Topiknyitó: ________ 2012. 10. 18. 19:39

ORBÁN TAKARODJ !!!  

Ez a topik azoknak a jóérzésű, jóravaló, szorgalmas magyar embereknek jött létre, akik megunták az elmúlt két év:

- gazdasági barkácsolását

- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait

- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését

- gazdasági visszaesést

- korlátozott szólásszabadságát

- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését

- az ellenség nélküli szabadságharcát

- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait

- stb......magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogyORBÁN TAKARODJ!!!!!
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
euler ma, 19:43
Előzmény: #39747  rockmaster
#39748
A zorigo szerint  85 ezer.
 .
De van itt más is:
A "legmegbízhatóbb tájékozódási forrás" szerint a tegnapi napon EGYETLEN TESZTET SEM végeztünk, igaz ehhez képest lett 1376 új fertőzött."
https://www.facebook.com/hadhazyakos/posts/3663350327109117
rockmaster ma, 18:57
#39747
"György István államtitkár, az országos oltási munkacsoport vezetője az MTI déli híre szerint azt nyilatkozta, péntek éjfélig 60 ezer 16-18 éves fiatal regisztrált a jövő hét második felében kezdődő Pfizer-oltásra. Ez 30%-os arányt jelentett volna. Az MTI friss értesülése szerint azonban a valódi szám 84 ezer, ami "magas", 40%-os arányt jelent."
Ocsmány V.-nak csak a propaganda számít :)
Holnap már elérjük a 100 ezres álomhatárt :)
pitcairn2 ma, 18:51
Előzmény: #39718  upgrayeddAKS
#39746
"During the Cultural Revolution (1966-76), as part of the ultra-leftist Maoist policies that viewed inter-ethnic relations under socialism as consisting mainly of antagonistic relations between different "social classes," Islamic and other forms of religious worship were effectively outlawed as "bourgeois" in nature; mosques throughout Xinjiang were closed down and Muslim clerics were widely persecuted and jailed; Uighur families were forced to rear pigs, in violation of religious prohibition, and many mosques were reportedly used as pork warehouses."
Xinjiang, China's Restive Northwest
https://www.hrw.org/legacy/campaigns/china-98/sj_xnj2.htm
pitcairn2 ma, 18:36
Előzmény: #39718  upgrayeddAKS
#39745
euler ma, 18:01
Előzmény: #39743  euler
#39744
Mert mit is mondott a  WHO, főleg a
- vészhelyzeti alkalmazás
- hatásosság és esetleges súlyos mellékhatások 60 év felett vonatkozásában?
https://hu.euronews.com/2021/05/08/mit-is-mondott-a-who-a-sinopharmrol?fbclid=IwAR27MibJ0CmRrG0JakfdXoT3uzxC6hMmBVQ6ryj838WyxWJNAiw3eSmG8Vw
 
