Ezt a fórumot azért hoztam létre hogy a régi Estmédiások tudjanak beszélgetni trollmentesen.
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.
Mindig is csodáltam a nyugalmadat, főleg amennyi Delta részvénnyel rendelkezel! Nekem ez így biztos nem menne, de az élet ettől szép, hogy mások vagyunk... Kellemes hétvégét és még nagyon sok mosolyt és sétát kívánok a részedre 😉 Remélem, egyszer majd célba érsz!
Egy megjegyzés. Én úgy gondolom objektíven szoktam írni a DELTA GROUP Nyrt cégről ( számomra már az ). el van döntve . :-) Szóval : én leírom a negatívumokat is , nem csak arról beszélek,hogy szépnek látom a DELTA jövőjét. Számomra az egyik legcinikusabb a cég részéről : Az egész tőzsdére jövetellel B.CS és baráti köre járt jól és a DELTA Group Zrt !! is ,mert kapott pénzt is és még egy rahedli mennyiségű részvényt. Még mostani árfolyammal számolva is pénzüknél vannak. Az igazán gyomorforgató : Egyedül a cég kisrészvényesei lettek padlóra küldve ,mert megvezették őket a 210 forinttal és a 28 milliárddal. Nem is erre akarok rámutatni, ez már a múlt. Számomra az igazán gusztustalan az, hogy amikor nyilatkoznak akkor mindig kiemelik,hogy a DELTA "erőssége" a kb 4000 kisrészvényes. NA, ehhez kell az arc,hogy azokkal "takaróznak" akiket megaláztak,földbe döngöltek. Érzem, szép lesz a történet,de ez amit megtettek a kisrészvényesekkel az minden mocskon túlmutat. KISRÉSZVÉNYESEKNEK szép hétvégét kívánok. JÓ lesz ez !!!!!!!!!!!!!!!!!
Sajnos ez úgy néz ki most ismét besült...Köszönjük szépen a töketlen vezetőségnek, lehet itt lenne az ideje egy minőségi cserének, mivel ez úgy néz ki nem nagyon megy nekik, amit ideje lenne belátniuk (meg lehet nézni az elmúlt időszak eredményét és, hogy hányszor húzták el a mézesmadzagot, vertek át, hogy majd most, stb.). Na mindegy pár napot még várok vele, mivel jövő hét elejére gondoltam amúgy is a kitörést... de utána dobom, mivel ezt a vergődést, érdektelenséget, forgalom nélküli napokat, én személy szerint nem igazán bírom nézni se.... Így be kell látni, hogy ez most nem jött be rossz volt az időzítésem 😑
Delta Nyrt
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.