rockmaster

Regisztráció: 2007-07-22 13:29:55

Hozzászólások száma: 9 787

Utolsó hozzászólás: 2020-07-11 12:49


Tapasztalat: 3
Aktivitás: 5
Népszerűség: 5


utolsó 20 hozzászólás

A fidesz elcseszte az országot. szombat, 12:49
Azért zajlik a karaktergyilkosság ellene. Egy erős ellenzéki az Orbán-párt szemében teljes borzalom. Hiba van a matrix-ában :)))
ORBÁN TAKARODJ !!! szombat, 10:10
Agyf@sz az egész amit írsz! Ki védte le magát? Mi ez a sz@rság? 10 év alatt Orbánék arra se voltak képesek, hogy egyszer egy normális átvilágítást csináljanak? A törvényekért ők felelnek! Lett volna idejük változtatni!!! Vagy ilyen elavult a törvény? Akkor bármilyen adatot tárolhat a szgépén? Akár az országra nézve károsokat is?
Ez veszélyes! És jókora öngól a Fidesznek!!!!
2022 - ORBÁN LEGYŐZHETŐ ? péntek, 16:33
Ezt nem utólag kellene vizsgálni, hanem előzőleg: csak azok kaphatnak ingyen pénzt, ahol biztosított a jogállami feltétel, versenysemlegesség, korrupció ellenes biztosítékokkal működik a közbeszerzés!
A fidesz elcseszte az országot. péntek, 16:30
Akkor innen nem nagy ugrás elfogadni, hogy ML szépen túlárazza a munkáit, amivel megkárosítja a költségvetést. Nem nehéz ezt belátni, ha ML milliárdokat vesz ki osztalékként a cégeiből. Ez alapján szép summa nyereségre tesz szert!
A fidesz elcseszte az országot. péntek, 15:47
Hinni a templomban kell!
ORBÁN TAKARODJ !!! péntek, 15:43
Ez egy Orbán-öngól!
Az enyhe ítélet annak a bizonyítéka, hogy rossz törvényt hozott a Fidesz kormány! Az ilyen eseteket sokkal keményebben kellene büntetni!
A másik, amiről érhetően nem beszél, hogy mi van a nemzetbiztonsági átvilágítással, amit időközönként végeznek. Itt ez miért nem derült ki??? Ki a felelős ezért? Vagy csak úgy vaktában csinálják ezeket???
ORBÁN TAKARODJ !!! péntek, 13:10
"MEGSZŰNT A FIDESZ-KDNP PARLAMENTI KÉTHARMADA EGY TRAGIKUS BALESET MIATT"
"Koncz Ferenc halálával papíron megszűnt a Fidesz kétharmados parlamenti többsége, amihez 133 képviselő kell, a Fidesz–KDNP-nek most 132 van. A Borsod megyei választókerületben időközi választást kell tartani."
Ez lehet a 0. lépés, megszüntetni az Orbán-párt brutális erőfölényét a parlamentben!
ORBÁN TAKARODJ !!! péntek, 11:02
"Bíróság semmisítette meg a fideszes Médiatanács határozatát"
"Kérdés persze, hogy a Médiatanács – a jogorvoslati út kihasználása esetén, hiszen a döntés nem jogerős – miként hajtja majd végre az ítéletet, amely egyértelműen kimondta, hogy az állami média nem felelt meg a kiegyensúlyozott tájékoztatás követelményének. A törvényszéknek mindenesetre a hatósági állásfoglalás megváltoztatására már nem volt módja, miután a kormánypártok tavaly ősszel módosították az idevágó eljárási szabályokat, elvéve a bíróság jogát ahhoz, hogy érdemben megváltoztassa a médiatanácsi határozatokat."
Erről beszélek!!!!
ORBÁN TAKARODJ !!! péntek, 10:52
Kit érdekelnek az 1500 km-re lévő finnek? Akkor én jöjjek a kínaiakkal? :)))))
Magyarországon élünk, itt legyen elviselhető a demokrácia, ne az urambátyámhaveromsógorom rendszer működjön!
ORBÁN TAKARODJ !!! péntek, 08:27
Megszületett a nap vicce:)))))
"Szerinte ha összemérnék a magyart a német jogállamisággal, lehet, hogy Magyarország kerülne ki győztesen. Nálunk például elképzelhetetlen, hogy az Alkotmánybíróság tagjai párttagok lehessenek, míg szerinte Németországban ez lehetséges. "Ha jogállamiságról akarunk beszélni, beszéljünk komolyan" – mondta Orbán.
Te beszélsz jogállamiságról???? 10 éve más se zajlik, csak a jogok csorbítása, fékek és ellensúlyok lebontása, haverok helyezetbe hozása!!!!! Az összes fontos államigazgatási pozícióban saját pártkatonák ülnek!!!!!
ORBÁN TAKARODJ !!! péntek, 08:17
Azért mondhatja, mert a faluban élők egy jelentős része maximum a legközelebbi városba megy, de Budapestre alig.. nem is tudhatja, hogy mi megy az ország másik részén.... tovább megyek: külföldre meg aztán pláne nem járnak az idősebb falusiak! 
Így könnyű manipulálni őket!
A probléma mégsem ez, hanem a Budapest-Vidék viszony kiélezése, a tudatos, felesleges feszültség keltése a máshol élők között. Ez ma már áthatja az egész országot!
