Topiknyitó: lzoli41 2024. 11. 08. 13:55

Tényleg köddé vált 20 millió demokrata szavazó? Mégis mi a fene történt?  

Már én ezt próbáltam megközelíteni és ezért néztem wikipédián. Arra jutottam, hogy Trump ugyanannyi szavazatot kapott mint 4 éve a demokratákat pedig sokan elhagyták, mert az ígéretük elmaradt.
Annyit hozzátennék, hogy szerintem az ábra 2016. évének számai fel vannak cserélve, mert országosan több szavazatot kapott Hillary Clinton mint Trump.
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Zedisdead 2024. 11. 08. 17:55
Előzmény: #6  Zedisdead
Plt az Amishek akik jellemzően nem szavaznak, most tömegesen mentek Trumpra szavazni. Láttam, hogy csináltak egy interjút egy Amishel, mondta, hogy azért szavaz Trumpra, mert az egyik Amisht a szövetségi hivatalnokok zaklatták, bezáratták a farmját, most hogy ez igaz e, vagy csak megvették a vallási vezetőiket, akiknek hisznek, nem lehet tudni. A választás is olyan, mint a háború, három dolog kell hozzá pénz pénz pénz
Zedisdead 2024. 11. 08. 17:48
Előzmény: #2  ronaldinyo
Van félig legális módja a dolognak, https://en.wikipedia.org/wiki/Ballot_collecting
Nagy mennyiségű humánerőforrás kell hozzá, akik kijárnak kopogtatni és begyűjtik a szavazócédulákat (akár meg is irják, ha üresen odaadják nekik).  Annak a pártnak kedvez, aki nagyobb mennyiségű önkéntest tud mozgósitani. Állitólag 2020ban rengeteg erősen demokrata szimpatizáns állt rendelkezésre a Covid miatt. Most Elon Musk mozgósitott a republikánusoknak, neki is megvannak az erőforrásai :D
Mississippi
Mississippi 2024. 11. 08. 17:33
Előzmény: #4  Mississippi
Valahol a nyolcadik perctől kezdődik az adás.
Mississippi
Mississippi 2024. 11. 08. 17:31
Előzmény: #3  Mississippi
Mississippi
Mississippi 2024. 11. 08. 17:21
Előzmény: #2  ronaldinyo
A várakozásokhoz képest 4 millioan nem mentek el szavazi, ezek jelentős része demokrata szavazó. Nem siker7ült Kamalának megszólítani a fiatalokat és a nőket. Itt egy nagyon jó beszélgetés egy helyi magyarral Trumpról, a várható amerikai-magyar viszonyról, helyreteszi a Trumról kialakult képet.
https://tilos.hu/archive/2024/11/08
Floodoljál ahogy szoktál, hogy ne tünjön el alul a topic! :) Hátha valakit érdekel.
ronaldinyo 2024. 11. 08. 14:27
szerintem vagy akkor vagy most csalták el demokraták hová tünt vagy nem is volt 20 millio szavazat

Topik gazda

lzoli41
3 4 5

aktív fórumozók

friss hírek További hírek