euler ma, 17:36
Előzmény: #39742  janosvitez
#39743
Azért az infók nagy része már hónapokkal ezelőtt ismert és elérhető volt. (Február végén ezért nem fogadtam el a kínai oltóanyagot).
Ami új az a WHO felemás engedélyezése, valószínűleg az usa és az unió majd helyreteszi, hiszen elég egyértelműen elköteleződtek az újabb generációs oltóanyagok mellett.
Másik érdekes rész volt nekem ahogy Merkely profot helyreteszi.
Azon is érdemes elgondolkodni, hogy vajon mivel "oltakoznánk" mi az unió nélkül.
janosvitez ma, 17:23
Előzmény: #39740  robinhood70
#39742
ez döbbenet..
rockmaster ma, 17:06
#39741
"Üzenetében Ferenc pápa kiemelte: a társadalomnak olyan gyógyírra van szüksége, amely nemcsak a tüneteket, hanem a baj gyökereit is kezelésbe veszi. A beteg gyökerek közé tartozik az individualizmus vírusa, amely közönyössé teszi az embereket mások szenvedésével szemben - hívta fel a figyelmet."
Az álkeresztény magyar kormány a beteg gyökerek közé tartozik, teljesen érzéketlen az emberi szenvedésekkel kapcsolatban.
Lázár: "mindenki annyit ér, amennyije van"
robinhood70 ma, 15:11
Előzmény: #39739  robinhood70
#39740
robinhood70 ma, 15:11
Előzmény: #39731  badsector1
#39739
még egy kis adalék a kínai oltáshoz, érdemes megnézni:
:https://www.youtube.com/watch?v=uwO-D5j9Gps
PusztaPutyin
PusztaPutyin ma, 15:08
Előzmény: #39733  euler
#39738
Ha külön kiemelte hogy nem volt akkor természetesen volt.
badsector1
badsector1 ma, 14:33
#39737
RangerHU ma, 13:49
Előzmény: #39729  Goldi.
#39736
Orbánt( s csapatát ) a kereszténységgel összefüggésben említeni blaszfémia...
badsector1
badsector1 ma, 13:32
#39735
"Brüsszelben megunták a magyar vétódiplomáciát
Hiába mondott újabb nemet a magyar–lengyel tengely, az Európai Unió nem vette figyelembe az aggodalmaikat. A most zajló uniós csúcs közös nyilatkozatában végül háromszor is szerepel a kifogásolt gender szó, ami csúnya presztízsveszteség a közép-európai párosnak. Az Index összeszedte a magyar vétódiplomácia legfontosabb lépéseit, s megnéztük az ügyek utóéletét is. Az összképből az látszik, hogy a magyar kiállásra nyugaton egyre inkább blöffként tekintenek.Nemet mondani művészet, ami a pszichológiát, a tárgyalástechnikát és persze a politikatudományokat is megihlette már. Meglepően sokféle módja létezik, a cél azonban mindig ugyanaz: a lehető legjobb alkupozíciót kikényszeríteni az adott helyzetben. Ezzel a magyar kormány is tisztában van, erre utal, hogy az Európai Unióban Budapest évek óta vétódiplomáciát folytat. Most a soros elnökséget adó Portugália kikötővárosában, Portóban zajló csúcstalálkozó nyilatkozatát támadta a kabinet, amiben szövetségese volt a lengyel kormánypárt is. A szociális ügyekre összpontosító portói nyilatkozatban ugyanis szerepelt volna a „genderegyenlőség” kifejezés, amihez a Budapest–Varsó-tengely nem járult hozzá. Orbán Viktor kormányfő viszont azzal érvelt a vétó után, hogy a kereszténység nem összeegyeztethető a genderrel mint ideológiailag motivált kifejezéssel. Ezért a „nemek közötti egyenlőség” kifejezés helyett a nők és a férfiak közötti egyenlőséget hangsúlyozza.A SZÓCSATA LEGINKÁBB A SAJTÓT, ILLETVE A MAGYAR KORMÁNYT ÉRDEKELTE. UNIÓS ÉS LENGYEL ILLETÉKESEK AZ INDEX MEGKERESÉSÉRE SEM KÍVÁNTAK REAGÁLNI AZ ÜGYRE.Ezzel a héten másodszorra torpedózott meg közös uniós állásfoglalást a magyar kormány. Szerdán a londoni G7-külügyminiszteri találkozón készült egy Kínát elítélő állásfoglalás, amely kitért volna Peking Hongkongban folytatott, egyre keményebb kezű politikájára is. Magyarország azonban ehhez sem járult hozzá, így az Európai Unió kénytelen volt blokkolni az Egyesült Államokkal, Kanadával, Japánnal és más európai országokkal közös nyilatkozat Hongkongot érintő részét. De az elmúlt időszakban számos eset volt, amikor a kormány nemet mondott uniós nyilatkozatokra:
  • A legnagyobb vitát a hétéves uniós költségvetés, valamint a járvány miatt elfogadott helyreállítási alap tavalyi bojkottja váltotta ki. Akkor is a lengyel kormánypárttal közösen lépett fel Magyarország, mivel az uniós pénzek elköltését esetenként jogállamisági feltételekhez kötötte volna a közösség.
  • Áprilisban szintén Kína mellett állt ki a kormány, akkor is a hongkongi demokráciával szembeni pekingi lépések miatt született volna uniós nyilatkozat.
  • Szintén áprilisban egy Moszkvát elítélő, V4-es dokumentumot érzékenyített a kormány.
  • Pár hónappal ezelőtt a kabinet nem csatlakozott egy, az Alekszej Navalnij orosz politikus mellett tüntetők bebörtönzése miatt kezdeményezett, Moszkvát elítélő állásfoglaláshoz.
  • 2019-ben Magyarország Izraelt védte be. Az EU akkor a palesztin lakosság kárára létrehozott telepekkel szemben lépett volna fel, a nyilatkozat az ENSZ Biztonsági Tanácsának ülésére készült.
  • Ugyanabban az évben Magyarország megvétózta azt az uniós javaslatot, amelynek alapján 2050-re klímasemlegessé tették volna Európát. 
  • Nagy vihart kavart, mikor Magyarország az Európa–Afrika-megállapodást fúrta meg 2018-ban. Az együttműködés célja a migráció csökkentése lett volna, a dokumentumban azonban a magyar fél több kifogást is talált: szerinte nem szerepelt elég hangsúlyosan a migráció elítélése, illetve a szöveg nem tett elég éles különbséget a menekültpolitika és a bevándorláspolitika között. 
  • Szintén 2018-ban a V4–Japán-csúcstalálkozón blokkolt a kormány, akkor is egy Kínát kritizáló tétel miatt nem fogadtak el közös nyilatkozatot. Az értesülést a 444 írta meg, a Külgazdasági és Külügyminisztérium (KKM) cáfolta.
  • A vétócunami 2016-ban kezdődött, az EU akkor is Kínát támadta volna. A tagállamok többsége ugyanis kifogásolta, hogy Peking mesterséges szigeteken katonai objektumokat telepít a Dél-kínai-tengerre.
A listát olvasva nem meglepő, hogy egyre több nyugati cikk foglalkozik azzal a kérdéssel: Vajon mit kezdjenek a magyarok konokságával? Amikor tavaly az unós költségvetésről zajlott a vita, a brüsszeli Politico hírportál hasábjain Daniel Kelemen jogtudós blöffnek nevezte a magyar–lengyel vétót. Állítása a vétódiplomácia lényegére világít rá: meddig képes úgy nemet mondani egy kormány, hogy azt ne söpörjék félre a tárgyalófelek?MÁRPEDIG A KORÁBBI ÜGYEK UTÓÉLETÉT VIZSGÁLVA AZ LÁTSZIK, HOGY AZ EU NEMEGYSZER ÁTNYÚLT A TILTAKOZÓ MAGYAR KORMÁNY FELETT, LASSABBAN ÉS MÁS FORMÁBAN, DE VÉGÜL GYŐZ A TÖBBSÉGI AKARAT.Ez történt a most Portóban zajló uniós csúcson is. Hiába érvelt a keresztény értékekkel a magyar–lengyel-tengely, ez nem bizonyult elég meggyőzőnek a többi európai vezető számára, a záródokumentumban három helyen is szerepel a „gender” kifejezés. Kétszer akkor, amikor a nemek közötti egyenlőség előmozdításáról, a nemek közötti bérszakadék betemetéséről és arról van szó, hogy garantálni kell, hogy ugyanazért a munkáért mindenki ugyanazt a bért kapja. Harmadszor a 78 százalékos foglalkoztatási arány megállapításánál, amelyhez az Európai Unió szerint a nemek közötti bérszakadék felére csökkentésére van szükség."
  
főg.cinek sz@rnak a pofájára.
badsector1
badsector1 ma, 13:26
Előzmény: #39733  euler
#39734
nincs más választás, kell venni vadászgépeket a rakétákhoz
Shut-up
Shut-up ma, 09:52
Előzmény: #39731  badsector1
#39732
Aljas húzással próbálkozik a fidesz, de ezt már megszoktuk...
badsector1
badsector1 ma, 08:48
#39731
"17 évesen bejelentkezett a fiataloknak félretett Pfizerre, aztán kapott egy értesítést, hogy jött kínai vakcina"
"Pedig a Sinopharmmal 18 év alattiakat nem is lehet oltani."
  
