1-2 napja Hadházy tett ki egy posztot, hogy első kézből kapott infók szerint eddig alíg több, mint 300e-n küldték vissza, ami elég nagy cumi a fidesznek. Persze majd úgyis kihozzák, hogy 20millióan küldték vissza, és 100% lett az eredmény.
Engem már nem érint a dolog, mert ahogy kivettem a postaládámból a borítékot, azzal a mozdulattal már szét is téptem és kuka. Felőlem napi 100.000-szer is "reklámozhatják".
Ennyire nagy a baj, hogy már a Pedofidesz propagandamédiáva silányított közmédia (M1, M2, M4, Duna, Duna World/M4 Sport+, M5 összes csatornáján ki kell rakni reklámozni műsor közben a Voks 2025-öt?
"Csodálkoznék, ha addigra nem kerülne elő valami új nyuszi abból a kormánypárti bűvészkalapból, akiknek megvan minden varázsfelszerelése ahhoz, hogy legitim, tiszta választáson nyerjenek" . tehát a tiszta legitim választásokhoz bűvészkalap meg varázsfelszerelés kell? hát... nem piskota, ... persze egy zugügyvédtől mit is várna az ember! amit itt előadsz, az általános erkölcs és etikett legalja! szerintem vidd vissza a smittmariskával együtt a diplomádat a józsefvárosi piacra! ha elmeséled a mentalitásod, akkor lehet h kárpotolnak egy "csőgörény" bizonyitvánnyal :))
Propaganda leállítása minimum 100-200 milliárd Ft/év. NER vállalkozók erősen túlárazott szerződéseinek felülvizsgálata sem kevés. Újabban nem megkötése. Hidd el, hogy van hova lehajolni pénzért a költségvetésben.
Ezt is tett hozzá a cikkből: . „2032-re a tagoknak el kell érniük a 3,5 százalékos
ráfordítást, plusz még 1,5 százaléknyi egyéb, védelemhez kapcsolódó kiadást.” „ …. ugyanakkor Rubio évtizedes távlatban beszélt az 5
százalékos célról ….. „ . De, ha a messiásotok nyer, akkor - az évi kb. kétezer-milliárdot jelentő - egymilliárdos minimálbér, nyugdíjemelés, ÁFA és SZJA csökkentés mellett - hogyan lesz meg az 5 %? :-D
Azért ne igyál előre a medve bőrére! A politikában semmi nem dőlt el, de annak az ellenkezője sem! Még majdnem egy év van. Csodálkoznék, ha addigra nem kerülne elő valami új nyuszi abból a kormánypárti bűvészkalapból, akiknek megvan minden varázsfelszerelése ahhoz, hogy legitim, tiszta választáson nyerjenek. De, ha ilyen balfék lesz a fideszes kommunikáció, akkor bukta lesz nekik, amit sajnálnék, mert egy dilettáns kóklernek nem kellene átadni az országot, hisz emlékszünk Ferire, aki pár év alatt "gajra" vágta az országot! De, ha ilyen bénák, akkor meg is érdemlik! Lesz munkánk, lesz kit védenünk, de sajnos az országot akkor már nem tudjuk megvédeni a kormányzásra alkalmas narcisztikus dilettánsok(k)tól.
Én se zárom ki. Lesz próbálkozás mindkét oldalon. Oda kell figyelni egymásra a számlálóknak. 70 db a 782 000 érvényes szavazatból az 1 tízezrelék sincs, ennyi belefér, akár fordított irányban is lehetett. Azt szeretném megértetni, hogy a csalás nem a szavazóhelyiségben történik, hanem az egész rendszerben már a szavazás napja előtt.
Nincs sok fidezses ismerosom szerencsere,de aki van,az a Simion fele osszefonodasra azert azt mondja,hogy ez mar neki is sok,es itt fogyott el a turelem. Ebredeznek a sracok,csak kicsit lassan.
