Tudod ha MTP kap dollárt (persze nem kapott) az rossz, De orbángedva felveheti a dollár milliárdokat :) Saját magukból csinálnak hülyét sztem ők már ezt a választást el akarják bukni.
"Rendkívüli! Kiderült, hogy miért ment Trumphoz Orbán Viktor. Sok milliárd dolláros mentőcsomagot kért az amerikai elnöktől!Az Egyesült Államok lesz Orbán IMF-je (Nemzetközi Valutaalap).Eddig oly büszke volt rá Orbán Viktor, hogy 2010 után hazaküldte az IMF-et, de ezzel a bejelentéssel tulajdonképpen elismerte, hogy amerikai mentőcsomagra van szüksége a magyar költségvetésnek sok ezer milliárd forint értékben. Ezek az igazi guruló dollárok! Hova tűnt a nagy szuverenitás?Hová tűnt a magyar emberek pénze? Orbán azt is bevallotta, hogy azért van szüksége az amerikai mentőövre, mert a családja korrupciója miatt nem tudja hazahozni a magyar embereknek járó uniós forrásokat."
a felcsúti csődgazdász kölcsönért kuncsorog? eljött az apály ideje és rubel viktorról lecsúszott a fürdőgatya.
A Tisza létrehozott egy adatlopás bejelentő honlapot, ahol praktikus módon rögtön megadhatja valaki a személyes adát is a Tisza számára, egy és ugyanazon a felületen keresztül. Nem értem én ezeket! . https://magyartisza.hu/adatlopas
Ezzel most en is leteszteltem és azt mondja 2019-ben a deezertől xD Tisza apposat nem hoz fel. Sztem az a térkép inkább olyan infoprmációkat tartalmaz amit már a fidesz tudott alapból.
Mesélj még, nem baj, ha nem igaz csak mondjad! https://imgur.com/a/NbBzt8l Oroszkémtolta vagy tolja még a dzudzsit? Vagy fordított a felállás? *Amikor a temuról rendelt FO$rintos sapkát eladod a túristáknak pár milliárdért.... https://imgur.com/a/7tJNhgg
Az is érdekes, hogy zsótibácsi ügyben Pintér azonnali házkutatást tartott Semjén feljelentése után, most meg napokkal később semmi, miközben már az adatvédelmi hatóság szerint is egyértelmű törvénysértés történt. Már MP is kérdezi Pintért, hogy hogy is van ez?
Ez a tiszás adatlopás valóban egyre büdösebb az érintettek visszajelzése alapján. Valami nagyon nem tiszta a listával kapcsolatban: 1. több ember az alkalmazásban regisztrált email címét ellenőrizte a https://haveibeenpwned.com/ oldalon és kidobta, hogy az a tisza világ appból szivárgott ki. Én a saját, csak az app miatt regisztrált címemet a fenti oldalt nem ismeri, pedig én is regisztálva voltam az appban (igaz én nem a tartozkodási helyemet adtam meg, ill. a telefonszámomat sem). Mások is ellenőrizték az email címüket, de az ő címüket sem dobta ki a fenti oldal, 2. van aki finnországban él 14 éve, az ottani címével regisztrált az app-ban, de a kirakott térképen a régi Mo.-i címét is megtalálta (amit nyilván nem adottmeg), 3. van aki az ideiglenes lakcímével regisztált az app-ban, de az állandó lakcíme is rajta van a térképen (ami címet viszont nem adott meg), 4. vannak akik nem adták meg a telefonszámukat az app-ban, de zaklatják őket telefonon, hogy mit szólnak, hogy kikerültek az adataik, 5. van aki regisztrált, de nem volt rajta a térképen, 6. többek elmondása alapján nem is regisztráltak az app-ba, de megtalálták magukat a térképen, sőt leveleket kaptak szijjártótól az üggyel kapcsolatban,
A fentiek alapján a kikerült listát valakik erősen megszerkesztették, további pl. a lakcím nyilvántartással, vagy valamilyen államilag elérhető adatbázissal egészítették ki (pl. ügyfélkapu, stb.). Tehát valakik kiegészítették a listát, akik az állami rendzerekből személyes adatokat le tudtak kérni. Ez már csak azért is valósznű, mert a promenád24-en megjelent 1000 listázott embernek állítólag a munkahelyét is feltüntették, pedig ilyen adatot az app-ban nem is lehet megadni. Szerintem nem állunk messze a valóságtól azzal, hogy a fidesz ellopta/ellopatta az adatokat (vagy annak egy részét), majd ezt kiegészítették az állami adatbázisok alapján.
Anyám borogass! Te nem veszed észre, hogy úgy kommunikálsz, mint az átkosban a hívő MSZMP tagok? Hány éves vagy, hogy ilyen stílusban írsz? DPK-s vagy az tuti, de HK-s is! Nem érzed a magányt itt? Szerinted mennyire lehetsz itt eredményes?
