Igen, így van, megjelent a sunyi róka!!😃 El is kezdte azonnal magasztalni a céget az idióta beírásaival. Engem kitiltott a tropikjából pár hete mert bíráltam a céget!! Most előbújt a barlangjából a hülyegyerek, mert azt hiszi milyen okosságokkal önti tele a topikját. Innen is üzem neki, te nagyokos 🐑, mit szólsz jelenlegi árfolyamhoz!!??😃🤔
Reptér pletykához: Nagy Márton kitért arra is, hogy az állam megalakítja az Aviatika Holdingot, amelybe több állami tulajdonban lévő, légiközlekedéssel foglalkozó vállalat kerül be. A Budapest Airport mellett a HungaroControl, valamint a debreceni és a sármelléki repülőtér is a holding irányítása alá kerül. " Szóval kár ebben reménykedni, az külön sztori, nem kerül tőzsdei cégbe
BellaVita ma, 08:44 Előzmény: #173232 BigProfit azt sem lehet tudni, hogy valóban részvény nélküli-e, valamint a hozzászólásából az sem derül ki, hogy próféta lenne, hiszen nem azt mondta, hogy biztosan győzni fog a Tisza. Szóval nem prófécia volt ez, hanem egy egyszerű kérdés, ami viszont teljesen értelmetlen Szerintem a legszebb az egészben az, hogy nincs élő ember, aki egyrészt meg tudná mondani a soron következő választás eredményét, másrészt nincs élő ember, aki biztosan meg tudná mondani, hogy mi lesz ilyen-olyan NER-es papírral jövő ilyenkor... Összegezve: parttalan vitákba felesleges belefolyni, szerény véleményem szerint Csak arra kérném a tiszelt fórumtársakat, hogy ne felejtsétek el, hogy attól, mert eltérő lehet a véleményünk, még nem kell sem utálni egymást, sem pedig ellenségként tekintenünk egymásra' Megmondom én neked mi lesz a vége:
Fidesznek lesz 114-120 képviselője, Mi hazánknak kb 12-14, Dknak a minimumhoz közeli 6-8 képviselő. Tisza a maradék , de maximum 70.
Emelkedés van, a forgalom is szép, 200 milla körül.Még a bolondok órája van/volt. Ilyenkor nem érdemes kereskedni csak annak, aki a kilengéseket akarja kihasználni.
Opus real.