Topiknyitó: ________ 2012. 10. 18. 19:39

ORBÁN TAKARODJ !!!  

Ez a topik azoknak a jóérzésű, jóravaló, szorgalmas magyar embereknek jött létre, akik megunták az elmúlt két év:

- gazdasági barkácsolását

- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait

- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését

- gazdasági visszaesést

- korlátozott szólásszabadságát

- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését

- az ellenség nélküli szabadságharcát

- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait

- stb......

magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy

ORBÁN TAKARODJ!!!!!
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Karvalytokes
Karvalytokes ma, 10:16
Előzmény: #113048  Shortelek
Hogyne zavarna.Sok minden zavar..
Példàul nem lövik agyon a migrànsokat a hatàron,Karigeri még mindig szabadlàbon,vendégmunkàsok, infláció és még sorolhatnàm..
Shortelek ma, 10:07
Előzmény: #113047  Karvalytokes
Miért nem zavar a fidesz közpénzes lenyúlásai amiből mossák a te agyadat is?!!
Karvalytokes
Karvalytokes ma, 10:02
Előzmény: #113045  signal2
Az igazi baj az hogy Karigeri megint hazudott..Mikroadomànyok..fa**om!..
Az OTP lebuktatta!
Karvalytokes
Karvalytokes ma, 09:59
Előzmény: #113044  signal2
Az inkognitó az elég baj mert a CIA is dobhat bele pàr köteget...Egy elöre megbeszélt időpontban..
Ràadàsul egy amerikai àllampolgàr miért adnà titokban a pénzt?
Talàn mert az Orbàn majd szigorúan beszél róla?:))
Na ne...
signal2
signal2 ma, 09:59
Előzmény: #113043  Karvalytokes
És mégegyszer: SOKKAL nagyobb gond, hogy a fidesz a MI tízmilliárdjainkból reklámozza saját magát, és hazudozik. A közpénz költése tartozik a közre, nem a magán. De már hozzászoktam, hogy fideszes a szakmailag és erkölcsilag teljes mértékben elfogadhatatlan dolgot védik, és vehemensen taámadják a sokkal elfogadhatóbb dolgokat.iattuk csúszik egyre lefelé az ország 
signal2
signal2 ma, 09:53
Előzmény: #113043  Karvalytokes
Miért ne tudnák a külföldön élő magyarok, hol van Magyarország, és mi ott a stájsz? Veled ellentétben én tudom, miről beszélek, mert fundraiseltem már civil szervezetnek, és tudtam is behúzni milliós tételeket külföldön élő magyaroktól. Az adománygyűjtő dobozának pont az a lényege, hogy inkognitóban maradjon az adomanyozó. Mert mint kiderült, ha valakiről megtudják, hogy ellenzéki vagy civil célra adományoz (lásd pl Bige), arra rászállbnak a hatalomtól alkotmányellenesen nem független hatóságok.
De itthon még az is megtörténik, hogy az ország lemond milliárdokról ha abból a kormánynak nem tetsző civilek kapnak (lásd Norvég Alap).
Karvalytokes
Karvalytokes ma, 09:46
Előzmény: #113036  signal2
Az adomànnyal nincs gond ha névvel és címmel és egy bizonyos értékhatàrig történik.
Mert adott esetben Janie Takacs Ohioból gondolhatja úgy hogy megér 10 USD t hogy karigeri tovàbb épithesse méhlegelőit, hajléktalan màgnesként funkcionáló köztereit.
De az hogy valaki dollàr szàzezreket,milliókat adomànyozzon egy olyan orszàgnak amit azt sem tudja hol keressen a térképen ràadàsul fedő ngo mögé bújva na olyan a mesében sincs!
Mert a mesében is az van írva:Jó tett helyében jót vàrj!
Tehàt külföldről elfogadott jelentős pénz ,jelentős nemzetbiztonsági kockàzatot jelent!
________
________ ma, 09:28
Előzmény: #113013  Sehmet

Sehmet!
Ez milyen jogi kategória?
Titkosított adatokkal való visszaélés?
Bennfentes üzletelés?
Hány év jár érte Tónyónak?
.
https://telex.hu/belfold/2023/09/21/hunguard-bankok-biztositok-penzugyi-cegek-informatikai-tanusitasa-kiberbiztonsag-rogan-antal-mnb-sztfh
rockmaster ma, 08:57

„Csak bámulunk, kik ezek a nagy szakállú emberek” – hárombusznyi vendégmunkás lakik egy hajdúszoboszlói panzióban"
„Félünk a migránsoktól, félünk a kínaiaktól, mindentől félünk. Hogy miért? Nem tudom. Olyan sok mindent hall az ember, megerőszakolnak egy tizennégy éves kislányt, asszonyt megtámadnak az utcán” – mondta egy hajdúszoboszlói nő az RTL-nek, amikor a városban élő vendégmunkásokról kérdezték. Egy másik nő szerint „idegenekkel, nagy szakállú emberekkel találkozunk, hogy az ember csak bámul, hogy kik ők. Az emberek félnek a vendégmunkásoktól.”
A kormány új iparpolitikája részeként egész sor új gyár épül Debrecen környékén, ami miatt több ezer vendégmunkás érkezett a vidékre. Még július végén kezdett el terjedni, hogy Hajdúszoboszlón vendégmunkások megtámadtak egy párt, a férfit leütötték, a nőt pedig megerőszakolták. A hírről nagyon hamar kiderült, hogy hamis, még csak hasonló sem történt a környéken, a vendégmunkások pedig senkit nem bántottak.
"Az RTL a vendégmunkásokat is megszólaltatta, akik közül többen azt mondták, nem értik, a magyarok miért félnek tőlük. Arra hivatkoztak, hogy otthon mindegyiküknek van felesége és gyereke, eszükbe sem jutna magyarokat bántani. Ezért nem esik jól nekik, hogy a helyiek ilyen negatívan állnak hozzájuk."
Hát csak nem sikerül átállítani a rettegő magyarokat a Yacht pártnak.
Külföldiek meg nem értik miért félnek tőlük a magyarok: mert a Ocsmányék megszállták az országot, lebutították az átlagember gondolkodását mínusz 1 bitre!
signal2
signal2 ma, 08:56
Előzmény: #113032  euler
A végeken akkor lesz sok momentumos, ha a helyiek csatlakoznak. Mire és miért várnak? 
rockmaster ma, 08:51

