Topiknyitó: ________ 2012. 10. 18. 19:39

ORBÁN TAKARODJ !!!  

Ez a topik azoknak a jóérzésű, jóravaló, szorgalmas magyar embereknek jött létre, akik megunták az elmúlt két év:

- gazdasági barkácsolását

- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait

- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését

- gazdasági visszaesést

- korlátozott szólásszabadságát

- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését

- az ellenség nélküli szabadságharcát

- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait

- stb......magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogyORBÁN TAKARODJ!!!!!
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
00000 ma, 22:25
Előzmény: #93420  Sehmet
#93425
Viktorot viszont az elmúlt 2000 év legkorruptabb vezetője!! És ez tény, amit állítasz az zöldség, mivel egy gazdasági válság okozta azt amit. Most 12 évig dőlt a lé, és nini, mi történt ma este?!!!
https://www.portfolio.hu/gazdasag/20230127/tobb-mint-tiz-eve-nem-tortent-ilyen-az-sp-leminositette-magyarorszagot-593378
Csak nem az amire lehetett számítani? Igen az ország teljes csőd és társadalmilag egy pusztulat, még 2008-ban sem volt ilyen trágya mint ma, mondom úgy, hogy 2008-ig töredéke került az országba, ahhoz képest ami jött 2010 óta. Szóval ki is a világ legrosszabb vezetője????????????
Ráadásul egy rabló szemétláda bandája is van, és ez is tény!!!
No meg a demográfia adatok, hmm már be lett linkelve az is ma jött ki. Aki családot alapít és még magyar összességében az már nem itthon, no és ez is tény. Soha nem látott mélyre süllyedt a magyar élve születések száma. Köszönhető a remek egészségügynek, no meg a remek családcentrikusának is. Persze Csok meg mindenféle hazugság... -  ugyan már akinek van józan esze és nem megélhetési gyerekcsináló mint ott nagyon sokan Borsodban-  az pont nem vesz fel ilyet! Teszem azt, ha meghal az egyik fél, vagy vállnak vagy csak nem sikerül a gyermek, már bukta az összeg és egész éltére megkötött a kezét. Mindösez azért mert próbált valamit tenni, így viszont viktátor adósa maradt egész életében, nem beszélve, hogy bele rokkan az abba, amit jó hitszeműen felvett, és ez is tény!! Ma is ment a félrebeszélés, úgy látom, azért gondoltam, hogy a sok fityeszes hazugságot picit megint helyre kell tenni, hisz nem az a topik címe, hogy hazudjuk le a csillagokat az égről is:))))
badsector1
badsector1 ma, 18:29
Előzmény: #93420  Sehmet
#93424
"Nem véletlenül lett vezető nemzetközi közgazdászok szerint a világ egyik legrosszabb vezetője - az elmúlt 100 évben."
   
