Ezt a fórumot azért hoztam létre hogy a régi Estmédiások tudjanak beszélgetni trollmentesen.
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.
Ki vizsgálja felül az összes 10 MRD Ft feletti pályázatot? Ez honna van? Idézet, kitaláció vagy hallomás? Pályázat vagy közbeszerzés? nem mindegy. Alma és körte kábé az egymáshoz való viszonyuk. Mit ijesztgetsz itt másokat olyannal amiről megint elárultad hogy semmit sem értesz. A DELTÁ-nak jelenleg nincs nyertes pályázata A DELTÁ-nak van 2000 MRD feletti nyertes közbeszerzése. Arról megkapta a tanúsítványt. Innentől nem értem a műbalhét.
Akkor miért vizsgálják felül az összes 10 mrd- feletti elnyert pályázatot elsőként? Ezt nem én találtam ki! És nem fosatok senkit! Mintha valaki tudná mi történik itt pontosan! Én is itt rohadok 100 felettről is! Te is tudod! Senkinek a nagy ötlete nem jött be itt! Mert mindenki olyan okos! És hát igen! Nem értek hozzá! Igazad van! Mert akkor nem ültem volna ide 8 évvel ezelőtt és nem ide raktam volna a pénzem! És már nem tudom elengedni annyira beleméllyedtem!
Remélem nem .....hamár' egyszer így alakult!! Bár valahogy minket senki se szeret igazán (viszont nem is utál) .De még nagyon az elején vagyunk a dolgoknak , sztem jó lesz ez nemsokára .
Akkor se írjon be olyat ami nem fedi a valóságot, pláne nem ebben a helyzetben. Magát bélyegzi meg, de hát pont nem érdekel. Azt csinál mindenki amit akar.
A közbeszerzési hatóság ha rámondta az igent, akkor alátámasztott volt a piaci verseny. Pont ez a lényegeg a közbeszerzésnek. A kiállított tanúsítvány védi a nyertest, védi a közbeszerzés kiíróját. Kérünk szépen ne kelt pánikot alaptalan állításokkal. találj ki mást amivel fosathatod itt az embereket , vagy találj ki olyat amihez értel. Olyanba ne menj bele amihez nem értel. Köszönjük a Delta kisrészvényesek nevében.
Hihetetlen milyen jókat mulatozik itt mindenki! Pedig ez nem a vicc kategória. Főleg, ha kiderül, hogy a szerződés állomány java piaci ár felett túlárazva futott be ide. 8 év után hogy a búbánatba lett 40 alatt az árfoyam megint, ha nincs valami szar a palacsintában? Tudom! Őszre 210!🙂. Csak melyik évben!?
Vagy majd délután 50 fölé? A 4ig, opusba sokszor eljátszották egészen kora délutánig nyomták le majd az utolsó 2-3 órában mint ha nem lenne holnap cibálták ki!
Delta Nyrt
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.