Várom a DK szóvivőjének örömittas bejelentését a kb. 3%-os eredmény után. Ez a választas egy lakótelepi övezetben volt, ahol az óbaloldal - eddig - hagyományosan erős volt. Mi lett volna, ha egy tiszás jelölt indult volna...:-)
Ezzel szemben a valóság az, hogy előttünk nyílt meg a sokkal nagyobb EU-s piac, tehát nekünk lett elérhetőbb egy hatalmas vásárlóerő. A csatlakozás alapvetően mindenkinek előnyös volt gazdaságilag, de az újonnan csatlakozóknak különösen.
A Fidesz ugyan mindent megpróbált ( vagyis minden ocsmányságot) hogy a VIII. kerben elvegye a többséget a képviselőtestületben, de "sajnos" csúnyán kikaptak az ellenzék egyrésze által támogatott független jelölttől. Majdnem 30%-os volt a részvetel 15%-kal kaptak ki. No komment...:-) Beírom ide, mivel erről a hírről az ide beirogató fityesz trollok úgyse értesülnek. Szívesen.
Hagyjuk màr ezt a balliberàlis süketelést:))Közép Európa piacàt egy tömbben megszerezte az EU ezért kompenzaciót fizet a tagàllamoknak.Mert a piac az érték. Aztàn hogy én a piacon nem fizetem ki a kiló szölőt mert a kofa elissza a pénzt azt nettó lopàsnak hívjàk.
Jó megállapítás. Én például a megnyilvánulásaik miatt képtelen vagyok írni ide a fórumra. Minden elismerésem felétek amiért képesek vagytok velük kommunikálni.
Én már semmi csodát nem várok a fideszes szavazóktól. Mikor felsoroltam, mennyit loptak, rögtön jött a válasz, ......mit gondolsz, más nem fog lopni? Biztosan fognak, ......de ennyit??? Gondolom a fidesz ellenzékben minden egyes ellopott forint után hangosbeszélőn fogja kihirdetni, ki lopta el. Számtalan csókos média csak ezzel fog foglalkozni, így nehezen mennek majd át a csalások. Éppen ez a baj, hogy nincs ellenőrzés, így nincsenek határok. Már öreg rókák, nem félnek semmitől, mert mindent megúsztak. Én nem vagyok híve a testi fenyítésnek, de ha már minden kötél szakad, nagyon jó eszköz a fegyelmezésre. Mikor az általánosban az osztályunkban az osztályfőnök adott egy pofont a legrosszabb gyerkőcnek, senki nem akart már rosszalkodni. Senkit nem kellett agyonverni és nagyon sokáig emlékeztünk rá. Így lehet rendet tartani. Például engem soha nem kellett megütni meg a legtöbb osztálytársamat sem. Általában mindig ugyan az az egy kettő szorult keményebb nevelésre, volt akinek elég volt a szép szó, volt akinek a kiabálás. A mostani rendszereben a nagyhalak, meg a középtermetűek mindent megúsznak, így kikopott a félelem. Bármit megtehetnek. A vagyonnal növekszik az önbizalom, a bátorság, a felsőbbrendűség.
Az argentinok is ott álltak a sorban, annyi, hogy ők leírták, hogy miért szorulnak Trumpra: elkerülni az államcsődöt. Hány ezermilliárd adóforintot kell az USA-ban elköltenie Magyarországnak?
aha, jaa, jobb az usa hitel(kb IMF), mint az EU ingyenes támogatás? aha, értem! ..... fideszes gügyének tettszik lenni? :)) . amugy joo h vagy, teljes mértékben igazolod a darwini bizonyítékokat! :))
Pénzügyi védőpajzsot akkor kér egy ország, mikor bajban van. Azaz kuncsorogni mentek orbánék, implicite bevallották, hogy nagy a baj. Kérdés: a piacok erre hogyan fognak reagálni. Magas alapkamat (kénytelen az MNB ott tartani), 14 negyedéve csökkenő beruházások, több éve stagnáló gazdaság, EU pénzek befagyva, őrült értelmetlen költekezés, ígéretek...
Nem tudhatjuk, rjata volt-e a gépen Tomika :)) Persze, igazából mi is a lényeg? Kimentek Trumphoz, aláíratták a sapkáikat - mekkora szégyen -, kötötték néhány szerződést, ami nem biztos, hogy előnyös lesz az országnak. Orbánnak éa híveinek piros pont volt ez az út, mert mégiscsak az USA elnöke fogadta orbánt. Igaz, utána kamuzott orbán és Szijjártó, de mit számít majd a híveknek, mert a cáfolat, a hazugság már nem fog eljutni hozzájuk, meg egyébként is, a hívek szerint orbán sohasem hazudik. Jaj, ez rettenetes!
fotelból, komentelgelésekkel nem lehet leváltani a fideszt! az ellopott pénzt meg pláne nem lehet fotelból visszaszerezni! lölö(ov)1700mrd, mato600mrd, tibipista300mrd! hernyo gerinctelen hazaáruló tolvajok! . 20 évvvel ezelött a nemzethy jobboldal feri 4!! mrd-ján rugózott! :)) meg a nokiás dobozon! :))
"Egyre nyilvanvalobb, hogy rottyon az orszag. A felelos erte mint mindig
valaki mas, valami rajtunk kivulallo ero. Veletlenul se a szuveren
felelos 15eve hatalmon levo kormanyunk. Es ezt halal komolyan kepesek eloadni. "
És ezt 1,5M agyhalott el is hiszi nekik... És ezek az emberek itt élnek közöttünk...
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!