Már le lett vezetve, hogy nem igaz amit írsz.
Ivanhoe ma, 17:39
Előzmény: #93419  Sehmet
#93423
Nocsak, a szemét libernyákok :D
Ivanhoe ma, 17:37
Előzmény: #93421  Ivanhoe
#93422
Annyiban van még mindig jobb helyzetben, hogy volt 12 év konjunktúra a világgazdaságban, de a populizmusa megássa a sírját.
Ivanhoe ma, 17:33
Előzmény: #93420  Sehmet
#93421
Most sem jobb a helyzet. Mosolyogva figyelek, mert közvetve az lesz a veszte a senkiházinak, ami hatalomra segítette.
Sehmet
Sehmet ma, 17:22
Előzmény: #93418  Ivanhoe
#93420
Gyurcsány 2004-ben kezdődött és 2006-ban teljesedett ki, aminek csak a következménye a 2008-as helyzet, nevezetesen az, hogy kis hazánk gazdaságát olyan rossz gazdasági helyzetben érte a gazdasági világválság, hogy elsőként kellett dörömbölni az IMF kapuján 25 milliárd USD-s készenléti nemzetközi hitelcsomagért az államcsőd elkerülése érdekében. Nem véletlenül lett vezető nemzetközi közgazdászok szerint a világ egyik legrosszabb vezetője - az elmúlt 100 évben.
Sehmet
Sehmet ma, 17:18
Előzmény: #93416  Ivanhoe
#93419
Akarta is éppen úgy, ahogyan az önkormányzati törvényt 1994-ben puccsszerűen módosította a választások előtt egy-két hónappal, de az alkotmánymódosítási javaslatait nem tudta lenyomni az SZDSZ torkán. Ezt egy városombeli szadeszes, akkori országgyűlési képviselő mondta.
Ivanhoe ma, 17:14
Előzmény: #93415  Sehmet
#93418
Aha, igen, onnan kezdődik a történet a 2008-as válság és Gyurcsány !
signal2
signal2 ma, 17:14
Előzmény: #93413  Ivanhoe
#93417
Értelmes embernek ez mind nyilvánvaló. Már a gyülömcseis beérett. Nálunk a legmagasabb az infláció az egész EU-ban ennek a dilettáns bandának köszönhetően, a felzárkózásunk is egy nagy nulla. Érdekes, hogy egyébként többen még elég optimisták az idei GDP-növekedést illetően, pedig a fogyasztás durván visszafog esni reálértéken, és az állam is leállított 200+ beruházást, a lakásépítéseknél szintén zutty. Érdekes évünk lesz makroszámokban, az biztos. 
Ivanhoe ma, 17:13
Előzmény: #93401  Sehmet
#93416
és még egy dolog ! A Horn-kormány annak idején az MSZP-SZDSZ koalícióval megtehette volna, hogy alkotmányt módosít, mert 2/3 többsége volt kormányon, mégsem tette meg. Pedig tetszőlegesen módosíthatott volna bármit. Korlátozta önmagát. Sajnálom, de el kell Neked mondanom, hogy Horn és Kuncze sokkal nagyobb demokraták voltak, mint az a senkiházi akit védelmezel és aki felhasználta a kétharmados többséget, hogy lerombolja a magyar demokrácia ( ugyan kezdetleges) értékeit.
Sehmet
Sehmet ma, 17:05
Előzmény: #93413  Ivanhoe
#93415
Aha, 2010-ben is azért kapott kétharmadot! :)
Sehmet
Sehmet ma, 17:04
Előzmény: #93411  hamutarto
#93414
A kérdés provokatív és áthallásos, értem, hogy mit akar jelenteni, amit mélyen elítélek azzal, hogy van, akiknek már csak ilyen kérdésekre van kvalitásuk. De azért válaszolok. Az első kérdés: 90 éves. A második, most is az vagyok, ami abból is látszik, ahogyan reagálsz. :)
Ivanhoe ma, 16:59
Előzmény: #93403  Sehmet
#93413
Orbán azt tanulta meg az utolsó vereségéből, hogy olyan rendszert kell építeni, amelyben Ő és a pártja nem támadható. Minden normálisan működő demokráciában van számonkérés ! Nála nincs. Örök támadásban van, mert minden hibáért más a felelős. Brüsszel, Nyugat, Amerika, Soros, a háború. Vitázni nem vitázik, ellenzék nincs, illetve látszattá silányított. Azt is megtanulta, hogy az összes termelőeszközt a saját és oligarchái kezébe kell játszani és pártállami médiára van szükség, amely mindent más hangot elhallgattat. Magyarország nem demokrácia már. Kár általánosan választási rendszerekről hablatyolni !
Ivanhoe ma, 16:52
Előzmény: #93385  Sehmet
#93412
Az egyik nem zárja ki a másikat. Mindig megpróbálod elvinni a vitát az általánosítás felé. Na ez Orbán rendszerében nem működik, mert ha valami hazug, csalárd és erkölcstelen, abban a "valóságban" nem működik a jog, az igazságosság. Itt ömlik a hazug propaganda, az emberek megtévesztése. Itt nincs jog és igazság, az itteni választási rendszer pedig nem összevethető egy normálisan működő, nyugati demokrácia választási rendszerével.
hamutarto ma, 16:26
Előzmény: #93337  Sehmet
#93411
Milyen idős volt a kedves mama, amikor elhagyta ezt az árnyékvilágot? Te, akkor még aktív-cselekvőképes embernek számítottál?
Sehmet
Sehmet ma, 16:16
Előzmény: #93409  badsector1
#93410
