Karvalytokes

Regisztráció: 2018-02-20 13:37:02

Hozzászólások száma: 2 361

Utolsó hozzászólás: 2021-10-25 08:29


Tapasztalat: 2
Aktivitás: 5
Népszerűség: 3

felfüggesztés(ek):

Moderáció:
Felfüggesztés a "Est Média" topikban - 2018-02-27 22:42-ig (7 nap, 0 óra, 0 perc)


A moderálás a "Est Média" topik #513 sorszámú hozzászólása alapján történt.


A moderátor indoklása:
troll
Moderáció:
Felfüggesztés a teljes fórumból - 2018-03-27 19:22-ig (9 nap, 23 óra, 0 perc)
A moderátor indoklása:
Ezt a stílust told valahol máshol.
Moderáció:
Felfüggesztés a teljes fórumból - 2018-11-20 12:47-ig (15 nap, 0 óra, 0 perc)
A moderátor indoklása:
Személyeskedés

utolsó 20 hozzászólás

Financial Forecasts ma, 08:29
Ez Brüsszel újabb bűneinek egyike.(orosz szankció)Bár francia cégek tudnak zöldséget,gyümölcsöt,bort,vinni Oroszországba továbbra is.. csak Algériai ,Nyugat afrikai cimke alatt.
Vezet a Fidesz 2. Összefogás 3. Mi Hazánk vasárnap, 09:41
Hogyne!Egy jó gázszerelő ma aranyat ér!
Vezet a Fidesz 2. Összefogás 3. Mi Hazánk vasárnap, 09:19
"Ráadásul a Fidesz hatalmával a sokaságból leginkább a válalkozók jártak jól." Vállalkozni bárkinek lehet ha van piacképes tudása.Neked sincs megtiltva.
"Az értelmiség döntő hányada is bérből és fizetésből él."Kérdés ezek az emberek valóban annyira értelmesek-e mint amennyire gondolják magukat.A piacon  mindennap használni kell a megszerzett tudást nem elég a vizsgára felkészülni hogy meglegyen a papir azt "mindenrendbenvan"
Vezet a Fidesz 2. Összefogás 3. Mi Hazánk szombat, 11:29
#89
A legnagyobb demokrata jelenleg Orbán, ő képviseli a népakaratot.Mert mit akar a nép?Biztonságot,nyugati béreket,alacsony rezsit,szociális támogatásokat.. gyakran ingyen ebédet...
Ezért nevezik az ellenfelei populistának mert a szavazóit képviseli.Ellenben a globalista baloldal a nagytőkét képviseli de szavazata csak az embereknek van.
Az állampolgárok szavazatait kéri de ellenükben cselekszik.Pl migráció.Az iparnak szüksége van olcsó munkaerőre de nincs szüksége az ellátási láncok ,infrastruktúra,jogbiztonság hiányára a fejlödő országokban.Ezért be akarja őket hozni de az evvel járó károkat megfizetni nem akarja mint például csökkenő reál bérek,ingatlanok devalválodása,illetve a romló közbiztonság emelkedő költségeinek megfizetése.
Ezért nincs szükség baloldali politikára.A zöldekre detto ugyanez vonatkozik.
Vezet a Fidesz 2. Összefogás 3. Mi Hazánk szombat, 09:50
#84
Persze, mert az internacionalizmust a túlvilágon képzelik el.A balos nemzetközivé akarja tenni a világot igy haza és a nemzet fogalmával is hadilábon áll.
Vezet a Fidesz 2. Összefogás 3. Mi Hazánk péntek, 20:09
#80
Igazad van.Bár baloldali az nagy hazafi nem lehet.Ők inkább az internacionalizmusban hisznek.De valóban kihagyta a hasznos hülyéket és a hazaárulokat is.
Vezet a Fidesz 2. Összefogás 3. Mi Hazánk péntek, 18:42
#75
Ja értem tehát nem érdekel a múlt..Akkor kit érdekel mi volt 11 éve?Amúgy meg a fideszt le lehet váltani csak a gyülölködés helyett program kéne de az nincs!Valljuk meg migránssimogatással,adóemeléssel,"piaci" gázárral,Brüsszel seggének kinyalásával nem lehet választást nyerni. "Csak azok a törvények kerülnek elfogadásra, amit a FIDESZ terjeszt elő."Még jó ..Ők nyerték a választást  nem pedig az ellenzék.
Ja és nézd már meg mit tett a Karigeritek Budapestttel!!Dugó dugó hátán,Csöves csöveshátán kosz,piszok mindenütt! 
Vezet a Fidesz 2. Összefogás 3. Mi Hazánk péntek, 14:24
#73
