dexter

Regisztráció: 2007-05-31 00:13:46

Hozzászólások száma: 5 516

Utolsó hozzászólás: 2023-09-26 11:17


Tapasztalat: 5
Aktivitás: 5
Népszerűség: 4

Kedvenc topikok db Utolsó hozzászólás

170 425
2023. 09. 15. 15:28
69 213
2023. 09. 15. 15:42

felfüggesztés(ek):

Moderáció:
Felfüggesztés a teljes fórumból - 2020-03-16 20:43-ig (5 nap, 0 óra, 0 perc)
A moderátor indoklása:
személyeskedés

utolsó 20 hozzászólás

ORBÁN TAKARODJ !!! kedd, 11:17
A listából ne felejtsük ki az orosz, a török, a kínai érdekek érvényesítését az EU, a NATO és leginkább, hazaáruló módon a Magyar érdekkel szemben.
ORBÁN TAKARODJ !!! hétfő, 18:38
Egyre gyakrabban esz ilyen. Kezd minden szinten kijönni 13 év év dilletáns kormányzása és a mérhetetlen pénzlopás eredménye.
ORBÁN TAKARODJ !!! hétfő, 17:00
Orbán Viktor: ellenkezik Magyarország érdekeivel a leválás az orosz energiáról
https://www.portfolio.hu/gazdasag/20230925/orban-viktor-ellenkezik-magyarorszag-erdekeivel-a-levalas-az-orosz-energiarol-641635
 
Tolvaj viktor megint keveri az országot magával...
ORBÁN TAKARODJ !!! hétfő, 12:29

Ja, csak hát az látszik, hogy ennek az országnak nincs 15 éve, 10 se, de talán 5 se nagyon.
Nyilván el fog vergődni az ország, mert venezuelában, meg az afrikai országokban is elvergődnek az emberek, csak ját nem mindegy, hogy milyen módon, milyen szinten és pláne nem mindegy milyen áron.
ORBÁN TAKARODJ !!! hétfő, 12:17

Ezt találtam, mint forrás: https://olkt.eu/az-ordog-ugyvedje-nemsokara-lesz-itt-ne-mulass-mert-szorul-hurok-orbanek-korul
És ebben nincs eredeti forrásmegjelülés. Nekem ez így még kevés. Ilyet bárki tud írni (én örülnék neki, ha igaz lenne, mert akkor végre kiderülne erről a g.ciről, hogy mennyire egy aljas, gátlástalan alak).
ORBÁN TAKARODJ !!! hétfő, 12:12

Valóban, a népet nem lehet leváltani.
Azt szokták mondani, hogy amilyen a nép, olyan a kormánya.
Sajnos ez mondás nálunk is érvényes... a fideszes sorozatos válsztási csalásának köszönhetően 2-2,5M ostoba, tudatlan ember fogva tart egy országot, a fidesz pedig akár olyan áron is hatalmon akar lenni, ha abba az ország teljesen tönkremegy és beledöglik. Orbánt és a fideszt nem érdekli az ország, ez tisztán látszik.
ORBÁN TAKARODJ !!! hétfő, 11:54
Egy forrást tegyél már be.
ORBÁN TAKARODJ !!! hétfő, 11:52

Fidesznek milyen mondanivalója van?
- Gyuecsány
- migráns
- soros
- Brüsszel
 
Azok a választók, akiknek ez elég választási programnak és megszavazzák a fideszt, ezeknek az embereknek az ellenzék bármit mond, nem érdekli őket. Ezek annyira ostoba, buta emberek, hogy fel se fognák azt amit mondanának nekik. És lássuk be, ezeknek az embereknek nincs is szükségük a demokrációra, mert azt sem tudják, hogy mi az. Nekik egy vallási szektavezető kell, akit ész nélkül követhetnek. A propaganda média egész nap azt sulykolja beléjük, hogy orbán az isten.
A fidesz szavazók akkor sem hagynák ott a fideszt, ha éhen halnának, mert ha orbán azt mondja nekik, hogy jól élnek, akkor is inkább neki hisznek, akkor is ha nincs mit enniük.
ORBÁN TAKARODJ !!! szombat, 11:30

