euler

Regisztráció: 2018-07-17 23:59:41

Hozzászólások száma: 4 980

Utolsó hozzászólás: 2020-02-19 13:28


Tapasztalat: 1
Aktivitás: 5
Népszerűség: 5

Kedvenc topikok db Utolsó hozzászólás

1 080 971
péntek, 22:09
21 971
péntek, 17:12
119 782
péntek, 17:33
238 576
péntek, 20:56
8 735
péntek, 21:06

felfüggesztés(ek):

Moderáció:
Felfüggesztés a "Éljen Bangóné,csak így tovább!" topikban - 2018-12-29 10:35-ig (10 nap, 0 óra, 0 perc)


A moderálás a "Éljen Bangóné,csak így tovább!" topik #9 sorszámú hozzászólása alapján történt.


A moderátor indoklása:
ne személyeskedj!

utolsó 20 hozzászólás

ORBÁN TAKARODJ !!! szerda, 13:28

Bevitték a börtönbe Orbán vendéglátóját, miután hír lett abból, hogy nem akar bevonulni.
Elfogatóparancsot adtak ki Bocskai Péterrel szemben, és a férfi az éjszakát már a börtönben töltötte – írta meg a 24.hu. Bocskai a Nyíregyházi Városüzemeltető és Vagyonkezelő Kft. korábbi igazgatója, akire 2018-ban szabtak ki jogerős börtönbüntetést, de egészen mostanáig nem vonult be.
.
Orbán Farkas Flóriánt is meglátogatta az otthonában...
Ja, ott még nincs ítélet.
Mi Hazánk Mozgalom a harmadik út - Se Gyurcsány Se Orbán szerda, 11:18
De megjött a hangjuk mostanában Orbán csahos kutyáinak...
A fidesz elcseszte az országot. kedd, 23:51

Szerintem Putyin sokkal jobban menedzseli magát mint Orbán. El tudja hitetni az oroszokkal (akik persze erre fogékonyak is), hogy ő a jóságos cár atyuska.
Ugyanakkor sajtótájékoztatókon órákon keresztül képes válaszolni érdemben valódi kérdésekre. Betelefonálós műsorokba mer beülni, és az orosz köztévében rendszeresen szerepelnek a másik oldal képviselői, szakértői, pl. akár Ukrajnából is. 
Ugyanakkor életveszélyes ellenzékinek lenni, szóval egy kicsit összetettebb az oroszok helyzete.
Az biztos, hogy Putyin tehetségesebb és ravaszabb vezető mint Orbán.
.
Az alkotmánymódosításról hozott hír, így egy hónappal a 75 tagú alkotmánymódosító bizottság felállása után, enyhén szólva kamu-gyanús.
https://bekialtas.blog.hu/2020/01/15/bekialtas_putyin_ura_a_helyzetnek ;
(Fenntartással olvasandó, mert szerintem egy kicsit "megértő" az oroszokkal).
A fidesz elcseszte az országot. kedd, 22:45

A propaganda képes egymás ellen uszítani csoportokat, megváltoztatni a valóságérzékelést. Az a szomorú, hogy ez Orbánék bukása után is hatni fog, ez a legnagyobb károkozásuk. A gazdaságot helyre lehet hozni, de ez a gyűlölködés a társadalmon belül akár egy nemzedékváltásig is velünk élhet és mérgezhet.
.
Most olvastam egy jó példát, ezt se mindenki így látja:
"...van ez az MVM nevű állami cég, amelyik jobb pillanataiban félmilliárdokat vág hozzá az álcivil CÖF-típusú fideszes szervezetekhez. Ennek az MVM-nek az egyik leányvállalata 13 milliárd forintos jelzálog hitelt vett fel, (hogy ki tudják fizetni Orbánnak)* mielőtt megvették Mészárostól az elavult, veszteséges Mátrai Erőművet, amiről mai napig nem tudjuk, hogy pontosan mennyi közpénzbe került. 
Mindenkinek, aki adót fizet. Csak az a 100 millió forintos gyöngyöspatai kártérítés, csak az ne bántaná annyira a társadalom igazságérzetét."
*(a szövegben áthúzva)
ORBÁN TAKARODJ !!! kedd, 14:13