"Vitézy-Lázár-csörte: hogy lett az óvatos beszólogatásból nyílt bírálat?"
"Pesty László Rákay Philipről: Hatmilliárdot vitt el ez a selyem zsebkendős producer"
Apadnak a pénzcsapok, egyből recseg-ropog a NER:)
rockmaster ma, 08:35

Milyen közel volt Magyarország az államcsődhöz tavaly?
Befuccsoltak Ocsmányék!
signal2
signal2 ma, 08:24
Előzmény: #113035  Karvalytokes
Nem keverem. "Piaci kölcsönről" ugyan nem beszélhetünk, viszont tőled is kérdezem: mi a baj azzal, ha egy civil szervezet külföldi magyar magánszemélyektől, de akár nem magyaroktól adományt kap? 
Sokkal nagyobb gáz, ha civil szervezet állami pénzt használ.
Karvalytokes
Karvalytokes ma, 08:12
Előzmény: #113030  signal2
Piaci kölcsönt adomànnyal ne keverjünk!Bàr sokan azt hiszik itthon hogy a bankkölcsön adomàny csak a kilakoltatàsnàl döbbenek rà hogy nem az.
Remélem te nem tartozol közéjük:)
badsector1
badsector1 ma, 07:36
"Az utóbbi hetekben meglepően sok nézője borult ki a Partizánra és Gulyás Mártonra két nagyinterjú miatt. A Kőszeg Ferenc megsemmisítésére tett próbálkozása után tömegek fejtették meg utólag, hogy hoppá, hiszen ő csinálta ki Fekete-Győr Andrást és Márki-Zay Pétert is. Aztán jött a Borkai-interjú, ami közben Gulyás olyan zavarbaejtő érdeklődést árult el az interjúalanya - nem közszereplő korában követett - kurvázási szokásai iránt, amit utoljára a viktoriánus kor prostituáltakat felkaroló, hangsúlyozottan erényes, mégis perverz hatást keltő brit úriembereit jellemezte, az élükön Gladstone miniszterelnökkel. Majd olyan leplezetlen, diadalittas boldogság öntötte el az arcát, amikor végre sikerült megríkatnia Borkait, amilyent a legtöbb átlagember talán soha nem is érez életében."

Ilyen hasznos hülyére van szüksége rubel viktornak.
badsector1
badsector1 szerda, 22:06
elment már?
Húúú.
Ezt a faszit kimozogtam végre :))
euler szerda, 21:21
Előzmény: #113031  signal2
Egy ismerősöm kérdezi, hogy náluk az északkeleti végeken mikor lesz Momentum meccs? 
Kimenne megnézni élőben. De más is érdekelné esetleg.
signal2
signal2 szerda, 19:52
Előzmény: #113025  Colas
Most úgy áll a közvetítés, hogy 90%-ban csak a címvédőt, és annak korábbi góljait mutatja a kamera, miközben az ellenfélről valóban gurigázást, és a korábban bekapott gólok utáni arcokat. Sajnos elfogult a szerkesztő és az operatőr. Emiatt mindenképpen ajánlott kimenni és élőben nézni a meccset.
signal2
signal2 szerda, 19:49
Előzmény: #113013  Sehmet
Tehát külföldön élő magyar állampolgár nem támogathat magyar civil egyesületeket?
Franciaországban szabad 20 millió eurót felvenni kampányra külföldi banktól? Csak kérdem  
dexter szerda, 19:15
Hogyan tegyük végleg tönkre a hulladékgazdálkodást és az ebből élő kisvállalkozókat.
A fidesznek ez is sikerült.
Kőkemény feltételeket diktál és titoktartást követel a hulladékpiacot uraló Mol - 2023....
https://www.youtube.com/watch?v=oPmERd_CqSw
Colas szerda, 19:11
Előzmény: #113026  badsector1
 Úgy látod, hogy megnyerték a legutóbbi meccset is és levonultak a pályáról, Téged meg itt hagytak sírni az öltözőben 13 éve? Én nem így szeretném látni.
Colas szerda, 19:07
Előzmény: #113022  badsector1
De az is lehet, hogy valaki nem olvassa elég intenzíven az ellenzéki híreket, hanem inkább portfóliót olvas, így nem ismeri a vizitdíj kifejezést a magánrendelői díjra? Ez elképzelhetetlen? Várom, hogy dolgozzanak a chipjeid. De látom  a beprogramozott szöveg  legalább rendesen megy. Saját gondolatod sosincs? Vagy Te még nem az öntanuló, továbbfejlesztett típus vagy?  Kár, veled nem leszünk előrébb Fidesz szavazók csökkentésében, ezt már látom. Na nem baj, inkább glettelj, az is nagyon hasznos.
badsector1
badsector1 szerda, 19:03
Előzmény: #113025  Colas
hol látsz ellenfelet a nerben?
Colas szerda, 18:58
Előzmény: #113024  badsector1
 Ha az ellenfél vezet, nem lehet úgy meccset nyerni (fordítani), ha csak a saját térfélen gurigázik a vesztésre álló csapat, abban bízva, hogy majd a másik csapat rúg néhány öngólt.
badsector1
badsector1 szerda, 18:53
Előzmény: #113021  Colas
nincs a feladataim között a fidesz tábor csökkentése, a következi feladatom glettelés lesz este kb. 9ig
badsector1
badsector1 szerda, 18:51
Előzmény: #113020  Colas
Szerintem a naív túl enyhe kifejezés. :))
badsector1
badsector1 szerda, 18:50
Előzmény: #113019  Colas
Az is lehetséges, hogy Sityaki magára vállalta a népművelő szerepet, és a gyengébb képességű olvtársaknak szívesen elmagyarázza hol és miért kell vizitdíjat fizetni azon magyar állampolgároknak, akiknek ugyan van tb biztosításuk viszont nem kapnak érte semmit, mert rubel viktor és bűnöző társai a közpénzt saját maguk feltőkésítésére használják.
Colas szerda, 18:50
Előzmény: #113017  badsector1
Te eddig mit tettél annak érdekében, hogy a Fideszes tábor csökkenjen?
Colas szerda, 18:45
Előzmény: #113017  badsector1
Ó én naív. Azt hittem badsector1 azért ír ide kitartóan infót a sajátjainak, mert itt akarja buktatni a kormányt. Javaslom a Mandinert. Oda kell regisztrálni és írni. Bátorság!
Colas szerda, 18:39
Előzmény: #113008  badsector1
 Lehet, hogy sityaki egy értelmes ember, aki megértette, hogy valamiről nem hallottam az ellenzéki oldalon és megválaszolta a kérdést? Lehet, hogy sityakival értelmesen is el lehetne  beszélgetni? Badsector1 meg olyan magas lovon ül vagy olyan toronyban, hogy nem is látja mi zajlik körülötte és azon is csak csodálkozik 2014 óta, hogy még mindig nincs kormányváltás és miért? Lehetséges, hogy badsector1 csak mondja a magáét, nem érdekelve mit mond más? Vagy lehet, hogy badsector1  még kezdeti fejlesztésű programozott kísérleti robot és csak azt tudja írni, válaszolni, amit belé táplált a programozója? Ki tudja...
Dehogynincs
Dehogynincs szerda, 18:27
Előzmény: #112971  rockmaster

