Én már az egész folyamatot (árfolyam mozgást) nem értem. Ma reggel volt egy kis esés, de minden visszakorrigált, mint ha semmi sem történne, történt volna. Ennyire nem érdekli az embereket a közelgő válság, Trump esti megnyilvánulása stb???? Vagy idő míg leesik a világnak és majd egy napon elkezd minden "zuhanni". Nagyon nem értem.... A tőkém egy részét mentettem bukóval, erre elmegy mellettem a piac...
SPX daytrade Miutan 5 up es 3 down hullam van a 15min idotavon a cash SPX-ben, a bullos folytatas a munkahipotezis tovabbra is. . https://imgur.com/a/eQByLuX
Trump:„Addig viszont a feledésbe bombázzuk őket, vagy ahogy mondják, vissza a kőkorszakba!” – tette hozzá. Időnek 2-3 hetet jelölt meg a határidő eredménytelen eltelte után. Albert Einstein: "Azt nem tudom, hogy a harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvívni, de a negyediket biztosan botokkal és kövekkel." Következtetés: Kőkorszak fő eszközei botok és kövek, ergo: 1) olyan mértékű nehéz bombázás, ami miatt a felrobbantott energetikai, nyersanyag, vegyi üzemek és tárolók miatti környezetszennyezés hasonló hatású lesz mintha atom támadás történt volna csak nem több száz évig, hanem csak egy emberöltőn áttartó élő szervezeti és környezeti károsítással. 2) + taktikai atomfegyverek bevetése de ebből is sok kellene mivel Irán ipari struktúrája nagyon fragmentált. 3) Hirosima & Nagaszaki szindróma: 1 Stratégiai atomfegyver bevetése (több szám km hatásterület), ha erre se adják meg magukat bevetik a következőt, aztán a következőt...mivel Irán területi nagysága NY EU közel azonos. 4) A kettő között Irán Izraelre piszkos bombát domb - állítólag 6 db olyan rakétája van ami erre alkalmas - a rendelkezésre 400 akár hány kiló 60 %-os dúsítású uránból - Izrael 80-90 %-a gyakorlatilag élhetetlenné válik, az összes víz és élelmiszer fogyaszthatatlan lesz. Az összes környező ország is bőven fog kapni mind az Iráni mnd az Izrael elleni támadás környezeti hatásaiból. Remény: Trump nem jó szót használt, vagy a fordítás hibás, vagy túl sok tejet ittam ma ...
SPX daytrade Ma muszaj nagyon nyitottnak lenni: mert konnyu ervelni mindket iranyba. A bullos varakozas a reggeli chart volt, lehet hogy ervenyes. DE.. Azota viszont egy vartnal melyebb overnight korrekcio alakult ki a futuresben,ami raadasul 5 subhullamos lett. Ami tovabbi 5 subhullamost tetelez fel, egy kis felkorrekcio utan. Az elso2 ora talan ad iranymutatast. . https://imgur.com/a/ZF4ifRg
olyan ez, mint amikor mar fel eve tombolt a covid, de meg nem indultak be a vakcinas cegek. igen, ugrott egyet mind az elejen, amikor kijottek a vakcinaval, de sokaig nem emelkedtek. aztan amikor valoban jottek az allami megrendelesek, meg mind nyomott egy 10x... nos ezt varom a dronos cegektol is, elsosorban UMAC-tol, ugyanis ok gyartjak az asot az aranylelohely bejaratanal. mindenki mas abbol epitkezik, amit ok gyartanak (olcso dronok).
az usa reaper dronokat, awacsokat gond nelkul leszedi iran. nagyon rosszul all az usa.
Pedig van benne logika a piac előre áraz. Amikor nem kellett még élesben ennyi drón, több startup és már befutott cég is kapott bizalmat a piactól, jópár drónos cég szépen felfutott jelentős néhol tetemes profit keletkezett a részvényeken. Bizonytalan időszak van és profitot realizálnak a befektetők minden területen így a drónos szekció sem lesz kivétel. Ma már látjuk élesben mit tanított eddig az iráni háború 10-35 ezer dolláráros drónokra kell vadászni 1-20 millió dolláros rakétákkal ami gazdasági öngyilkosság. A nagyobb cégeknek versenyezni kell a kicsikkel mivel már az ugynevezett házilag gyártott olcsó drónok is pusztítanak a marzsok szűkülnek. A háború nem csak halottakat és veszteséget gyárt hanem statisztikát is és már van bőven és egyikünk sem tudhatja előre melyik drónos vállalat fog nagyobb megrendelést kapni a jövőben a mai tapasztalatok és eredmények alapján. Nem csak az energia piac osztódik újra ebben a háborúban de a fegyver beszállítás is a jövőben inkább használhatóbb felé mennek majd.
Most szerintem Donald Dumpot akartál mondani, nem? 🤣 Én szerintem attól függ milyen kedves vagy rosszkedvű hogy kínoztak e aznap a a szelek?Tudod ilyen öregeknel hirtelen és rohamosan jön a leépulés, ha jön. Láttam én környezetemben is 72 évesen tiptop volt agyilag, 74 évesen meg off. Vacak 2 év alatt. Csak ő nem volt a világ ura, csak a szűk környezete szenvedte meg. Dronosok miért esnek mikor kokorszakba akar visszabombazni Németországnal 4 szer nagyonb országot? Ne keresd a logikát... Engedd el, már régen nincs...
Vegulis mit mondott Donald Pump? Vagy most Donald Dump beszelt? Miert akarja egesz Irant a kokorszakba bombazni? eddig meg a tuntetoknek akart segiteni, nem? naiv kerdes :) dronos szarok miert is esnek megint?
Szia János, Ha szépen megkérlek csinálnál légyszi OPEN-re (Open Technologies) egy technikai elemzést, elég csúnyán néz ki most, hol lehet a lokális alj vajon??? Eddig 4,3 USD megfogta, gyengélkedik, mert a kamatcsökkentési várakozások az infláció növekedés árnyékában elillantak, de van belőle nagyobb pakkom. Tetszik a management hozzáállása (nyereségességet ígértek 2026ra), jól fejlesztik az AI platformot, növekednek a házeladások, most leszerződtek egy céggel, akin keresztül olcsón tudnak majd refinanszírozni, Köszönöm, Rray
Financial Forecasts
cimu topic folytatasa. Minden fenti temaba vago hozzaszolast szivesen latunk.