euler

Regisztráció: 2018-07-17 23:59:41

Hozzászólások száma: 7 151

Utolsó hozzászólás: 2020-10-27 16:39


Tapasztalat: 2
Aktivitás: 5
Népszerűség: 4

Kedvenc topikok db Utolsó hozzászólás

1 120 410
2020. 10. 18. 18:06
23 297
2020. 10. 18. 11:50
123 875
2020. 10. 18. 17:04
251 930
2020. 10. 18. 17:59
10 204
2020. 10. 18. 11:50
7 288
2020. 10. 18. 11:49
4 485
2020. 10. 17. 23:41
29 794
2020. 10. 18. 18:47

felfüggesztés(ek):

Moderáció:
Felfüggesztés a "Éljen Bangóné,csak így tovább!" topikban - 2018-12-29 10:35-ig (10 nap, 0 óra, 0 perc)


A moderálás a "Éljen Bangóné,csak így tovább!" topik #9 sorszámú hozzászólása alapján történt.


A moderátor indoklása:
ne személyeskedj!

utolsó 20 hozzászólás

ORBÁN TAKARODJ !!! ma, 16:39
Az egyetemi autonómia nem vethető össze az abortusz betiltásával.
Orbán először mér, aztán vág. Lengyel barátai ezt elszabták, menthetik az irhájukat.
ORBÁN TAKARODJ !!! ma, 16:16
Lehet, hogy itt is azt kiabálták nekik a nők, mint 300-km-rel keletre, hogy "Senki sem fog lefeküdni veletek", vagy otthon is tartottak nekik egy kis eligazítást.
ORBÁN TAKARODJ !!! ma, 14:20
"Orbán lengyel elvtársai elég nagy bajban vannak, rohamrendőrök leteszik a pajzsukat és a sisakjukat és a tüntetőkkel vonulnak. Nem véletlen, hogy a lengyel kormány a katonaság bevetését ígérgeti, de nem vagyok benne biztos, hogy ez sokat segítene rajtuk. Fontos, hogy mi is figyeljük a lengyel eseményeket, ne csak Orbán tanuljon belőle."
https://www.facebook.com/hadhazyakos/posts/3149804031797085
CoronaVirus ma, 11:51
Ha a nyáj-immunitásra gondolsz, hiú remény.
A hivatalos fertőzöttség náluk 2,8 %. Vedd a tízszeresét, akkor sem éri el a felét sem annak a szintnek ami a nyájimmunitáshoz szükséges. Ami hozzáértők szerint csak védőoltással érhető el. (És újra is lehet fertőződni).
Az egészségügy nagyon sok helyen előbb összeomlik sajnos.
https://ourworldindata.org/coronavirus-data-explorer?zoomToSelection=true&time=2020-08-08..2020-10-26&country=HUN~CZE~DEU~DNK~SWE~BEL®ion=World&casesMetric=true&interval=total&hideControls=true&perCapita=true&smoothing=0&pickerMetric=total_cases&pickerSort=desc
CoronaVirus ma, 11:25

