A részletekbe most nem tudok belemenni de nemsokára ETF formában is vásárolható lesz.. Annyit még hozzáteszek, hogy a Litecoin a crypto közösségekben is megosztja a véleményeket ; )
ugy fest, sajnos nem torodtem vele elegge, inkabb elliottra szamitottam. ezzel a mostanival megvan az elso nagy korbol a C pont, johet a III. (vagy ki minek nevezi a masodik emelkedo hullamot) 20 dollaros celarral.
Emelle kis szines a dronok vilagabol: az ukranok sikeresen kifejlesztettek reaktiv pancelzatot a nagy babayaga dronjukra. A becsapodo ellenseges dron nem tudta tonkretenni az ukran dront. Video itt:
Mondjuk ugyan ez igaz jelenleg a kriptográfiai algoritmusokra is meg elég sok mai titkosításra, szóval a bankokat is ugyan úgy támadhatják ilyesmivel. A kérdés mikor kifejlődik, lesz-e rá implementálva megfelelő védelem, illetve milyen biztosításokat tudsz kötni az eszközeidre.
Ezt a témát már akkor felvetettem, mikor felfutott 17 ezerre a BTC ára, de akkor azt mondták, hogy akinek lesz kvatumszámítógépe, azt nem a BTC feltörésére fogja használni, mert lássuk be, nem minden sarkon lesz egy. Én nem vagyon egy számtógépes szakember, de meg vagyok győződve, hogy csak idő kérdése, hogy feltörjék és minél nagyobb lesz az ára, annál több lesz a próbálkozó. Lehet nem a blokkláncot, hanem a pénztárcákat fogják támadni.
Szia Boole, Nyilván ha nagy korrekció kezdődik, akkor LAC sem ússza meg? Azt olvastam, hogy GM eladott egy csomó rv-t és vett LAAC-ot, Te is láttad? Köszi, Rray
Ezèrt mennek nagyon a Quantum cègek I'll a szemèlyes favorit az ARQQ ami kb maga a megtestesült csödtömeg de a remèny az sose hal mèg èrdemes belemászni viszont kurva kockázatos. BTC vel együtt szokott szárnyalni ès a Quantum-os cègekkel. Quantum-os feltörèsekre lett kifejlesztett! Most elkèpesztö hátszelet kapott 0,25 èrt nem kellett senkinek most meg...:)))))
Ilyen a legenda szerint a mi családunkban is volt. Kissebb mennyiségben. A deportáltak lakásaira amúgy utaztak is sokan ilyen szempontból , mesélések alapján..
Financial Forecasts
cimu topic folytatasa. Minden fenti temaba vago hozzaszolast szivesen latunk.