ez sem kizárt-de még orbán itt van-egy éven belűl szerintem meglátjuk mik történtek itt.nagy a megtévesztés a politikában -fene tudja -sok összeesküvés elmélet van
Azt mondták itt a nagy ho- hó horgászok, h. a Bét évek óta tartó bizalmatlansági oka Orbán és kormánya... Majd, ha jő másik galeri, akkor itt kánoán lesz, miden kell, mindent vesznek a nagyok.... .....el vagyok szontyolodva....
Szavazzunk ! Húsvéti szárazföldi iráni háború indul :like Nem lesz szárazföldi húsvéti iráni offenzíva: dislike Sajnos én dislike :( mivel mint anno a Putyin a rengeteg tankot odaküldte a határra és azt mondta csak gyakorlat azt Mióta megy már sajnos! Dislike én
Vajon ronaldinyo merre jár? Reméljük jól van! Sokszor még éjjel is irt , beszéltük prosztatát vele. Akinél egyszer azzal picuri probléma van egész életben végig kíséri , elmehet bármilyen neves professzorhoz és semmi. Rég volt egy injekció 3 lövetes de kb 1990 -92 közt betiltottak pedig az helyre tette. Sajnos nem véletlen lett betiltva! 😓😫 Holnap újabb izgalmas nap.
Kisbüfik topikja