Ezt a fórumot azért hoztam létre hogy a régi Estmédiások tudjanak beszélgetni trollmentesen.
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.
Na csak egy pár sort azért mégis. Ez a cég, amiről az a pletyka járta, hogy JG megfenyegette őket, ha bejönnek a tőzsdére, tönkreteszi őket, most óriási lehetőség előtt áll. Neki is látott a tönkretételnek, full gázzal. NAV, MNB, dioslaki, Barna el, stb. Végül életben hagyta, valószínű azért, hogy a közbeszerzési konzorciumban diverzebbnek tűnjön a mezőny. Némi eredményt még csinálhatott is, de nem túl sokat. 3 Mrd üzletkötői jutalék a tavalyi beszámolóban. Az a tavalyi árbevétel! több mint 10%-a. Mikor az itteniek a kgyn megkapták a kérdést, mi ez a nagy jutalék, azt tudták rá válaszolni, hogy ez a piaci sztenderd. Aha. Mit is mondhattak volna. Véletlenül sem “alkotmányos költség”. Az a pénz ha itt marad, 15% körüli eredmény lett volna. IT. Na az a piaci sztenderd. A mi kialakult új helyzettel ez, és legalább ennyi eredmény úgy gondolom vissza kerülhet a cégbe. Jövőre már úgy tippelem nem lesz 10% fölött az “üzletkötői jutalék”. Ezen felül, bár trójai falónak kerültünk a konzorciumba, a helyzet az, hogy most már ott vagyunk. És lesz is az EU-s tenderek mögött forrás. 2400mrd keretszerződés, amiből a legnagyobb vetélytárs, a legnagyobb hal éppen kiesett. Egy cikkben sem láttam említve a Deltát, ami a tőzsdei NER-es cégekkel foglalkozott. Mert nem az. Javaslom a Kontroll YouTube csatornáján a Budport korábbi tulajdonosával való interjút. Ennyire voltunk NER-esek mi is. Lehet, hogy holnap lefelé indul el, mert sokan még nem értik. Itt egy cég ami végre piaci alapon, piaci nyereséggel, hatalmas szerződés állománnyal dolgozhat ezentúl. Jó reggelt mindenkinek!
Mondjuk az is megmosolyogtató , hogy az egész Washingtoni halni eredménye , hogy egy csődközeli helyzetben lévő ország megvesz párt dolgot az USAtól , ehhez jön a másik szuper hír veszünk USA olajat . De jó. Miből? Ja hogy van jó kis hitel .. pompás 🤡
Azért elolvasod az “olcsó” locsogást, egyébként nem szólnál hozzá.Hasznos a beszélgetés, a véleménycsere.Mehet a poén és a marhaság is.Így 58 környékén nem biztos, hogy az elismertség a fontos.Szeretek tanulni……….!
Bocs mindig marad bennem vmi.Mindenki kezdjen el diverzifikáltan,anyagi erejéhez mérten liquid eszközöket tartani/pl. Arany,ezüst, platina stb/ mert vmi nagyon nem stimmel elszámolásilag körbe -körb a világban.Vajon miért ?Dollár?
👀 Amennyiben ez még belefér, ad-e abszurd, úgy magyarázatként eredeti anyagok szolgálnak komoly emberektől, kiket is nagyra tartok🖤 Dr Drábik János🖤 és Dr Hosso Andrea.Figyelemre törekvően rávilágítanak az összefüggésekre,a jelenlegi háborúkra, annak hatásaira, indikatív miértjeire.Világosan vázolják a lehetséges következményeket és a várhatõ jövőt.Ha szánsz rá időt, hogy ebbe bepillants talán jobban megérted amit gondoltam volt.Azt külön kiemelném, hogy akkora migrációs válság előtt állunk mint még soha, Trump ezt is elintézi nekünk a közel keleten.Kínát szeretné elzárni az olajtól, magának tudni az ellenőrzést és Izrael védelmét ellátni.Megint elbaszta.A perzsákat nem lehet legyőzni, a közel kelet pedig egy elefánttemető!Most tömi őket Kína fegyverrel ezért a tűzszünet.Nézd, nehéz jól dönteni annak társadalomnak amely több mint 100 éve a fütyi rosszabbik végén van. Én a legkisebb kupac szart választom.Lehet félreértettél, nem voltam elég világos én nem választok senkit,jó okom van rá!Tudnék sokat írni arról, hogy mekkora gazdasági, demográfiai értelmetlenül finanszírozott bombán ül a világ és lassan leég a kanóc!
Én nem kérdőjeleztem meg semmit, csak egy egyszerű kérdést tettem fel. Te példálóztál Hamburggal. Továbbra is az a kérdésem feléd: ha ennyire rossz kint, és ilyen jó itthon, miért kint kamatoztatja az öt diplomás tudását? De tényleg, engedjük el ezt a témát.
Hat hitel az, mas neven 30+ eves informatikai ceg… Nem fogjak a levesbe rakni, se f se t. Ha marad a f, akkor talan lesz gazda opusal Ha jon a t, akkor majd onnan jon a gazda sztem. Fosni viszont 4ig nek sem kell, kulfoldiek stb stb benne vannak. Minek raknanak tönkre működő cegeket. Max allamositjak a negyedet, ugy jut is marad is.
Nagyon találó “Itt gazda nincs”.Kissé zavaró is.Ez mögött a 2 yardos ügylet mögött vajon ismét mi lehet?Engem ezek a kölcsön részvények is aggasztanak kissé.
Delta Nyrt
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.