Erről korábban írtam. Már egy, 1993-ban kelt alkotmánybírósági határozat, a 64/1993. (XII. 22.) számú határozata szerint a tulajdon szociális kötöttségei a tulajdonosi autonómia messzemenő korlátozását alkotmányosan lehetővé teszik. A tulajdon sajátossága, hogy alkotmányosan védett szerepét tekintve általában helyettesíthető. Az alkotmányos védelem tárgya elsősorban a tulajdoni tárgy, tehát a tulajdon
állaga. Az Alkotmánybíróság anno megállapította, hogy a kisajátítást már a köztársasági alkotmány is lehetővé tette a közérdekre hivatkozva, a tulajdon alkotmányos garanciájának azonban van egy határa, amely nem más, mint a tulajdon értékének biztosítása. Az alapjogként védett tulajdon tartalmát egyébként is a mindenkori köz-és magánjogi korlátokkal együtt kell érteni. A 2012. január 1-jén hatályba lépett Alaptörvény már kifejezetten rendelkezik a tulajdon szociális kötöttségeiről, amikor is rögzíti, hogy „a tulajdon társadalmi felelősséggel jár” (Alaptörvény, XIII. cikk (1) bekezdés 2. mondat). A tulajdonhoz való jog korlátozása kapcsán Alaptörvényünk tehát bővebb rendelkezéseket tartalmaz a korábbi Alkotmány megoldásához képest: a tulajdon társadalmi kötöttségének hangsúlyozása mellett a nemzeti vagyon kezelésének szabályait is meghatározza (Alaptörvény 38. cikk.). Nemzeti vagyonként az alkotmányozó az állam, illetve a helyi önkormányzat tulajdonát határozta meg. A nemzeti vagyon kezelésével kapcsolatban az alapvető cél a közérdek szolgálata, a közös szükségletek kielégítése, a természeti erőforrások megóvása, sőt, a jövő nemzedékek szükségleteinek figyelembe vétele. A nemzeti vagyonnal való gazdálkodás további kritériumait sarkalatos törvény határozza meg (2011. évi CXCVI. törvény a nemzeti vagyonról).
Szóval kérdésedre a válasz az, hogy adható kimerítő válasz. Mindössze annyi állapítható meg, hogy 2012. január 1-jével a tulajdonhoz való jog védelmi szintje a korábbihoz képest csökkent, ez azonban nem ütközik semmilyen, tulajdont védő nemzetközi jogba, ugyanis az Európai Unió Alapjogi Chartájának 17. cikkének első bekezdése szerint:"1) Mindenkinek joga van ahhoz, hogy jogszerűen szerzett tulajdonát birtokolja, használja, azzal rendelkezzen, és azt örökül hagyja. Tulajdonától senkit sem lehet megfosztani, kivéve, ha ez közérdekből, a törvényben meghatározott esetekben és feltételekkel, valamint az ezáltal elszenvedett veszteségekért kellő időben fizetett méltányos összegű kártalanítás mellett történik. A tulajdon használatát, az általános érdek által szükségessé tett mértékben, törvénnyel lehet szabályozni.
Az Emberi Jogok Európai Egyezménye ide vonatkozó kiegészítő jegyzőkönyvének 1. cikke szerint:
"Minden természetes vagy jogi személynek joga van javai tiszteletben tartásához. Senkit sem lehet tulajdonától megfosztani, kivéve, ha ez közérdekből és a törvényben meghatározott feltételek, valamint a nemzetközi jog általános elvei szerint történik.
Az előző bekezdésben foglaltak nem korlátozzák az államok jogát olyan törvények alkalmazásában, melyeket szükségesnek ítélnek ahhoz, hogy a javaknak a köz érdekében történő használatát szabályozhassák, illetőleg az adók, más közterhek vagy bírságok megfizetését biztosítsák."
Remélem, sikerült mindenre kitérnem.
badsector1
badsector1 ma, 15:38
Előzmény: #93394  Sehmet
#93409
A jogi véleményed kérem, a fidesz alkotmányban korlátozva van a tulajdonhoz való jog bizonyos estekben?Itt egy kis segítség:
"(4) Mindaddig, amíg az államadósság a teljes hazai össztermék felét meghaladja, az Alkotmánybíróság a 24. cikk (2) bekezdés b)-e) pontjában foglalt hatáskörében a központi költségvetésről, a központi költségvetés végrehajtásáról, a központi adónemekről, az illetékekről és járulékokról, a vámokról, valamint a helyi adók központi feltételeiről szóló törvények Alaptörvénnyel való összhangját kizárólag az élethez és az emberi méltósághoz való joggal, a személyes adatok védelméhez való joggal, a gondolat, a lelkiismeret és a vallás szabadságához való joggal vagy a magyar állampolgársághoz kapcsolódó jogokkal összefüggésben vizsgálhatja felül, és ezek sérelme miatt semmisítheti meg. Az Alkotmánybíróság az e tárgykörbe tartozó törvényeket is korlátozás nélkül jogosult megsemmisíteni, ha a törvény megalkotására és kihirdetésére vonatkozó, az Alaptörvényben foglalt eljárási követelmények nem teljesültek."
Sehmet
Sehmet ma, 15:29
Előzmény: #93407  ehe
#93408
Ezzel egyetértek, oda-vissza!
ehe
ehe ma, 15:28
Előzmény: #93405  Sehmet
#93407
Egy cimke/csomagolás ha fontosabb, mint a tartalom, akkor ott nagy bajok vannak.
sztanil ma, 15:25
#93406

