Ezt a fórumot azért hoztam létre hogy a régi Estmédiások tudjanak beszélgetni trollmentesen.
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.
á dottore én it rohadok meg ezek a gecik gecibek mint az elözö geci félelmetes amit csinálnak és még félelmeteseb hogy a tözsdefelügyelet aszisztál hozá vegyél te is mi van ha egyszer valamikor kilő északnak és megse ál
van aki nem tőzsdézik-ilyen van-és beül valamiben -képzeljen el egy nőt aki hozzákötődik egy piás férfihoz és nem tud elválni -na látja akkor megértette.és sok ilyen kötődés van.és képzeljen el olyan akaratos embereket mint ov aki csak hazudozni tud.
Kedves Nyanya! Te még mindig ebben a f@s rv-ben próbálkozol? Én már elvből nem veszek bele, bármit is mondhatnak! Nekem megvolt az Econet => Estmedia => Delta, szóval HÁROMSZOR SZOPATOTT MEG EZ a "csoda papper". De természetesen Neked sok sikert kívánok hozzá (- ha még bírod idegekkel...)! :) Hali! :)
Berki? Vélhetően baráti kezek adják, q cég meg veszi. Srv. Nem fogják a piacról venni 70, 80, 100ért ha q haverokkal le tudják boltolni 60on meg alatta.
A millió $-os kérdés a következő: Mik fognak még a Delta Group Nyrt-be bekerülni a következő hónapokban(mivelhogy nem ért rá a dolog az éves rendes kgy-ig!),milyen volumenű vagyontömeg,milyen szektorból?
Delta Nyrt
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.