Heisenberg

Regisztráció: 2019-08-28 20:36:59

Hozzászólások száma: 170

Utolsó hozzászólás: 2019-11-13 18:29


Tapasztalat: 4
Aktivitás: 4
Népszerűség: 5


utolsó 20 hozzászólás

AutoWallis Nyrt+topic ma, 18:29
Csak azt nem értem miért húzzák az időt. Amit ma kiöntöttek 10 perc alatt azzal más napokon rommá lehetne ütni az árfolyamot...ezek szerint mégiscsak csak kell nekik néhány luzer, aki még bízik az emelkedésben. Jó érzés ezt tudni...:-)
AutoWallis Nyrt+topic ma, 18:25
Igen. Látszik hogy olvassák a topikot. Legközelebb gondolj erre is...:-)
AutoWallis Nyrt+topic ma, 18:15
Sajnos beleköptél a levesbe, amikor lebuktattad őket a Wizzel. Nem volt ez tervbe véve meg a pár forintos hételeji emelkedés se...Ma volt a visszavágó. Márpedig csak akkor lesz itt emelkedés, ha ők ezt akarják és punktum.
AutoWallis Nyrt+topic ma, 17:26
Joker
AutoWallis Nyrt+topic ma, 17:18
105 és 107.5 között nyeltem én is a nokedlit. Nem sokat, de a végére mégis megfájdult a pocakom...:-)
AutoWallis Nyrt+topic ma, 17:13
Wallis nyomta lefelé és ennek a már oly sokszor kitárgyalt indoka lehet csak.105 ön nem nagyon hiszem h sok büfinek van pozitív kiszállója. 
AutoWallis Nyrt+topic ma, 09:56
Na ez az....ezt nem hiszem el, hogy csak úgy elfelejtették. Ilyen nincs (illetve ezek szerint van)) feel-nek bonuszrészvényeket kellene kapnia a kommunikációért...:-)
AutoWallis Nyrt+topic ma, 09:44
Igen pedig eladó is alig volt reggel könnyen fel lehetne vinni 110 felé (mondjuk legalább 115 -ig kellene)Megint a médiások viszik a prímet...
Akko Invest ma, 09:40
Veszik r:456
AutoWallis Nyrt+topic kedd, 09:46
Nagyon közel van az évvége, bármikor történhet valami...Ilyenkor lassan az évvégi záró üzleti vacsorára is kell ám gondolni, hogy ki és mit tesz le az asztalra. Nem hiszem, hogy üres lesz...
AutoWallis Nyrt+topic kedd, 09:39
Csa a szokásos. Tudjuk, hogy ki, elcsíp egy kisebb pakkot, majd rögtön beáll 1 forinttal magasabb eladóira. Sok kockázat nincs benne, konyhapénz mindig meg van...:-)Kicsit uncsi, de ez van...majd ez is meg fog változni!:-)
AutoWallis Nyrt+topic szombat, 22:27
Több szempontból is pozitív hír. S nem azért mert valamennyire növelheti az eredményességet. Inkább azért mert 1 igen komoly nemzetközi cég köt egy Wallis érdekelltséggel kizárolagossági  szerződést. Vagy például azért, mert látszik, hogy azért a menedzsment dolgozik is. ..ennek pedig meg előbb utobb meg kell mutatkoznia az árfolyamban...nekik ez egyértelmű érdekük. Százmilliós....S azért is, mert számomra egyre inkább úgy tűnik, hogy lesz itt még idén komolyabb meglepi, csak még nagyon titkolják. 
AutoWallis Nyrt+topic péntek, 09:49
Lehet, hogy lehozzuk még a végén a mai napot a tegnapi záróval (ez a jó oldala a dolognak))
AutoWallis Nyrt+topic csütörtök, 17:37
Holnap sikerül felette maradni - vagy nem...:-) Komolyabb vételi szándék kellene, mert én is csak kínomban veszek néha egy-egy pakkot...Amúgy olyan szinten megy megint az altatás, kicsit sem gyanús...
AutoWallis Nyrt+topic csütörtök, 17:34
Egy ballon kannás borhoz lassan egy egész AW rv portfoliót el kellene adni....:-)
Akko Invest csütörtök, 17:29
A forgalom pont azt mutatja, ami a valóság. Kisebb kiszállók vannak  - ez tök természetes. Ebból egyáltalán nem következik, hogy csökken a bizalom, hiszen mindig van, aki felporszívozza...:-) Az árfolyam pedig hosszú hónapok óta kb. egy 10%-os sávban mozog. Ez most tényleg armageddont jelent? :-)Aztán eljön majd az a nap - szerintem rövidesen- amikor kiderül, ki játszott jobban. 
AutoWallis Nyrt+topic szerda, 20:05
Lassan el kell kezdeniük higítani, mert közel az évvége és talán még nekik is fontos lehet a záró...Ha vesznek még uannyit 105-től, akkor simán tudnak menni akár 130-as átlagra is....:-)Mondjuk ha elkezdik venni, akkor ez a árszint hamar meg lenne...
AutoWallis Nyrt+topic 2019. 11. 05. 20:23
Ez annyira "nyílt" részvénytársaság, hogy ehhez képest a Sion-rend egy falugyűlés.
AutoWallis Nyrt+topic 2019. 11. 05. 20:19
Amúgy az tényleg baromi idegesítő, hogy semmilyen hír nincs egy ilyen cégcsoportnál. Ráadásul több hónapja. Itt ennyire unalmasak a hétköznapok, hogy semmi, de semmi se történik? Vagy megszúrta őket a rokka és mély álomba szenderültek? Vagy enigmát használnak, hogy semmi se szivárogjon ki a befektetők felé? Na ne vicceljünk már...keresni fogok egy kontaktot (kereskedőt), veszek egy téli szettet, cserébe feliratkozok a belső hírlevelükre...:-)
AutoWallis Nyrt+topic 2019. 11. 04. 20:10
Úgy látszik annyit dolgoznak, hogy nem érnek rá. A kommunikációjuk pedig leginkább egy nullával jellemezhető. Sőt, a minimális metakommunikációjuk alapján mintha mindenkit lebeszélnének a részvény vételéről. A Q3 sp is úgy lett bejelentve, mintha valami szégyelnivaló lett volna...
 • BÉT
 • Indexek
 • Deviza
   • Forgalom
   • Nyertesek
   • Vesztesek