Most mindenkinek egyszerre jött meg a menzesze a kormányban?
https://www.portfolio.hu/gazdasag/20230127/veszelybe-kerult-paks-ii-sulyos-uzenetet-kuldott-szijjarto-peter-593264
Ilyen picsogást leverni olyan, mintha óvodásként a földön fekve toporzékolnának. Jaj, bántanak, csípnek, harapnak, jaj nemzeti szuverenítás, jaj politikai/ideológia okokból akadályoznak.
Sehmet
Sehmet ma, 15:24
Előzmény: #93402  ehe
#93405
Mindenkinek más a lényeg, mivel - Te hivatkozol az utóbbi időben a kognitív disszonanciára - az a véleményben megjelenő saját álláspont a dolgokról, amelynek kialakításában döntő szerepe van a hosszabb időn át kialakult tudatnak, előítéletnek, amely "kiválogatja" a saját álláspont igazolására szolgáló szempontokat, és azokat tekinti relevánsnak.
ehe
ehe ma, 15:23
Előzmény: #93403  Sehmet
#93404
Nem tudom ezzel mit akarsz mondani, de még vesd be gyorsan a szintén tök irreleváns horngyulavédelmet gyorsan. :D
Sehmet
Sehmet ma, 15:21
Előzmény: #93398  ehe
#93403
De az általánosítható is - ezek szerint - mindenre.
ehe
ehe ma, 15:21
Előzmény: #93401  Sehmet
#93402
En provokallak azzal, hogy megkerlek az ertelmetlen cimkezes helyett probalj meg egyszer a lenyeggel foglalkozni?
Sehmet
Sehmet ma, 15:19
Előzmény: #93396  ehe
#93401
Bizonyára észrevetted, Ti provokáltok engem, és én nagyon udvariasan és a tárgyhoz tartozóan írom le a véleményemet a hozzászólásaimban, amelyek közül a legtöbb csak válasz az Általatok feltett kérdésekre. Szóval Gizike az nem gőzeke, és ehhez bármit idemásolhatsz, akkor sem lesz az!
________
________ ma, 15:15
Előzmény: #93390  badsector1
#93400

