Ezt a fórumot azért hoztam létre hogy a régi Estmédiások tudjanak beszélgetni trollmentesen.
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.
Trabantod van,hogy kicsi a tankod? Amit itt keresel,nem csodálom,hogy csak arra telik.Aztán lehet,hogy csak egy Babettàd van.Abba tényleg nem kell sok benya.🤣😂
fentiekben meghatározott keretmegállapodás esetében a szerződéseknek a Kbt. 3. § 18. pontja szerinti értelmező rendelkezéssel összhangban a keretmegállapodásban becsült, opció nélkül számított teljes mennyiséget az alábbi nettó keretösszeg jelenti:
50.000.000.000 HUF Az Ajánlatkérő rögzítette, hogy a keretmegállapodás szerződéskötési időszaka meghosszabbítható, mely esetben a keretösszeg 30%-kal kerülhet megnövelésre a meghosszabbítás időtartamára.
Itt is ez lesz. Váratlanul. Majd egy portfólió cikk után. Én már nem állnék be 90 alá eladónak mert könnyen órák alatt kiszedhetik aztán lehet pislogni 100 felett üres zsebbel
Eldönthetnék már végre ,hogy mi a szándékuk ezzel a qrvastenf@sza árfolyammal (volt rá már elég idő) ....oszt' legalább lapozhatnánk. Nem találgatnánk .
Úgy gondolom, a legnagyobb boldogság legtöbbünk számára az lenne ha köze lenne egymáshoz a mostani 50ft-51 forintos árfolyam a 180 napos 51 forintos átlagárhoz. Annak örülök,hogy ma sem sikerült "bohóckodni " az árfolyammal bizonyos embereknek. Mindenki beláthatná már ,hogy ez csak akkor lesz "kellemes" magasságokba ha a tulajdonosi kör úgy dönt. Nem részletezem,de szerintem itt minden a Deltagroup Holdin Zrt tulajdonosokon múlik. Vagy akarnak valamit kezdeni vele vagy eladják a Delta Group Nyrt tőzsdén lévő céget.
„Aki képes stratégiailag befektetni olyan vállalatokba, amelyek technológiai, fenntarthatósági vagy egészségügyi újításokra építenek, nagyobb eséllyel profitálhat a globális átalakulásokból” – összegezte Berki Ferenc, aki végezetül azt is kiemelte, hogy ez nemcsak a nemzetközi, hanem a magyar piac számára is fontos tanulság: a tőke tudatos allokációja meghatározó szerepet játszik abban, hogy a hazai befektetők mennyire tudják kihasználni a következő évek lehetőségeit."
Delta Nyrt
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.