Topiknyitó: Pluto13 2019. 03. 19. 10:43

Delta Nyrt  

Ezt a fórumot azért hoztam létre hogy a régi Estmédiások tudjanak beszélgetni trollmentesen.
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
rratfai szombat, 23:15
Előzmény: #114439  Thor1
No,no, de jó helyzetben vagyunk még jelen árfolyamon.Kevesen tudják,látják , hogy készül vmi.Soha, senki nem beszélt arról, hogy a közbesz. forrásból, a megbízás teljesítésbe fordul,eredmény lesz belőle.Értékelhető lesz, majd árazódni fog.Ha kiszolgáló, logisztikai cég vagy árréscég,sorolhatnám és bedurrant egy komolyabb osztalékpolitikát,akkor huss!!!!Ekkora kerettel,kiszolgáló bázissal,teljesítéssel  szorgalmasan ki tud fizetni 10-30  Ft osztalékot ha arra állítják be.A jelenlegi USA-HUN  tárgyalások üzleti mutatója messze a legpozitívabb !!!!Hja, az egész bolygón és nem politizálok.Óriási robbanás előtt MAGYARORSZÁG gazdaságilag!Ne feledjük!
TozsdeMagus szombat, 22:30
Előzmény: #114436  nyereg
Nyugi nyugi!!!!Ne balhézatok.
Thor1
Thor1 szombat, 22:27
Kérdem én mire jó, hogy napi szinten írod le lényegében ugyanazt? Már sokkal jobban idegesít, mint Kata hajrázása! Hangulatkeltés ez nem más! Mindenki tisztában van vele, hogy nem vagyunk jó helyzetben nagyon nem, de amit ti műveltek itt az hányinger!
Pluto13
Pluto13 szombat, 22:25
Előzmény: #114437  rratfai
Túlgondolod.Ő alapból ilyen,nem játszik szerepet.
Blubalu,Rakaspenz,Nyereg,stb….
rratfai szombat, 22:05
Objektíven, türhő módon, szénné ekézed tudatosan a topicot,hirtelen megjelenve a semmivel.Eddig mosolyogva néztem, de most már takarodjatok a gazdátok seggébe vissza, mert ez undorító.Másodlagasan akarjátok a piacot befolyásolni tények megfogalmazãsa nélkül.
nyereg
nyereg szombat, 21:52
Előzmény: #114435  Thor1
Na most jól megmondtad, gratulálok, végre lehet egy kis sikerélményed. Vizsgád objektíven a tényeket, hat év távlatából már lehet. Tények és más semmi. Ne vigyél bele semmi mást csak tények.... 
Thor1
Thor1 szombat, 21:44
Előzmény: #114432  nyereg
Te ezt az ömlengést baszki! Jó hogy nem 5 oldalon keresztül nyalod fényesre neki! Egy vicc vagy! Az embernek tőled megy el az élettől a kedve! 
Pluto13
Pluto13 szombat, 21:11
Előzmény: #114432  nyereg
Elég egyszer beírni!
Pluto13
Pluto13 szombat, 21:11
Előzmény: #114428  rice2
Nem tudsz nélkülünk élni?Nem unod még a rizsát?
Örülj a 4-ig nyerődnek,és hanyagold már a Delta fórumot!
Hányszor akarod még ezt beírni?
Elsőre is értettük.
nyereg
nyereg szombat, 21:05
Előzmény: #114431  rratfai
Rice sose volt rosszindulatú, csak azért érezni esetleg úgy, mert nekünk itt a deltában minden szar, míg a 4igbe minden bejött. Rice csak leirta a véleményét és igaza lett, sajnos. Manopi is rice akart lenni, csak nem jött be neki, de rice mindig korrekten leírta a véleményét és ugye akinek igaza van azt hívják úgy, hogy király a megmondó embetek között. Nem kötelező annak lenni, de mi igen is ismerjük el ha valaki megmondta és igaza lett. Ricenak is álom volt és jól összerakta, neki valóság lett, ami nekunk itt csak álom még mindig vagy már az se, el kell ismerni, ennyi. 
rratfai szombat, 20:23
Komoly élettapasztalatommal  írom neked, Több értelmes okfejtés,scenario látott itt napvilágot az elmúlt napokban.Sokkal többen vannak itt akik régóta várják az árfolyam rendbetételét, mint aki rosszhiszemű, idegesítő módon esőtáncot jár a deviáns egoizmus a felett.Örülj a 4ig nek és az arra létrehozott topicocban öleljétek egymást szorosan.Semmi bajom nem volt veled soha, nem is érdekelsz, de hidd el jól áll neked a távolság.Kérlek tartsd tiszteletben ezt a társaságot,mert jól lehet komolyabb pakkokkal vagyunk itt mint amit jómagad el tudsz képzelni.
nyereg
nyereg szombat, 19:55
A legnagyobb baj, hogy itt is rice-nak lett igaza, lasd tények és nem mondjuk manopinak, a tényekkel nehéz vitatkozni, sajnos, szomorú..... gyere ide tedd rendbe ezt is Jászai, más esély nem nagyon maradt.... Mára az egész Béten az otp mellett csak a 4ig és jászai tényező, senki más, haldoklik minden más, ezért szerintem a deltának is csak a 4ig maradt az esélye, lasd Rába..... 
Batman
Batman szombat, 19:40
Milyen jó ,hogy te itt vagy és megmondtad:) gratulálok és sok sikert a 4ig-ben ! 
rice2 szombat, 19:32
Előzmény: #114427  rratfai

