Heisenberg

Regisztráció: 2019-08-28 20:36:59

Hozzászólások száma: 1 923

Utolsó hozzászólás: 2024-03-02 20:45


Tapasztalat: 4
Aktivitás: 4
Népszerűség: 5

Kedvenc topikok db Utolsó hozzászólás

29 677
péntek, 09:44

utolsó 20 hozzászólás

ORBÁN TAKARODJ !!! ma, 20:45
Igen, meg a választások előtt hasznos lenne egy migráncs támadás, azt ugyanis nagyon kajálja a rogangoebbelsi propaganda által kiégetett homloklebenyű zombisereg.
ORBÁN TAKARODJ !!! ma, 14:08
Az amerikai ellenesség addig fog tartani az Orbán hívők körében, míg Trumpot újra nem választják. 
Lesz itt meg közös ünneplés, meg tüzijáték július 4- én...
Persze, Trump geopolitikája szinte semmiben nem fog különbözni az eddigi bideni mainstreamtől...
Ja, csak annyiban, hogy jóval erősebben fog fellépni a kínai- orosz gazdasági érdekek ellen.
 Magyarországnak ez vajon jó lesz?
 Hát erősen kétlem, bàrmit is próbál most elhitetni a magyar propaganda.
ORBÁN TAKARODJ !!! ma, 13:21
Ha Orban Bident támogatná, akkor most  Bidennek szurkolnátok.. Hihetetlen mekkora sötétseg van a fideszesek fejeben....tényleg nem veszitek észre mennyire manipulalnak titeket? 
Csak ismetelni tudom, hátha végre megértitek: NEM volt es nem is lesz olyan amerikai elnök, amelyik bármikor is alárendelné hazája érdekeit Magyarországgal szemben. Főképpen egy republikánus milliárdos.... Erre majd akkor fogtok rájönni, amikor Trump kipicsázza majd innen a hatalom mániás főnökötök  által ide betelepített kínai akku és elektromos autogyártókat. 
Bár akkor majd ő lesz az ellenség, s ti ugyanúgy szidni fogjátok, mert ezt mondják az M1- en.
Magyar Péter már a pártalapításon dolgozik péntek, 15:53
#69
Nem kell robbantania sem - egyelőre. Igazaból, ha csak ugyanezt csinálja, ügyelve a politikai versenytársaktól történő távolságtartásra és arra, hogy mérsékelt, kultúrált módon kritizálja a rezsimet, már révbe érhet. 
Magyar Péter már a pártalapításon dolgozik péntek, 15:24
#66
A helyzet az, hogy minden ellene tett lépés neki kedvez. 
Persze nyílván nem arra gondoltam, hogy a balatoni kerékpár úton véletlenül és tragikus módon átmegy rajta egy 85 éves nyugdíjas egy kamionnal...:-)
Magyar Péter már a pártalapításon dolgozik péntek, 14:50
#61
A politikában sikeresek nem éppen grál lovagok. A fő kérdés számomra sz, hogy MP segithet ennek a rezsimnek a leváltásában, 4 db 2/3 után,  stagnáló ellenzéki pártreferenciák mellett. Szerintem igen, sőt erős igen. A politikai konstelláció elképesztő módon kedvező számára, persze el is b@szhatja. Pont ma jelent meg egy kutatás, ami még NK lemondasa előtt készült. Jelenleg messze a legerősebb párt - fél év alatt cirka 500.000 szavazót szívott magába- a Magyarországi Bizonytalan Szavazók Pártja. Ezek között rengeteg a Fidesztől elfordult szavazó, akik - most mindegy is, hogy miért- de nem fognak jelenlegi ellenzéki partra szavazni. 
Kereslet- kínálat találkozhat.
Magyar Péter már a pártalapításon dolgozik péntek, 13:28
#56
Tudom, hogy nehéz elfogadni sokaknak, de MP egy politikai termék, amelyik - ellentétben a jelenlegi ellenzéki pártokkal - kepes lehet a szavazóurnákhoz elvinni azokat a bizonytalan szavazókat akiknek a tökük tele van azzal, ami ebben az országban folyik. Ebben vajon mi a rossz?
Magyar Péter már a pártalapításon dolgozik péntek, 13:09
#53
Március 15- én be fog mutatkozni az új erő. S szerintem hatalmas tömeg lesz kíváncsi Magyar Péterre. Pontos helyszín meg nem ismert.
Magyar Péter már a pártalapításon dolgozik csütörtök, 22:08
#48
Pártot alakitani a legkevesebb. Azért emlékezzünk mar a fityesz által grundolt álpártokra 2018-2022 ből, akik kizárólag a kampány pénzért alakultak.
Magyar Péter már a pártalapításon dolgozik csütörtök, 21:49
#46