Mindenhol meg kehet csinalni..a kovetkezmenyek a kerdesesek. De akkor gondolom csukva volt a szemed,amikor oroszoknal emberek estek ki az ablakon,eleg surun..
Aki esetleg még nem látta. Youtube. Partizán:10 év gyűlölet Érdemes megnézni. Mi tegnap a szombathelyi moziban néztük meg, kifelé jövet mi den ember üveges szemmel meredt maga elé..
Én nem zárnám ki a csalás lehetöségét, ugye a föpolgármesterin is csaltak, 70 szavazatot vitézinek s,ámolták el, hogy is lehetett az, mert csak az újraszámlálásnál derült ki, orbán mindenhoguan meg akarja õrizni a hatalmát bárhogyan os.
Az USA-ban ezt meg lehet csinálni.https://www.portfolio.hu/global/20250516/botrany-amerikaban-donald-trump-elleni-halalos-merenyletre-szolitott-fel-a-volt-fbi-igazgato-761617
És akkor mi értelme van a választásnak ?! Egyébként szavazókörönként van min 3 fő, aki elvileg pártfüggetlen és civilként is be lehet kerülni. Átlag 7-9 embernek, akik sokszor nem is ismerik egymást és egymás pártszimpátiáját, kellene együtt csalnia és a titkot megőriznie. Képtelenség.
Ez az Erdélybe gyaloglás óriási ötlet, nagy népszerűség növekedést hozhat még. (Az más kérdés, hogy időben egybeesik az "átláthatósági" törvény üggyel, ebből a szempontból nem szerencsés a helyzet.)
https://www.youtube.com/watch?v=ENix9TgyW8s Mocskosságuk határtalan, rablásukkal együtt. Ha ez így van márpedig így lesz akkor nagyon fosnak narancsos rácsos háztól Tehát a Tisza nem kicsit vezethet, ebből az következik. Ha ellehetetlenítik a választás és mindenféle hazugsággal, esetleg be is akarják szüntetni akkor tényleg vasvillákkal fogják az emberek elzavarni HAZAÁRULÓ MOCSKOKAT!! Ne legyen így, de jelenleg ezt a következtetést tudom levonni az ÁVH megalakulásuk óta fő nácival az élen! Vagy így, vagy úgy de végük! Járom az országot és végre sokfelé dereng már valami a kis buta agyhalott fejekben is. Nyugodt embereket ismerek akik azt mondták, hogy elsőként fognak kaszát és mennek ki utcára. sőt vérnarancsot is ismerek ilyet, hogy ellenük fog fordulni ha nem fogják engedni a DEMOKRÁCIA alappillérét, a választást!!!
A választás már MOST el van csalva. Ahogy az eddigiek is '14 óta. (választási törvény, indulási feltételek, körzethatárok, határontúliak szavaztatása, mandátumkiosztás matematikája + választási propaganda a köz(ner) médiában). Még rá is tudnak dobni valamit '26-ig, de a választás napján további manuális csalás CSAK a szavazatszámlálók tevőleges vagy hallgatólagos közreműködésével lehetséges.
Atyai jóbarátom, Torgyán József mondta mindig a Fidesz politikája kapcsán, hogy Orbánék azt a stratégiát követik, miszerint „rágalmazd meg ellenfeledet, és bár ő fogja megnyerni a pert, tied lesz a mandátum”. Ha van olyan módszer, amelyet a „keresztény” és „nemzeti” Fidesz bulldogkövetkezetességgel valósított meg az elmúlt évtizedekben mind szövetségeseivel, mind ellenfeleivel szemben, az a fenti princípium. https://hang.hu/maga-itt-a-kulturhorcsog/oszt-jonapot-106408
Na megint nem lesz vége ennek a szánalom, szanom- bánom olvasópróbának? Aztán csodálkoztok, hogy nem bírjuk végigkövetni? euler prof megjegyzésein kívül nincs értelmes vitatni való têma sem. Én megvárom, mikor hagy alább a lelkesedésetek. Igaz a tőzsde is ott van ahol nem kell figyelni nagyon.Olvasok még!