biztos azokra a dolgokra gondolt, amit a ruszkik hoztak M.o.ra
Beruházások, támogatások, felzárkóztatási programok, infrastruktúra bövítés, munkahely teremtés
.
vagy arra, amit az EU eröltetett ránk a történelem folyamán:
megszállás, katonai csapatok, zsarolás a gázzal, zsarolás Pakssal
.
kiscsávó rengeteg pénzt kaphatott a nyári rekordárú gázbizniszböl, amitöl ilyeneket kell mondania
ha meglesz a számlája, irány a dutyi
badsector1
badsector1 ma, 15:10
Előzmény: #93394  Sehmet
#93399
"Jut eszembe, nem is olyan régen azt írtad, hogy én nem vagyok jogász, és egyébként sem vesz komolyan senki. :)"
  
a zinterneten mindenki azt ír magáról amit akar. :))
ehe
ehe ma, 15:10
Előzmény: #93395  Sehmet
#93398
Nem, a megállapításom a te világképednek megfelelő de jure példa helyett egy de facto példa volt.
badsector1
badsector1 ma, 15:09
Előzmény: #93394  Sehmet
#93397
Óóóó, mennyi jogász van a fideszfrakcióban, ugye nem kell részletezni, hogy kit képviselnek. :))
ehe
ehe ma, 15:09
Előzmény: #93395  Sehmet
#93396
Jaj milyen kis szellemes vagy.
https://forum.portfolio.hu/hazirend
troll az internetes szlengben olyan személy megnevezése, aki provokatív, ingerlő módon, tárgyhoz nem tartozó üzenetekkel bombáz egy online közösséget (például internetes fórumchatbloglevelezőlista), vagy személyes hitbeli meggyőződését ellentmondást nem tűrő, pökhendi erőszakossággal sulykolja, azzal a konkrét szándékkal, hogy más felhasználókból heves reakciókat provokáljon ki, vagy más módon zavarja, lehetetlenítse el a témába vágó eszmecserét. A trollkodás idővel a kevésbé agresszív, inkább viccesebb gúnyolódást, élcelődést jelentő tevékenység jelzőjévé is vált, amivel fontosabb, komolyabb témák, személyek is nevetségessé tehetők, ezzel egyfajta kritikai élt adva. Korábban ilyen jellegű „trollkodás” volt például a politikusok karikatúrái.
Sehmet
Sehmet ma, 15:05
Előzmény: #93393  ehe
#93395
A megállapításod ugye az ellenzéki koalícióra vonatkozik, a mondat utolsó része pedig annak minősítésére. :)
Sehmet
Sehmet ma, 15:03
Előzmény: #93391  badsector1
#93394