"Halálosan megfenyegette David Pressmant egy tápiószecsői férfi, őrizetbe vették"
https://telex.hu/belfold/2023/09/20/megfenyegettek-david-pressmann-usa-budapesti-nagykovet-ugyeszseg-nyomozasBele kellett olvasnom a cikkbe, hogy megtudjam, kit vettek őrizetbe. Nem Pressmant, hanem a kommentelőt. A fordítottja sem volna meglepő ettől a hatalomtól.
badsector1
badsector1 szerda, 18:26
Előzmény: #113014  Colas
Te egy zseni vagy, képzeld el nem itt fogják megbuktatni rubel viktort
rockmaster szerda, 18:26
Előzmény: #113011  Sehmet
Az a Te bajod! :)
Colas szerda, 18:24
Előzmény: #113014  Colas
Ja és értem, hogy a Mandineren kemény a dolog, sokkal stresszmentesebb itt írogatni, hazai pályán, csak hatástalan. Idegenben lőtt gól többet ér..., még ha nehezebb is.
Colas szerda, 18:21
Előzmény: #113002  signal2
Nem azzal lehet Orbán kormányt buktatni, hogy itt egymás között szidjátok a kormányt. Ezt egy Fideszes szavazó sem olvassa. Nézzetek ki magatoknak 1 kevésbé elkötelezett Fideszest (ne a kemény magból) és adjátok neki az információt. De ne azt szajkózzátok, hogy lop, lop, lop. Ez lepereg. Azt mondjátok el neki miért volna személyesen jobb neki, ha nem Orbán Viktor pártja lenne az ország élén. Mi az alternatíva és az miért lenne neki jobb. Mindenki hozzon 1 embert ki a Fidesz táborból. Azzal szart sem értek, hogy naponta itt anyáztok. Én ha  csak a feleségem győzöm meg a választásig már sokkal többet tettem a Fidesz hatalom gyengítése érdekében, mint az, aki ide beírogatja a hasonló gondolkodásúaknak, hogy hol a pénz. Ezt kellene megérteni. Regisztráljatok a Mandinerre és értelmes vitát kezdjetek. A kormányváltásért tenni is kell a környezetetekben, nemcsak siránkozni, hogy milyen buták a szavazók. Nosza, lássátok el hiteles információval a tájékozatlan, burokban élő Fideszest.
Sehmet
Sehmet szerda, 18:17
Előzmény: #112991  signal2
... ami lehet, hogy külföldről származó pénz, amely minden országban tiltott és pönalizált cselekmény!
Sehmet
Sehmet szerda, 18:15
Előzmény: #112994  rockmaster
Ilyen az, amikor a megalapozatlan remény felülírja a racionális valóságot! :)
Sehmet
Sehmet szerda, 18:14
Előzmény: #112996  rockmaster
A Népszavából, mint az ellenzék szócsövéből származó idézet számomra hiteltelen.
Fibonacchi
Fibonacchi szerda, 18:14
Előzmény: #113005  Colas
Sehmet
Sehmet szerda, 18:12
Ez csak blöff!
badsector1
badsector1 szerda, 18:07
Előzmény: #112975  Colas
Colas:Soha. Így nem is tudom miről beszélsz. Magamat gyógyítom. Remélem még sokáig így lesz... Szóval mi ez a vizitdíj?
Badsector1:Szerintem ovis szintre ne menj már le.
Colas: Szerencsére sityaki megválaszolta.

