Placi82

Regisztráció: 2020-01-24 16:08:32

Hozzászólások száma: 1 116

Utolsó hozzászólás: 2020-09-19 17:29


Tapasztalat: 4
Aktivitás: 4
Népszerűség: 5


utolsó 20 hozzászólás

Lakás/Ingatlan árak topik szombat, 17:29
Covid előtt 9 hónappal is belleallt a földbe a Budapesti ingatlanpiac. Ksh 2019 3.es4.negyedev tranzakció szamok. Erre van hiteles magyarázatod? 
Financial Forecasts szombat, 16:37
Ez egy jól kiszámítható működésű, biztonságos cég. Jók mutatói. Akkor tuti, hogy nem várható emelkedés a mai világban. No de  a Nikola , az már igen, ott simán benne van a duplazas, főleg ha kiderul, hogy egy diesel kamiont guritottak le a domboldalrol, és egy design hölgy burkoltatta  kívülről hogy szép legyen. 🤣Elnézést a cinizmusomert:) 
Lakás/Ingatlan árak topik szombat, 15:25
Őszintén. Nekem az a bajom, hogy a kelenvölgyi és a Budaörsi 50-60 milliós 10-20 éves családi házikók 5 év alatt 150+millióra ugrottak, az eladók részéről 🤣🤣🤣. Ez elég baj 100 millió különbség.??? Tudom Ocsan, és Pécsen van olcsóbban is, akár 80-90 ért is. 🤣köszönöm nem kell leirni:) 
Lakás/Ingatlan árak topik szombat, 15:04
Én részvényeket veszek:) jobban mondva vettem. Eladtam mindent. Már csak KGC, barrick, stb és osztalekos részvényeim vannak főleg. Meg arany. Oszt jó napot. A határidős ügyletek és termékek nem ilyen egyszerű am. Ha te csak így nyersz evvel a stratégiával, hogy leirtad, akkor a lottót jobban ajánlom neked, mert akkor egy jós vagy:). Adhatnal pár tuti joslatot, hálás lennék szazalekosan neked:) (A határidős termeketol ugy félek mint a tuztol.) 
Lakás/Ingatlan árak topik szombat, 14:51
És a gazdaság szerkezetére, és a versenyképesség elveszteserol mia a velemenyed? Hisz ha elerjuk az osztrák bérezés szintet akkor, fognak idejonni multik gyárat telepíteni? És a termelékenység az 1 munkaórára juto eloallitott érték is osztrák lesz? Én azt kívánom hogy nojenek a bérek, de a jelenlegi gazdasag szerkezetre gyakorolt hatása hát finoman szólva is problémás. Amit mondtál hogy a forint gatya, na ebben igazad lehet sajnos, már lassan mindenki aki mapban ül az ismerőseim, gondolkodnak eur és chf váltson sajnos, mert tényleg látjuk hogy euróban számolva bizony nem járunk jól. Csak akkor amit a Viktor mondott, hogy a lakosságra akarnak támaszkodni az állam hitelezésénel, akkor a következő időszak viharában, abból mi lesz???  Mert így akkor semmi. Na cifra lesz. 
Lakás/Ingatlan árak topik szombat, 14:42
Nem veszi most senki a lakásokat, teljes a foldbeallas Budapesten. Elég a kozhiteles KSH statisztikákat nézni az adas-vetel számokra vonatkozóan. Csak teged buzditanak, hogy vegyél lakast:))). Ők nem fognak sem  most, sem az elmúlt 1 évben hidd el nekem:). Olyan ez mint a piramis játék aki az elején beszallt, az jól járt. Ennyi
Lakás/Ingatlan árak topik szombat, 14:38
Az alábbi panel lakás típust egy adott lokacioban le lehet vezetni tégla használt és új epitesure is. Ugyan ez a metódus kb. 
Lakás/Ingatlan árak topik szombat, 14:36
Hát azért 2008 ban egy Kelenföldi 65m2 panel 13-14 millió volt. Ami fokozatosan csökkent le 9-12 millió közötti osszegre. Honnan az elmúlt 5 évben robbant 43-50 miilos arakig napjainkig.(ingatlan.comon lehet ellenőrizni allitasomat) Igaz hogy a bérek duplazodtak, de a megélhetési költség is duplazodott, szóval spórolás szintjén nem sokkal többet lehet félre tenni a nagyobb tömegeknek, mint 5 éve kb. De a különbözet uszkve 30-35 millió ugyanarra a 65m2 es lakásra. Amit per pillanat hitelen kívül fel lehet rá venni mondjuk már meglevő 2 gyerekre az kb. 1.4 millió csok, és ennyi. A kérdésem az lenne, hogy az ingatlan árak az ezen tények függvényében hova loned be 1, 3 és 5 év mulva?? Köszönöm 
Saját használatra ingatlant vásárlók topicja szombat, 13:32
Szakadt ház!még rá kell költeni 25 misit. És akkor lesz 75 millióért Fonyódon ekgy 100m2 és roszbeosztasu rusnya hazad🤣. Kutya jó üzlet! Hagyd a francba az ház keresést, én is azt csinálom. Tavasszal kezdem újra, hidd el addigra sok bedolt hitel lesz itt, hacsak nem jelentik ki, hogy nem kell vissazfizetni, én már ezt se tartom elképzelhetetlennek. Más veszi fel a hitelt, de az adofizeto, vagyis te fizeted vissza! 🤣
