Nem értem, minden tőzsdei szereplő az Appeninné ellen van? Például BÉT.hu- n P/BV vonatkozásában 0,79. - ez írnak. Miért? Ma például a 630/1089 az 0,61 tehát ott is hazudnak, még a portfólió is hazudik.
Remélem, Varga Misi tesz róla, hogy 375 körül legyen legalább az euró év végén. Ennek az egésznek egyébként szerintem semmi értelme, csak felesleges kavarás.
Mondjuk azt most sem értem, hogy az a kb. 8.000.000 euró hová, kihez kerül, amit átértékelés címen leírnak azért, mert a forint erősödött. Attól még ez pénz és valahol lennie kell nemde? Fizikálisan értem.
Úgy látszik a valós közkéz nagyon kicsi lehet már, alig van bejegyzés. Làthatólag már megvettük a lengyel 11-12 plázát, a Hood Year raktárbázisát, de ezeket sem akarja a cég felfújni. HM... megvettük "oszt jónapot" Az sincs ki elemezve, hogy jó az eredmény, de az euróban nyilvántartott vagyonra kellett az euró hasznot jóváírni, hogy forintban legalább annyi legyen látványra is, mint volt. Ez egy baromság, de ez van. Az még maradt, hogy 100 forint feletti a nettó vagyon részvényenként, és amúgy 100- Ft/ rv T hozna, úgy hogy felé vagyon még lekötetlen készpénz volt. Még folyamatban vannak eladások, amik majd júniusban zárulbak, amikről majd tájékoztatják talán a nagyrabecsült kidrédzvényeseket is. Eladni nem akarok, de lelkesebb vezetés jó lenne.
Higításnak jól ki lehetett használni.Ügyes voltál, én is lecsréltem a magasabb vételeimet 510-530 közötti vételekre.Most már csak mozi és várom a híreket.
Appeninn topik