megjött a kici kínai vakcina, nem nagyon fogy, pedig ingyen van
PusztaPutyin
PusztaPutyin ma, 08:32
Előzmény: #39729  Goldi.
#39730
"Az általa vallott keresztény értékekkel"
 
mikkel? Azokkal nagyon könnyű bármit összeegyeztetni
Goldi.
Goldi. ma, 08:27
Előzmény: #39723  NickJ
#39729

Orbán Viktor egyik legnagyobb bűne, hogy megosztotta a társadalmat, és a másként gondolkodókkal szemben gyűlöletet keltett.
Az általa vallott keresztény értékekkel ezt hogyan egyezteti össze?
PusztaPutyin
PusztaPutyin ma, 08:10
Előzmény: #39722  Dehogynincs
#39728
Jaj ne, ez viccnek is borzalmas.
Dehogynincs
Dehogynincs ma, 08:10
#39727
Kitaláltam egy jelmondatot a tudásalapú társadalom népszerűsítéséhez: Wissen ist Macht, nichts wissen, macht auch nichts.
badsector1
badsector1 ma, 08:09
#39726
exley ma, 08:06
Előzmény: #39723  NickJ
#39725
Bp két évnyi gányolás után? President. magyros huszár vágás.
badsector1
badsector1 ma, 08:05
#39724
"Orbán Viktor: A vakcinák biztosítása a legfontosabb társadalmi kérdés"
  
