Egyfolytában nem mertem belevenni a papírba, abból a véleményemből kiindulva, hogy pontosan a call center olyan terület, ahol a mesterséges intelligencia valszeg iszonyú erővel robban be és feleslegessé teszi az élőmunka nagy részét. Nem tom hogy igazam van-e ebben, de ha igen, akkor elég hamar más súlyponti cél után kell néznie a cégnek.
eSense csoport célja, hogy vezető szerepét konszolidálja a hazai call center piacon, amelyet jelentős akvizíciós tevékenységgel és organikus növekedéssel kíván elérni. A vállalat arra törekszik, hogy árbevétel, szolgáltatási minőség és kínálati portfólió tekintetében is piacvezetővé váljon. Ennek érdekében folyamatosan bővíti termék- és ügyfélportfólióját. Stratégiai céljai között szerepel további informatikai akvizíciók megvalósítása, új AI megoldások integrálása a szolgáltatási folyamatokba, valamint a vállalat működésének további digitalizálása. Ezen túlmenően kiemelt törekvés a saját fejlesztői kapacitás kiépítése és az innovatív informatikai lehetőségek fejlesztése, amelyek tovább erősítik a vállalat versenyképességét.
Hát igen ,sajnos elég lúzer vagyok hogy úgy két hete bele vettem 600-610 közt. Aztán eladtam bő 10% haszonnal, mert ez évben nem látok már benne semmit. Így mentem át másik papírba. De igen ,be fogok szállni újra 600 körül!! Még az is lehet ebben az évben👍
Ehep arfolyammozgasa milyen votl miota megjelent benne? xD Segitek. 1000-1600-600 Ez a gyerek semmit nemtud uzlethez biztos nem ert.Ha ertene hozza akkro a rezsvenyei nem itt tartananak ahol most.
Ádámosi tőzsdei pályafutása elmúlt 5 év. Ugye tegnap az Akkoból is kiszállt végleg. Appenin--- Mészáros Lőrincnek átadva Altera----Autowallis Veresnek átadva Plutonius ----Akko Veresnek átadva Ehep----- Amixa Emőrinek átadva. Itt már lement 90%-ról 60%ra /5 stars holding 50%, Marble Fm zrt 10%/. Marble Fmben megjelenik Farkas Mátyás Jászai embere októberben. Novembertől rally kezdődik. Tegnap történelemi záróár. Ja és közben megjelenik Matkási István is tavasszal az igazgatóságban / B+N/. Nem tudom mi készül itt de ha csak a pletykák fele igaz, ez lehet az új Konzum, Opus, 4ig.
eSense Nyrt.