Ezen még csodálkoztok?
A megfon és a többi fideszhez köthető közösségi média platform is miliárdokat öl, hogy nézze valaki a szar műsoraikat.
Ill. viktorék a szavazatokat is vásárolják, akkor itt miért lennének finnyásak?
Lakás/Ingatlan árak topik péntek, 21:26
A csok-os kör már eddig is szűk volt. Az érintettek csak néhány százaléka tudta felvenni (vagy felvette, de nem tudja a feltételek teljesíteni és vissza kell fizetnie), a nagytöbbség meg megszívta.
Lakás/Ingatlan árak topik péntek, 21:21

A csok kb. arra volt jó, hogy orbán építőiarban érdekelt haverjai nagy pénzt szakítsanak.
Nagyon kevés családnak segített, viszont nagytöbbségnek sokkal távolabb vitta a saját lakás lehetőségét.
Annyira népszerűek itt a családi történetek, nekem is van egy, pont a csok-al kapcsolatbam:
Öcsémék annak idején néztek 3 szobás házakat, mert jött a 2. gyerek és egy kétszobás házban laktak, és akartak egy nagyobbat. Ill. erős opció volt, hogy vesznek egy telket és arra építkeznek, így olyan házat építenek, amilyet akarnak. A faluba, ahol laktak és venni is akartak a nagyrésze egyen kádár kocka volt, ők is olyanba laktak.
Találtak is egy jó helyen lévő telket, egy romos házzal, ami félig össze volt dőlve, így a tulajjal sikerült megegyezniük, hogy kicsit olcsóbban megkapják, mint a nem messze lévő üres telket, mivel meló van a bontással, az öcsém meg úgy volt vele, hogy a romos házból kinyeri a régi téglákat, cserepeket és majd lesz vele valami, másnem eladja, az is plusz pénz, annyi meló meg nem lett volna már szétkapni a házat.
Mikor megegyeztek a tulajjal már este volt, mivel munka után mentek megnézni. Megbeszélték, hogy mivel már késő van, majd másnap adnak az előleget, meg írnak papírokat.
Másnap jelentették be a CSOK-ot. Öcséméket hívta a tulaj, hogy bocsi, de 10M-al drágábban adja csak a telket, érdekli-e őket. Az öcsém tök ideges volt és mondta a tulajnak, hogy már megegyeztek, de az meg mondta, hogy mivel nem írtak alá semmit, ő annyiért már nem adja oda, majd lesz aki +10M-ért is megveszi. Persze nem kellett nekik, inkább 1 évvel később lebontották a tető és beépítették, lett 3 szoba fent. Kijött kb. abból a 10M-ból, amivel egyik napról a másikra drágább lett minden.
Na kb. erre volt jó a csok, semmi másra. Persze az akkor már főleg ner-es építőipari cégek jól jártak, nagy pénzeket szakítottak, kb. mindenki más meg szarul járt. De orbánéknak ezt is sikerült becsomagolni hatalmas sikernek, sok hülye meg be is vette, hogy a caládok érdekében vezették be, közben csak a haverokat tömették ki a vásárlók pénzével.
ORBÁN TAKARODJ !!! péntek, 17:25

Azt még nem tudjuk, hogy viktornál nincs-e arany wc kagyló, mint Janukovics vityilójában is volt.
Az is csak akkor derült ki, mikor az ukránok elkergették a szarházit.
ORBÁN TAKARODJ !!! péntek, 15:02

Ebből is látszik, hogy orbánnak mégis csak igaza volt Esztergomba.
Ez a legszabadabb ország az EU-ban. Itt lehet a legszabadabban lopni, következmények nélkül.
 
Remélem gengszterváltás után el lehet majd venni...
A tulajnak úgyse fog kellene pár évig.
ORBÁN TAKARODJ !!! péntek, 12:52

Orbán tényleg azt keresi azért, hogy el tudja lopni...
ORBÁN TAKARODJ !!! péntek, 11:28
Ja. Ezek kívül mondott még sok "okosságot", amihez az ott lévők felállva tapsoltak.
ORBÁN TAKARODJ !!! péntek, 11:25
Orbánnak végleg elmentek otthonról. Teljesen meghülyült ez az ember. Mással nehezen magyarázható az, amit esztergomban mondott. Azt tudjuk, hogy a fidesz tele van agyhalott "politikusokkal", de tényleg nincs ott még lealább egy normális ember, aki feltenné a kezét, és azt mondaná, hogy viktor ülj már le, vedd be a gyógyszered, mert baromságokat beszélsz.
 