Ma is tanultál a fórumon valamit, Sityaki még annyit sem nézett ki belőled mint én :))
Colas szerda, 18:04
Úgy ahogy írod, a feleségem egy buborékban, egy általam kialakított védőburokban él. Rengeteg épületet felújítottak 2018-ig, ő ezt érzékeli. Azóta ez leállt, de ő a 2010-2018-as periódusban él, azóta minden idejét leköti a művészet. De azt is látja, hogy most koszosabb, elhanyagoltabb Budapest, mint Tarlós idejében volt. Értem amit írsz, csak adtam példákat Fidesz szavazókra. Az ilyen embereket egyesével lehet meggyőzni, a feleségem sem olyan elkötelezett már, mint 1-2 éve. Még van 3 évem csöpögtetni az információt.
Colas szerda, 17:53
Előzmény: #113004  makasipasztor
Füttyentek?! Ha így lenne megmondanám neki kire szavazzon. Ami nem érinti, azt nem érzékeli (és tudod te ez milyen gyakori pláne nőknél). Az idejét és érdeklődését a művészet köti le és nem  a politika. A művészetben elég tájékozott, lehet ő is azt mondaná rólad, hogy elég egyszerű lélek vagy, hogy ennyire nem ismered a művészetet. :) Volt olyan rövid távú barátnőm 2006-ban, akinek Orbán Viktor az Isten volt. Szájtátva hallgatta a beszédét. Na az durva volt...
Colas szerda, 17:40
Előzmény: #112995  signal2
Az MKKP külön indulása 2022-ben meg fog térülni 2026-ban. Parlamenti párt lesz önállóan és alternatíva lehet egy csalódott Fidesz szavazónak is a különállása miatt (hiába szidták a többiek). A Jobbik és LMP elintézte magát a 2018-as és 2022-es összefogással, az MSZP-t pedig felzabálta a DK. A Párbeszéd egyébként is egy virtuális párt röhej, hogy listás helyet tudtak kiharcolni a semmire, mint előtte a Liberálisok. Jobb lett volna, ha 2022-ben mindenki önállóan mérette volna meg magát, minthogy összefogtak a 2010-ben bukott MSZP-s, DK-s politikusokkal. Már sokszor leírtam. Addig nem lesz változás, amíg a Fidesz tábor eleget nem csökken. Ehhez pedig olyan pártok kellenek, amelyek nem szerepeltek az összefogásban és várhatóan bejuthatnak a parlamentbe. Jelenleg a Fidesz tábort a MIHAMO és MKKP csökkentheti. Szerintem MZP hibázott az összefogással, így nehéz lesz neki egy Fideszes bizalmát elnyerni 2026-ban.
makasipasztor szerda, 17:29
Előzmény: #112999  Colas
Egyszerű lélek a feleséged. A kapcsolatotokban is ilyen?  Füttyentessz, vagy csak mutatod, hogy mi a teendője? 
signal2
signal2 szerda, 17:21
Előzmény: #112999  Colas
Bocs, de nehezen tudom elfogadni, amit írsz. A feleséged akkor egy buborékban él, ha bevásárolni sem jár, és híreket sem olvas, illetve értelmezi azokat. Időarányosan semmiben sem épül több/ jobb, mint a szocik alatt. Én azzal nem tudok mit kezdeni, ha valakit nem érdekelnek az orszzág katasztrófa felé vezető problémái, mint például a vasút vagy a vízvezetékhálózat szétrohadása, vagy a közoktatás összeomlása. 
Tényszerűen az EU végére kerültünk gazdasági, korrupciós és társadalmi mutatókban. Lehet a fejet homokba dugni. Az vezet a biztos összeomláshoz. 
Colas szerda, 17:20
Előzmény: #112995  signal2
A választást megnyernék, de a kétharmadot erősen kétlem. A Fidesszel egyéni választókerületben sem állna össze a MIHAMO. Igaz, ha egyéni jelöltet indítana a MIHAMO, meg az MKKP, akkor a többiek bajban vannak akár teljes összefogással is Budapesten kívül. És még indulhat egyéb jelölt is. Persze 2026-ig még sok minden történhet.
bigyula szerda, 17:19
Előzmény: #112988  Sehmet
A cikkből: "Ezt a tervet Berlin és Párizs sem tekinti a saját álláspontjának ..... "
.
Megint szelektív az idézet. A mondat a pontok helyén folytatódott:
.
"Ezt a tervet Berlin és Párizs sem tekinti a saját álláspontjának, ám jelzés értékű, hogy a két ország kormányának képviselői vitték be az Általános Ügyek Tanácsára"
.
Colas szerda, 17:10
Előzmény: #112990  signal2
Na akkor mondok egy példát. A feleségem. A Fidesznek nincs olyan döntése, ami közvetlenül érintené az életét. Én tartom el a családot és én is vásárolok be. Infláció nem érinti. Lopás érdektelen, mert mindenki azért küzd, hogy végre ő lophasson. A saját kis világában él, ami jobb lett az elmúlt 13 évben. Azt látja, hogy sok mindent felújítottak, megépült. Azzal nem foglakozik, hogy az mennyibe került, mennyibe kerül a jövőbeni fenntartása, mi a költségvetés helyzete, adózási és gazdasági kérdések el sem jutnak hozzá. Az oktatásban nem érzi még a problémát, iskolánkban van elég oktató és jók. Egészségügyi problémája most lett, most találkozik majd a várólistával..., de azért ez nem lesz magában KO kritérium. Az még nem KO kritérium, ha valami negatívan érint valakit, ha más pozitívum (ami számára az) kompenzálja. Csakhogy jobban értsd egy Fidesz szavazó logikáját. Vagy egy ismerősöm , aki még mindig KATÁS és nagyon jól él minimális közteher viseléssel. Leszarja, hogy mi a helyzet egyébként, ha neki jó. Vagy egy másik, aki éppen most szakította meg a barátságát egy ellenzékivel. Azt mondta, hogy szavazna ő másra, ha olyat mondanának, akit ő jobban elfogadna, mint Orbán Viktort. A barátja Hadházyt mondta, mire ő kizavarta a portájáról és azt mondta többé ne is jöjjön hozzá. De DK párti nőbarátom is hanyagol kb. 6 hónapja politika miatt, mert  tavasszal megemlítettem  neki, hogy amikor beszélgetünk nem szeretnék politikáról beszélni, mert minden alkalommal ezt hozta elő. F@sza, hogy politika miatt barátságok mennek tönkre és az a gondolkodás uralkodik, hogy vagy arra szavazol akit én szeretnék, vagy dögölj meg. És mindkét oldal elhivatottabb magjára ez jellemző, meg az, hogy csak azt hajlandó meghallgatni, meghallani és elhinni, ami beleillik az addigi koncepciójába. Ül a kis burkában és nem hajlandó másra. Mint ahogyan egy Jehovásnak is mesélhetsz bármit, felhozhatsz bármilyen bizonyítékot, az ő célja csak az , hogy elfogadd a hitvilágát és csatlakozz Nem érdekli a Tied. Ilyen árkokon nincs vagy nagyon nehéz az átjárás.
rockmaster szerda, 17:04

"18 fideszes lap törölheti a Bajnaiékról szóló cikküket"
Nem sok ez egy kicsit?:)))
Lassan nyakon csípik a hazudozó fideszes lapokat.
Ezeket már rég fel kellett volna számolni!
rockmaster szerda, 17:01
Előzmény: #112987  Sehmet
Ááááá ez semmi, ez már valami:
"378 milliós építkezés, benne 96 milliós tanácsadói díj: Kocsis Máté idejéből származó józsefvárosi szerződést vizsgál a NAV"
Yacht pártosok fürcsiznek a milliókban, milliárdokban, és azt kérdezed hol a Pénz? :))))
Csak a vak nem látja, fideszék mire herdálják el a pénzedet!
rockmaster szerda, 16:56