"Egy fideszes propagandista napokkal az első cikk előtt tudhatott a térképre vitt Tisza-adatbázisról . Ambrózy Áron, a Pesti Srácok munkatársa egy képernyőkép szerint arról írt a Facebookon: egy „haverja” térképre vitte a felhasználók adatait, és összevetette azt a választókerületi határokkal." . https://hvg.hu/itthon/20251108_Fidesz-propagandista-ambrozy-aron-tisza-vilag-terkep . Egyre érdekesebb...
Nyilván valami olyan helyre álltunk ahova a helyi etikett szerint nem lett volna szabd, de ezt semmi nem jelölte, teljesen szabályosan parkoltunk. Dícséretes, ha az emberek vigyáznak a környezetükre, az már kevésbé, ha ez is a konfrontáció, az acsarkodás terepe. Bárki rendben tarthatja a háza elötti közterületet, de ne lepődjön meg, ha azt valaki a rendeltetése szerint használja.
Én vidéki vagyok, nálunk rendelet van erre és ha nem csinálom, megbüntethenek. Amúgy nem tudom, hogy amikor megálltatok, akkor nem éppen a fűre álltatok. sok-sok évvel ezelőtt mentem egy kertészetbe. Leparkoltam szabályosan a szűk utca egyik oldaln, de két kerékkel a fűre álltam, mert emberünk mindent befüvesített az aszfaltig. (Ez is kertvárosi rész volt) . Mire visszaértem a ház tulajdonosa kiszúrta mindkét kerekem, autómentő lett a vége és négy új gumi. Én ilyenre soha nem vetednék, de azt én is nehezen viseltem, amikor hónapokon keresztül a nagy teherautók parkolónak használták az általam évtizedek óta gondozott gyepet.
Ezt is megnéztem, de előre szólok, hogy a következő linket már nem merem megnyitni. 😂 Politikai nézetkülönbségektől függetlenül mondom: ez tényleg kiábrándító.
Elment az USA-ba sajtótájékoztatót tartani, és 466 milliárdot kifizetett a propagandáért Trumpnak, amit elért az "nesze semmi, fogd meg jól". Ráadásul még az 1 év sem fog működni a várható uniós szankciók miatt. Deák Dániel - ő aztán releváns tartalom! :D
Lehetne, hogy ne nézzük egymást hülyének? Soha nem mondtam, hogy Nyugat-Európában minden szar és minden része tele van migránssal. Arról beszéltem, hogy egyre több nagyvárosa degradálódik, a közterületei szlömösödnek, nem arról, hogy minden szar. Utóbbit egy másik szekta mondogatja Magyarországról.
Jó tíz évvel ezelőtt elkisertem egy barátomat a II/A keruletbe, mar érkezesünkkor gyanús volt, hogy egy átlagos hétköznap magyar zászlók lobogtak a házaknál. Megalltunk egy ház előtt, mire visszatértünk kis tömeg gyűlt a kocsi köré, szabályos lincshangulat alakult ki. Sajátuknak érezték a kozteruletet, agresszíven viselkedtek. Érdekes hogy ilyen kis közösségekben milyen torz szubkultúrák alakulhatnak ki.
Akkor éppen most keveredtél önmagaddal ellentmondásba. 1. Eddig arról írtál, hogy minden tele migránssal és mocskos, most pedig azt mondod, hogy jó helyen élsz??? 2. Bakker, nekem ne fényezd itt a fideszt, ha szerinted a lepukkant Franciarszág is jobb ennél!
Mert a legtöbb magyarral (vagy franciával) ellentétben van pénzem megfizetni, hogy jó helyen éljek. 🤷🏻♂️ bigyula Ezen most jót nevettem, szóval nem ideológiai különbségek adták az alapját a Berlin keleti és nyugati része közti különbségnek? 😂
Aztán évente hosszabbítható. Ahogy a kettős adóztatás sem visszavonásig volt érvényes. Szóval jövőre meghosszabbítják, ha meg nem Viktor nyer áprilisban, akkor majd nem fogják, aztán majd oldja meg a Magyar Péter
Volt szerencsém látni néhány hónappal a lerombolása előtt a berlini falat, és átmetrózni (igen, át lehetett menni metróval) a nyugati oldalra is. A köztisztaság ég és föld volt a kettő oldal között. . A 70-es években rendszeres iskolai program volt a közterületi szemétszedés évente többször is. Szóval ez nem ideológiai kérdés, hanem a lakosság hozzáállásának, a tisztaságra való igény, és nevelés kérdése.
A volt gyarmattartó országokban eleve magas volt a bevándorlók száma a volt gyarmatokról. Pl. Franciaország is ilyen. Észak-Afrika több országa is francia gyarmat volt.
Pontatlanul írtam: a hetvens-nyolcvana-kilencvenes évekre utaltam. A mai valóságról írsz, miközben én azokról az évtizedekről. Amúgy, ha annyira szar, miért vagy ott?
"Nem jártál arra annyit" Ezt pont jónak mondod. 😂 80 országban jártam már, a Côte d’Azur-ön töltöm a legtöbb időmet (most is), légyszi, ne próbáld meg elmesélni, hogy érzéki családóságban van részem. Ezt tényleg ne.