Piti dolgok ezek, jobb nem tudni róluk, ugye?
"Liege-ben annyira rossz a helyzet, hogy aktuálisan minden harmadik elvégzett vírusteszt pozitív, ami egyértelmű jele annak, hogy nem elégséges a tesztkapacitás. A liege-i kórházakban minden halasztható beavatkozást elhalasztottak, és már más városokba irányítják a betegeket. (Via BBC)
Liege-ben már a covidos orvosokat is arra kérik, hogy folytassák a munkát
ORBÁN TAKARODJ !!! ma, 11:11
"A diplomáciai álmoskönyv szerint rossz karma nyíltan zsarolni/fenyegetőzni, ha nem vagy képes beváltani a fenyegetést (és ezt a másik is tudja). 
Különösen, ha az általad fenyegetett fél legalább akkora károkat tud okozni neked (pl a helyi magyar kisebbség baszogatásával), mint te neki. 
Még különösebben, ha épp egy híresen ukránbarát elnökjelölt dörömböl a Fehér Ház kapuján.
Petike sajnos egy idióta..."
Panamajack
https://www.facebook.com/dmagyarmuzsa/posts/989448864887169
ORBÁN TAKARODJ !!! ma, 11:02
Hát ez a hála az ötven lélegeztetőgépért, meg azért, hogy "gyakorlatilag mi vagyunk az egyetlenek, akik megengedjük az ukrán állampolgároknak a tranzitálást Nyugat-Európa irányába" ?
https://telex.hu/.../szijjarto-szerint-ugy-tunik-ukrajna...
CoronaVirus ma, 10:45
"A Hatvanonline.hu vasárnap délután közzétette a térség településeinek hivatalos járványadatait, de a cikket rövid idő után el is tüntették a lap internetes oldaláról és a Facebookról is. A cikk helyén azóta csak egy üres oldal található."
Ellenzéki önkormányzatok hiába kérik a kormányhivataltól, egy fideszes politikus viszont megkapta a helyi vírusadatokat
ORBÁN TAKARODJ !!! ma, 09:28
A meghallgatáson kiderült, hogy tiltott adatszerzés miatt folytatnak eljárást ismeretlen tettes ellen – írja az Átlátszó.
 