Pénz. A politika műveléséhez sok pénz kell. De az induláshoz - bárki, bármit is állít - jóval kevesebb. Főleg, mivel ellentétben a 90' - es vagy akár a 2000 évekhez, az online térben gyorsan lehet szavazót szerezni.Nem kell országos televízió - emlekezzünk csak a fityesz 2002 őszi tüntetésére, amikor is közszolgálti tévét követelt magának, majd jött a HiRtV A Momentumnak kellett tévé, újság, vagy sok pénz? Rögtön 2 mandátumot szerzett 2019 ben az EP választason. Vagy a Jobbik, amelyik csak egy hetilapot birtokolt majd egyből 17%-ot szerzett 2010- ben a larlamenti választásokon. Szóval induláskor a lelkesedés is eleg lehet.
Magyar Péter már a pártalapításon dolgozik csütörtök, 21:16
#43
Jó sok olyan példa van, nemcsak magyar, ami alapján nem biztos, hogy számit igazan....
Magyar Péter már a pártalapításon dolgozik csütörtök, 21:12
#42
Időzítés: Politikai termékként jó ütemben születik. Miért is? Mert új politikai aktor szinte robbanásszerűen és nem is bukott előélettel indul.
Az emberek szeretik a megváltókat. Engem ez az időzítés leginkább a Kupa Mihály féle Centrum pártra emlékeztet, amelyik 2002- ben tulképpen Orbán bukását hozta es amelyik 2001 végén "született". Amennyiben pártként el tud indulni az EP választásokon, nem kizárt, hogy máris elvisz egy mandátumot.mindenfajta párthálózat nélkül.
Program. Erről keveset tudunk, de vélhetően konzervatív, européer, tisztességre épülő programja lesz. Európai Ügyészség, a jó minőségű atlanti politika. Gazdaságilag inkább 2002 előtti Fidesz. A korrupció ellenesség tőle sokkal jobban fog hangozni, mint a mostani ellenzéki pártok részéről. 
Potenciál. A facebuk kommentelők között a legtöbb kritikát mégcsak nem is a fityeszesektől kapja. Hanem a baloldali pártok szavazóitól. Szuper helyzet, irány a bizonytalanok, a Gy.F. és OVI- t utáló szavazók és a választási részvételükben is már elbizonytalandók milliós tábora.... Hát Magyar Pétert már nehéz lesz le gyurcsányozni, brüsszelezni stb...:-)
Magyar Péter már a pártalapításon dolgozik csütörtök, 20:41
#38
Magyar Péter, mint politikai termék, akár be is jöhet.
Nézzük csak sorban:
Hitelesség - meg van, hiszen a Fidesz része volt sokáig. Miért is lehet ezért hiteles? Hát csak azért, mert a Fidesz a hatalom megtartása érdekében szavazótábort cserélt. Ez nagyon jól mutatkozik pl azokban a körzetekben, budapesti kerületekben, ahol elvesztette hegemóniáját. A táborát jelenleg a Fideszből kiábrándultak alkotják. S ott van még kb 35% bizonytalan szavazó, akik utálják a Fideszt, de az ellenzékre se akarnak voksolni. Plusz, az előélete eléggé ismert, nehéz lesz nála karaktert gyilkolni.
Megjelenès: ezzel sincs baj. Magyar nem kokós libsi, nem zsíros hajú belvárosi figura, vafy nem csüngő hasú mangalica. A nők nagyrésze számára kifejezetten vonzó.  Fiatalosan, de mégis elegánsan öltözik. Kinézetében nincs mit utalni.
Kommunikáció. MZP- hez képest, Hadházyhoz, vagy szinte bármelyik mai politikai kommunikátorhoz képest elég jó. Szépen, okosan beszél. Jó érzékkel pendít érzelmes húrokat. Jól használja az online teret.
Egyelőre ennyit.
ORBÁN TAKARODJ !!! csütörtök, 18:09
Bagolyles chatbot vajon hova tűnt? Frissítik, vagy teljesen új verzió lesz? 
AutoWallis Nyrt+topic csütörtök, 12:13
Aha...már értem!...:-))
AutoWallis Nyrt+topic csütörtök, 12:03
Én már elvesztettem a fonalat, hogy mikor jó a jelentés, mikor nem...
AutoWallis Nyrt+topic csütörtök, 10:46
Q1 jelentés áprilisban...az reménytelen 6 hónap?
AutoWallis Nyrt+topic csütörtök, 10:22
Bonuszrészvényre gondolsz...? Hát nem is tudom, hogy tudnék- e ennek annyira örülni...:-)
AutoWallis Nyrt+topic csütörtök, 10:15
Ez viszont vicc kategória....
AutoWallis Nyrt+topic csütörtök, 10:13
Az, de nagyon számít az osztalék, pl itt egy igen szolid 10 Ft- os osztalek, ami meg se kottyanna a cégnek rögtön csodát tenne az árfolyammal. Ugyanis az osztalékpolitika az igazolása annak, hogy komolyan veszik a részvényesi értékteremtés folyamatosan kommunikált szózatát.

friss hírek További hírek