Ez a Pratt and Whitney problema még meddig tart ? Kezdem azt érezni, hogy amióta az eszemet tudom, tart a probléma. Van itt jó kilátás ? Más téma : Év elején Váradi egy 20 százalékos jövőbeli éves bővülést mondott. Abból lehet valami, vagy az iráni háború tönkre vágta ?
Ne keseredj el. Előbb utóbb békének kell jönnie mindkét háborúban. Ha csak 3 hónapnyi béke jön, az is eléggé megdobja a részvény árat. Tulajdonképpen Trump egyedül okozza a problémákat. Nem ma kezdtem tőzsdezni, és bár egyáltalán nem csináltam jól, de azt, megtanultam, hogy jó cégek levert áru részvény árai előbb utóbb emelkednek. Tekints messzebb, bár nyilván kockázat van. Nekem is az kellene, hogy nem nézem az árfolyamot. Kockázatok én is nyilván
megint azok jártak jól, akik a felütésben eladtak. Amúgy fájó, de a forint erősödése 300-400 forint minusz az árfolyamban. Pénteken 4800-4900-ba biztos beleadok, de forintban sajnos ez most kevesebb.
Ha gyorsan vege a haboruknak, vege a hajtomu problemanak, EU gazdasagi novekedese beindul, es van egy jo nyari idoszak akkor siman 25+ sztem. Vagy inkabb 30+
Szerinted milyen árfolyam van ebben a papirban ? Mert előbb utóbb a két háború végét fog érni, az iráni először. De az orosz -ukran is véget fog érni. Utána mire számítasz ? 25 fontra ?
Amugy, ha veglegesen megnyitnak a szorost holnap, sztem akkor is ez a nyar mar nem lesz kozel sem jo. Csak ne kuldjek el a legiiranyitokat, h a jovo nyar legalabb ne legyen emitt szar…. Mar ezen gondolkozom, COVID-nal vmi hasonlo tortent. Ne haragudjatok de pesszimista vagyok par hete. Ismeroseimnek amikor mondtam 1-2 eve , h ez nagyon alularazott, ami szar lehet az megtortent vele, de jo ceg, minden szar be van mar arazva… hat nem, omlik azota is… bocs
Na, koszi, mondjuk elegge altalanos, es nem azt irja, hogy 6 het mulva baj lehet, hanem h mar mult idoben is volt problema, de legalabb mond valamit, ez hol jelent meg? Be tudod linkelni lszi? Koszi. Amugy nem vagyok tul optimista.
Lehet ott igen, de a KLM nem ezeket törölte, hanem azokat főleg, ahova egy nap többször is repül. Szerintem nem lesz komolyabb gond az ellátással, egyik 3 hetet mondott, másik már 6 hetet ...
„Három olasz repülőtéren is gondot okozott az üzemanyaghiány: Velencében, Brindisiben és Cataniában.” – nyilatkozta Váradi József . „Ha bizonyos repülőtereken szűkössé válik az üzemanyag-készlet, megpróbálunk tankolási politikát alkalmazni ” – mondta Váradi, utalva arra a gyakorlatra, hogy egy olcsóbb repülőtéren plusz üzemanyagot töltenek fel, hogy elkerüljék a célállomáson történő tankolást, és belemennek abba, hogy így egy nehezebb repülőgéppel repülnek. . „Nem vagyunk olajtársaság” – válaszolta Váradi. „Nem tudunk üzemanyagot tárolni. Nyilvánvalóan különböző beszállítókkal tárgyalunk, különféle szerződéseink vannak. Tehát, ha üzemanyaghiány van egy adott repülőtéren, akkor ott csökkenthetjük a kínálatot. Minden nap, minden egyes nap figyelemmel kísérjük a piacot. Tehát rajta tartjuk az ujjunkat az események ütőerén.” . „Ha nincs üzemanyag, nincs üzemanyag. Azt hiszem, fel kell készülnünk erre a forgatókönyvre is, hiszen bármikor bekövetkezhet. Bármire készen állunk. De ez csupán egy hipotézis, amit nem lehet megjósolni. Mi történne, ha fegyverszünet köttetnének a Közel-Keleten? Vagy ha a Hormuzi-szoros végleg újra megnyílna, és az olajáramlás újra normálisan kezdene áramlani? Nem tudjuk. És mégis, mindezen sötét felhők ellenére, amelyeket sokan leírtak, az üzemanyagot ténylegesen szállítják, és jelenleg egyetlen járatunk sincs veszélyben, hogy törölni kelljen. Ha a helyzet megváltozna, először a tankolást fontolnánk meg . Azt hiszem, a tankolás lenne az első lépésünk a repülőtereken tapasztalható üzemanyaghiány enyhítésére. Nyilvánvaló, hogy ha nem lennének alternatív beszállítók, mert senkinek sincs üzemanyaga, akkor a járatokat törölni kellene, de ez egy kritikus helyzet. Úgy értem, nem hiszem, hogy vannak varázsmegoldások, de jelenleg kezelhető a helyzet." - mondta Váradi.
A kerozinhiány miatt törli a járatokat, amik egyébként nem voltak annyira gazdaságosak. Hosszútávon még jó is lehet ez. Akkor lesz majd gond, ha teli járatokat kell törölni, mert nincs elég kerozin minden repülőnek.
Pont ezen gondolkoztam en is, tisztul a piac ami kedvezhet is a wizznek kozeptavon. Mindenesetre a Ryanair is csak majus kozepeig lat, azaz komoly a szitu.
Tényleg egyre nehezebb kitalálni mi történik. Van hajó forgalom, pár visszafordult így követhetetlen mi a valóság. Remélem Trumpnak délután nem lesz megint valami nagyszerű ötlete, mert hétfőn jó lenne tovább emelkedni.
"Idén 80 millió utas szállítására számítunk, szemben a 2025-ös 68,6 millióval, ami több, mint a Lufthansa és a British Airways európai forgalma.” . "18 hónapra 70%-os fedezettel rendelkezünk, így a szerződések lejártáig védve vagyunk az üzemanyagár-emelkedéstől." . "Van egy másik előnyünk is a versenytársainkkal szemben: 262 repülőgépünk, amelyek mindegyike az Airbus 320-as családból származik, és amelyek 70%-a neo technológiával van felszerelve, 17%-kal kevesebb üzemanyagot fogyasztanak." . https://www.cdt.ch/news/economia/wizz-air-prenotate-i-voli-supereremo-la-crisi-del-carburante-425406
Nyugi! Az elkövetkező hetekre értettem! Ha ki akarják még idejében szedni a shortokat, akkor minden piszlicsáré hírecskére "nagyot" fognak rántani az árfolyamon le is és fölfelé is... . Egyébként a dollár rosál be, a közép-európai devizák (pláne a HUF) meg erősödnek. Azaz a dollárban vagy euróban lévő költségek csökkennek, míg a bevételek euróra átszámolva növekszenek a Wizznél. Legalább ezen nyer a Wizz...
Wizz Air részvényesek topikja
Azért nyitottam ezt a témát, hogy a Wizz Air részvényesekkel meg tudjuk beszélni az aktualitásokat a vállalattal kapcsolatban.