Ezt a fórumot azért hoztam létre hogy a régi Estmédiások tudjanak beszélgetni trollmentesen.
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.
És ezt miért kell kommentelni folyamatosan? Erre áll fel itt egy pár embernek a cerka🤣 Olvastál tőlem valaha is olyan kommentet a 8év alatt,hogy mikor vettem vagy adtam el?
54nél bene volt hogy lehúzzák 50 alá. De új kör indult. Múltkor 68ig ment Ma 64 közelébe. Reggel várom le 57re Ha mégsem akkor meghúzásban kivásárolnak, és utána veszem vissza olcsóbban. Én mindegogy jól járok
Én is erre bazírozok ,ma nem kaptam vissza amit eladtam, de holnap gúvadt szemmel figyelem. Viszont 57 alatt szeretnék venni megint , hogy dobjam 60 felett valamivel. Ma megvolt a havi kaja pénzem desszertel együtt 😃 Azért le kell hajolni kis pénzért is, az legalább biztos 👍
Nagyon jól működőtt ma. Mikor mondtam hogy 50ig beöntik, pár perc múlva elvitték 62n a pakkot. Utána írtam hogy 70ig kitéphetik visszakaptam 60 alatt kicsivel egy részét. Holnap is ez lesz. Lehet venni 57nél és adni 66ért. Előre be kell állni
ez igy müködik?! Mondasz valamit és ahogy telik az idő mindig de mindig változtatsz rajta? Hogy akarsz így hiteles maradni? Kérlek erre már ne válaszolj eddig is ironia volt!
Kár ezért a pár ezer db-os lekötésért a végén de azért így is kellemes meglepetés volt ez a nap a semmiből. Jó lenne ha végre lenne folytatása is. z59,5 f73m
Delta Nyrt
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.