehet tovább szépen megfontoltan. Sok tényező támogatja. Másik topikban le is írtam. Lényeg, hogy 11 felett vagyunk és nem jött el a sokak által évek óta várt OTP-s világvége.
Lehet ellene fogadni, de 6hónapnál hosszabb idősávra, ahogy már jelezve lett nem nagyon érdemes:) Népi megfigyelés..;)
OTP szakmai Trollmentes csütörtök, 15:55
Avétos vagy nem. Lényegen keveset változtat: veszik, a pár száz forintos korrekció (300 Ft kb.) is megvolt. Amcsi GDP átlag felett, szóval lassan nem rohanva mehetünk előre, fel a csati tetőre:) ott pihi aztán talán addig kínai leánycégről és szlovén vétel jóváhagyásáról is kap a piac infót. tudom még 1.5 hónap de egy 2022-es szép eredmény (Q4-re Bencsiknek kicsit alulvárakozós hangulata volt) jó turbó lehet a márc. 31-es EU-s csörte magyar oldalról történő "megnyeréséhez" (annyira szereti a kormány h.ők csak nyernek :) :) azaz addig lenyomja EU a torkukon amit akarnak. 
Tegnap Navracsics is mondta h.kitakarodik a kormány és a haverok az Egyetemi alapítványokból. szóval ez is jó lehet nagyon OTP-nek és országnak is. Szóval kb. ez volt várható, hogy a kis köpcös okoskodik, az OTP pedig termel, az EU pedig sarokba állítja a forrásokkal a törpét és sleppjét.
További jó irányt annak aki kereskedik:)
OTP szakmai Trollmentes csütörtök, 09:46
 Ezt azért nem feledném https://www.vg.hu/penz-es-tokepiac/2022/11/kozel-duplazodhat-az-otp-arfolyama
OTP részvényesek ide! kedd, 22:28
Illetve, ha bróker volnék & nem üzemben (nem betanított munkás..) dolgoznék, akkor nem itt b.sznám a rezet..😅
De megtisztelő, hogy ez is felmerült, mert picit akkor lehet konyítok valamit a papírhoz. Pl. tudom, hogy a fák nem nőnek az égig stb..😃
Szóval jó hullámokat nekünk👍
OTP részvényesek ide! kedd, 22:25
Nem sajnálom. A korrekció nem ördög, jó dolog. Hasonlóan képzelődöm ( itt semmi nem biztos, csakh. valamerre majd megy🙂 ), hogy par száz Ft& meg is veszik.
Szóval megtalálja itt apraja-nagyja a számítását..kérdés az idősáv..
Egyébként elég erős & pár jó dolog vár még ránk biztos. Ezekről másnál nálam is esett pár szó.
Kívánom, hogy keressen mindkét oldal, azonban itt nem titkolt cél a long😃
OTP részvényesek ide! kedd, 16:41
Sziasztok,
Nincs hát jele fordulónak. De miért is lenne, mikor S and P DAx is szép csúcsok mentén. Enyhült az EU-s forrásvesztés, üzbég bank meglett. Szlovénra engedélyekre várnak, nemsoká ha lehet hinni híreknek meglesz ott is vétel lezárva.
Van fordulat egy két fejben, akik rájöttek, hogy lehet venni kellett volna 8.000 felé, így most veszik. Szóval a lemaradó vevő és a shortos is jó vevő. Ezt az elmúlt pár év már megmutatta nekünk itt:) Késik a decemberre várt 12.700-13.000 sávom, azonban Erste vagy valamelyik elemzőmuki írta 12.800 -at ellenállásnak.
Lehet tudjátok OTP ellen fogadni, de csak elég rövid idősávra még ilyen kemény szituban mint háború is.. lényeg h.itthoni sarcok mivel profit java kintről jön már nem nagyon befolyásolnak eredményben és a legalját már itt is láttuk plusz a terhek tiszták és sanszos h.nem újak lesznek,h anem enyhülés (kamatstop kivezetés stb) is idejátszik a részvényeseknek. 
Szóval türelemmel várunk :)
OTP szakmai Trollmentes 2023. 01. 19. 16:09
a kinti viharos időszakban is tart a drájvettertáft: oldalazgat. megnyugszik majd és idővel megyünk tovább  fel tovább 12700-1300 felé:)
OTP szakmai Trollmentes 2023. 01. 17. 19:19

Látható, hogy sokan rossz irányban állnak. Miért, mert megy a bűvészkedés a vonalakkal, a mennyire rossz a banknak stb..
