Ezt a fórumot azért hoztam létre hogy a régi Estmédiások tudjanak beszélgetni trollmentesen.
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.
Ezért írtam tegnap amit, én tartottam tőle, hogy ma már nem folytatódik az emelkedés. Már eljátszotta jó párszor ezt a mintát ez a szr, elvesztettem a bizalmamat a papírban. Legalább nem 50 környékén vagyunk, egyelőre annak 'örülhetünk'.
Ezen a szemétdombon soha nem az történik mint amit várnak. Ma emelkedést vártunk erre esett.Lehet holnap fordítva lesz. 1 héttel ezelőtt még 50-51 között mozgott ma volt 66 is.Menjen ez a szartartartály északnak lépésről lépésre. Korrekciók kellenek.
Én nem számítottam semmire, nincs még érdemi hír, viszont mindjárt itt a június így szerintem azért is indult meg, mert már sokan úgy voltak vele ha most nem akkor soha. Délelőtt még nagy tételekkel vették, délután kis pakkokkal csorgott, semmit nem jelent. Úgyis a hírektől függ a sorsa.
Huhh! Gyorsan elszállt ez a két hét emelkedés! Viszont megint jó sokan beragadtak! Szépen mentek a beültetős hozzászólások. Szomorú hogy itt tartunk még mindíg. Mondhat nekembárki bármit. Szerintem itt rohadtnagy gáz van! Maximum a jövő majd megcáfol ha mégsem! Bár úgy lenne! Egyre kissebb csúcsok és egyre mélyebb aljak. Ez biztos nem jót jelent! Semmi fény az alagútban!
Valahogy úgy. Szerintem vannak spekulánsok akik nagyban játszanak. Bármelyik kis papírnak fel tud menni egy-két százmillióra a forgalma, ha ráharapnak. Simán el tudom képzelni hogy mindig ugyanazok a kereskedők. Vagy csak nekem túl élénk a fantáziám.
Nincs itt semmi összeesküvés. Mi spekulánsok mozgatjuk az árfolyamot. Szerény véleményem szerint. Én is ma ugrottam csak bele, mert frusztrált hogy az appeninnel csinálhattam volna 100000 forintot, de csak 4000-et sikerült, és közben azt is elbuktam 4ig-n. Szóval most óvatosan bővítgetek lefelé, aztán majd a végén ennél is örülök ha visszajön a bukó.
Pihenos lesz itt meg jonehany het 😀 Kovetkezo meghuzas 40-tol 50 korulig lesz, csak azert hogy akik most bevasaroltak ne tudjanak veszteseg nelkul kiszalni.
Delta Nyrt
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.