Ezt a fórumot azért hoztam létre hogy a régi Estmédiások tudjanak beszélgetni trollmentesen.
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.
ráadásul olyan gyorsan történik h ezen olyan sokat nem bír senki keresni, teríteni nem lehet komolyabb tételt, visszavenni szintén nem lehet, ha egy brancs csinálja akkor amit az egyik fele keres, a másik bukja, lehet vele keresni, de filléreket ahhoz képest, hogy, ha lenne egy tisztességes árfolyam vagy és egy tisztességes hírrel ezerszer többet hozna nekik is, csak hát nincs...
Napok óta agyalok ên is ezen. Epdufert felhúzták, nem ment vissza, nem volt akkora nagy top hir 4 ig felhuztâk nem kicsit, voltak vannak hirek, nem ment vissza Opus app felhuztak nem ment vissza. Delta felhuztak, es tenyleg lassan vissza is megy.???????? Valami nem kerek. A 3 pitiáner,meg kiszor rallynal, par millioert, egy vicc hulladêk emberek a szememben! Es az gyujtik, hagyjuk, mit gyujtenek mar 6 eve? Lofaszt? Azt kene nekik.
én azt nem érterm és az keserít el megint h miért nem tudott beállni egy 70-72-re a kereskedés, most az h felhúzzák 2 nap alatt és aztán öntik avval nehéz mit kezdeni, itt van például az opus felvitték 600 körülre és ott hetekig lehetett mérlegelni, átgondolni h eladod e v sem v akár a 4-ig stabilan ott volt tartva 4800 környékén lehetett dönteni adod v sem, itt mi van? még mérlegelni se tudsz, se a tavalyi, se az idei felhúzásnál, nem adnak rá időt semmit, ez így nem kereskedés, legalább egy stabilan hetekig 70-100 közöttre adnának lehetőséget mérlegelni, de nem adnak, és mi az a 70-100 azok után ami 6 éve itt megy? semmi :(
PalkovicsA tárgyaláson felvázoltuk a jövőbeli együttműködés kereteit. Prezentáltuk a ZalaZONE egyedülálló tesztkörnyezetét, ahol már ma is számos önvezető fejlesztés zajlik. Emellett részletesen bemutattuk a magyar kormány MI Stratégiáját.Ez a két látogatás együtt ad teljes képet: Kína nemzeti stratégiával, hatalmas beruházásokkal és versenyképes cégekkel építi az intelligens közlekedés jövőjét.A jövő közlekedése szoftveralapú, és mi ott vagyunk a térképen.
Na megjött ügyeletes rex felügyelő, további jó szimatot és vergodest neked. Vártam mikor találsz meg, de magadhoz képest lassú nagyon lassú voltal. Te sem vagy a régi Dodoka.
R 57,7.. Érdekes, (mondjuk nekem nem) hogy eltuntek a felbeszelo spekak, nemde? Vicus és Hekki páros..azokat sajnálom akik beragadtak 70-80 között legutóbb. Azokrol nem is beszélve akik 6 éve várják a csodát ebbe a szutyokba.
Legalább az opus emelkedik a várható jó hírek hatására. Remélem a jövő héten legalább 600-ig felhúzzák!! Némi gyógyír arra (már akinek van) ami kínlódás van itt a szemétdombon. Na de, ez ha 65-ön tudná zárni az évet már szép lenne!!
Én azt látom, hogy profi módon a 89 csúcsról mint ahogy szokták letették 1/3- al 58 ra, innen jó szokás szerint indulhatna is mondjuk egy Palkovics hírre a mesterséges intelligencia kapcsán! És akkor ez még csak egy láb ugye, mert Holding lettünk amibe nem csak IT szeretnének pakolni szvsz! Elmúlt 6 évből ez inkább kifektetési!
"A..................részvényei az utóbbi időszakban a megszokottnál nagyobb figyelmet kaptak a hazai piacon. A vállalat folyamatos projekt bővítései, a stabil kivitelezési háttér és a kiszámítható működés hozzájárulnak ahhoz, hogy cégünk továbbra is vonzó maradjon a befektetők számára.Köszönjük minden részvényesünknek, hogy Velünk tartanak!" Ej, ha mi ilyen levelet kapnánk valamikor, hüledeznénk el se hinnénk
Egy certiêrt lement erste, vártam egy mâsikat is kiütnek. De most felfele pumpáljâk inkább Deltát meg nem êrtem. Mâshol is volt hir stb, ennyire nem baszták vissza. Fordulhatna.
Delta Nyrt
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.