Orbán Viktor is figyelmébe ajánlotta híveinek még 2006-ban, amikor választási csalás elkövetésére biztatta őket. „Majd engem elmarasztal az Országos Választási Bizottság, a jogászok meg megvédenek, oszt jónapot”
"Gulyás
Gergely! Azt hittem, nagyobb befolyásod van a Főnöknél, és nem nézed
szó nélkül, hogy egy ilyen ember, mint Hende Csaba, alkotmánybíró
lehessen. Azt írják, te vagy
a 10. legbefolyásosabb ember az országban. Nálad ott van az a
hangfelvétel, amin az szerepel, hogy a volt barátnőddel mit akart
csinálni. Te pontosan tudod, hogy ez az ember milyen erkölcstelen.
Együtt jöttetek Vas megyéből, te, mint megyei listás bejutó, ő pedig
mint egyéniben megválasztott képviselő 2010-ben. Te pontosan tudsz róla
mindent. Tudod, hogy a Polgárok Háza igazgatójaként folyamatosan
szeretője volt, és azt is tudod, hogy vitte magával be a Honvédelmi
Minisztériumba. A velem szembeni irodában a volt szerető, a balra
mellettem levő irodában az új szerető. Naponta kellett a sirámaikat
hallgatnom, hogy milyen cudarul bánik velük. Az mondjuk érthetetlen volt
számomra, hogy egy ilyen gusztustalan emberrel hogy tudnak nők együtt
lenni. De ez egy másik kérdés. Pontosan tudod, hogy amikor a volt
feleségének öngyilkossági kísérlete volt, napja augusztus 12, a
kórházból el kellett tüntetni az összes egészségügyi iratot, ami ezt
tanúsította volna. Mert miniszter úr nem kompromittállódhatott. Tudod
jól, ez az ember 2018 és 22 között a parlamentben mindenkinek azt
mesélte, hogy engem azért kellett elküldeni a Honvédelmi
Minisztérizmból, mint miniszteri főtanácsadót, mert a közbeszerzéseket
akartam befolyásolni. Szerencsére a tisztességes képviselőtársak ezt nem
hitték el, hiszen ismerik ezt az embert. Most akkor leírom legalább a
valóságot. Hende egy 30 éves csicskát hozott be a HM-be azért, hogy a
közbeszerzést igazgassa. Mindennemű szakmai hozzáértés nélkül
természetesen. Amikor hozzám rendre jöttek a pályázók panaszai, hogy
elmúltak a határidők, és a minisztérium nem hirdeti ki a közbeszerzések
eredményét, megkérdeztem ettől a csicskától, hogy mi ennek az oka.
Figyelmeztettem rá, hogy mi azt ígértük, nem úgy csináljuk, mint az
elmúlt nyolc évben volt, tisztességes viszonyokat teremtünk. A csicska
válasza az volt, hogy akiknek javára ki kell hirdetni a közbeszerzést,
hibásan adták be a pályázataikat, és meg kell várni, hogy kijavítsák.
Erre azt válaszoltam neki, üzenem ezeknek a pályázóknak, ha már az
adófizetők pénzéből akarnak meggazdagodni, legalább tanuljanak meg
pályázatot írni. Vélhetően ezt követően a csicska szólt Hendének, hogy a
lopások útjában leszek. Na, így kerültem ki. Te, Gulyás Gergely, tudsz
mindent ennek az embernek egész életéről. A HM-ben három hónapig
megfeszített munkával derítettük fel az előző nyolc év lopásait. Október
végére meglett, bemutattuk a 40 milliárd Ft-nyi lopást. Amikor mondtam
Hendének, hogy írnánk a feljelentéseket, a válasz az volt, majd az
ügyvédi irodák eldöntik, hogy mit jelentünk fel. Természetesen
feljelentés nem lett, de a Hende köreiben lévő embereknek megnőtt a
cégtulajdon mennyisége. A tolvaj cégeket megszerezték a tolvajoktól. Te
mindezt pontosan tudod. És azt nem tudod elintézni a Főnöknél, hogy
legalább ezzel az emberrel ne szégyenítsétek magatokat?"
