geza77

Regisztráció: 2020-02-12 13:33:36

Hozzászólások száma: 495

Utolsó hozzászólás: 2020-09-29 11:12


Tapasztalat: 4
Aktivitás: 3
Népszerűség: 5

felfüggesztés(ek):

Moderáció:
Felfüggesztés a teljes fórumból - 2020-04-04 08:53-ig (9 nap, 23 óra, 0 perc)
A moderátor indoklása:
flood. a következőnél kitiltunk.

utolsó 20 hozzászólás

2022 - ORBÁN LEGYŐZHETŐ ? ma, 10:38

Áron alul vitte a belvárosi üzlethelyiséget a fideszes képviselő lánya
.
A Bajcsy-Zsilinszky úti üzlethelyiséget közel 60 millióra értékelték.
.
Habár közel hatvanmillió forintra becsültek az önkormányzat június 25-i testületi ülésének jegyzőkönyve alapján egy Bajcsy-Zsilinszky úti üzlethelyiséget, mégis mindössze 41,4 millió fosrintért, azaz 383 ezer fo$rintos négyzetméteráron vehette meg az V. kerület egyik kormánypárti önkormányzati képviselőjének lánya tulajdonában levő cég
.
A környéken még a legolcsóbb közeli üzlethelyiség négyzetméterára is egymillió forint felett volt, de átlagosan inkább másfél millió fo$rintba kerül a környéken az üzlethelyiségek négyzetmétere.
ORBÁN TAKARODJ !!! ma, 10:32
ez egy jó ötlet gyerünk csináljuk
ORBÁN TAKARODJ !!! ma, 08:47

Ezt az egy kérdést is beletehették volna a nemzeti konzultációba:
Ön szerint támogassunk külföldi(EU-n kívüli) országokat akiknek rosszabbul megy, mint a Magyaroknak?
Érzik a vesztüket, ebből nem fognak jól kijönni, így előtte ELLOPNAK amit csak tudnak, csinálnak egy kb mínusz háromszoros költségvetést és ráfogják a nyuszira (korona) addig is pihenhet soros meg a migráns áradat.
ORBÁN TAKARODJ !!! ma, 08:31
Az lehet a baja, hogy az érkező Eu-s pénzt nem tudja egyenesen a saját bankszámlájára utaltatni, így a továbbutalásnál bukja az utalási díjat. és az nem lehet kis összeg. takarodhatnának a bús picsáb@ rabló szemetek!!
EUR/HUF hétfő, 21:59
Mivel tölti az MNB elnök munkaidejét elmondja a videóban
https://coub.com/view/1580to
Ez biztosan így volt látjuk az eredményét, most már rátérhetne az érdemi munkára.
ORBÁN TAKARODJ !!! hétfő, 16:15

Azonnali lemondásra szólította fel Varga Judit a jogállamisági jelentésen dolgozó uniós biztost
.
Věra Jourová, az Európai Bizottság alelnöke a Spiegel német hetilapban megjelent szeptember 25-ei interjújában a konstruktív párbeszéd helyett ismét nyílt támadást intézett Magyarországgal szemben. 📍 Szerinte Orbán Viktor beteg demokráciát épít Magyarországon. 📍 Jourová alelnök asszony megsértette Magyarországot, megsértett minden magyar embert. Nyilatkozata szembe megy az európai értékekkel és a lojális együttműködés követelményeivel. Jourová alelnök asszonynak azonnali hatállyal le kell mondania❗️ Az Európai Bizottság a szerződések őre, Jourová kijelentései nem egyeztethetők össze alelnöki pozíciójával. Ezért mennie kell❗️ 🔴⏯Ezt ma elmondtam a Salzburgi Európa Fórumon is, amelyet az ORF élőben közvetített.
https://www.portfolio.hu/unios-forrasok/20200928/azonnali-lemondasra-szolitotta-fel-varga-judit-a-jogallamisagi-jelentesen-dolgozo-unios-biztost-450560
.
Minden Magyar embert nem sértett meg Minket itthon legalábbis 3 fő egyikünket sem. Kit sértet meg Vera van itt olyan?
ENGEM INKÁBB AZ SÉRT, HOGY SZ@RRÁ LOPJÁK SZÉT AZ ORSZÁGOT ÉS ELÉRTÉKTELENÍTIK A NÉPNEMZETHY FO$RINT NEVŰ FIZETŐESZKÖZT. ÉS EZ KIT ZAVAR MÉG? AKIT MOST EZ NEM ZAVAR, MAJD KÉSŐBB FOGJA AZ BIZTOS.
EUR/HUF hétfő, 15:56
meg amit nem azt is, ami le van betonozva már az sem akadály
Matolcsy egy zseni!! hétfő, 15:37