Tudod, e jogászi munka, az egy hivatás. Függetlenül attól, hogy én nem szolgálok senkit, csak a megbízóm érdekeit, amikor a szakmáját/hivatását gyakorolja akár egy ügyvéd, akár egy orvos, akkor a bizonyított tényekből indul ki, és nem a politikai ideológiájából. Ha úgy látjuk, hogy valakinek az ügyének vitele, megbízásának teljesítése nem egyeztethető össze a lelkiismeretünkkel, morális normáinkkal, akkor az el sem vállaljuk. Persze vannak, akik nem ennyire "kényesek" erre.
Jut eszembe, nem is olyan régen azt írtad, hogy én nem vagyok jogász, és egyébként sem vesz komolyan senki. :)
ehe
ehe ma, 15:03
Előzmény: #93385  Sehmet
#93393
Ha meg a levesbe beleöntöd a másodikat is, akkor az onnantól már nem leves, hanem - egyik kedvenc troll kifejezésetek, lehet neki tapsolni, meg becsurizni örömötökben - moslék.
ehe
ehe ma, 14:59
Előzmény: #93387  Sehmet
#93392
A cimkén túlmutat a lényeg, nevezheted a mást ugyanúgy, attól még az már nem ugyanaz.
Ócska, olcsó, semmirevaló jogászkodás.
badsector1
badsector1 ma, 14:59
Előzmény: #93389  Sehmet
#93391
"Téged még méltányos díjazás ellenében is képviselnélek, akár az EEJB-n Strasbourgban is, ha ez a csúnya állam megsérti az alapvető emberi jogaidat. :)"
   
nem bíznék meg benned, mert tudjuk, hogy kiket szolgálsz :))
badsector1
badsector1 ma, 14:56
Előzmény: #93388  ________
#93390
" majd azt mondta, hogy szerinte Magyarországot a sikerei miatt irigylik és démonizálják az unió központjában."
   
a fideszokosnak ennyi elég, hogy 01g Magyarország sikereiről beszél, de a sikereket nem akarja részletezni.
Sehmet
Sehmet ma, 14:55
Előzmény: #93348  badsector1
#93389
Az ügyvédi/jogtanácsosi jogviszony - az orvosihoz hasonlóan - gondossági kötelem, nem eredménykötelem, azaz a gondos eljárásért felelős a megbízott, nem az eredményért, mivel az több, rajta kívülálló tényezők is befolyásolhatják. De a gondos eljárás, az garantált - nálam. :) Téged még méltányos díjazás ellenében is képviselnélek, akár az EEJB-n Strasbourgban is, ha ez a csúnya állam megsérti az alapvető emberi jogaidat. :)
________
________ ma, 14:53
Előzmény: #93382  badsector1
#93388