csuti döbrögi nagyot hallgat arról, hogy ők a felelősek azért, hogy még mindig napi száz felett van a bevallott koronás halottak száma, amikor pl Ausztriában napi 20-30 körül mozog.
NickJ ma, 07:50
Előzmény: #39698  signal2
#39723
Az még legalább egy év, most az előválasztásnak csúfolt kutyakomédia következik. Karácsony már bejelentkezett a jelöltségre az Economistban, csak a választóknak nem szólt még, ők ráérnek. Tényleg elvárják a DK-tól és a Jobbiktól, hogy a saját elnökeik helyett rá szavazzanak, még arra is alkalmatlannak minősítve őket, hogy jelöltek legyenek?
Elég ez a rövid demó az ellenzékből, és 2022-ben jön a következő kétharmad :)
Dehogynincs
Dehogynincs ma, 07:17
Előzmény: #39713  peter_s
#39722
Kitaláltam egy jelmondatot a munkaalapú társadalom népszerűsítéséhez: Arbeit macht frei.
upgrayeddAKS
upgrayeddAKS péntek, 20:46
Előzmény: #39719  upgrayeddAKS
#39721
ja, ezt is elírtam rendesen:  https://www.google.com/search?client=firefox-b-d&q=renesas+stock ; mondjuk 45 a P/E és japcsi cég
upgrayeddAKS
upgrayeddAKS péntek, 20:42
Előzmény: #39719  upgrayeddAKS
#39720
QCOM csak tervezi azonban, nem gyártja (a chipeket)
upgrayeddAKS
upgrayeddAKS péntek, 20:42
Előzmény: #39584  moneycenter
#39719
Hello, elküldöm ide is meg oda is :) és bocs, de nem vettem észre időben... szóval INTC, QCOM sztem most elég jók, ezek osztalékot is fizetnek, persze nem túl sokat. INTC köcsög volt, nem akart 55 alá bejönni nekem, de most már mindegy, 60 alatt nem rossz vétel még. QCOM csak tervezi azonban, nem gyártja, de alacsony a P/E. Az autóipari beszállítókat azonban nem ismerem, amúgy ez nem is nagy piac a gyártóknak, persze azért stabil piac, de mégis... a TSMC elég drága, de jó a PEG (mondjuk a QCOM-é jobb)
mivel ez az autóiparos para régi téma, szerintem erre már nem nagyon érdemes amúgy építeni (én inkább szimplán jó cégek rv-eit akarom veszegetni a lehető legjobb áron...)
Épp ezért nem is nagyon foglalkoztam még a Reanas, stb. témákkal sem, vagy hogy a GlobalFoundries kiknek szállít, stb. Akik biztosan fognak profitálni, az ASML, de már írtam a múltkor, hogy 60 a P/E, ettől még persze lehet benne ráció. Az ASML szállít kb. mindenkinek (aki számít) chip gyártó berendezést, ún. fotolitográfiás gépeket. ASM Litography volt a nevük is... a lényeg, hogy key player, szinte monopóliuma van (azért nem teljesen, mert vannak gagyibb chipek is, amikhez nem kell sem EUV, stb.) Egyébként anno a Minolta és a Konica is gyártott iyleneket, most nem tudom... de ugye ezekkel és a Samsunggal is az a "baj", hogy van még kismillió üzletáguk, és nem tudni, hogy azok milyen kilátásokkal bírnak... érdemes még azt is tudni, hogy rengeteg féle chip létezik a mikrokontrollertől a vadászgépek chipjein át a szuperkomputerek és telefonok, PC-k stb. chipjeiig... ráadásul ezeken belül is létezik kismillió gyártási technológia, pl. egy szimpla, routerbe való chipet nem a TSMC n5-ön (az volna az 5 nm-esnek mondott technológia, aminek amúgy kb. semmi köze a tényleges logikai kapuk méretéhez, az rég megrekedt egy szinten, ha jól emlékszem olyan 20 nm körül, de az tény, hogy minél kisebb a tranzisztorok, stb. mérete, annál jobb a chip - na ezekből NEM kell a legtöbb hétköznapi eszközbe, elviekben az autókba sem... még azt is tudni érdemes azonban, hogy a TSMC azért is tudott nagyon sok megrendelést összehozni, mert csakis foundry modellben gondolkodnak, vagyis nincs olyan veszély, hogy a gyártó elleshetne valamit a tervezőktől, és ebben egyedülálló a TSMC a nagyobak között) fognak legyártani, ahhoz elég akár a TSMC, akár az Intel ősrégi 140 nm-ese, és ez nem túlzás... sőt, elég egyneletesen oszlik el a bevétel a 2-nél a régi és az újabb technológiák között, mert gyártanak ezek mindenféle chipet. Mint említettem, a chip nagyon tág kategória, azért is használom általában a GPU, CPU, VPU stb. terminológiákat, hogy egyértelműbb legyen... ja, és a memória-chipek is félvezető chipek, csak más a fókusz... nézzük akkor most pl. az INTC-t, hogy mennyire idióta a piac: a legutóbbi jelentésében csökkent a Data Center bevétele és a profitja, miközben a piacnak tudnia kellett volna, hogy ELADTA az SK Hynix-nek az Intel az SSD-üzletágát, ami azon belül volt (data center)... normááális? :) szóval egy publikus infóra esett az intel nemrég, miközben jó jelentést adott, kizárólag a data center csökkent :) (OK, a data center-ből az SSD-ágat még nem adta el Q1 elején, de kit érdekel, hogy mennyit megy, amit eladott? :) Persze nem a teljes data center ágat adta el, ettől még emelkedhetett is volna, azt meg még nem tudom, hogy a csökkenésből mennyi voolt az SSD... de azért sok a hülye... mondjuk attól jogosan paráznak, hogy az nvidia, stb. elhappolja előlük az ügyfeleket, de most nem ragoznám, ezt a Valu Investing topikban elég szépen kifejtettem, bár akkor inkább a CISC vs RISC és az Intel vs AMD volt a fókuszban)
Ha kissé hevenyészett lett, az mea culpa, majd 1x kijavítom- átfésülöm, aztán hátha a Pf-n is meg fognak jelenni ilyen cikkek valamikor, amikor tőlem megint lenyúlják a "szakújságírók" kacakackac... egyébként mivel új vagy, akár lehetnél Pf-s is, de mit számít, segítek egy befektető/író "kollégának", majd kérem a Nagy Boltzmann Agytól a krediteket érte :) vicc volt... a lényeg, hogy segítek szívesen máskor is, általában vissza szoktam kapni, ha nekem van szükségem infra, stb.
Üdv: AKS
upgrayeddAKS
upgrayeddAKS péntek, 19:35
Előzmény: #39717  pitcairn2
#39718
a rezsim 1970-ben nem zárta internáló táborokba az ujgurokat... sokáig azt művelték, mint pl. csau romániában a magyarokkal (betelepítették a "nem őslakosokat" az "őslakosok" közé), az relatíve új fejlemény, hogy táborokba kell menniük, stb. (nem mai az sem, de nem is 1970 óta megy)
pitcairn2 péntek, 19:04
Előzmény: #39716  euler
#39717
no most ugrottunk egyet a keresztényekről az ujgurokra, megjegyzem a kínai rezsim viselt dolgain mindenki felülemelkedik
ez az érdekes hozzáállás az 1970-es évek óta tart...
"The social experiment in China under. Chairman Mao's leadership is one of the most important and successful in human history. "
David Rockefeller 1973
From a China Traveler - The New York Times
euler péntek, 18:55
Előzmény: #39715  pitcairn2
#39716
Talán kattints rá a cikkben szereplő linkre:  Az Euronews nemrég egy jó összefoglalót állított össze az ujgurokról
Akik legalább annyira rokonaink (kulturális-nyelvi értelemben), mint a többi közép-ázsiai török eredetű nép. [és ők is rokonainknak tartják magukat!]. A kormány mégsem siet kifejezni szolidaritását velük.
.
Nagyon romlott embernek kell lenni annak aki tagadja az ujgur népirtást. 2012-ben még Orbánék is tüntettek ellene.
pitcairn2 péntek, 18:46
Előzmény: #39703  badsector1
#39715
érdekes, hogy a cikkben jóformán szó sem esik a történelmi előzményekről, gondolom akkor veszélybe kerülne az "egyre brutálisabb elnyomás" üzenet...
pitcairn2 péntek, 18:35
Előzmény: #39713  peter_s
#39714
a "munkaalapú társadalom" mém kb. annyit jelent, hogy csak munkakötelezettség ellenében lehet szociális segélyt kapni
Workfare - Wikipedia
ennyi van a színes retorika mögött
peter_s péntek, 17:58
#39713
"Orbán Viktor azt mondta, Magyarország munkaalapú társadalmat hozott létre, amely teljes foglalkoztatottságra, erős családpolitikára, a hazai össztermék (GDP) 5 százalékát kitevő családtámogatásokra épül."
Ezzel a KISZ-es felcsúti rém azt is elárulta, hogy miért nem fogják a magyar bérek elérni a nyugat-európai bérszínvonalat. Ahhoz tudásalapú társasalom kellene, bár ezt a politikai osztály által kitermelt szektás zombik soha az életben nem fogják megérteni.
https://index.hu/kulfold/2021/05/07/a-jarvanyhelyzetrol-es-szocialis-kerdesekrol-kezdodott-unios-csucs-portoban-orban-viktor/?fbclid=IwAR2AfL8b9gzsEXnOvojEqsf7Iw56OD3P4eye8X25dePk5gTQ8pEsrzWKNa4
euler péntek, 15:17
Előzmény: #39683  euler
#39712
Még egy elrettentő adalék a "23 milliárd forinttal támogatja a kormány a hazai önkormányzatokat a kieső adóbevételek miatt" hírhez:
.
"'A kormány által a mostani templomfelújítási programra biztosított csaknem 26 milliárd forintnyi támogatás Magyarország területén 1400, a határon túli területeken pedig 400 templomot érint, a hitéletet, a keresztény közösségeket szolgálva – tette hozzá. 
Soltész Miklós kiemelte, hogy egy ekkora összeg a magyar építőiparnak is hatalmas segítséget jelent, a magyar gazdaság újraindításában is nagy szerepet fog játszani, mivel hazai cégek és munkások tudnak a program megvalósításában részt venni." (MTI)
exley péntek, 13:42
Előzmény: #39704  ________
#39711
+h1g:)
sanka péntek, 13:41
Előzmény: #39706  ________
#39710
Nagyon jó:))
sanka péntek, 13:31
Előzmény: #39701  Goldi.
#39709

