Nyilvan ha brokerceg egyik embere vagy akiket megbiztak a forgalom manipuallasaval lehet kozod hozza.Ugyhogy marad jitt nyugodtan kivancsi vagyok mit fogsz modnani 500 alatt.
Engem itt senki nem rendelt ki. Egyébként nyugodtan irogass a huszadik nickeddel. Ha tényleg ennyire ostoba valaki, hogy azt hiszi azért emelkedik a részvény mert én írok a fórumba, az jobb ha ha inkább állampapírt vesz. Itt be is fejezem. Nem fogok írni a fórumba innentől. Szép napot mindenkinek. További jó kereskedést.
500 ala megy. KB a semmibol kezdtel el ezzel a reszvenynel foglalkoznik mindenki meg csak le se szarta aztan hirtelen elindult.Annyira latszik teged ide szepen kirendeltek xD Miert van az hogy mindeik reszvenybe nagyobb lett a forgalom ami hozzajuk kotheto? .... xD Kell a penz nekik vagy mi?
Az, hogy szándékosan leszorítótták az árfolyamot az a baj. De nyilván nem fog történni semmi nem is azért írtam. Csak jeleztem, hogy látunk mindent. Egyébként a kereskedés befolyásolását manipulációval teszik, azért mostanában repkedtek a 10 milliós büntik nem egyszer.
Ha valaki, akkor Prutkay ráadásul szerintem eléggé tudja, hogy mikor kell venni, nem csak azért mert IT tag, hanem egy rakás tőzsdei sikerstory-t levezényelt már.
Az sem mindegy, hogy milyen árfolyamon veszi a cég embere. Sok részvénynél mélyen a piaci ár alatt szokott lenni a vétel vagy a tőkeemelés. Az 550 Ft szerintem korrekt.
eSense Nyrt.