A "tisztikar"-t, mégpedig egyenruhában és pártrendezvényen.
Ilyen utoljára Kádár idejében lehetett.
Fideszesek fakadtak ki: halálgyárakká válhatnak a kórházaink kedd, 11:57

Bayerné dr. Matusovits Andrea által vezetett vérellátó újabb három évre eladta a nemzeti vérkészlet fontos részét. Nem írtak ki pályázatot, nem versenyeztettek újra, és nem adják ki a szerződést sem. Épp ellenkezőleg cselekedtek, mint amiért Bayer Zsolt kormánypárti publicista korábban piedesztálra emelte a vérellátó vezetését, benne saját feleségét. 
Az ügylet látható részéből közben az utolsó magyar szereplő is eltűnt, a cégek viszont számításaink szerint jócskán a világpiaci ár alatt jutnak az értékes anyaghoz. Így adják el a testünket áron alul – második rész.
Bayerné titokban adta el multiknak az állami vérplazmát
Mi Hazánk Mozgalom a harmadik út - Se Gyurcsány Se Orbán hétfő, 21:22
A kormánypárt nyilas tagozata. (TGM)
Brexit után jöjjön a HUXIT !! hétfő, 18:14

Két nappal ezelőtt megjelent írásában, ami elvileg az inflációról szólt se tudta kihagyni a "német nyomort".
 https://index.hu/gazdasag/penzbeszel/2020/01/15/inflacio_hivatalos_valos_aremelkedes_ado_adofizetes/?cp=1#comments , 
a háztartások átlagos nettó pénzügyi vagyonát összehasonlítva a vége felé egy ábrán, (németeké durván kétharmada az eurozóna átlagának, a miénk az egynegyede se), és egészen abszurd megállapításokat tesz. Ezekkel itt se fukarkodik, és a mostani cikkében is emlegeti, bár leírja, hogy "a saját ingatlannal rendelkező háztartások aránya az EU-n belül Németországban a legalacsonyabb", de emiatt nem zavartatja magát.
(A "Nesze neked karbonsemleges EU!" betétet pedig egyenesen rosszindulatú egyoldalú beállításnak tartom).
A fidesz elcseszte az országot. vasárnap, 23:52

De hogy tovább bonyolítsuk a dolgot, ezt csak kétharmaddal tudják meglépni, amire jó esély van, hogy előbb megszűnik, mint ahogy biztosan látják a 2022-es esélyeiket.
Tehát vagy gyorsan meglépik, vagy már nem tudják meglépni.
Minden más módszer (ellenzék ellehetetlenítése, körzetek átszabása, külföldről szavazás, szavazatvásárlás, csalás stb.) kevésbé biztosan számszerűsíthető. 
A fidesz elcseszte az országot. vasárnap, 23:45
A győzteskompenzáció eltörlése tényleg csak az utolsó kétségbeesett lépésük lehet, ha már biztosak abban, hogy nem lesz többségük. De nem kizárt mégsem, mert ezzel az ellenzéknek is lehetetlenné teszik a kétharmadot. Anélkül meg...
A fidesz elcseszte az országot. vasárnap, 23:09

A választási törvény módosítására szerintem jó esély van. Ameddig lehet fenn kell tartaniuk a demokrácia látszatát, legalább olyan szinten, hogy ne lehetetlenítsék el teljesen az unióval való együttműködést, jöjjenek a pénzek még ha kevesebb is. Az unió tűrőképessége elég nagy mint láthatjuk. Másképp játszanak ott mint itthon.
(A durva lépések egészen mások, mint amit példának hoztál). 
ORBÁN TAKARODJ !!! vasárnap, 19:32
Egy kommentelő megoldotta a rejtélyt: "Orbán otthon is évértékelőt tartott"
ORBÁN TAKARODJ !!! vasárnap, 19:30