"A románoknál és a vajdaságban élő magyarok egyenesen hazaárulással és ország rombolással vádolják azokat a magyarokat akik az anyaországban élnek és nem Orbánt támogatják."
Látszik,hogy nem itt élnek, sajnos beleszólnak a mi életünkbe.
rockmaster péntek, 13:16
#39708
"Putyin kivéreztetné Oroszország legolvasottabb független hírportálját"
Ocsmány V.-vel egymást múlják alul!
rockmaster péntek, 13:10
#39707
"A győri férfi nem először fenyegetett meg egy politikust. 
Korábban Ujhelyi Istvánnak írta, hogy megölné a gyermekeit.
Kiderült, nemcsak Kálmán Olgát és családját fenyegette meg V. Gábor, hanem Ujhelyi Istvánt is. A szocialista EP-képviselő az Indexnek elmondta, hogy az 53 éves győri férfi még februárban írt neki gyűlölködő üzenetet, amelyben a gyermekei megölésével fenyegette meg.
Ujhelyi István az Indexnek is eljuttatta azokat az üzeneteket, amelyeket korábban kapott. V. Gábor a többi között MOCSKOS, RÜHES, INGYENÉLŐ, HAZAÁRULÓ, KOSZOS NÁCI NIGGER JELZŐKKEL ILLETTE A POLITIKUST. Kálmán Olga május 4-én tett feljelentés a fenyegetője ellen, aki hazaárulónak, nemzetellenesnek nevezte a politikust azért, mert kritizálta Orbán Viktor járványügyi intézkedéseit, és egy üzenetben a családja kiirtásával is megfenyegette. A férfi egyébként édesanyja Facebook-profiljáról küldte a trágár üzeneteket."
A feudál-fasisztának mindenkivel baja van, de leginkább önmagával :)
________
________ péntek, 12:50
Előzmény: #39705  PusztaPutyin
#39706

a Fidesz egyszerü: loptunk, lopunk, lopni fogunk
Nem merik abbahagyni, mert még a végén leváltanák öket a szavazók
PusztaPutyin
PusztaPutyin péntek, 12:25
Előzmény: #39701  Goldi.
#39705
dehogy, ez olyan mint a focicsapatok, az edző meg a kapitány mentalitása határozza meg hogy mennyire uszul a csapat, mennyire felrúgós, letaposós, vagy mennyire hajlandó a szabályokat tisztelni, a politikai táborokban is a vezetőtől függő eléggé markáns hozzáállásbeli különbségek vannak
________
________ péntek, 12:22
Előzmény: #39703  badsector1
#39704

Arra leszek kivi, hogy az alapítványi MOL pakett a ruszkiknál landol, vagy a ferdeszemüeknél?
Jajj istenem kellett nekünk egy végtelenül zsarolható, velejéig korrupt O1G....
badsector1
badsector1 péntek, 12:11
#39703
"A kínai keresztényüldözés minden képzeletet felülmúl"
"Miközben vezetőink az üldözött keresztények megsegítéséről papolnak, szemet hunynak a kínai keresztények egyre brutálisabb elnyomása fölött."
  
Újabb pont a g.ci bűnlajstromán.
Goldi.
Goldi. péntek, 11:41
Előzmény: #39700  peter_s
#39702

Egyébként én is azt mondom, hogy az ilyen kommenteket küldözgetőkre nem kell különösebben figyelni, ezek mentálisan sérült, beteg emberek a többség nem ilyen, bármilyen politikai identitása legyen. (mindegy, hogy melyik oldalon áll)
Goldi.
Goldi. péntek, 11:37
Előzmény: #39700  peter_s
#39701

Franc se tudja, hogy az ellenzéki oldalon vannak e bőven hasonló esetek, szerintem ott ilyen durván nem tolják.
Én néhány portálon olvastam, keményebb kommenteket de azok kivétel nélkül szinte mindegyik a fidesz híveitől jött. Több helyen írták, hogy amennyiben Orbán bukik 22-ben az csalás lesz és szét fogják akkor rombolni Pestet.
A románoknál és a vajdaságban élő magyarok egyenesen hazaárulással és ország rombolással vádolják azokat a magyarokat akik az anyaországban élnek és nem Orbánt támogatják. Tőlük rendszeresen érkeznek hasonló kommentek az ellenzék támogatóira, mint amilyent K.Olga is kapott.
peter_s péntek, 11:23
Előzmény: #39695  badsector1
#39700
Nem kell ezzel annyit foglalkozni. Ez csak egy megszállott, fanatikus, véresszájú párthívő agyhalott. Vannak ilyenek szép számmal az országban mindegyik szekértáborban. Nem kell velük foglalkozni mert csak pofáznak, mint a Bayer, Apáti Bence, Bencsik, Tuareg-féle szarjankók, valójában gyáva nyuszi az összes. Face to face egyiknek sincs mersze kiállni. Egy tasli és már futnak is Pintér rendőrségéhez, hogy védjék meg őket. Kálmán Olgicának köszönhetően ez a kretén kapott 15 perc hírnevet. Valaki szólhatna Olgicának, hogy az ő táborában is vannak ilyenek bőven csak nem mindenkinek van kedve, ideje a rendőrségre szaladgálni az agyhalott poltikai termékek miatt. 
badsector1
badsector1 péntek, 11:00
Előzmény: #39698  signal2
#39699
szétvernek mindent is az utcán
signal2
signal2 péntek, 10:45
Előzmény: #39695  badsector1
#39698
Aham, és mi lesz itt, ha bukik a fidesz? 
badsector1
badsector1 péntek, 10:41
Előzmény: #39696  rockmaster
#39697
ez a fityeszmazsom tulképpen a g.cit védte :))
rockmaster péntek, 10:27
Előzmény: #39695  badsector1
#39696
Ez az örökzöld fidesz-módszertan szerinti!
El nem fogadná a másik véleményét. mondjuk ebben a véleményterrorban, ami az országban uralkodik, az ilyenek sajnos simán benne vannak!
badsector1
badsector1 péntek, 10:18
#39695
"Megszólalt az az 53 éves győri férfi, aki halálosan megfenyegette a Demokratikus Koalíció (DK) elnökségi tagját, Kálmán Olgát. A politikus május 4-én tett feljelentést, miután gyűlölködő, trágár, fenyegető leveleket kapott. A levelek feladója a Blikknek azt mondta: azért írt Kálmán Olgának a Facebookon, mert a tudakozó nem tudott elérhetőséget adni hozzá.
A baloldal mérhetetlen gyűlölködést folytat ellenünk, jobboldali érzelmű emberek ellen, és ezt nem lehet tovább elviselni, kibírni és elfogadni. Nincs mitől félnem, nem követtem el bűncselekményt, csak a véleményemet írtam le. Talán drasztikusan fogalmaztam, de természetesen soha nem váltottam volna be a fenyegetést. Biztosan nem fogok börtönbe menni Kálmán Olga miatt – mondta férfi. Mint megírtuk, az ügyben eljárás indult: a Budapesti Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Főosztálya az életet, testi épséget, egészséget sértő vagy közvetlenül veszélyeztető esemény bekövetkezése látszatát keltve elkövetett zaklatás vétségének gyanújával ismeretlen tettes ellen indított nyomozást. Az 53 éves férfit győri otthonában fogták el, kihallgatása óta szabadlábon védekezhet.Négyen jöttek, elvitték a számítógépet és két telefont, aztán bevittek kihallgatásra. Tanultam az esetből, megígértem nekik, többé nem fogok ilyet csinálni, ilyen levelet írni. Hogy bocsánatot kérek-e Kálmán Olgától? Majd ha előbb ő bocsánatot kér Orbán Viktortól a gyalázatos kijelentéseiért– nyilatkozta a győri férfi. A lap megkereste Kálmán Olgát is, aki rendkívül örül, és hálás azért, hogy a rendőrségnek ilyen gyorsan sikerült azonosítani és elfogni a zaklatóját."
  
