Ezt a fórumot azért hoztam létre hogy a régi Estmédiások tudjanak beszélgetni trollmentesen.
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.
Értem! Én nevettem ki magam, nyílván. De ha így van ahogy írod, akkor te meg szimpla görénységből és emberi aljasságból mész provokálni más forum topicba és nem befolyásolás céljából. Ez a verzió még rosszabb és nem hiszem hogy használ a mi delta befektetésünknek.
Ne nevettesd már ki magad 🤣 te azt gondolod hogy pár fórumozó vitte fel az arfolyamot 40% fölé? Nem tőlük fog megindulni a Delta, ha nem vesznek egy db se akkor is menni fog ha ott az ideje.
Az igazságot te aligha tudhatod és sokféle igazság van. Azt viszont szintén nem tudhatod hogy így hány emberrel utáltatod meg a deltát, olyanokkal akik esetleg pont idehozták volna esetleg más papírból a nyerőjüket vagy az áthelyezett tőkéjüket. Arról nem beszélve, hogy azt hiszem itt a béten talán nekünk delta tulajoknak van a legkisebb okunk arcoskodni.
https://www.bet.hu/site/newkib/hu/2026.09./Tajekoztatas_Leanyvallalat_Unios_Nyilt_Eljaras_Nyertese_MESZ24_2026.09.01.__129525948 Látom ez már volt, tegnapi hír. A fentiekben meghatározott keretmegállapodás esetében a szerződéseknek a Kbt. 3. §
18. pontja szerinti értelmező rendelkezéssel összhangban a keretmegállapodásban
becsült, opció nélkül számított teljes mennyiséget az alábbi nettó keretösszeg jelenti:
50.000.000.000 HUF
Az Ajánlatkérő rögzítette, hogy a keretmegállapodás szerződéskötési időszaka
meghosszabbítható, mely esetben a keretösszeg 30%-kal kerülhet megnövelésre a
meghosszabbítás időtartamára.
Opcióval:
65.000.000.000 HUF
Delta Nyrt
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.