Hogy miért van kétéltű csapatszállító jármű az udvaron, az nem olyan érdekes.
ORBÁN TAKARODJ !!! ma, 09:22
Ezt bizony túltolta a lengyel "anyahajó".
"Traktorokkal tüntettek a parasztok is több helyen, és a bányászok legnagyobb szakszervezete is csatlakozott a tiltakozáshoz. Kisebb településeken is utcára vonultak az emberek, olyan helyeken, ahol a rendszerváltás óta nem tartottak politikai demonstrációt."
ORBÁN TAKARODJ !!! hétfő, 23:04
„nem túl barátságos hangnemben és nem a barátkozás szándékával” kérették be az ukránok Íjgyártó Istvánt. - mondta Szíjjártó.
Azért remélem hadat még nem fog üzenni Petike.
Ukrajna megtiltotta a beutazást két magas rangú magyar tisztségviselőnek
CoronaVirus hétfő, 22:24
A magyar áthallást Barackvirág indította, a magyar hasonló korrupciók (pl. lélegeztetőgép) relativizálási szándékával, egyetlen kézzelfogható "vád"-ra alapozva, az (elit)iskolára mint közös pontra. Gazmber ot. erre már válaszolt.
Némi komolyságot kívántam adni a dolognak az adótartozás megemlítésével.
A szlovákoknál sincs minden rendben, de tényleg szürreális az összehasonlítás a ner-rel, pláne ha kilóg a lóláb az összehasonlító szándéka mögött. :)
CoronaVirus hétfő, 22:06
Ja, a tesztek darabára  4,3 euró volt. :)
CoronaVirus hétfő, 21:31
Off
Nem is téma ez már a szlovákoknál, pedig ott mások az erőviszonyok a kormánypárt és az ellenzék között. 
Természetes, hogy betámadták a miniszterelnököt, pláne ha találtak rá felületet. No nem azt, hogy ugyanabba a szlovák-angol nyelvű iskolába járnak a gyerekek, hanem azt, hogy a nyertes cégnek adótartozása van.
Erre viszont érdemben reagált a kormányzat: 
"Ján Rudolf, a Szlovák Állami Tartalékalap nevében a hírre reagálva azt állította, hogy az Eurolab Lambda, mely 10 millió COVID-19 antigén gyorstesztet szállít az államnak, időközben már rendezte tartozását a Szociális Biztosító felé és csak ezt követően írták alá vele a szerződést.
Mint mondta, az országos teszteléshez a teszteket biztosító cég kiválasztásánál az ár, a minőség és a szállítás vállalható határideje volt a döntő szempont."
https://felvidek.ma/2020/10/tartozik-a-szocialis-biztositonak-az-a-ceg-melytol-az-allam-a-teszteket-vasarolja/
Hej, ha nálunk is csak ilyen gondok lennének ...
ORBÁN TAKARODJ !!! hétfő, 20:30
Várjunk még egy kicsit, gyanús ez így, hogy ellenzéki javaslat tárgysorozatba kerül fidesz támogatással. Pláne ilyen indoklással: "Meg kell szüntetni a civil szervezetek megbélyegzését, a velük szembeni ellenséges légkör kialakítására irányuló kormányzati lépéseket."
Mi történt június óta? Akkor már próbálkoztak egyszer a szocialisták.
Netán egyféle gesztus lenne ez a jogállamiság ügyében a kormány részéről, vagy úgy döntöttek, jobb visszavonni mint büntetést fizetni az uniónak a jogsértésért?
CoronaVirus hétfő, 12:01
Kökény Mihály orvos, volt egészségügyi miniszter:
.
"A hivatalos kormányzati honlap .... keveset mond a lakosságnak, de a szakmának és a helyi önkormányzatoknak sem árul el eleget. Sőt, félrevezető.
Helyesebb lenne heti átlagokban gondolkodni. Más államok és az Európai Járványügyi Központ is ezt teszi. Így sem állunk jól ...
A legtöbb epidemiológiai jellemzőt lakosságszámra vetítve célszerű közzétenni ...
... a nyilvánosság tájékoztatásában ideje lenne túllépni egyes, önkényesen kiválasztott adatok közlésén, az információk csepegtetésén. Jelen esetben, az igazság azt jelenti, hogy ismertetik a dolgok a leírtakon túli jelentését, a mindennapokban hasznosítható módon mutatják be az információkat, beavatottá teszik a közvéleményt.
S nemcsak azért, mert a részletes, transzparens és megbízható adatszolgáltatáson alapuló elemzés lehet a járványkezelési stratégia alapja. A vakhitet feltételező, amolyan összekacsintós politikusi kinyilatkoztatások, amelyek kiragadott, önmagukban nem értelmezhető mutatókra hivatkoznak, alkalmatlanok arra, hogy szabálykövetésre ösztönözzék a lakosságot. 
A veszélyeket alábecsülő, túlzottan magabiztos és a „másoknál még rosszabb a helyzet” típusú szólások hamis biztonságérzetet keltenek emberek ezreiben, s ez a talaja a „velem nem történhet meg” vélekedésnek, s a higiénés szabályok semmibe vételének.
„Az igazat mondd, ne csak a valódit…" 
ORBÁN TAKARODJ !!! hétfő, 10:57
Közel 8 milliárd ember él a Földön. Ebből kettő van, aki sosem hazudik. És mind a kettő magyar! ...
Jó, elismerem, Dózsa egy kicsit színesebb, de vitathatatlan, hogy Orbán nyert.
Már megint Orbán Viktor nyert
CoronaVirus hétfő, 08:49
Varsó most nem a covidiótakkal foglalkozik, hanem az abortusztörvénnyel.:
https://www.gazeta.pl/0,0.html?404
ORBÁN TAKARODJ !!! hétfő, 08:23
Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter a nap folyamán közösségi oldalán írt bejegyzésében a Kárpátaljai Magyar Kulturális Szövetség (KMKSZ) jelöltjei és Babják Zoltán beregszászi polgármester melletti szavazásra buzdította a kárpátaljai magyarokat.
.
Valamint egy napra megállította a vírust az ukrán-magyar határon (korábban a románon is):
".... azok a kárpátaljaiak, akik Magyarországon tartózkodnak, hazamehetnek szavazni és visszatéréskor mentesülnek a karantén-kötelezettség alól, a könnyebb átjutás érdekében pedig ismét üzemel a barabási határátkelő. Hajrá, magyarok!!!"

friss hírek További hírek

 • BÉT
 • Indexek
 • Deviza
 • Befalap
   • Forgalom
   • Nyertesek
   • Vesztesek