ORBÁN TAKARODJ !!! csütörtök, 19:25
Hoppá!
18:53-as cikk:
"Támadás alakulna Magyarország ellen? Csúnya bukás lehet ebből, ha elfogadják a reformokat"
Következzék Német Tamás beismerő hozzászólása:
"Deutsch Tamás fideszes EP-képviselő azt írta az MTI-hez eljuttatott közleményében, hogy a mai vita újabb példa az EP balliberális többségének azon törekvésére, hogy "átnyomja a jogállamisági köntösbe burkolt, valójában a politikai zsarolást" lehetővé tevő javaslatait, amit a magyarországi ellenzéki képviselők is támogatnak.Kiemelte: a magyarországi ellenzéki pártok EP-képviselői minden energiájukat azért mozgósítják, hogy minél kevesebb pénz jusson Magyarországnak, hogy elvegyék az európai uniós forrásokat a magyar emberektől. "Mi vissza fogjuk verni ezt a támadást, és megfelelő nagyságrendű európai uniós forrás fog Magyarországra érkezni, hogy a magyar gazdaságot, az oktatást, egészségügyet, az infrastruktúra-fejlesztéseket ezek a források is segítsék" - tette hozzá Deutsch.
Nem hogy örülne, hiszen a Fidesz szerint minden a jogállamiság szerint zajlik Magyarországon. Ezek szerint előre tudja Német, hogy törvénytelenségeket fognak elkövetni? Vagy mitől fél??? 
ORBÁN TAKARODJ !!! csütörtök, 18:48
Sajnos olyan mindig van... lásd ezt a fórumot.. de nem hiszem, hogy egy világjárvány közepette, meg amúgy se kellene az embereket hergelnie!
ORBÁN TAKARODJ !!! csütörtök, 18:09
megyei lapok:
"Orbán Viktor: nemzeti önbecsülés nem képzelhető el az agrárium nélkül"
Másról sem szól a cikk, mint Budapest és Vidék tudatos szembeállításáról.
Ha nem az egész országot képviseled, akkor ideje Orbán takarodnod!
ORBÁN TAKARODJ !!! csütörtök, 12:02
Természetesen amit írtam irónia volt, mivel a Fidesz eljátszotta már ezt egy polgármesterrel, úgy hívják Karácsony Gergely, Budapest főpolgármestere.
ORBÁN TAKARODJ !!! csütörtök, 10:50
Teljes mértékben egyetértek az írással!
A társadalmi különbségeket növelik, ami a legszomorúbb, hogy tudatosan! 
Ez egy paradoxon is, mert minél szegényebb vagy, annál jobban függsz a kormánytól. Minél szegényebb vagy, annál kevésbé fogsz ellene szavazni, hiszen tőle függsz! Az elvakult fröcsögő hívektől eltekintve ez a réteg tartja életben ezt a rendszert, szavaz rájuk. 
Két lehetőség van: vagy valaki okosan felnyitja a szemüket, vagy odáig szegényednek, hogy nincs tovább, és lázadás jön!
Játszd újra manyup lenyúlást! csütörtök, 09:04
#24
Ha nincs az Ellenzék, és a javaslatai, amit vonakodva, de aztán mégis meglépett a Fidesz (emlékezetes az iskolák bezárásának ügye), akkor sokkal keményebb lett volna a járvány eredménye. Mert se maszkban, se védőruhában nem álltunk jól márciusban-áprilisban. Ehhez még vegyük hozzá az európai szinten is gyenge és leromlott magyar egészségügyet, és már terjedt is volna a fertőzés orrba-szájba!
ORBÁN TAKARODJ !!! csütörtök, 08:42
Dömötör Csaba: már 232 ezer nemzeti konzultációs kérdőívet töltöttek ki a magyar emberek
Ez tényleg hatalmas eredmény a milliárdos kampány közepette :))))) Bruhaha :)))
Az elképesztő pénzelherdálás helyett sokkal olcsóbban meg lehetett volna kérdezni az embereket, ahogy azt például tavaly a 0 Ft-os marketing költséggel véghez vitt, interneten kitölthető klímavédelmi konzultációval tették! De nem, herdálni kell a pénzt!!!
ORBÁN TAKARODJ !!! csütörtök, 08:13
Csak halkan kérdezem: ki végezte ennek a Kaletának a nemzetbiztonsági átvilágítását? 
Jól tudom, hogy ezt bizonyos időközönként el kell végezni, pláne egy diplomatánál???
Ki az, aki mulasztott?
Nekem ez nagyon emlékeztet a Matolcy-féle elbagatelizált Questor ügyre, ott se volt felelős az MNB részéről, pedig ők ellenőrzik, és mégis hagyták hosszú időn keresztül a bűnözést!
ORBÁN TAKARODJ !!! csütörtök, 08:10
Ahogy várható volt, a koronavírus hivatalos oldala lassan átmegy teljes propaganda oldalba :))))  
Már a minapi Európa Bomlasztói video konferenciáról is írnak egy jó hosszú cikket!
Az oldalon megjelenő cikkeknek egyre kevesebb köze lesz a koronavírushoz!

friss hírek További hírek

 • BÉT
 • Indexek
 • Deviza
   • Forgalom
   • Nyertesek
   • Vesztesek