Ezt a fórumot azért hoztam létre hogy a régi Estmédiások tudjanak beszélgetni trollmentesen.
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.
jöhet rossz is, csak végre menjen az árfolyam 100 fölé, itt már réges rég nem számít(ana) igazából semmi csak az árfolyam, 6 éve megy ez a semmi, minden is ment már itt, csak az árfolyam nem, engem már rég nem érdekel semmi, ami delta, mint cég vagy bármi, CSAK az árfolyam. Azt, hogy érdekeljen, mint cég, már réges rég eljátszották, nem érdekel, az árfolyam érdekelne csupán így hat év után. Így se jót, se rosszat, se semmit nem várok már, nem is agyalok már, egyetlen egy dolgot várok, hogy menjen az árfolyam...
nincs vételi erő, mert nincs bizalom a cég felé, tettek érte, hogy ne legyen, talán ha megcsinálnák az ígért 210-et végre, így hat év után, akkor a bizalom is megjönne
Jó hírek ebédszünetben. Kiváló, BÉT által is elismert cég, nemzetközi kapcsolatokkal, tervekkel, profittermelő potenciállal. Fontos elem a versenyképességben gyenge hazai kkv szektorban tervezett know-how terjesztés és fejlesztések. Elhintették: 5 éven belül cél - 2-4-6-8 - a 10 Mrd Ft árbevétel. Impozáns.. Reméljük nem az lesz e szám sorsa, mint a 210Ft-é.. Kezdetnek nem rossz. Bravó👏 Egy momentum hiányzik csupán, elhagyni a posvány ártartományt..
Nekem bent maradt egy régi eladási beállítás 63 Ft-on, így az el is ment délelőtt. Nem tudom, hogy jó döntés volt-e, hogy nem vettem ki. Az idő majd megmutatja...
Delta Nyrt
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.