ad. őrület: Egy rasszista bűnözőt idézett Orbán az évértékelőjében 
A „diplomás kommunista kifejezés eredeti forrása Hunter S. Thompson  regénye alapján készült  2011-es Rumnapló című film, Johnny Deppel a főszerepben. 
Még „szerencse”, hogy nem mondta végig a miniszterelnök, a filmben ugyanis itt nem ér véget az idézet. A teljes szöveg tudniillik az, hogy „There’s no such thing as a liberal. A liberal is a commie with a college education thinking negro thoughts.”, 
azaz „Nincs olyan, hogy liberális. A liberális az egy diplomás komcsi, aki nigger gondolatokat gondol.”
A vicceskedőnek szánt szöveg vélhetőleg Orbán Viktor egykori szövegírójától, a Corvinus Egyetem rektorától, Lánczi Andrástól származhat, aki már két éve idézte azt egy blogbejegyzésében (a rasszista rész elegáns kihagyásával)."
ORBÁN TAKARODJ !!! vasárnap, 19:00

Őrület ez az egész. Nem hinném el ha nem itt élnék.
És  még próbáljuk értelmezni, mintha lenne mit.
Engem már csak az érdekel, hogy "Mi az a furcsa kékes-lilás folt Orbán Viktor tenyerén?"
És igazat adok Benedikty Bélának: "Sajnálattal kell megállapítanom, hogy Kertész Ákos tévedett. Ez a nép nem alattvaló. Ez még arra is alkalmatlan."
ORBÁN TAKARODJ !!! vasárnap, 18:36

"És a miniszterelnök valószínűleg azt is elfelejtette, hogy a Fidesz képviselői voltak egyedül azok, akik nemrég nem szavazták meg az Európai Parlamentben az egyszer használatos műanyagok betiltását az Unióban" (Szabó Tímea)
Szerény véleményem szerint pedig a klímavédelmi intézkedések annyiban fognak megvalósulni, amennyiben és ameddig pénzt hoznak a strómanok zsebébe. 
ORBÁN TAKARODJ !!! vasárnap, 17:02
Nekem viszont nem lesz meglepő ha csak a zöld államkötvények bevezetése valósul meg belőle "teljes mellszélességben". :)
A fidesz elcseszte az országot. szombat, 12:06
Annyiban van igazság abban amit piti mond (ha jól értem persze), hogy a multiknak gyakorlatilag adóparadicsom az ország, és a munkahelyteremtésük is aránytalanul meg van támogatva, szemben a magyar vállalkozásokkal.
A fidesz elcseszte az országot. szombat, 12:00

Pedig szokott, és egészen másképpen viselkedik mint egyénként.
Úgy nevezik, hogy polgári engedetlenség, sztrájk, lázadás..., folytathatod.
Élre tört Mészáros Lõrinc - Már nem Csányi Sándor a leggazdagabb magyar szombat, 11:19

"Valami nagyon félre van itt értve és félre is van csúszva ebben az országban...
… Tényleg remélem, hogy mindenki oda kerül, ahova megérdemli, de Mészáros kapcsán lenne egy külön javaslatom, ha esetleg lesz olyan idióta a stáb, ami mozgatja a háttérből, hogy valóban beperli a hvg.hu-t és sérelemdíjat is követel, és esetleg a Kúria a javára dönt. 
Szerintem a társadalom igazságérzetére való tekintettel (kivételt képez a barnanyelvű különítmény, amelynek Lölö nem sérti az igazságérzetét, bizonyítékként ezt a gyomorforgató védőbeszédet érdemes elolvasni) az a határozott véleményem, hogy pénz helyett oktatást adjanak ennek a két lábon járó, beszélő pénztárcának, mert az esetleg hasznára válhat. 
Ja, a jogerős bírósági ítéleteket meg le lehet hányni, ezt már tudjuk, szóval ezzel nem lesz probléma."
Itt valami nagyon félre van csúszva
Ez is Magyarország... péntek, 14:47

"361 millió forintnyi rezsiutalványt 84 milióért adtak postára a külföldön élő nyugdíjasoknak, derül ki a Magyar Államkincstár az Átlátszó közérdekű adatigénylésére adott válaszából."
(Abszurdisztán)
 • BÉT
 • Indexek
 • Deviza
   • Forgalom
   • Nyertesek
   • Vesztesek