"Az utóbbi 30 évben az európai történelem összes rossz dolga Brüsszelből eredt" – mondta a miniszterelnök, majd azt mondta, hogy szerinte Magyarországot a sikerei miatt irigylik és démonizálják az unió központjában.
Idézet a ruszki agresszor könyvéböl.
Felbomlott a Szovjetúnió, most meg O1G visszasírja
ajjjjajjjjjajjjjajjjj
Sehmet
Sehmet ma, 14:50
Előzmény: #93386  ehe
#93387
Leírnád még párszor? Szerintem eddig nem értettem, hogy mit akarsz ebből kipréselni?
ehe
ehe ma, 14:45
Előzmény: #93385  Sehmet
#93386
 Szavakon lovaglás, meg a sok de jure helyett ha de facto szemlélnéd a világot talán megvilágosodnál egy-két dologban.
'94-ben ha 50% alatti eredményt ér el az szdsz-mszp nagyobb eséllyel nem szereznek kétharmadot se, mint azt a 2014-es választási környezetben sikerült a fidesz(-kdnp)-nek.
44%/53%*72%=60% és nem 67% ;) de ez még mindig tekinthető egy de facto kisebbségi kormányzásnak...
Nyilván alakulhatott volna ott is a második forduló után is, hogy 44% is elég a kétharmadhoz.
Ja, és te se érted még mindig, hogy pont az egyforduló miatt nem indulhat el akárhány egyéni képviselőjelölt egy körzetben, mert a kisebb bár koalicióképes erők között elporlanak a választók.
Erre húzott még rá Völner egy nagyot, hogy közös listába is lettek terelve a pártok.
"A forduló érvényes, ha azon a szavazásra jogosultak több mint fele részt vett, eredményesnek akkor tekinthető, ha a győztes jelölt abszolút többséggel nyer. Ez utóbbira a többpártrendszer keretei között nem akad gyakran példa,[22] hisz nálunk a körzetenként hozzávetőlegesen 8-10 jelölt alaposan megosztja az erőviszonyokat; a kevésbé népszerűek legalábbis szavazatokat „vesznek el” az esélyesektől. "
[22] Az 1998-as választásokon egyedül a fideszes Rapcsák Andrásnak sikerült bejutnia az első fordulóban.
Sehmet
Sehmet ma, 14:29
Előzmény: #93358  sityaki
#93385
Szerintem még mindig nem erted, hogy mi a választási rendszer. Ha egy BMW seességválóját, stb. kicserélik, attól még BMW marad, nem lesz Audi, stb. Szóval a vegyes választási rendszerből nem lett többségi, stb. választási rendszer. Szerintem nézz utána, mielőtt valamilyen kijelentést teszel! 
tanrek ma, 14:09
Előzmény: #93383  signal2
#93384

Amiket leírtál, tényszerűen igazak, de nagyon csekély hatással vannak a demográfiai adatokra. A világ összes pénzét ráönthetnéd egy társadalomra, és paradox módon ezzel nemhogy nőne, de kifejezetten csökkenne a gyerekvállalási kedv. A jóléti társadalmak velejárója, kismillió tanulmány született a témában, és Washingtontól Tokióig ugyanaz az eredmény született...
Erről az egyről nem ők tehetnek. Más kérdés, hogy miért tesznek úgy, mintha nekik sikerült volna az, ami a világon még sehol senkinek...
signal2
signal2 ma, 13:34
Előzmény: #93374  Shortelek
#93383
Próbálkoznak, de nem értik, hogy nem csak anyagi oka van annak, hogy nem vállalnak gyereket az emberek. Nem általános a részmunkaidő, túl korán zárnak a bölcsik, ovik, sulik, a sajátos nevelési igényű gyerekek oktatása 0 mértékben megoldott, gyerekorovst lasszóval kell fogni, stb.
Emellett egyébként az 5 éve még jól hangzó támogaátsok (CSOK, 99e Ft adókedvezmény) mára jelentpsen elértéktelenedtek. Egy 5 fős családnak kell kb 120 nm-es ingatlan. Olyan helyen, amelynek a közelében van jó iskola és munkahelyek, ezek 100m körül kezdődnek újonnan. Mert a 10m csak új ingatlanra jár, ugyebár.
badsector1
badsector1 ma, 13:12
Előzmény: #93379  sztanil
#93382
01g tudja, hogy  a fideszokos hívei nem ismerik a történelmet
El_Kebir
El_Kebir ma, 12:16
Előzmény: #93379  sztanil
#93381
úgy értette "MI, az oroszok nyugatra benyúló csápja"   (így van értelme a nem győztes oldalon állunknak)
_Sigorszky
_Sigorszky ma, 12:14
Előzmény: #93376  badsector1
#93380
o1g egy t-boy, de van benne rendszer
sztanil ma, 12:10
Előzmény: #93372  Peterbond
#93379

Ideje lenne elvenni tőle a mikrofont és beadni valami otthonba.
Ennyi hülyeséget még zárt körben is szégyen összehordani.
Azt mondja "nem látja, hogy mi Nyugaton a győztes oldalon állnánk".
Hát valóban MI nem a győztes oldalon állunk, de a "mi Nyugaton" kifejezés meg nem is értelmezhető, mert a Nyugat a másik oldalon áll. És majd pont a magyarok mutatják meg, hogy melyik a győztes oldal...
________
________ ma, 11:13
Előzmény: #93372  Peterbond
#93378

még jó, hogy mikor az EU-ról volt szavazás, ö épp pihizett
amúgy ö mehet, az ország marad
mindenkinek jobb lenne
de elöbb a stróman milliárdokat vissza az államkasszába !!!!!
badsector1
badsector1 ma, 11:09
#93377
"10:55
11 éve nem született ilyen kevés gyerek Magyarországon"
   