Erre gondolsz?
"Veszteséges Mészáros-cégé lett a 27 milliárdos luxusjacht, azt sem látni, miből futja az évente 2,4 milliárdba kerülő fenntartására"
signal2
signal2 szerda, 16:55
Előzmény: #112992  Colas
És a 2014-es eredmények alapján ez még mindig akár 2/3-t érhet a fidesznek.
Viszont az én állításom továbbra is az, hogy itt milliós nagyságrendben vannak olyan fidesz szavazók, akik csak a propaganda miatt szavaznak a fideszre. Egyszerűen az jön velük szembe mindenhol, igénytelenek vagy képtelenek a tájékozódásra és igazságként fogadják el, amit látnak, hallanak.
rockmaster szerda, 16:52

Orbán megy, pénz jön!
Minél előbb, annál jobb lesz minden magyarnak!
euler szerda, 16:38
Előzmény: #112985  euler
Ekkora káoszt a világ nem látott amit orbánék produkálnak. Ez már a végjáték?
.
"A kormány új Duna-hidat tervez – uniós pénzből, a „katonai mobilitás” jegyében Öt, részben katonai célú vasútfejlesztési projektre szeretne uniós pénzt szerezni a kormány. Az egyik egy új vasúti híd építése a Gubacsi híd helyett.
A kormány nemrég éppen több vasúti fejlesztést és a budapesti Galvani híd megépítését törölte, éppenséggel részben „a honvédelmi célok teljesítése érdekében”.
De aztán szóltak a neres vasútépítők, hogy nem lesz ez így jó ...
Colas szerda, 16:36
Előzmény: #112990  signal2
Most látom az IDEA eredményét, ahol a Fidesz már csak 45%, MIHAMO 10%, DK 19%, MKKP 6%, Momentum 8%, a többi 2% vagy az alatti.
signal2
signal2 szerda, 16:33
Mármint ez ugye nem közpénz, hanem ismeretlen magánszemélyek pénze. 
signal2
signal2 szerda, 16:32
Előzmény: #112986  Colas
Nem értem, hogy lehet ember, akinél a fidesz esetében nincs KO kritérium. Annyi minden és olyan szinten vertek már szét, hogy kizárt, hogy lenne olyan, akit ne érintene valamelyik.
Ami a pártokkal kapcsolatban írsz, azt értem. Ha valaki akármiért fejébe vette, hogy XY pártra SOHA nem szavaz, az esetleg nem szavaz olyan összefogásra sem, amiben ez a párt benne van.
No, de mára eljutottunk oda, hogy a létező pártok közül messze a fidesz a legrosszabb...
Colas szerda, 16:26
Előzmény: #112986  Colas
Persze azt még hozzátenném, hogy amíg listán a Fidesz és a MIHAMO elviszi a szavazatok 60%-át, addig mindegy, hogy a többi párt hogyan indul listán... ott esetleg egyéni körzetekben lehet javítani az arányokon vagy ott sem.
Sehmet
Sehmet szerda, 16:21
Előzmény: #112979  bigyula
A cikkből: "Ezt a tervet Berlin és Párizs sem tekinti a saját álláspontjának ..... "
Sehmet
Sehmet szerda, 16:19
Előzmény: #112983  rockmaster
Colas szerda, 16:19
Előzmény: #112976  signal2
Azt hittem azt akartad írni: Úgy ne szavazz arra... Azt hittem lemaradt egy "ne" szócska, mert anélkül nem értem a mondatot.
Mindenki arra szavaz (már aki akar szavazni, veszi a fáradtságot és elsétál a szavazó fülkéig), ahol nem lát KO kritériumot (vagy legalábbis nem tud róla). Sokféle embernél sokféle a KO kritérium, de mindegyik külön -külön szavaz. Amit írtál akkor volna igaz, ha egy nagy csoportnak egy szavazata volna, amiben meg kell egyezniük. Így tényleg nem találnának olyan pártot, ami mindenkinek megfelelő volna. Na ez a probléma az összefogással is. Ha különböző pártok összeállnak és a szavazóknak van KO kritériuma egy párttal szemben, akkor az összefogás összesen kevesebb szavazatot kap, mint  külön-külön. A probléma a kicsi pártok. Azoknak el kellene tűnniük (5 % alatt) vagy azoknak összefogni csak listán. Bár rizikós egy LMP-nek összefogni az MSZP-vel. Pláne egy Jobbik-MSZP összefogás, mert mostanra már a Jobbik is küzdhet az 5 %-ért. Most EU-s szavazásnál valószínű ez is történik. Az egyéni választókerület majd 2026-ban az más kérdés, de listán minden olyan párt, amelyik várhatóan eléri az 5%-ot az külön kellene, hogy  induljon. Ez a listán történő majdnem teljes ellenzéki összefogósdi totális tévút. Pont a választók KO kritériumai miatt. 
euler szerda, 16:11
Előzmény: #112983  rockmaster
A NATO alapszerződés egyáltalán nem gondolt a renitens tagokra, sőt az új tag felvételéhez szükséges egyhangúság még nagyobb baki.
Mégis egyszerűbb kezelniük az ilyen problémát, egyszerűen távoltartják Mo-ot a bizalmas információktól, elvárják a saját haderő előírt fejlesztését, háború esetén meg majd lesz valami. Az egy teljesen új helyzet, itt lehet pofára esni.
rockmaster szerda, 16:00

"Kordonok mögött, mélygarázsba hajtva gyülekeznek a luxusszállodában tartott frakcióülésre a Fidesz–KDNP képviselői"
A 133 bátor... bruhahahaha :))))
rockmaster szerda, 16:00