Tippeld meg,hany alvo orosz ugynok van az orszagban,akik egy adott helyzetben aktivalodnak,hogy a megfelelo erdekek ervenyesuljenek. Aztan kb meg is valaszoltad a kerdesedet.
Vajon mit talál ki a NER, hogy ne legyen kormányváltás. Ami eddig volt, az semmi, még szabadon kommentelünk. Tombol a liberalizmus. Betojt a zorbán? Lebénultak a karmelitában, pedig az életükért küzdhetnek hamarosan.
Ja, ha ML pár év alatt 1300 milliárdra tesz szert, azt csak egszerűen pályázatok útján szerezte, jogszabályszerűen, nincs itt semmi látnivaló, ártatlanság vélelme, mindenki várja meg a bírósági itélet jogerőre emelkedését és ha az ügyet továbbviszi Strasbourgba vagy az ENSZbe, még azt is várjuk ki.. De ha MP csinál valamit, akkor az ártatlanság vélelme megszűnik.
Nem azért kell egységes ellenzék, hogy ne kelljen vitatkozni, hanem azért, hy nyerjen az ellenzék. Mivel nem egységesen már négyszer veszített, logikus következtetés, hogy most másképp kellene. . Az csak a te NER-es gondolkodásod, vagy inkább karaktergyilkolászásod, hogy MP a NER vagyonát akarja megszerezni. Akkor hülyeség, hogy még a Holdról is látszik.
Én csináltatnék ilyen óriásplakátokat: . .„Mi sohasem vetemednénk arra, hogy elhallgattassuk azokat, akik nem értenek egyet velünk” (Orbán Viktor) . Nem, a faszt nem!
Az a baj, ebben az országban szinte soha semminek sincs következménye. A hatalom emberi mindig megússzák. Pedig lenne negyedik opció. Ki lehet találni, hogy mire gondolok.
Egyetlenegy esti kérdésemre sem válaszoltál. De azok mellé kapsz újabb kérdéseket is. Mit jelent az,hogy tiszta ellenzék? Hogy nem lop? Hogy nincs KISZ-es, vagy korábbi politikai múltja? Hogyan vársz új, tiszta potilitikusokat a magyar társadalomból a semmiből fentűnve, hogyha az egyszerű átlagember/vállakozó a hétköznapi életben sem 100%-osan tisztességes? (Zsebbe fizetett hálapénzek, szakember kifizetése nettó munkadijra, féláfázás a tüzépen, ingatlanos szerződésre 1-2 millióval kevesebb összeg írása, így ne kelljen a teljes 4% illetéket befizetni stb,stb). Amilyen a társadalom, olyanok a politikusai. Amíg az átlagemberek többsége is ügyeskedik, addig a politikusi lopás felett is szemet huny...egy szintig. Te a csodát várod, de az nem lesz. Választhatsz: vagy a jelenlegi hatalom, amelyik saját magának legalizálva lopja el az 1000 milliárdokat a te és a többi rokonod adójából, a te egészségügyedből, vagy szavazol a jelenlegi legerősebb alternatívára, vagy nem mész el szavazni. Nincs 4. opció.
Veletlenul sem mert egy TRUMP Tower felhuzasat lengette be a sziriai elnok. Ahogy Qatarral is hirtelen akkor lett baratsagos miutan beigertek neki egy 400 millios ingyen gepet :). Kozben az osszes tenyleges szovetsegesevel mar nem ennyire "erdekorientalt" a kommunikacioja. . Lehet az EU nak is be kene igernie 1-2 Trump tornyot Parizsban vagy Londonban vagy adomanyoznia egy luxus Concorde ot es maris nem lennenek gondok. Vicc a csavo.
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!