lehet tanulmányozni a begőzölt fideszagy működését.
rockmaster péntek, 09:27
#39694
Továbbra is Világ Top a COVID halálozásban!
https://www.worldometers.info/coronavirus/#countries
(katt a deaths / 1M pop-ra)
Vajon mikor szólal meg a magyar min. elnök erről a borzasztó fejleményről?
Mit üzen Ocsmány V. és bandája a 28 ezer COVID halott magyar ember hozzátartozójának?
Mikor lesz erről a témáról az M1-en főműsor időben vitaműsor?
Mit kíván tenni a Yacht párt, hogy ehhez hasonló pusztítás a magyar emberek között még egyszer ne történhessen meg? Vagy jó ez így? 
euler péntek, 09:23
Előzmény: #39692  Goldi.
#39693
Inkább arról szólnak, hogy időnként szét kell csapni a saját táboron belül is, ha már nagyon elszemtelenednek és sokat dolgoznak saját zsebre. (Mengyi, Simonka, Boldog).
Továbbá arról is, hogy vannak még ebben az országban utolsó mohikán ügyészek és bírák akik teszik a dolgukat. (Lölőnél azért megvárnám a jogerős ítéletet.)
Goldi.
Goldi. péntek, 09:16
Előzmény: #39684  krida
#39692

Butuska, ezek a feljelentések és szándékosan bebukott ítéletek, hozzá tartoznak egy kezdődő diktatúra kiépítéséhez. Ha nyíltan, nyílt lapokkal építenék a diktatúrát akkor valószínűleg te sem tapsikolnál nekik.
Ennél sokkal simulékonyabb, elfogadhatóbb eszközökkel bontják le a demokráciát és építik ki a diktatúrát a te és hasonlóan behatárolt gondolkodású társaid segítségével.
A fidesz és hozzájuk kötődő strómanok bebukott perei erről szólnak..
pitcairn2 péntek, 09:14
Előzmény: #39681  signal2
#39691
és ez hogy jön az én kommentjeimhez?:)
exley péntek, 09:13
Előzmény: #39687  pitcairn2
#39690
A kopaszi gát, molly campus "totál gáz". Pénz égető. Hulladék égető jobban termelné a hasznot. Ide-oda rakosgatják a szemetet az ráfizetés.
pitcairn2 péntek, 09:11
Előzmény: #39680  PusztaPutyin
#39689
ja persze, majd nonstop veletek fogok kommentelgetni:)
pitcairn2 péntek, 09:11
Előzmény: #39672  badsector1
#39688
ez továbbra is csak felszínes lózunggyűjtemény...
pitcairn2 péntek, 09:10
Előzmény: #39671  PusztaPutyin
#39687
sokszor leírtam már itt, hogy nem hiszek a "területrendezés" nevű szent "tudományban", a terepbejárással kapcsolatos kommentem is erről szólt
máskülönben vegyétek észre:
mindössze csak annyit írtam alább, hogy döbbenetes állapotok uralkodnak a Soroksári Dunaág mellett
botrány ami ott van
az aktuálpolitikai perpatvart ti kavarjátok hozzá:)
pitcairn2 péntek, 09:05
Előzmény: #39660  badsector1
#39685
a politikai lózungokon kívül vmi konkrétumot is tudsz mellékelni?:)
krida
krida péntek, 09:03
#39684
Valaki világosíccson má fel! E topik nemes lakói, és az internacionális libsi világ szerint Magyarországon (fasiszta) diktatúra van, és nincs demokrácia.Kérdem én, akkor hogy lehetséges ez:
https://444.hu/2021/05/06/meszaros-lorinc-becsuletsertesert-feljelentette-az-ot-bunozonek-stromannak-tolvajnak-nevezo-fekete-gyor-andrast
Legutóbbi felvetésemre se kaptam érdemeleges választ (egyedül signal próbálkozott), gondolom most se lesz semmi, csak a szokványos libsi-stratégia: személyeskedés, hallgass el, stb...
euler péntek, 08:54
Előzmény: #39682  sanka
#39683