Saját használatra ingatlant vásárlók topicja szombat, 12:11
Megtakarítokat, kegyetlenül büntetik, a felelőtlenül hitelből dorbezolokat, pedig piedesztara emelik. Márpedig ez hosszútávon jóra nem vezet. A forintban megtakarítokat ki fogják üldözni a forintból, pedig ők a forint legfontosabb támasza, és ezt most megrecssentik. Szóval szép lesz majd ez itt. Hitelből akarunk gdp növekedést! Érdekes egy elgondolás! 
Saját használatra ingatlant vásárlók topicja szombat, 11:12
Ki nem tartozik ebbe bele? 
Lakás/Ingatlan árak topik péntek, 15:11
Szia! Nem jönnél át a másik topikba a saját használatra ingatlan topikba, kis időre, mert lenne pár kérdésem hozzád, mert látom, hogy nagyon érted az ingatlanpiacot, és nem pozícióból beszélsz. Azért nem ide írom mert ncsed, biztos beleszolna, és se kedvem, se időm , vitatkozni:). Tul sok lenne itt a "zaj". Mindenkinek tiszteletbe tartom a véleményét, az övét is, de most a saját kérdéseim fontosabbak a számomra :). Szóval, ha olvasod jelentkezz be, "Itt vagyok" al. Köszi :) 
Saját használatra ingatlant vásárlók topicja csütörtök, 23:25
Bocsánat. Rosszul értettem. A gazdaság sokkal jobb helyzetbe van. Én egyszer leultem, és matekoztam. A gdp novekedesunkbol kivontam az EU tamogatasokat(a nettot ami bejon transzfer mínusz amit mi fizetünk be a közösbe). Az eur/huf romlasat . És mivel a gdp t hazai fizetoeszkozben számoljuk ezért az éves inflációt. (A valós infla amúgy nagyobb mint a hivatalos) Na akkor nekem majdnem stagnálás jött ki!!!!  (ha a gdp növekedést euróban néznénk már az is más lenne) Bár elismerem hogy a hitelekböl eszközölt fogyasztás az tényleg nőtt. De ez érzéki csalódás, mármint a fogyasztas bővülés. Mert hitelből történik! A gazdaság szerkezete, szerintem nem túl jó! Ha külső környezet nem lesz támogató mint idáig, akkor a jövőben ebből probléma lehet, ami kihat minden szegmensre.
Saját használatra ingatlant vásárlók topicja csütörtök, 21:24
Pénzügyi szakemberként, elarul ad, hogy hol tévedek? És kérlek ne gyere a világbajnok inflációval. Mert budapesten az elmúlt 5 évben minimum haromszorozodtak az lakás árak! Szóval van legalább egy évtized míg az infláció behozza az előre szaladt lakás árakat:) 
Saját használatra ingatlant vásárlók topicja csütörtök, 21:20
Ha egészséges lenne a Budapesti ingatlan piac, akkor nem a nullahoz azaz a 0 hoz, konvergal annak a lakás eladások számai. És már 2019 4.negyedeveben is ez volt, amikor még nem volt covid! A Matolcsy felé 0%os tervezett lakás kamat, pedig annak szól hogy már tavaly nyár óta több mint egy éve nem mennek az új lakások. Aki nem hiszi annak ajánlom a KSH lakaspiaci jelentést! Nem indulnak az újabb projektek mert a beruhazo nem hulye, látják, hogy teljesen leallt az új lakaspiac, szoszerint nincs eladás valami 40 dbot adtak el a 2.ik negyedévben.
Financial Forecasts csütörtök, 16:09
Japánban elmukodik ez a penznyomtatasi ciklus sokáig, nem jól, de nem is omlik össze. De ismétlem Japánban, az egy más világ más kultúra! ( Akinek élt kinn ismerőse Japánban az tudja miről beszélek) Japanon kívül ez nem fog mukodni hosszútávon  szerintem. 
Financial Forecasts csütörtök, 16:02
A 0 százalékos kamat hoz meg annyit, Matolcsy úr annyit megerthetne. Ha holnap mindenkinek aki vesz OTP részvényt például 2000 Ft állami támogatást adnak darabjaira. Akkor holnap az OTP reszveny áremelkedés pont 2000 Ft lesz. És ez azoknak az eladónak lesz jó akik 2000 Ft al drágábban tudják eladni holnap az OTP részvényt. Ennyi. 
Financial Forecasts csütörtök, 15:56
Szép lesz ez uraim! Nikola co. 34 nel 13 Mrd usd kapitalizacioval. És van 1 kamion amit leguritottak a domboldalrol , amit ráadásul nem is tagadnak!! És emelkedik! Hát ha ez bármilyen gazdasági vagy emberi törvény szerint normális. Akkor én vagyok a hülye! 🤣
Saját használatra ingatlant vásárlók topicja szerda, 14:21
Allee t akartam írni. 

friss hírek További hírek

 • BÉT
 • Indexek
 • Deviza
   • Forgalom
   • Nyertesek
   • Vesztesek