Ezen nincs mit csodálkozni... könnyen így járhatunk a NATO tagsággal is.
HOL A PÉNZ?
Orbán megy, pénz jön!
euler szerda, 15:54
Előzmény: #112981  dexter
El lesz ez szépen maszatolva, ahogy az szokás az EU-ban.
A biológia előbb dűlőre viszi a dolgot még az "embereknél" is. Sajnos.
dexter szerda, 15:48
Remélem mielőtt ez bekövetkezik, kirángatják a várból az emberek...
________
________ szerda, 15:46

hívek inkább mennek Moszkvába, mint Brüsszelbe
lehet is indulni, de elég lesz csak egy ONE WAY Ticket, a ruszki állampolgárságért lehet fegyvert is kell majd fogniuk
bigyula szerda, 15:37
"Brüsszelben a tárgyalóasztalon van egy terv, amely szerint Magyarország kizárása sem elképzelhetetlen az EU-ból
.
A fontosabb megállapítások a tervezetből:
.
A jogsértések egy bizonyos szintje és ideje után nem maradhat egy ország az EU tagja.
.
A „hetes cikkely szerinti eljárást” sokkal keményebb büntetési rendszerré kéne fejleszteni. A javaslat szerint a Tanács béli szavazat megvonásához elég lehetne a tagállamok négyötödének egyetértése is.
.
Sőt, ha öt éven át nem tudják eldönteni, hogy egy tagállamot felmentsenek-e az eljárás kezdetekor megfogalmazott vádak alól, akkor automatikusan járna ellenük a büntetés.
.
Kiterjesztenék a többségi szavazásokat, lényegében megszüntetnék a vétójogot.
.
Többféle szintű tagságot vezetnének be."
.
https://www.msn.com/hu-hu/hirek/other/br%C3%BCsszelben-a-t%C3%A1rgyal%C3%B3asztalon-van-egy-terv-amely-szerint-magyarorsz%C3%A1g-kiz%C3%A1r%C3%A1sa-sem-elk%C3%A9pzelhetetlen-az-eu-b%C3%B3l/ar-AA1gZJxB?ocid=msedgdhp&pc=U531&cvid=06703a9667a2490e90777eb20dc97808&ei=7
.
Ezt is megcsináltad/elérted/kiszabadságharcoltad viktor!
dexter szerda, 15:36
Előzmény: #112955  bigyula
Én már ilyeneken nem csodálkozom. Ilyen dilletáns kormánya nem volt az elmúlt 50 évben az országnak.
dexter szerda, 15:29
Előzmény: #112941  badsector1
Vajon ezzel kapcsolatban is úgy fognak a fideszes politikusok véres szájjal fröcsögni, mint MZP 3MrdFt-os támogatásáról?
signal2
signal2 szerda, 15:12
Előzmény: #112972  Colas
Igen, így akartam írni, mert erre hegyezted ki, miközben ezernyi intézkedést kell összességében mérlegelni. Ilyen alapon mindenkinek van egy KO kritériuma, és senki nem szavaz senkire. 
Colas szerda, 15:08
Előzmény: #112968  badsector1
Párbeszéd
Colas: ne játszd már a hülyét badsector1!
Badsector1: én nem tudok színészkedni...
Colas szerda, 15:02
Előzmény: #112968  badsector1
Miért, úgy érzed eddig rajtad múlt?
Colas szerda, 15:00
Előzmény: #112969  signal2
Hát..., ezért nem számíthat már a szavazatomra a Fidesz, bár a nejem még kitart. De egy vacsoráért, meg vacsora utáni desszerttért nem adom magam. :) Nem tolerálom már amit csinálnak. Az első mondatodat biztosan így akartad írni, "Úgy szavazz arra, aki az ÁFA csökkentést erőlteti ..."?
rockmaster szerda, 14:53