AZ ÉRTÉKÉT MEGTARTÓ FIZETÉS, SEGÍTENÉ VAJON A GYERMEKVÁLLALÁSI KEDVET?
Holnap is ér -e annyit a pénzem, hogy megengedhetem magamnak a létfenntartás luxusát?
"a siker öt fő eszközzel érhető el: 1. a gyermekvállaláshoz többlet jövedelem és biztonságos, többnyire részmunkaidős kereseti lehetőség járul, 2. a családi teret bővítő otthonteremtési lehetőségek, 3. hozzáférhető gyermekintézmények a bölcsődétől az óvodáig, a kisiskolától a felső tagozatig, 4. sűrű és segítő kapcsolati hálók, 5. a gyermekvállalás kifejezetten divat, társadalmi és anyagi elismerést hoz."
Matolcsy egy zseni!! hétfő, 13:55

Ha már kisegítették a havert akkor miért nem jómagyarnépnemzethyFosrintot adtak neki, miért Eurót?
Már ők sem bíznak a jómagyarnépnemzethyFosrint erejében?
Nem erőtlen széklettel támogatják a nertársakat?
2022 - ORBÁN LEGYŐZHETŐ ? hétfő, 07:57
A mi országunknak nincs joga elítélni a menekülteket, mert tőlünk már másfél millió elmenekült, pedig béke van.!!
   Vajon mennyi fog még a jövőben?
ORBÁN TAKARODJ !!! vasárnap, 22:50
Bárhová mennek, helikopterrel, luxusjachttal vagy repülővel, mindegy - ott a közpénz eltűnik!
KÖZPÉNZIRTÓK
https://www.kapwing.com/videos/5f70fad988155e00ae4b2e6c
EUR/HUF vasárnap, 21:53
A fidesz elcseszte az országot. vasárnap, 21:51
végtelenségig csak nem tudják tömni, egy biztos én ilyen helyre egy fillért sem juttatok többé se meki ,se lipódi,...
CoronaVirus vasárnap, 21:18
Matolcsy egy zseni!! szombat, 22:01
Matolcsy egy zseni!! szombat, 21:57
Arról mindenki hallott már, hogy a történelem során mennyire sokféle pénz értéktelenedett el, vagy éppen ment teljesen tönkre. Azt viszont kevesen értik, hogy ennek pontosan mi is volt az oka. Egy friss kutatás 600 évnyi adatot gyűjtött össze, hogy megválaszolja ezt a kérdést. Úgy találták, hogy a közvélekedéssel ellentétben egyáltalán nem az olyan újítások vezettek a pénzek elértéktelenedéséhez, mint például a fedezet nélküli fiat pénzrendszer bevezetése. Sokkal inkább a politika tehet az egészről. Hatalmasak az országok közötti különbségek, és ott ahol kevésbé volt kordában tartva a hatalom, jóval gyorsabban értéktelenedett el az emberek pénze. Portfolio ProfTönkretett pénzek történeteA magyaroknak különleges kapcsolata van a tönkrement pénzekkel, ugyanis 1946 júniusában olyan rekordot állítottunk hiperinflációból, amilyet még soha nem látott a világ. A pénzek romlása, legyen szó a nemzetközi piacon való leértékelődésükről, vagy belső piacon a vásárlóerejük elvesztéséről (infláció), mindig nagy traumát...
https://www.portfolio.hu/prof/20180630/bebizonyitottak-hogy-mindig-is-a-politika-tette-tonkre-a-penzunket-290304
2022 - ORBÁN LEGYŐZHETŐ ? szombat, 21:30