Az „arányosan és méltányosan” összesen 23 milliárd forintból  2,925 milliárd forintot Debrecen kap.
.
Hír2: (az arányok érzékeléséhez)
Közel 12 milliárd forintot költ az állam a reformátusok fejlesztéseire és beruházásaira. Ebből 2,8 milliárdos támogatás a Dunamelléki Református Egyházkerületnek megy (Balogh püspök),  2 milliárd jut a határon túlra, a Királyhágómelléki Református Egyházkerületnek (egykori püspöke Tőkés László). 
(444)
signal2
signal2 csütörtök, 23:22
Előzmény: #39654  pitcairn2
#39681
Kössz, de minden nap arra járok. 
És hogy jön ez ahhoz, hogy egy komcsi diktatürának építünk campust a mi pénzünkből?
PusztaPutyin
PusztaPutyin csütörtök, 22:48
Előzmény: #39678  badsector1
#39680
Pitrém nagyon profi elsunnyogó. És holnap újra tolni fogja mint aki be se égett.
badsector1
badsector1 csütörtök, 22:45
Előzmény: #39675  euler
#39679
itt már ellenzékestől kellene kitakarítani a politikát, de erre csak egy államcsőd adna esélyt, abból  mindenki értene.
badsector1
badsector1 csütörtök, 22:42
Előzmény: #39677  qpec
#39678
fideszestől kérdeztem, de elsunnyogott, innentől kezdve költői a kérdés. :))
qpec csütörtök, 22:36
Előzmény: #39660  badsector1
#39677
Gondolom költői kérdésként tetted fel ,mert a válasszal tisztába vagyunk:MANY. Mindennek a mozgatórugója-a gyengédebb nemen kívül,vagy vele együtt!Az elszámolásba nem látunk bele,mert ezer évre titkosítva!
qpec csütörtök, 22:36
Előzmény: #39660  badsector1
#39676
Gondolom költői kérdésként tetted fel ,mert a válasszal tisztába vagyunk:MANY. Mindennek a mozgatórugója-a gyengédebb nemen kívül,vagy vele együtt!Az elszámolásba nem látunk bele,mert ezer évre titkosítva!
euler csütörtök, 22:29
Előzmény: #39674  PusztaPutyin
#39675
Az ellenzéknek fel kell nőni a feladathoz, különben sötét korszak jön.
A világ  elég sokáig el van mindenféle piszkos kis diktátorokkal, nem bíznám nagyhatalmakra a sorsunkat. 
Végre bekerültünk egy normális társaságba, az unióba, ahol hihetetlen türelemmel bánnak velünk, mint egy hülyegyerekkel. Ingyenpénz is van, de nekünk nem jó mert elvárásaik is vannak. Majd mi tudjuk hová csapódjunk, ami még soha nem sikerült persze a történelmünkben, de jó nekünk a kommunista diktatúra, ott keveset kérdeznek, ha bizonyos kéréseiket teljesítjük. (Szándékosan használtam többesszámot, ebben az egészben a választópolgár is sáros).
A helyzetünkről a világban a napokban írtam, ide tartozik az is, főleg az usa okozhat meglepetést, mindazok ellenére amit az előbb mondtam: #4790
PusztaPutyin
PusztaPutyin csütörtök, 22:12
Előzmény: #39673  euler
#39674
Hát itt nem a levitézlett ellenzék fogja megcsinálni a földcsuszamlást, hanem valami most még ismeretlen erő. Szerintem ettől fosnak fideszéknél is, mármint az a nagyon szűk nem tökhülye rész.
euler csütörtök, 22:07
Előzmény: #39652  PusztaPutyin
#39673
Kezdenek nagyon bevadulni, itt valami nagyon nincs rendben.
Mi jöhet még? Esetleg a jövő évi választásokat is kiemelt beruházássá minősítik, megtartják szavazók nélkül saját hatáskörben.
Az ellenzéknek nagyon gyorsan meg kellene szerveznie a tiltakozást, nemzetközi hírveréssel, és naponta a pofájukba mondani, hogy a börtönben végzik, ezért meg ezért, ilyen meg olyan meglévő és új jogszabály szerint. Más lehetőség nincs, a "nép" spontán nem fog mozdulni.
badsector1
badsector1 csütörtök, 22:03
Előzmény: #39665  pitcairn2
#39672
ha az 500 milliárdos hitelt a 2 millió fideszbirka törlesztené (fejenként 250000 lenne), akkor ám legyen soroksáron egy kínai kémközpont.
jól elszórakoztatják majd az orosz kémbankkal egymást :))
PusztaPutyin
PusztaPutyin csütörtök, 22:02
Előzmény: #39670  pitcairn2
#39671
Látom már te is felnevetsz magadon, ez azért még jobb mintha full komolyban tolnád a kretént :))))))))
pitcairn2 csütörtök, 22:00
Előzmény: #39669  PusztaPutyin
#39670
a területhasználat szabályozása nemcsak nálunk botrányos:)
Zoning is Theft | Mises Institute
csakhogy ma se maradj mizesz link nélkül:)
PusztaPutyin
PusztaPutyin csütörtök, 21:56
Előzmény: #39667  pitcairn2
#39669
Hú de meg vagyok lepve. Uborkai és az Audi óta tudjuk hogy megy ez keletisztánban.
PusztaPutyin
PusztaPutyin csütörtök, 21:55
Előzmény: #39666  pitcairn2
#39668
Ja hát akkor basszuk oda valami random idegennek.
pitcairn2 csütörtök, 21:54
Előzmény: #39661  PusztaPutyin
#39667
légy nyugodt mindennek van ott tulajdonosa, bevásároltak már az érintettek, mind a "Diákváros", mind pedig a Fudán reményében
gondolom ez a műsor is - ha egyáltalán van vmi jelentősége - néhány oligarcha harcáról szól:)
pitcairn2 csütörtök, 21:51
Előzmény: #39662  PusztaPutyin
#39666
azaz 30 éve nem csinálnak vele semmit...
pitcairn2 csütörtök, 21:50
Előzmény: #39660  badsector1
#39665
a "Diákváros" talán ingyen épülne?:)
nekem különben nyóc hogy mi van ott, felőlem lakópark is lehet, az alább belinkelt Soroksári Dunaág mentén kifejezetten jó adottságok vannak ehhez
PusztaPutyin
PusztaPutyin csütörtök, 21:48
Előzmény: #39663  pitcairn2
#39664
39662 ugye de lehet hogy közben eljutottál odáig.
pitcairn2 csütörtök, 21:46