A 25-30% valós felhatalmazás.Ellentétben a 49 essel, ami orosz fegyverek árnyékában született, vajon az mennyiben legitim?Semennyire!!Annak toldozgatása folyt 90 környékén háttér mutyik jóvoltából.
2010 ben jött el az igazi redszerváltás ahol az ilyen dobrev és bauer félék végleg kiszorultak a hatalomból.!
Financial Forecasts csütörtök, 17:37
Kimaradt mert  a sok buta ember verte fel az árát (600-800 ft ig.talán)Senki nem mondta hogy annyit ér.A Mészáros körüli örület felelőseit inkább a ballib megmondó emberek között keresném.
Vezet a Fidesz 2. Összefogás 3. Mi Hazánk csütörtök, 14:55
#66
Az inkább olyan 350k szavazó.Ne a teljes lakosságra vetits,ugye vannak a gyerekek ,meg vannak akik sosem szavaznak.Reálisan 5-6 millió választóval lehet számolni....100% é Koreában szokott szavazni...
Vezet a Fidesz 2. Összefogás 3. Mi Hazánk csütörtök, 14:26
#64
Vezet a Fidesz 2. Összefogás 3. Mi Hazánk csütörtök, 13:15
#63
A jobbikot azért ne értékeljétek túl nem hoz az összefogásnak többet mint talán 5-7%-ot.A radikális tagság Torockait támogatja majd ,mert ahogy 14 ben és 10 ben ,nem kérnek sem Gyurcsányból sem a bábjaiból.Torockai hű maradt az elveihez, ezt 22 ben dijazni fogják a választok.
Financial Forecasts csütörtök, 11:51
Ne értsd félre.Én sem sajnálok senkit.Aki hülye az haljon meg ..szoktam mondogatni.Csupán arról van szó hogy a cikkben sirnak a magyar tőkepiac gyengesége miatt,miközben a szabályozás hiányosságai lehetővé teszik hogy tucat számra érkezzenek irreálisan túlárazott ill. szélhámos cégek a parkettre.
Financial Forecasts csütörtök, 10:58
Kétespapir...izé..
Financial Forecasts csütörtök, 10:57
Mondjuk a magyar tőkepiacnak a sok "kétespapi"r sem tett jót.Gondoljunk a Genesis,Update,CIG,Waberers,Econet bevezetésekre.Nagyon sok kisbüfinek szereztek álmatlan éjszakát.Ezzel szemben más piacokon:Tesla,Siltronic,Varta,Dermapharma...Más dimenziok...
Vezet a Fidesz 2. Összefogás 3. Mi Hazánk szerda, 17:37
#54
Mindenkit!Kivéve a gyevi birót!:D
Vezet a Fidesz 2. Összefogás 3. Mi Hazánk szerda, 17:18
#51
Meg lesz nekik a stabil 8%!A régi jobbikos törzsmag összezár mögöttük.Jakab mögött csak azok maradtak akik a Vona féle cukisodás vonzott oda de ezek javarészt kiábrándult mszp-s hátterű szavazok.Jakab fokozatosan erodálodik már Molnár Ferenc sem jósolt az ilyeneknek nagy jövőt.Jakab a magyar politikai elit Gerébje.
Ami a Mihazánkat illeti 3.dik erőként jelenhetnek meg.Érdekes szitu lesz ha a Fidesz nem tud nélkülük kormányt alakitani.
ORBÁN TAKARODJ !!! szerda, 08:54
Lehet olvasni sem tud.:D
ORBÁN TAKARODJ !!! szerda, 08:54
A gazdaság viszont sokkal erősebb mint 10-15 éve...De egy átlagos DK szavazónak ez úgyis magas...
Márki-Zayt Miniszterelnöknek! kedd, 14:44
#42
Nem ? Karácsony már laktanyát nézett nekik sőt lakás kisajátitásban is gondolkodtak.(Berlin mintájára)
Ami az agymosást illeti a Mihazánk is ezt mondja de a vak is látja mifolyik.
Ami az oktatás szinvonalát illeti ausztráliában mindenki alapitványi magániskolába járatja a gyerekét mert senki nem akarja hogy a gyereke buta, szipus,agressziv abokkal járjanak egy osztályba.Europában is errefelé hajlik a helyzet pedig ott nem lopja el senki( állitolag) a forrásokat.
Ja és az átlagszavazó...Igen jól szeretne élni már végre.Neki tökmindegy hogy a Mészi lopja el vagy a migránsok kapnak x milliárdot vagy fizethet 3*annyit az energiáért és vacogva mondva köszönetet a libsi kormányának a földért tett erőfeszitéseiért.

friss hírek További hírek