Ezt a fórumot azért hoztam létre hogy a régi Estmédiások tudjanak beszélgetni trollmentesen.
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.
Kedves Ügyfelünk! Az ESMA piaci visszaélésekről szóló rendeletének (MAD/MAR) történő megfelelés céljából új funkciót vezetünk be tőzsdei kereskedési rendszereinkben, melynek célja az azonnali (részvény, ETF, certifikát és warrant) és a határidős termékekben (pl. BUX2512) létrejövő önkötések megakadályozása. Az önkötést a hivatkozott rendelet piaci manipulációnak tekinti, mivel az adott papír forgalmára vonatkozó hamis információkat küld a piaci szereplők számára. Emiatt 2025. június 13-tól a nyitott vagy részteljesült megbízások meglétekor, ugyan erre a termékre adott ellentétes irányú megbízás rögzítésekor vagy módosításakor a rendszer visszautasíthatja a megbízást, ha az önkötést eredményezhet.
Sok sikert neked és a többieknek is! Gratulálok a kitartásodért. . Itt Kata a legrégebbi, mert őrá emlékszem még amikor nekem is volt Econetem és Estem. A kedvenc részvényem volt. Sziget akvi meghiúsulása után ismertem fel, hogy csőd is lehet, ezért szálltam ki.
Soha nem fogom a 4iG-t köpködni, bántani, mert életem legjobb üzlete volt 2230 (későbbi 40ft) - 1050 között... Sok sikert nektek, 2000 körül már nem szállok vissza oda. Itt kell a csatát megvívni, ez a nehezebb út. Valóban igazad van, többet nyertem volna ha visszaszállok, de én az a fajta vagyok aki elrendezi a dolgait , sérelmeit. És én még itt nem végeztem. Sok nyerőt és sikert nektek.
hát igen.....és annyi nincs bennük h hat év alatt megcsinálták volna a 210-et legalább, ennyi nincs bennük, de senki nem szólna, ha mondjuk 150 és 210 között ingadozna évek óta vagy valami ilyesmi, de nem 170 körül jöttek, 210-et hazudtak és hat év után 54, na ezért már van szólva....
Te régebben ha jól emléksze, a 4IGben voltál. Szépet nyertél ott. Több éve írtam itt neked, hogy szállj vissza. Akkor a Delta magasabban volt a 4IG lejjebb, mint most. Miért jó, hogy kínzod magad itt? Ha a konkrét kilátásokat nézed, még mindig érdemes lehet cserélni.
"Sajnos az apport kapcsán készített első könyvvizsgálói jelentés is megelégedett azzal, hogy a
Delta Systems Kft. vételárára vonatkozó követelést az adós, tehát maga az EST MEDIA
elismerte. Erre való hivatkozással kezdetben még a könyvvizsgáló is eltekintett a vételárkövetelés mögött álló üzletrész értékelésétől.
Az MNB – a Magyar Könyvvizsgálói Kamara, illetve a Pénzügyminisztérium közfelügyeleti
hatóságának szakmai véleményével egyező – álláspontja szerint ugyanakkor a tőkepiaci
szabályozástól függetlenül már a Polgári Törvénykönyv is (a felülértékelés tilalma miatt)
tartalmában várja el a valós apportérték kimutatását. Magyarán a könyvvizsgálói értékelés
nem korlátozódhat a követelés „nem vitatott” voltának a vizsgálatára, hanem meg kell
határozni a követelés valós piaci értékét. Ez pedig nem lehetséges a mögöttes gazdasági
esemény vizsgálata nélkül." Én voltam az egyik a moziban megtartott közgyűlésen, aki konkrétan rákérdezett, hogy értékbecsléssel alá van-e támasztva az alaptőke emelés. ű Mai napig emlékszem, hogy egy ügyvéd állt fel és határozott IGEN választ adott a kérdésre. Megnyugodtunk, hogy rendben a dolog. Ehhez képest... Körbe van bástyázva a dolog, de van pár banánhéj amit nem vettek fel a padlóról...
az volt mondva pl egy papp nevű akkori vezetőtől h 210, hogy ne mondtak volna, ne hülyéskedj már, többen is mondták, de nem is ez a baj, a legnagyobb hanem h 6 év után se annyi hanem 54
jó lenne, de már kicsi bottal se piszkálja szerintem, mert annyira nincs bent semmi sikerélmény, szoktunk beszélgetni páran néha a deltáról, az egyik fő mondat bárhol veszel másnap v még aznap mínuszba vagy, nézd meg, aki vett tegnap 54-en ma már mínusz és nem hetvenen v bármennyin hanem 54-en, mi van azokkal akik 70-80 között vettek, a fentebbeket már nem is írom, egy 100-al már kiegyezne szinte minden régi is, miközben hol van a száz az ígért 210-től
Delta Nyrt
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.