"Halálosan megfenyegette David Pressmant egy tápiószecsői férfi, őrizetbe vették"
Működik Ocsmányék uszítása... a főbűnöst a Várban kell keresni.
Colas szerda, 14:51
Előzmény: #112966  badsector1
Szerencsére sityaki megválaszolta. Egy tök egyszerű kérdésre sem adsz választ, igazi politikus vagy. Veled másként kell kommunikálni úgy látom.
signal2
signal2 szerda, 14:48
Előzmény: #112957  Colas
Úgy szavazz arra, aki az ÁFA csökkentést erőlteti (habár olyan nincs, aki általános ÁFA-csökkentést erőltet), hogy az ÁFÁ-nál SOKKAL fontosabb dolgok is vannak egy országban. Például jogbiztonság, például a hatóságok előtti egyenlőség, példásul a közoktatás minősége, stb. Ha összességében megnézed, akkor a fidesznél károsabb vezetése még nem volt ennek az országnak. A hatalomét és a pénzért mindent képesek lerombolni, teljesen gátlástalanul. A MÁV-nál, a vízhálózatnál, az oktatásban ez már kezd explicitté válni, azaz fizikailag megjelennek a napi problémák.
badsector1
badsector1 szerda, 14:42
Előzmény: #112964  Colas
Csak a tárgyi tévedésedet javítottam ki, de ha továbbra is hülyét akarsz csinálni magadból akkor rajtam nem múlik. :))
Colas szerda, 14:41
Előzmény: #112961  sityaki
Köszönöm az információt! Most már értem.
badsector1
badsector1 szerda, 14:39
Előzmény: #112965  Colas
Szerintem ovis szintre ne menj már le.
Colas szerda, 14:38
Előzmény: #112963  badsector1
Soha. Így nem is tudom miről beszélsz. Magamat gyógyítom. Remélem még sokáig így lesz... Szóval mi ez a vizitdíj?
Colas szerda, 14:34
Előzmény: #112954  badsector1
Persze, hogy nem én döntöm el, hogy nekem mit reagálsz. Azt írsz amit akarsz, de akkor azt kapod tőlem, amit én akarok. Játszhatsz a szavakkal, ahhoz nagyon értesz, biztosan ez a szakmád. Mellébeszélésben, félremagyarázásban nagyon profi vagy, megfigyeltem pár év alatt. Meg a rövid provokatív kérdésekben, amit vagy figyelmen kívül érdemes hagyni vagy időrabló és felesleges a megválaszolása, hiszen épkézláb tényszerű vitákat kerülöd. Ha nem újságíró vagy ügyvéd vagy, akkor pályát kellene módosítanod. Azt azért majd megkérdezem tőled jövőre az EU választás előtt, hogy melyik pártra  szavazzak (amikor kialakult a lista), nehogy mellélőjek. Majd 2026-ban is segíthetsz, hiszen annyi párt van (lesz) és zavaros eligazodni közöttük. Inkább rád bíznám magam, mint hivatásos politizálóra, aki meg tudja mondani a tutit.:))
badsector1
badsector1 szerda, 14:33
Előzmény: #112953  Colas
Ne légy kocka!
Te még soha nem jártál magánrendelésen azért, mert az államiban nem jutottál hozzá egy eü. szolgáltatáshoz?
Madeinhungary szerda, 14:17
Ezen miért kell csodálkozni? fideszéknél ez rendben van. A pár tízezer utason kívül meg miért érdekelné a maradékot?
sityaki szerda, 14:13
Előzmény: #112953  Colas
Nem szó szerint kell venni. A sajtóban nevezték így - vizitdijnak az annó 300 forintos rendszerhez képest - azt a jelenséget, hogy a magánorvosnál való megjelenés minimum 20-30 ezret kóstál. (Amit saját tapasztalatból megerősíthetek.)
Sehmet
Sehmet szerda, 14:05
Előzmény: #112950  bigyula
A zelvtársaknak már akkor sem tetszett, hogy ki akarták őket rakni a hatalomból! Oszt amikor már saját zsírjában sült az ország, akkor csak azért engedték meg - az utolsó kommunista parlament által elfogadott szabályok szerint - a választásokat, hogy egyrészt nehogy a népharag eltakarítsa őket, másrészt politikai hatalmukat gazdasági hatalommá tudják átmenteni. Ez remekül ment is 2010-ig ....
RangerHU szerda, 14:02
Honnan az idézet?
Mert így csak szépírói/zsurnaliszta sztori még csak nem is anekdota.
Forrásmegjelölést kérlek!
Colas szerda, 13:58
Előzmény: #112949  signal2
Nem is az volt a baj számomra, hogy ÁFÁt csökkentettek, hiszen talán nem tudhatták, hogy azt lenyelik az értékesítők és a lakossági végfogyasztónak semmi nem lesz olcsóbb. A bajt abban láttam, hogy legalább 3 év telt el, mire Gyurcsány bevallotta a TV-ben, hogy hiba volt, de nem tett semmit a korrigálás érdekében és ezután még 1,5 év telt el, mire Bajnai visszaállította a 25 %-os ÁFát (persze akkor emelkedett egyből 5%-al minden). A még nagyobb baj, hogy az ellenzék most is gyakran az ÁFA csökkentéssel jön. Legalább tanuljunk már a múlt hibájából, de akár abból is, amikor a Fidesz csökkentette több termék Áfáját 27%-ról 5-re. Fél év alatt azt is lenyelték, a lakás Áfánál ugyanígy. Hogy szavazzak arra, aki olyan hülye, hogy továbbra is az ÁFA csökkentést erőlteti.
bigyula szerda, 13:55
"HVG: Már kármentés zajlik a honvédségnél, kirúgott tiszteket is próbálnak visszahívni"
.
Nem kéne a "honvédelmi" miniszternek lemondania?
bigyula szerda, 13:50
"Több hétre teljesen lezárhatják Magyarország legfontosabb vasútvonalát
A Közlekedő Tömeg civil szervezet szerint viszont a feketeleves csak ezután jön, ugyanis novemberben teljesen lezárják az ország legfontosabb vonalát, méghozzá három hétre. Ezt a döntést a szervezet feleslegesnek és inkompetensnek tartja. 
„Mivel a miniszter nagy sajtóvisszhang mellett az utolsó értelmes szakembert is kirúgta minisztériumából (információink szerint tegnap a 10-ből a tizediket is), nem maradt senki, aki megmondhatná neki: nemcsak hogy felesleges, de a vonatkozó uniós szabályozásnak is gyakorlatilag minden pontjába beleütközik az ukáz. Az egységes európai vasúti térségről szóló 2012/34/EU irányelv VII. melléklet 8. pontja szerint a 7 napot meghaladóan a forgalom több, mint 30%-át érintő pályakarbantartásokat 2 évre előre meg kell hirdetni, a vasutat használókkal a korlátozások elfogadható módját egyeztetni és ez alapján 1 évre előre véglegesíteni. Lázár János vasútjának teljesítménye ehhez képest 21 napnyi 100% szívatás, 0 évre előre 0 egyeztetés” – írták."
badsector1
badsector1 szerda, 13:49
Előzmény: #112952  Colas
Nem te döntöd el, hogy kinek és mit reagálok.
Te szavaidat nem forgattam ki, viszont leírtam az én szavaimat, az viszont sajnálatra méltó, hogy ez zavar téged.
:))
Colas szerda, 13:46
Előzmény: #112945  badsector1
Egyébként tegnap kérdeztem, hogy hol olvastál a vizitdíj bevezetéséről, mert én nem hallottam még róla, de nem válaszoltál. Vagy csak poén volt én meg komolyan vettem?
Colas szerda, 13:35
Előzmény: #112945  badsector1
Akkor ne reagálj másra ha nekem írsz, mint amiről írtam és béke van. Utálom, ha ki akarják forgatni a szavaimat.
Colas szerda, 13:31
Előzmény: #112947  signal2
No comment.
bigyula szerda, 13:12
