nem eljön -már itt van.ezt hivják itéletnapnak és bizony a kellős közepén vagyunk.Jézust sem várjuk mert itt volt és akit megígért az Ember Fiát Ő is itt volt-van
ki gondolta volna hogy az arany lesz a legnagyobb bevételi forrás-viszont dáp ide dáp oda azt nem tudják elvenni.egymillo devizahiteles van-az 4 millio embert érint-és lehet örökölni-na vaze ebből mi lesz?
Az a baj, hogy a kapzsisag nagy ur, de elobb vagy utobb mindenki rajon, hogy milyen takarot kell valsztani. Jo tudom en meg egy irigy, cinikus dog vagyok.:))
Én ezzel ugyanígy voltam .. Elmentem az árupiacra.. Először csak kamilláztam hogy folyamatosan pőrögnek a kötések. Majd meg kellett szoknom a normális napi mozgásokat . Most ott tartok , hogy dax .. /is / de megmondom őszintén néha kezdem értékelni a mi kis posványunkat.. Amerikába lehet keresni de pár óra alatt kurva sokat bukni is . Szócal hajrá de óvatosan..
Lehet , de magyar lassú piac már nem Annyira vonzó miért nem mentem kb fel évvel ezelőtt USA-ba már kb 200-300 Milla zsebbe lenne így meg 😢 Nem kell menni mozogni az érfalak tágulnak és a szív dolgozik rendesen igaz lehet hígítani.
Semmi gond az Opussal . Pár nap telt el az évből és szépen emelkedett .. Épduferrnél aki jó helyen vett kereshetett .. most már nem érdemes venni egy ideig.
Kisbüfik topikja