 
„idei évnek hatalmas tétje van, ugyanis a Soros-birodalom, megerősítve a kormányzó amerikai demokratákkal, Góliátként indít támadást az európai országok többségében a jobboldali média és sokszor pénz nélkül politizáló lelkes nemzeti pártok ellen.
Látható, ahol ennek tétje van, Amerikában, Trumpot egyenesen börtönbe akarják küldeni, nehogy veszélyeztesse Soros és a demokraták hatalmát.
A globalistáknak az Európai Bizottság és az amerikai elnök kell, az oda vezető úton pedig Magyarország a tüske a köröm alatt”
 
A köztévé 150MrdFt-ból tolja egész nap a propagandát. Bekebeleztek minden TV-t, rádiót, írott sajtót. Ellepte az online felületeket a sok propagandista, akik titkolt támogatásokat kapnak.
És van pofáj azt mondani orbánnak, hogy ezek lekesedésből, pénz nélkül politizálnak.
 
 
"Politikai szuverenitásunkat akarják elvenni akkor, amikor nyilvánvaló jogsértéssel tartják vissza a Magyarországnak járó forrásokat, miközben arra kényszerítenek bennünket, hogy fizessünk Ukrajnának, ráadásul vita nélkül vennék fel Ukrajnát az unióba, holott semmilyen, más tagállamokkal szemben támasztott követelménynek nem felel meg."
 
Jogsértés? Nem orbánák ők írták át a választási törvényeket, hogy erősen a fidesz felé lejtsen a pálya? Vagy dob vissza minden feljelentést az ügyészség, amit fideszes ellen tesznek? Nem az a fidesz vezette választási iroda dob vissza minden népszavazási krédést, ami a fidesz hatalmát veszélyeztetheti?
Szuverenitás? Nem orbán nyalja körbe önként és dalolva Putyint, Erdogánt, a kínai elnököt és tesz meg hazaáruló módon mindent, ami ezeknek az országoknak jó, sokszor Magyarország ellen, az ország rovására?
 
 
„Európában ma Magyarország a legszabadabb ország”
 
Ezt hagyjuk is. Mikor a megélhetésért, az elvárható munkakörülményekért tűntető tanárokat rúgnak ki. Mikor fideszes polgármester az önkormányzati dolgozókat egy kommentért kirúgja, mikor az kormányzati dolgozók,  közmunkások meg vannak félemlítve. És meg estig lehetne folytatni azt a nagy szabadságot.
ORBÁN TAKARODJ !!! péntek, 10:32
Tovább drágult a Budapest–Belgrád-vasútvonal, de végül még ennél is sokkal drágább lehet
https://www.portfolio.hu/gazdasag/20230922/tovabb-dragult-a-budapestbelgrad-vasutvonal-de-vegul-meg-ennel-is-sokkal-dragabb-lehet-641251
Ez is kezd egy sikertörténet lenni. Még el se kezdték, de már emelni kell az árat, ráadásul jóval alacsonyabb műszaki tartalommal.
Az vajon hogy lehet, hogy orbán nem akar gyarmat lenni, de mégis úgy ugrál, ahogy az oroszok, törökök, kínaiak fügyülnek neki.
ORBÁN TAKARODJ !!! csütörtök, 18:21

Lehet félni a szalagkorláttól, csak közben már felkenődtünk egy útszéli fára.
Zsiday szerint bekerült a kormány egy spirálba, ahol egyre több megszorításra lesz szükség az egyre növekvő költségvetési lyukak betömésére.
Valószínűleg igaza lesz és most még 1-2 évig nem lesz itt semmiféle növekedés, marad recesszióba az ország.
ORBÁN TAKARODJ !!! csütörtök, 13:46

Orbánékat az sem zavarta, hogy a Külügy belső hálózatán az orosz FSZB-sek úgy járkáltak ki-be, mintha hazajárnának.
Lett ebből valami? Nem...
ORBÁN TAKARODJ !!! csütörtök, 13:41

Karigeriék összekalapoztak 500MFt-tot valahonnan, ez zavar.
Csak a Megafon kapott 1-2 év alatt 3000-4000MFt-tot (6-8x annyit, mint Geri) valahonnan, de ez nem zavar.
Érdekes hozzáállás.
Az a fránya kettős mérce...

friss hírek További hírek