Ezt a fórumot azért hoztam létre hogy a régi Estmédiások tudjanak beszélgetni trollmentesen.
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.
Ha még 80 millió srv kell nekik, akkor azt itt fogják megvenni 60-70 között. Célszerű lenne az delta holding Zrttől megvenni. Házon belül marad a pénz. Nem a szabad piacról fogják összeszedni
https://www.portfolio.hu/gazdasag/20250719/langolo-hajtomuvel-tert-vissza-egy-delta-gep-a-felszallas-utan-775407 Ilyen egy igazi DELTA !!!!!!!!!! Megoldódik minden . Probléma megoldva. :-)
Egy vélemény,gondolat. Idáig mindig ilyen vagy olyan formában ,de megvették a beharangozott saját részvényeket. Számításaim szerint még több mint 80 millió darab vásárlása van még vissza Októberig. Fel fognak gyorsulni az események,mert különben ilyen tempóban nem valósulnának meg a beharangozott vételek. Tehát gyorsítani kellene nekik. Hírek , vásárlások. stb. Én valamiért úgy érzem,hogy történések lesznek a Deltagroup Holding Zrt és a DELTA Group Nyrt közt. Idáig is folyamatosan ment köztük a "mutyi" a srv kapcsolatban . Olyan itt a piros hol a piros érzésem volt velük kapcsolatban időnként. Úgy gondolom , a héttől elindulunk felfelé, csak egy megérzés ( függvény a még visszalévő srv ) Egy dologban biztosak lehetünk, ezek nem buták mint sokan írják, sőt !!!!!! A helyzet úgy hozza,hogy 200-300 forintos árfolyam kell akkor annyi is lesz. Én ezt várom. ÉN !!!!!!!!!!!!!!! Más mit gondol,nem érdekel,viszont nem is kérek senkitől semmit számon. Mások se tegyék, úgy tegyenek ahogy ők gondolják. Doc, mi itt vagyunk, végigjátsszuk, gondolom ezt kijelenthetem. A jót kívánom a kisrészvényeseknek.
Nézd Joker ! Igazad van , DE : Igazából semmit nem tudunk mi miért történt,történik. Lehet még mindig a Deltagroup HOLDING ZRT a tulaj vagy más "ismeretlen " ? Azt is tudtuk,tudjuk,hogy ugyan olyan "mocskosak" lesznek felfelé mint lefelé . Az első pofont már a felfelé vezető úton is megkaptuk tavaly Májusban. 99,6 ft és onnan le ide 60 ft. Szóval nem tudjuk,hogy kinek vannak ennyire "útban" a kisbefektetők. Úgy érzem, kijátszották már magukat. Folytatódik a műsor, felkeltünk,velük tartunk,ez a lényeg. :-) Valamiért úgy érzem, elindultunk felfelé.
Szerintem azzal magyarázható hogy ez nagyobb tolvaj papír, és aljasabb a vezetőség mint anno az opimusban!! Ennek ellenére nekem is van belőle ,és várom az úgynevezett csodát!! Na nem 210-et, mert annyi talán sosem lesz, de egy 90- 100 forintig (mint tavaly) megelédegednék vele.
Tudod, a baj az, hogy kapnak még, csak most kozel 4 millió darab részvényt loptak, csaltak össze az erőszakos, manipulatív lenyomásaikkal, a kölcsön adott részvényekkel a bennük bizók kárára, a kis részvényesek kárára és tavaly is gyűjtőttek hasonlóan geci módon további millió darabokat, ebből osztottak ki kevesebb, mint 100 ezer darabot, de majd nyilván jön a többi is, teljesen érdemtelenul. A minimális korrektség az lett volna, ha legalabb kikötik, hogy 210 felett adhatják csak...
Azok aki 10-20-30-40 forinton vettek OPIMUS-t, na, azok áldják a nevem. Opust azok vettek 800 forinton akik kinevettek 10 forintos Opimusnál. :-) DELTA-t is azok fognak venni 210 forint felett akik most gúnyolódnak. Ennyi. Sokan-sokan megköszönték,hogy levezettem az OPIMUS felépítését 2016-tól. MINDEN bejött amit írtam az OPIMUSRÓL 40 forint alatt és utána. És leírtam,hogy miért gondolom úgy. Itt a DELTA-nál is leírtam. Ennyi. Szóval nekem van miért MOSOLYOGNOM, ráérek sétálni ! :-)
Újra egy kis matek. A DELTA " DIPLOMATA " embere mai árfolyamon kapott kb 1,5 millió forintot érő részvény mennyiséget. HA innen duplázódna akkor kb 3 millió forintot érne. Na mármost az a 1,5 millió forint " jutalom, nyereség " igencsak 0 a mai világban. Az ilyen kaliberű embereknek az a pénz igencsak gyenge !!!!!!!!! SZÓVAL a részvényár nem csak duplázódni fog, szvsz. Én még inkább a jóóót gondolom, mindenki gondoljon amire akar. Vehet-eladhat- várhat. Szép hétvégét kívánok a kisrészvényeseknek.
Delta Nyrt
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.