vagy nem :) ebben semmilyen pozit nem vettem fel, de egisszel együtt jól megshortolom, ha a piac megindulna lefelé... ők esnének a legtöbbet sztem egy nagy zuttyban
Na akkor kipróbálom itt! Ha ez netán lefelé fog konyulni, akkor már baj is lehet belőle! Ezt jól kitalálták, a támasz fogott és a pingvin is "jóllakott".:) XAG/USD h1 https://ibb.co/2F2BMgL
Nincs gondom azzal, nem azért ismételtem! Azt amúgy nem jól értelmeztétek! Van egy magányos lovas, aki magában beszélget és egyebek. Nem részletezem, de ha benézel az OTP Szakmai topicba, akkor be fog ugrani a dolog.
Ha valaki nem hisz benne, akkor miért nézi a chartot? Nem érdekli és szar a ta, de minden részletét ismeri, amit felvázol az ember! hmm Ritkán teszek oda chartot, mert pont az ilyenek szívatják a többieket, a felvázolt szinteknél! Ja és persze én vagyok a "hiteltelen, nagyképű , pitiáner manipulátor"! Ide jutottunk....
Nincs semmi gond csak vannak akik nem értik a matekot, én próbálok nekik segíteni , de valószínűleg a módszerem nem túl jó! Frusztráló lehet ez a sok pingi másoknak. :)))
MOL topik