Mikor talán 130ft felett volt a Delta akkor is beírtam, hogy sokkal kevesebbet ér és azt tanácsolom a kicsiknek, hogy adják el, mert a nagyok tele vannak vele és adni fogják.
Mikor 80 volt, azt, hogy szerintem kb. a reális árfolyam 50ft és akkor még a kapitalizáció elég nagy és tuti annyiért a 4IG nem veszi meg, mert sokan abba reménykedtek. Mikor a cég vette írtam, hogy adjátok, mert a bennfentesektől veszik és azért húzták fel. A válasz az volt, hogy nincs már olcsó részvény.
Na léptem, sok sikert nektek.
rratfai szombat, 19:26
Előzmény: #114425  rice2
Egy biztos, már tolatsz kifelé többekkel együtt a 4ig ből és veszitek szép óvatosan a Deltát,egyébként miért basztatnád itt a nagyérdeműt, hogy te megmondtad!?
Joker
Joker szombat, 19:12
Előzmény: #114424  rice2
Ezzel vitatkoznék, csontim8-nál nincs nagyobb vezér! :D
+ a házi kucunknál sincs nagyobb tőzsdei befektető és vadász se! 
rice2 szombat, 18:58
Előzmény: #114423  Szkeli

Bocs még 1 gondolat. 
Én 1 mondatommal sem szidtam a Delta céget és a vezetőit sem.
Azt olvasom itt a fórumon, hogy a saját részvényeseik szidják folyamatosan.
Amikor a 4IG 800 körül volt és alatta, ott sem szidtam a vezéreket.
rice2 szombat, 18:48
Előzmény: #114423  Szkeli

"Mindenki a csodát várja 4ig-ben:) szerintem  azt már csak a mohóság húzza hétfőn:("
.
Erre a hozzászólásra írtam a saját véleményemet. Miért nem lehet???
.
A másik, hogy volt itt aki ugyanezt írta emelkedésre, mint te most, amikor a 4IGét ajánlottam és a Delta feljebb volt, 4IG meg csak 800on. Ki emelkedett többet? 
Ha többet látnék a Deltában akkor jönnék és venném, de én nem látok nagyobb lehetőséget mint a 4IGben most. Sőt az egész BÉTen nincs a 4IGnél nagyobb növekedési potenciállal bíró papír.
Szkeli szombat, 18:35
Előzmény: #114421  rice2
Egyszerűen nem értem, minek írsz ide. Örömet okoz neked, hogy “én megmondtam”? Gratulálok! Ha volt is 4IG-Delta kérdés valaha is, az mára teljesen eldőlt, nincs ilyen összevetés, semmilyen szinten. Az árfolyamok 50 és 4900. Közel azonos darabszám mellett. A 4IG ha egy forgalmatlan, közönyös napon 80 forintot mozog, az több változás a kapitalizációban, mint itt a teljes cégérték. Szóval nem gondolom, hogy hasonlítható a két cég. Hogy te itt tunkolsz és dagonyázol, az döbbenet. Kisbefektetőként, spekulánsként viszont érdemes feltenni azt a kérdést, hogy százalékban a 4IG tud e nagyobbat emelkedni 4900-ról, vagy a Delta 50-ről.
Batman
Batman szombat, 17:51
Előzmény: #114421  rice2
Nem értem , hogy minek írsz ide:) 
rice2 szombat, 17:47
Előzmény: #114419  Batman

1000ft-nál is ezt írták sokan, meg még sokkal lejjebb 200ftnál is.
Olvasni kell a híreket és emészteni.
4IGbe több éve folyamatosan jönnek a hírek. Több éve folyamatosan!!!
1 éve már nagy, világcégekkel tárgyal és került kapcsolatba.
Előtte csak a Rheinmetall volt. (és a török és portugál alap)
Itt sokan csak végig nézték a 4IG szárnyalását és elmondásuk szerint Deltát vettek.
Milyen pozitív hír jött a Deltától az elmúlt 5 évben? Mitől várjátok a csodát?
a cég közzé tette a terveit, de ti sokkal többet vártok. Miért? Valószínű azért mert egymásnak jobban hisztek, mint a cég vezéreinek. Ez normális?
és akkor még a 4IG részvényeseit próbáljátok itt  csodavárónak beállítani.
Hát pont fordítva van!!!

Topik gazda

Pluto13
Pluto13
3 4 4

aktív fórumozók

friss hírek További hírek