Előzmény: #39656  PusztaPutyin
#39663
egy jó kis sétaút lenne a Soroksári Duna partján, 
http://lnkiy.in/l8H58
csak az ipari területek miatt kilométereken át le sem lehet jönni róla...
és néhány zavaros elemtől eltekintve sehol senki...
egyszer érdekes volt
soha többet nem mentem arra...
na kb. ennyire használja manapság a város ezeket a jobb sorsra érdemes területeket... 
PusztaPutyin
PusztaPutyin csütörtök, 21:44
Előzmény: #39659  pitcairn2
#39662
Mellesleg az első diplomamunkámat pont annak a területnek a hasznosításáról írtam, a rendszerváltáskor, de az hogy ilyen régóta senki földje, az se indokolja hogy most meg hsziszipincsinek dobjuk oda, főleg hogy 500 milliárd az egy aktív nem állami főre vetítve kb két millió Ft, ez túl sok adomány a magyar kisembertől a kínai kúrmány felé.
PusztaPutyin
PusztaPutyin csütörtök, 21:39
Előzmény: #39657  pitcairn2
#39661
Mondok neked valamit pit. Tudod ha valami nincs beépítve, leglialkázva vagy felkockázva a helyi bárók között, az nem jelenti azt hogy jön egy ilyen faszom diktatúra a ruszkik haza után bő három évtizeddel és szalutálva felszántjuk és bevetjük neki téglával a nép pénzén. Te meg tapsikolsz. Ennek nem így kellene mennie és akárhány mízes intézeti linket hozol az új zélandi mozgatható lakóházak gazdaságtanáról vagy a mongol legelőtőzsde állami szubvencionálásának visszásságairól, akkor se fogod tudni ezt megcáfolni.
badsector1
badsector1 csütörtök, 21:38
Előzmény: #39655  pitcairn2
#39660
mi a fideszkurvaanyjuknak kell felvennie az országnak 500 milliárd hitelt arra, hogy a kínaiak építsenek maguknak max 50 milliárdos egyetemet?
pitcairn2 csütörtök, 21:35
Előzmény: #39656  PusztaPutyin
#39659
mint mondottam volt szerencsém kitévedni oda bő egy éve (2019 szeptemberében), a Soroksári Dunapart a mögötte lévő ipari romoktól eltekintve kifejezetten pöpec, de olyan kihalt préri, hogy az embernek egy idő után nagyon rossz érzése támad... 
jó nagy ingatlanpanamák mehetnek ott...
évtizedek óta semmi sem történik, ráadásul az ingatlanok jó része nem lakójellegű
gondolom a közelmúltig padlón voltak az árak
a csepeli szigetcsúccsal együtt (az is egy vadon...) eszméletlen fejlesztési potenciál van a pakliban
mégsem történik évtizedek óta semmi...
csak minden rohad és pusztul
pitcairn2 csütörtök, 21:30
Előzmény: #39652  PusztaPutyin
#39657
most komolyan!
te voltál már kint azon a részen, mondjuk gyalog?
ha nem akkor menjél ki, maradandó élmény lesz!
PusztaPutyin
PusztaPutyin csütörtök, 21:29
Előzmény: #39655  pitcairn2
#39656
Azért te nagyon csúszómászó módon támogatod a focialista diktatúrát. Erre valószínűleg születni kell, ezt nem mindenki bírná lelkiismerettel.
pitcairn2 csütörtök, 21:26
Előzmény: #39644  euler
#39655
azok után hogy évtizedek óta az enyészeten kívül jóformán semmi sincs ott, talán nem is olyan nagy baj:)
pitcairn2 csütörtök, 21:25
Előzmény: #39645  signal2
#39654
Helyes! Menjetek ki arra a kietlen prérire, tanulságos lesz:)
PusztaPutyin
PusztaPutyin csütörtök, 21:25
Előzmény: #39651  pitcairn2
#39653
Bővíts már.
PusztaPutyin
PusztaPutyin csütörtök, 21:24
Előzmény: #39644  euler
#39652
Hát ez kurvafasza. Na lassan be lehetne indulnia az ellenállásnak, ez már olyan mint a dunaszaurusz a nyolcvanas évek végén. Ebbe lassan soron kívül bele lehet bukni, ki se kellene várni a jövő évi elcsalandó választást ahol úgyse lesz lap osztva a nerlenzéknek.
pitcairn2 csütörtök, 21:24
Előzmény: #39631  PusztaPutyin
#39651
hanem a "bezzeg ájrópa" és a "művelt nyugat segíts" fórum:)
pitcairn2 csütörtök, 21:22
Előzmény: #39632  Goldi.
#39650
a modern "liberalizmusnak" már semmi köze sincsen a klasszikus értelemben vett liberalizmushoz...
pitcairn2 csütörtök, 21:21
Előzmény: #39643  Goldi.
#39649
és többek között ti hájpoltátok fel a részvényportfolióját a csillagokba:)
robinhood70 csütörtök, 20:58
#39648
Nem minden diktátor figyeli Gulyás kormányinfóját. Félretájékoztatták...
https://www.napi.hu/nemzetkozi-gazdasag/rodrigo-duterte-fulop-szigetek-sinopharm-oltas.728568.html
badsector1
badsector1 csütörtök, 20:51
Előzmény: #39646  signal2
#39647
érdekes helyzet amikor a hülye fideszszavazó még most sem látja, hogy hazaárulók döntik romba az országot.
signal2
signal2 csütörtök, 20:47
Előzmény: #39645  signal2
#39646
Csak félek, már túl nagy a gazdasági befolyása Kínának itthon, így tud kellemetlenkedni, ha nem úgy táncolunk, ahogy fütyül.
signal2
signal2 csütörtök, 20:45
Előzmény: #39644  euler
#39645
Semmibe veszik a demokráciát. Jöhet az élőlánc a népirtó komcsi diktatúra közpézffaló kémképzője ellen.
euler csütörtök, 20:10
Előzmény: #39604  euler
#39644
Goldi.
Goldi. csütörtök, 19:15
Előzmény: #39630  pitcairn2
#39643
nemzeti_erdek csütörtök, 19:10
Előzmény: #39640  badsector1
#39642
Nemzeti érdek, hogy a tolvaj fideszesek eltakaródjanak!
________
________ csütörtök, 19:06
Előzmény: #39639  sztanil
#39641
Biztos szállodahiány van Magyarországon.
Ki megy ma màr tengerpartra???

Topik gazda

________
________
2 5 4

aktív fórumozók


friss hírek További hírek