Annyira rossz, hogy jött 7780-ról fél év alatt majdnem 50%-ot. Sok dolog beárazva. Az viszont, hogy EU-s pénz lesz még nem teljesen, mert ott vannak még körök.. Szlovén bank is itt lesz 1 hónap azt csiripelik (igaz év végét is csiripeltek..)
Lényeg: sokan kőkemény recessziót vártak idénre. aztán egyre több hang van és várakozás előrejelzés bankházaktól, elemzőktől stb. h.talán még növekedés is lehet globálisan stb.
Olyan nagy a "gond" hogy S °and PÍ öccász és Dax is szép magas szinteken.
Lehet itt az OTP ellen fogadni, max 6 hónapig kb. mert az aljakról annyi idő alatt nem egyszer bármilyen nehéz helyzetben felpattant.
Idén sem lesz ez máshogy. vagyis az alja már nyáron megvolt. Innen a decemberre várt - kicsit késik - 12700-13000 az elvárt számunkra Q1-ben.
putyin pedig az olajárral, csökkenő állami bevételekkel, erős otthoni sorozás elleni ellenállással és EU-s összefogással néz szembe.
Még egy költői kérdés: a bankcsoportot hol érinti már az agyon céltartalékolt orosz ukrán állomány? nincs már ott új a nap alatt. nyilatkozták, hogy 7% kb mérlegen belül..
Szóval lehet nagy eséseket várni. Opció. Mi nagy emelkedést várunk idénre.
Jó cseresznyét!
NEW OPUS GLOBAL 2023. 01. 12. 10:41
Nemhiába Mágus a neved.. csak tudsz Te. Mindennek plusz a világnak is vége..😃
15.000feletti DAX  szele azért előbb utóbb BÉT re is beszivárog.
Ha már lefelé nem lehet keresni,majd idén úgy van vele a piac lehet akkor felfelé.
Opus külön kaszt de év eleje óta+20%nem rossz... sanszos h.a malac&dlepoje új beveteli forrast keres,hogy Íjus pénzekből nagyon nehez lesz loppni, igy emelnek a rv.árán, aztán szednek ki.
Opció csak, nem fix tény a fenti gondolkodás.
Lényeg h.nem 75felé megy, ahova sokan mutogattak,utalgattak.
300fölé ha bekacsint,akkor talan lesz 2 kiflire való profit😋😄
NEW OPUS GLOBAL 2023. 01. 05. 18:26

Az árfolyam nem, de hogy veszik, felszínen tartják és záróban is veszik bizakodáshoz alap lehet. a zsírdisznó és sleppje kezdi felfogni, hogy nincs eu-s pénz egy ideig még és ha lesz is sokkal nehezebb lesz lopni, közbeszerzést nyerni(igaz van már nekik elég) szóval itt árfolyamemelkedésből mivel eu-s csecs kezd elveszni tudnak azért forrást bevonni emelkedés folyamán - innen meg kiváltképp 130as szintről - ha akarnak. lefelé sem mehet mindig szól a közhely. azonban akkor lesz itt valami, ha dupláz és kiveszi a tavalyi max-ot 258-at, addig kólás bróker játszótér és szemfényvesztés.hígítva is 300 közeli az átlag, így idén lehet akár profit is a konyhánkra:)
talán idén más szelek fújnak 3.0, mert 3 éve talán posvány ez már..?
NEW OPUS GLOBAL 2022. 12. 29. 11:05
Ez a fő indok szerintünk is. Eu-s pénz és écs kifuttatasa valamint negyedevente javulo eredmeny tehat tenyleges értekteremtes után talan emelkedik
NEW OPUS GLOBAL 2022. 12. 29. 10:00
Ahogy állnak felénk, választóik felé, vagy részvényeseik felé azon se lehetne csodalkozni ,nem lenne meglepő ha egy csalódott részvényes, vagy kizsákmányolt (megzsarolt cégtulaj) gazda (van pár..) szétloccsantaná a tojásait (ami rántottába nem fért bele) egy reggelen a potrohos c*g*ny szécsenyi hegyi villajánal a megdolgozott, befektetett vagyonának Opuson keresztüli ellopása miatt miközben épp a kisbusz megy reggel a cukkerbergnél is okosabb csicskáért..
