Ezt a fórumot azért hoztam létre hogy a régi Estmédiások tudjanak beszélgetni trollmentesen.
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.
Én megnéztem.Egészen elképesztő.....Egy személyben, hogy lehet lerabolni egy cég 99,9999% profitját, akár minden évben, teljesen ""jogszerűen""!!!!!!!Ezért az irányított közbeszerzés és megrendelések becsatornázása,majd túlárazás---giga profit és egy személyben, elsőbbségi részvénytulajdonos elviheti a teljes profitot.Volt eus pénz, nincs ................!!!!Mostanság már olyan cinikusak, hogy kiveszi mindenki saját maga az osztalékot.
dehogy, én marinéni vagyok, tegnap is olvastam amit írtál, hogy irány a 70-en, mondom akkor még gyorsan beleveszek, 66,8-on sikerült, mondom, de jó, majd eladom pénteken 70-en, azóta esik, de kitartok, be szokott jönni amit írsz, ezért is hallgatok rád, a tegnapi épp nem jött be, de ez a legjobbakkal is előfordul. Amit nagyon várok h az amit Manopi szokott írni az jöjjön be, számolom a napokat Őszig, de jó lesz majd itt együtt örülni a 210-nek végre 6 év után, alig várom
Ő az. Ki lett tiltva augusztusig, aztán inkább törölte magát és regisztrált újra :) Moderációs esemény történt "Bikuci" felhasználóval szemben. Moderáció: Felfüggesztés a teljes fórumból - 2025-08-11 13:50-ig A moderátor indoklása: Személyeskedés
köszönöm, megnézem, de itt miért ilyen gecik, konkrétan itt? Orbán mondja nekik, legyetek nagyon gecik itt a deltában különösen? Hisz még opusban sem volt mészáros ennyire geci, akkor itt egy csontos miért tesz túl még mészároson is geciségben, ami a deltát illeti? Ezt nem értem sehogy sem, te érted?
Szia ! Múltkor leírtam ide a fórumra : NÉZZÉTEK meg az orbán KIRÁLY KINCSTÁRA videót ! ÉRDEMES ! Kaptam visszajelzést,hogy bizony tanulságos. Abból a videóból sok mindenre megkapod a választ,hogy jelenleg Magyarországon miként működik a a gazdasági élet. Hogyan porszívózzák ki a pénzt . ................................. szvsz itt előbb fel kell építeni a céget ahhoz,hogy ................. , részvény mennyiség megvan hozzá. Na már most,ahhoz véleményem szerint több 100 forintos részvény ár lesz. Bár a videóban meglátod,hogy még milyen "praktikák " vannak. SZOMORÚ !!!!!!
Delta Nyrt
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.