"A Jogász Szakkollégium alakuló ülésére (1983) meghívták Kéri Lászlót is, aki bár kezdetben szabadkozott, végül mégis elment oda.
Az ott történteket Kende Péter az alábbiak szerint írta le:
…..az ülés vége felé az elnöklő Stumpf hátraszólt az utolsó sorba:– Kéri Laci még nem szólt hozzá!
– Mert nem is akarok! – húzta el a száját Kéri.
– Ugyan már, Laci, micsoda dolog ez, miért nem akarsz? – erősködött Stumpf.
– Mert ha én itt hozzászólok, akkor életem eddigi legnépszerűtlenebb beszédét fogom előadni!
– Mondjad csak! Rajta! Tessék! Halljuk! – kiabáltak be többen.
– Az a helyzet, hogy nekem ebben a szakkollégiumban, abban, hogy ebből egyáltalán lett valami, az életemből benne van jó három- négy év.De ebből a szakkollégiumból – ha itt laknék – én holnap kiköltöznék. Ez szörnyű, ami itt folyik, tiszta hülyék vagytok! – Dermedt csönd ülte meg a termet. Mindenki elhallgatott.
Miért? – kérdezte Orbán.
– Hát, elnéztem itt ezt a három fiatalembert – felelt Kéri, Orbánra, Simicskára és Vargára mutatva –, és mindegyiküket kizárólag felszólító módban hallottam megszólalni.Ilyennek meg olyannak kell lenni! – szólnak –, demokratának kell lenni, műveltnek kell lenni, toleránsnak kell lenni! Nem veszitek észre, hogy ezek csak parancsolni tudnak?Agresszívak, kirekesztők és ellenségkeresők! Azért költöznék ki innen holnap, mert nekem ne írja elő senki, milyen legyek.
Ez nemigen illett bele a már- már pátoszos hangulatba, többeknek nagyon rosszul esett, s csak annyit értettek meg belőle, hogy Kéri most bántja őket.
Olyan rumli lett, hogy majdnem fölbomlott az egész alakuló ülés.
Többen arról suttogtak: Kéri már korábban is összeütközött az Orbán–Simicska kettőssel, s Orbán közölte vele: nem bízik meg benne, mert a hatalmat képviseli.
Nos, Orbán most odapattant Kéri elé, és huszonhárom éve minden lendületével üvöltve nekirontott:
– Öreg, most boldog vagy, hogy öt perc alatt tönkre kúrtad három hónap összes munkáját, az egész megalakulást?
– Ha három hónap munkája annyit ér, hogy öt perc alatt tönkre lehet tenni, akkor az olyan is! – válaszolt a szakkollégium-alapító.
– De mondok én neked valamit, Viktor. Ahogy itt elnézlek titeket, rosszabbak vagytok ti a Kun Béla- féle Lenin - fiúknál. És tudod, mit? Ha egyszer hatalomra jutsz – mert látom, az Isten sem menti meg az országot attól, hogy egyszer majd te dirigálj itt –, a Stumpfot, meg engem akasztass föl elsőként, mert mi még tudjuk, te ki voltál egykoron! – azzal sarkon fordult, és faképnél hagyta nemcsak az együtt álldogáló kis csoportot, Orbánt, Stumpfot, Fodort, Kövért, Schmidt Pétert, de az egész szakkollégiumot is."
signal2
signal2 szerda, 13:10
Előzmény: #112948  totoro
"Megyó" 2004-ig volt. Valóban már az ő intézkedései is jelentősen terhelték a költségvetést, de a választáskor még bedobták a kamu ÁFA-csökkentést is, ami tényleg hatalmas lyukat ütött a költségvetésen. A lényeg, hogy tavaly is és 2006-ban is elhitették a néppel, hogy az állam egy korlátlan fejőstehén, ami azért van, hogy abból mindenki kapjon valamit, és az fenntartható. Majd a választási hazudozást mindkét esetben követték a durva megszorítások. Érdekes módon Orbántól egyelőre elfogadja a full következetlen nép. 
totoro
totoro szerda, 13:06
Előzmény: #112947  signal2
Signal, azért nem teljes az analógia. 2006-ban olyasmire szórta el a pénzt Megyó, aminek volt értelme, a közszféra kb. éhezett, nagyon kellett már a bérrendezés. Orbánra is máshogy néznénk, ha a tanári béremelés miatt bicsaklott volna meg a béremelés...
signal2
signal2 szerda, 13:02
Előzmény: #112946  Colas
A tavalyi választások óta eltelt időszak 2006, pepitában. Agyatlan választási pénzszórás, majd egymás után megszorítások. Csak akkor adóemelésként, most meg inflációként fizeti meg mindenki. A közös a reálbércsökkenés. Orbánnak nagyon nagy szerencséje van, hogy azóta nem jött még egy új Lehmann-csőd, mert még az akkorinál is problémásabb lenne forrást bevonni. 
Én igazából azt nem értem, hogy mégis mit gondolnak azok, amikor a fideszre vagy a dk-ra voksolnak. És ők vannak jelentős többségben. Ez a két párt viszi a szavazatok 65-70%-át. 
Colas szerda, 12:53
Előzmény: #112943  badsector1
Azzal, hogy átvertek szja ügyben. 2*2 százalék törvényben foglalt csökkentés helyett lett 4 % emelés. Meg az ÁFA csökkentési ballépésük, ami miatt bevezették a különadókat.Meg az informatikai támogatás... , nem részletezem. 2006-ban az őszödi beszédnél az akkori barátnőm nézte a TV-ben Orbánt, mint Istent, én meg azt gondoltam, hogy elborult az agya. De 2006 és 2010 között eljutottam oda,  hogy az életben nem szavazok azokra, akik akkortájt hatalmon voltak a baloldalon. Persze oda nem jutottam el, hogy 2010-ben Fideszre szavazzak, hiszen nagyon nem kedveltem Orbán Viktort, akit 1988.óta figyeltem. Abban az évben kaptam meghívást a Fidesz alakuló ülésére, de nem mentem el. Azonban figyeltem, hogy miből maradtam ki. Ha nem olyan egyenes a gerincem, akkor most biztosan sokkal jobban élnék és nem olvasnám ezt a topicot... :)
badsector1
badsector1 szerda, 12:41
Előzmény: #112939  Colas
Te hergelésről írtál én szavazásról.
Nem kell egyből személyeskedned, mert még igazad sincs. :))
Colas szerda, 12:34
Előzmény: #112940  bigyula
Folyamatos "agymosáshoz" teljesen elegendő az M1, Hírtévé, TV2, Origo, Mandiner. Plakátkampány ezekhez képest pénzkidobás. Abban már lehet valami, hogy szándékosan elfoglalják a plakát helyeket. Erre mondjuk nem gondoltam, ez is lehet még indíték.
badsector1
badsector1 szerda, 12:34
Előzmény: #112942  Colas
2006ban mivel lettél okosabb?
Colas szerda, 12:28
Előzmény: #112914  euler
Nekem sosem volt narancsköd a szememen, bármit is gondolsz a buksidban. Inkább volt MSZP-SZDSZ köd nálam 2006-ig (vagy inkább azt mondanám hittem nekik addig). Neked is ajánlanám a tárgyilagosabb gondolkodást, hogy tényleg mit is érnek el ezzel Orbán buktatását illetően. Majd rájössz. Ettől csak erősödik az EU ellenes hang az országban (és nem az Orbán ellenes) , aminek egyáltalán nem örülök. Én jelenleg alternatívát keresek, ezt az oldalt sem azért olvasgatom, mert Fidesz rajongóként mazochista lennék. De azt látom , hogy köd azért van itt embereken rendesen. Jobb a realista gondolkodás, mint az álmodozás, de Te tudod...
badsector1
badsector1 szerda, 12:28
"24.hu: Több mint ötmilliárd forint áramlott titokzatos támogatásokból a Megafonhoz"

Íme egy újabbválasztási csalás a fidesz részéről.

Topik gazda

________
________
2 4 4

aktív fórumozók

friss hírek További hírek