A Wellissel is amit lőrincék átvettek mi lett..?? odakerült dabasra egy ügyvezető igazgazó, aki összejátszva raktárosokkal, középvezetőkkel saját zsebre adott el milliardos tételben kamionszamra jacuzzikat, mire lőrinc(ék)nek leesett, hogy most nem ők lopnak hanem őket lopták meg.. beszélik a dabason, ha hinni lehet a helyieknek..
Vagy felcsúton az egyik pulyájának majd 10milliós téli medencetakaró teakfa farész..?? igaz ezek aprópénzek..
Szóval jövőre lenne itt téma a Telexnek,444.nek vagy Hadházynak, aki nem lusta kicsit oknyomozni..
Igéret sok volt már, talán a részvényesek latnának mar örömmel egy nagyobb emelkedést is, ha mar az értékteremtés a szenvedélyük a cégnél & random fláör feri is mikor lesz az 1000es opus konferenciában úszott.
120 alatti arfolyam, mikor a cég nyakig van megrendeléssel..? Tolvajok ez kiderült. 
Lehet mivel parasztok a cégnél a részvényesek felé, igy csupan az Andrássyn lévő székház elé a média jelenléte mellett kiöntött tehénszarból (szimbolizalva a részvény minőségét) értenének..
Jövőre talan megnézzük a 200 pluszt is🤣🤣
OTP szakmai Trollmentes 2022. 11. 23. 15:32
Korrekciót akartak sokan tessèk, mehetünk a konszolidáció után tovább. Újságírók... Soknak van pozija,lásd shortfolios riogatos srácok & hatásvadász cikkcimek.. de ez ilyen móka.
Lényeg h.lehet keres(ked)mi le fel. Szavunk nem lehet. 
OTP szakmai Trollmentes 2022. 11. 23. 13:16
A piac eldönti majd mikor és mennyire túlvett. Shortra lehet lesz beugró, bízom benne hamar vevők is lesznek shortosokból, mert rövid körút várok:)
OTP részvényesek ide! 2022. 11. 23. 12:52
Ezeket páran beirtuk a tőzsde a jövőt árazza alapon, de "keresztre" lettünk feszitve.. nem gond a profit beszél itt igazaból.
Az pedig sok embernèl elmaradt "vakság" batortalanság, de mindegy is mi okán, itt sem késő venni..de ez egyéni döntés természetesen.
Háború kapcsán senki nem tudja viszont h.lesznek kavarva a lapok.logikus lenne egy közeledés, de más szemszögből nem is. Ebbe nem megyek bele. Optimizmusra adhat okot az oroszok egyre szélesebb körű kudarca.
Korrekciónál hasonlóan gondolom,H.TA jelez sokszor,csak nem biztos ilyen kritikus helyzetben mint ami volt le. Viszont ez nèpi megfigyelésem, nem értek oly mélyen hozzá ah.sokan itt.
Lényeg hmelfernek ezek egymás mellett, csak hozzanak profitot a tulajának😀
OTP részvényesek ide! 2022. 11. 23. 09:28
Látom sok embernek fáj, hogy nem kapott 8.000 alatt majd veszünk alapon. Nah de róluk ennyit.
Csak kezd bejönni annak a pár embernek a számítása, aki 8300-8400alatt beírta ide, hogy e táj körül mire spekulált/várt.
Nem bántuk meg mise(bor) hogy 8000 környékèn nem kevés került a számlára..
Lesz korrekció,hisz a fák nem nőnek az égig, de rövidek szerintem,hiszen EU-s pènzek kanyarban már, Üzbèg, Szlovén bank idèn pukkanhat mèg egyet,plusz a hyper ha lesz EU-s pénz Miku rallyba is fordulhat.
Tudjátok: OTP ellen lehet fogadni. Rövid távon.. èv vègi záróvárakozás továbbra is 12.700-13.000.
Sok sikert nekünk & " cèlegyenesben" vagyunk már pár dolog kapcsán!
OTP szakmai Trollmentes 2022. 11. 23. 09:23
Nincs megállás😀
OTP szakmai Trollmentes 2022. 11. 16. 18:17
Jobb, mintegy nagy szakadás .. ilyen helyzetben ez óriási fegyvertény &erő,hogy majdnem nullan zárt!
OTP szakmai Trollmentes 2022. 11. 16. 18:14
Lám-lám..a tegnap esti ijedtség & bórús meglátások, ahogy írtam is kuka ès megvalósult amit vártam felfelé ment😉
Jó ez, 22.-e kilövès.. 

friss hírek További hírek