a g.ci csok mániája sem hozza az eredményeket, de nem is az a cél.
badsector1
badsector1 ma, 11:07
Előzmény: #93372  Peterbond
#93376
biztos méregetik a a fideszokos funkcionális analfabéta híveket, hogy mennyire mehet előre az eu-ból való kilépés szöveggel.
badsector1
badsector1 ma, 11:05
Előzmény: #93372  Peterbond
#93375
felcsútot le kell választani Magyarországról, majd kiléptetni mindenhonnan, minket meg hagyjon békén a nemzetvesztő
Shortelek ma, 11:04
#93374
Shortelek ma, 11:02
Előzmény: #93372  Peterbond
#93373
Pofátlan a vajda.
Peterbond ma, 10:48
#93372
https://rtl.hu/belfold/2023/01/27/orban-viktor-nem-szeretnem-ha-magyarorszag-az-europai-unio-tagja-lenne?utm_source=hirkereso-hu&utm_medium=textlink&utm_campaign=hirkereso-rss&utm_content=belf%C3%B6ld
Több mint aggályos ahogy a magyar miniszterelnök viselkedik európa közepén  saját szövetségeseivel és az ország alap érdekei ellenében.
Előzmény: #93366  RangerHU
#93370
Be tudnád linkelni ?
________
________ ma, 10:01
Előzmény: #93368  badsector1
#93369
O1G sikert sikerre halmoz, miközben a csapból is a családtámogatások folynak...
https://telex.hu/belfold/2023/01/27/ksh-statisztika-szuletes-halal-hazassagkotes-osszehasonlitas-2022
badsector1
badsector1 ma, 09:40
Előzmény: #93365  tanrek
#93368
elmúlt pár évben itt sem voltál more. :))
badsector1
badsector1 ma, 09:38
Előzmény: #93366  RangerHU
#93367
az egyházak évszázadokig hazudoztak a műveletlen híveknek, és szuperül megéltek a nyáj birkáiból, o1g is bármilyen hazugságot lenyom a birkái agyán.
RangerHU ma, 08:48
#93366
Beleolvastam OV szokásos pénteki agymenéseinek átiratába….
Tudom, úgy kell nekem, miért vagyok ilyen perverz. Mea culpa…
Ép ésszel számomra felfoghatatlan, h ezt ki hiszi el….össze-vissza hazudozik… már logikai gerince sincs a hazugságainak…a hatalmi cinizmus mega szinten, egy torz egóval megfejelve.
Nem követem az agyszüleményeit direktben, így még mindig meg tud lepni. Egyszerűen nem tudok jelzőket találni.
tanrek ma, 08:23
Előzmény: #93363  badsector1
#93365
Hogy érzed, ha tippelned kéne, ez hányadik vége, amit megjósolsz az elmúlt pár évben?
bronz ma, 08:18
#93364
Index főoldal most.
Mintha Origo lenne, megfájdul a fejem már a címektől is. :)
badsector1
badsector1 ma, 08:14
Előzmény: #93360  signal2
#93363
Én is így gondolom, orbánnak itt van vége, ezt a sz.rkupacot nem tudja ellapátolni, a gazdaság minden szereplője mar meg van szívatva.
signal2
signal2 ma, 06:50
#93360
https://www.szeretlekmagyarorszag.hu/szempont/a-magyar-kormany-elerkezett-a-falhoz-felcsuti-peter-a-gazdasagpolitika-kudarcarol/
A Bankszövetség volt elnöke szerint az út, amit a magyar kormány választott, eleve kudarcos volt, és ennek a kudarcnak a társadalom és a gazdaság szereplői most fizetik meg az árát.
signal2
signal2 ma, 06:45
Előzmény: #93357  signal2
#93359
+ attól, bárli, akár Botka pártot alapít, nem tűnnek el a jelenlegi pártok
+ ugyanúgy szükség van minden ellenzéki szavazatra az egyéni mandátumokhoz, tehát Botkának is muszáj lenne együttműköni a többivel
sityaki ma, 06:44
Előzmény: #93335  Sehmet
#93358
"Nem érinti a rendszer léynegét..." :-)))
Hogy lehet élő lelkiismerettel ekkorát tódítani?!
signal2
signal2 ma, 06:40
Előzmény: #93356  bronz
#93357
Ugyanez igaz volt MZP-re 1 éve, vagy Schifferre 8 éve azzal, hogy ő még mszp-s sem volt. Tök mindegy, ki indul, hazugságokkal lejáratják. A fidesz gatlástalan és tisztességtelen. 
bronz ma, 03:30
Előzmény: #93353  signal2
#93356
Botkának kellene pártot alapítania hiteles emberekkel. Őt el tudnám képzelni a leszerepelt gyurcsányista moslékkoalíció helyett a baloldalon. 
Nem hinném,hogy rá lehetne akasztani bármit is azon kívül, hogy régen MSZP-s volt.
Gyönyörű, élhető várost csinált Szegedből, fel tud mutatni eredményeket, míg a megafos és a Dánielek csak fikázni, csúsztatni tudnának bármiben, nem találnának rajta fogást.
Peterbond csütörtök, 23:49
Előzmény: #93334  ehe
#93355
Hát igen amikor még normális politikusként beszélt. Kár hogy már akkor se gondolta komolyan. Mondjuk igaza volt. Nem lehet hogy 10 évre titkosítanak ilyen szerződéseket. Ezt meg is változtatták. 30 évre.
________
________ csütörtök, 21:08
Előzmény: #93353  signal2
#93354
1. Csakazértis az oligarchák kapják a pénzeket, és nem az önkormányzatok
2. Az ellenzéki városok majd leshetik, hogy a fideszesek mennyivel többet kapnak
Ez igen, ez a példaértékű magyar politika...
signal2
signal2 csütörtök, 20:51
#93352
Az önkori beruházásokat is magahoz vonja a hataloméhes zsebnáci... de figyelem! A közalapítványok és az egyházak kivételek!
Elképesztő... egy kibaszott, a köz vagyonát törvénytelenül elbitorló, közpénzből működő gittegylet több önállóságoz kap, mint egy önkormányzat.
Lófasz jár nekünk  nem EU-s pénz.
________
________ csütörtök, 19:12
Előzmény: #93349  sztanil
#93351
badsector1
badsector1 csütörtök, 18:41
Előzmény: #93349  sztanil
#93350
sima informatikai átállást nem kell túlbonyolítani.
sztanil csütörtök, 18:36
Előzmény: #93347  badsector1
#93349
Nem merek beszélni, nehogy kiugorjak az ablakon.
badsector1
badsector1 csütörtök, 18:30
Előzmény: #93342  Sehmet
#93348
Garanciát vállalsz a tanácsaidra? :))
badsector1
badsector1 csütörtök, 18:25
Előzmény: #93345  sztanil
#93347
Milyen főpróbára gondolsz?
badsector1
badsector1 csütörtök, 18:25
Előzmény: #93342  Sehmet
#93346
Szabi alatt a mennyezetfűtéscső szerelés viszi az időt.
ehe
ehe csütörtök, 18:01
Előzmény: #93336  Sehmet
#93344
A köpönyegforgatók szlogenje, nem kéne reklámoznod.
2008 nem volt olyan rettentő régen.
bigyula csütörtök, 17:56
Előzmény: #93335  Sehmet
#93343
Mondom én: ha ezentúl minden választáson két név szerepelne a szavazólapon (Orbán vs. Gyucsány), szerinted akkor sem változona semmi.
.
Az szerintem pl. lényegi változás 2018-tól, hogy a győztes egyéni jelöltre leadott szavazatot a szavazó beleegyezése nélkül a győztest támogató listára leadott szavazatnak tekintik/számolják. Pl. ha a győztes kap 100 szavazatot, a második meg 50-et, akkor a győztes pártlistája kap automatikusa 49-et (mert csak 51 kellett volna a győzelemhez), miközben a választó az egyéni képviselőre szavazott, nem a pártjára!
Sehmet
Sehmet csütörtök, 17:56
Előzmény: #93340  badsector1
#93342

Jó pihenést! Akkor még ennél is több időd lesz itt, a fórumon!
Nekem, így nyuggerként is személyesen kell találkoznom az ügyfelekkel. Persze, a személyes tanácsadásnak van tarifája akkor is, ha nincs belőle okirat vagy peres eljárás.
ehe
ehe csütörtök, 17:53
Előzmény: #93337  Sehmet
#93341
Nem kellett volna a kampányban ennyit hazudozni, akkor ezt kevésbé lehetne a fidesz szemére vetni, bocs!
Megint csak mivel lett behülyitve ugye az az 52%(kivéve persze téged, mert te ugye tudtad, hogy majd mégis hozzányúlnak).
Az az egymillió fidesztől leváló is csak jódolgában vált le, nem az ilyen húzások miatt...

Topik gazda

________
________
2 4 4

aktív fórumozók


friss hírek További hírek