Ha mar hadiipar, legyen benne egy kis extrem speki: Ukran Tozsden vannak jo celpontok? Ukrajna megkerulhetetlen dron ipart epitett fel, a vilagnak lepest kell tartani veluk. Ha volna valami kisebb ceg a tozsden, szerintem nagyot tudna szolni. Ismertek ilyet?
Erdemes megnezni a legutobbi jelentest es a cegbemutatot. Ami nekem abbol uj volt, hogy mar Nemetorszag is el akarja vegre erni a NATO 2% GDP vallalast.
Europai hadiipar. Szerintem ebbe szuksegszeruen hatalmas penzek fognak menni. Nemcsak Europabol, hanem USA-bol is erkeznek megrendelesek. Talaltam egy ceget Euroban, amin felfedezheto egy ciklikussag. November korul szokott aljat csinalni es utana 4 honap alatt nyom egy 50-70% rallyt az osztalekig. Szerintem ez most kitort es jonak mutatkozik.
Brokerfuggo, IBKR pl adja normal csomagban. Vigyazni kell vele, mert elegge ures a konyv zaras utan, nehogy tul melyre add be az eladast, tul magasra a vetelt.
Varjuk ki, amig elindul a Trump kormanyzat, teljesen folosleges miatta aggodni, meg bo 2 honap, amire beengedik a Feherhazba. Kis szerencsevel nem agyhalottak kerulnek a valoban fontos poziciokba, Trump bofoghet, reprezentalhat kedvere, az apparatus pedig vegzi a dolgat a republikanus ertekek menten.
Financial Forecasts
cimu topic folytatasa. Minden fenti temaba vago hozzaszolast szivesen latunk.