Ezt a fórumot azért hoztam létre hogy a régi Estmédiások tudjanak beszélgetni trollmentesen.
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.
évek ota semilyen de semilyen hasznunk nem volt a könyvnézegetesböl csak hátha csak talán na majd most de én azér vagyok közgyúlésellenes mert nem érdemlik meg egyikünk jelenlétét se ök csak elvettek tőlünk semit de semit nem adtak nézegessék egymást
mi a fasznak évek ota nézegetjük semmi értelme csak találgatunk mindig meg se érdemlik hogy elmenjen bárki is ott rohadnak meg a közgyülésükön szarjanak egymás szájába
Észrevétel, figyelemfelhívás a DELTA tulajdonosai részére. https://www.portfolio.hu/uzlet/20261002/robotikaval-es-ipari-automatizalassal-erositve-no-tovabb-a-navigator-investments-866834 A DELTA mint mindig a külső környezetre hivatkozik a gyenge "muzsikájuk" miatt. Közben folyamatosan azt olvasom,hogy más cégek szépen fejlődnek,dolgoznak. Érdemes ezt a cég beszámolót is elolvasni. Ez a társaság 186 % növekedést produkált 2025 első félévéhez képest. Na mármost, talán a DELTA is szebben muzsikálna ( nem vinnyogna ) ha a munkával tevékenykedne és nem a részvényeit pakolná ide oda , a részvényekkel manipulálna , Mrp-t venne miközben a részvényárat lenyomja és közben büszkélkedik a kisrészvényeseikkel akiket mindeközben lehánynak. Szóval ha mást nem legalább tanuljanak más cégektől. És még egyszer leírom: Ha van bennük egy fikarcnyi tisztesség akkor míg ilyen gyalázatos az árfolyam NE vegyék a szájukra a kisrészvényeseket . Én megköszönném ha legalább kusba lennének és nem rugdosnának.
Na az érdektelenség hiánya megdőlt Berki érdeke az alacsony 180 napos átlagár A miénk meg pont nem.... Holnaptól beírom a 180 napost is, (ahogy Patfour is tette)
Pedig biztos lehetsz benne. Csak az a kérdés, hogy melyik januárig. Már az RSI 20 sem hatotta meg. Bugy,bugy vagy plotty! Kinek melyik tetszik. Még az a kis felrántás is kimaradt. Pedig ilyenkor meg szokott indulni. De már ezt a kis erényét is levetőzte ez a papír. A mozgása egy öregasszonyra emlékeztet a temető felé. :-)
Ahogy írod! Kb 200 nal lennénk innen nullán egy lakáspiaci felfutó görbe mellett azt amit itt az ember kap lelkileg szivugyileb a genyok miatt kb 600-800 lenne amikor azt lehetne mondani hogy na valami lett Mint összes szityi Nordt Őrmester Futur Nutex Amixa többi fosch
Delta Nyrt
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.