A videó klasszikus paródia, igazából egy fiktív történeten alapszik: Orbán Viktor számot add eddigi kormányzásáról a népnek. Természetesen a videó készítője a klasszikus közpolitikai témákkal szembesít a humor eszközével.
https://hirhugo.hu/2020/09/26/felrobbant-a-net-mar-tobb-szazezren-lattak-a-nepszeru-videos-orban-parodiajat-video/
2022 - ORBÁN LEGYŐZHETŐ ? szombat, 16:21

"Azt szeretném megkérdezni, hogy Ön a Fidesz-KDNP jelöltjét támogatná-e egy jelenlegi választás esetében? Biztos, hogy nem?  – teszi fel a kérdést a kormánypárti képviselőjelölt öccse a telefonban, majd a vélhetően nemleges válaszra reagálva azt mondja: 
.
És a b.dös kurv@ anyádat támogatnád, kisfiam?  
.
Az ügyben megkerestük Koncz Zsófiát is, HOGY MI A VÉLEMÉNYE A VIDEÓRÓL, VALAMINT HOGY NEM TARTJA-E PROBLÉMÁSNAK, HOGY A TESTVÉRE ILYEN STÍLUSBAN KOMMUNIKÁL A VÁLASZTÓKKAL A FIDESZ-KDNP NEVÉBEN, DE TÖBBSZÖRI MEGKERESÉSÜNKRE SEM REAGÁLT. "
.
https://index.hu/belfold/2020/09/26/alpari_stilusban_szolt_be_koncz_zsofia_testvere_annak_aki_nem_tamogatja_a_fideszt/
2022 - ORBÁN LEGYŐZHETŐ ? szombat, 08:30
Orbán Viktor, Angela Merkel és az angol királynő találkoznak a pokolban. Merkel megkéri az ördögöt, hogy hazatelefonálhasson Németországba, mert tudni szeretné, hogy mi történik az országban a távozása után. Beszél is két percet, leteszi a kagylót, majd az ördög közli vele, hogy a számla kétmillió euró lesz, amit Merkel ki is fizet. Amikor ezt látja, az angol királynő is megkéri az ördögöt, hogy hadd telefonáljon haza, és fel is hívja Angliát, beszél öt percet. Az ördög átad neki egy ötmillió fontról szóló számlát. Erre Orbánnak is kedve támad hazatelefonálni, beszél is fél órát, és amikor leteszi, az ördög azt mondja, 25 forint lesz. Miután látta, milyen drága volt a többieknek a telefonálás, Orbán nem bírja ki, és megkérdezi, Magyarországra ugyan miért ilyen olcsó a hívás. Mire az ördög: Nézd, Viktor, ezzel a rengeteg munkanélkülivel, világbajnok ÁFÁ-val, európabajnok inflációval, minimálisra visszavett szociális ellátásokkal és munkanélküli segéllyel, leépítendő húszezer közszolgával, csipszadó, telefonadó, bankkártyaadó és az ilyen, olyan, amolyan újabb és újabb adókkal, a büntetéspénzekre vadászó rendőrökkel,és más hatóságokkal, a szigorodó adóellenőrzéssel, a rengeteg újabb és újabb megszorítással, a politikusok szűnni nem akaró hülyeségeivel és hazugságaival, a mélységes korrupcióval, az igazságszolgáltatás politikai elfoglalásával, a média korlátozásával, a felsőoktatás leépítésével, az országból elvándorló rengeteg magyarral...stb. Magyarország nyilvánvalóan maga a pokol. Márpedig a pokolból a pokolba helyi tarifával lehet telefonálni.

friss hírek További hírek

 • BÉT
 • Indexek
 • Deviza
   • Forgalom
   • Nyertesek
   • Vesztesek