Nem jártál arra annyit, ráadásul direkt őket szúrod ki. Csak rájuk fókuszálsz. Meddő vita ez köztünk. Ja, és én bizony valószínűleg már akkor liberális voltam, amikor te még nem politizáltál. Halálomig liberális maradok, mert tudok kibújni a bőrömből! Nem kedvelem a kerekesztő, megbélyegző, előítéletes embereket és látom, te is az vagy.
Röviden a lényeg, a washingtoni kirándulásról: Kisiírtunk egy kis lovét, és még 1 év haladékot a ruszki levállásra, tehát jövő áprilisig nem fog bedölni az ország, addig meg elleszünk valahogy! Na most ez a replüőrajthoz, meg a trumpi jackpothoz kúrvára kevés lesz...
Magyarországon nincsenek /pár éve még nem voltak migránsok "idegen fajok", mégis elég sok a szemét, az eldobott csikk, stb. És nem a romák miatt, mert a romák szűk területen belül mozognak csak, a jelenség viszont mindenütt ott van. Én egyébként nem látom a nyugaton ezt a nagymértékű romlást.
Próbálkozol a kármentéssel, de még az Origo szerint is . "A rezsicsökkentést sikerült megvédeni, a Török Áramlat és a Barátság vezeték esetében Magyarország teljes, általános és időkorlát nélküli szankciómentességet kap." . Egyértelmű, hogy hazudott Orbán. Nem tudpm, mire volt ez jó, gondolta nem derül ki?
Régebben sokkal kevesebb volt Nyugat-Európában a nem európai és sokkal kevésbé volt meghatározó a jelenlétük a nyilvános terekben, mint manapság. De a liberális politikai elit ezen változtatni szeretett volna és ez lett az eredménye. Azt pedig fogadd el kérlek, hogy a lent említett politikailag motivált hülyeségeknek döntő jelentőségük van a társadalmi gondolkodás alakításában, a morál tönkretételében.
Mi az hogy milyen értelemben?"A találkozót követő bejelentések közül az egyik legfontosabb az volt, hogy a Török Áramlat és Barátság kőolajvezeték teljes szankciómentességet élvez. Általános mentesség, időkorlát nélkül - mondta Orbán Viktor. Most akkor ki ne találjuk már hogy a vezetéken történő szállítás élvez 1 éves mentességet, vagy a rajta érkező olaj és gáz! Kit érdekel bármiféle vezeték, ha az OROSZ olajra 1 éves mentességet kapunk! Ti megint csűritek-csavarjátok a valóságot!
Nem blama, de igaz, valóban jogilag egy évre szólhat a mentesség az angol nyelvű sajtó szerint, de mint mindennek, ennek is meg kell várni a pontos értelmezését. Nem véletlenül tanítják a jogi karokon azt, hogy a jogszabályok/szerződések értelmezése külön "műfaj". Annak módszere szerint - hagyományosan, alapvetően négy fajtája van, a nyelvtani, a logikai, a történeti és a rendszertani értelmezés. A történeti értelmezés azt jelenti, hogy vizsgálni kell az adott helyzetet, amiben keletkezett, a felek akaratát, stb., . Az AI szerint:."A magyar kormány „teljes” vagy „korlátlan” mentességről beszélt — lehet, hogy nem hangsúlyozták az időkorlátot, vagy átültetésben eltolt a fogalmazás. . Az angol nyelvű sajtó „one-year exemption” kifejezést használ — tehát amerikai forrásból ez az időkorlát szerepel. . A legegyszerűbb magyarázat: jogilag egy évre szóló mentességet adott az USA Magyarországnak, a magyar fél pedig ezt „teljes mentességként” kommunikálta — valószínűleg azért, mert így akarják hangsúlyozni nemzeti energia-biztonsági szempontból a „nem lesznek szankciók” üzenetet. Az eltérés tehát nem feltétlenül arról szól, hogy ki hazudik, hanem arról, hogy milyen fogalmazással, melyik nyelven és milyen értelemben kommunikálják a döntést."
Nem véletenül mentem annyira vissza. Már akkor is voltak minden általam említett országban bevándorlók, csak az emberek másként gondolkodtak, viselkedtek, mások voltak a normák. Nem csak a bevándorlók bűne, ha valami leromlik. Évtizedek óta kertvárosban élek. Szabály: a kocsiútig neked kell gondoznod az utcán a területet. Jön új szomszéd, aki úgy gondolja, hogy bárhova felállhat a házam előtt a gondozott gyepre, mert az "közterület". Balhé balhé után, majd ő kapott büntit és még fel volt háborodva. Járdán rollerzők? Szemetet az utcán lazán eldobálók? Soroljam még?
Ha tényleg csak egy évre szól a mentesség, akkor úgy lehetett, hogy Orbán könyörgött, hogy a választásokig legalább legyen mentesség, mert sok problémát okozna nekem ez, népszerűségvesztést. Kedves Trump, azt mondtad támogatsz engem, azt szeretnéd, ha én nyernék, légyszíves!
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!