A napsütéses időben kedden 11:45-12:00 között új történelmi
áramtermelési csúcsot produkáltak az ipari méretű naperőművek
Magyarországon, illetve az azon kívüli háztartási méretű és saját célra
termelő erőművek is – hívta fel a figyelmet
a hitelesített adatokra az Energiaügyi Minisztérium. Amellett, hogy ez
örvendetes, hiszen az aktuális áramigénynél bőven több zöld áramot
termelt Magyarország, súlyos következmény is van: a masszív
áramtúltermelést nulla euró körüli áron kénytelen értékesíteni
Magyarország a szomszédos országokba, aztán az esti-éjjeli órákban
sokszoros áron kénytelen importálni. Erről a témáról is szó lesz a
Portfolio április 8-i Vállalati Energiamenedzsment konferenciáján,
amelyről részletek itt érhetők el.
Már nyalnak neki de azt nem veszik észre aki rá hallgatott bukott és egy Ft nem keresett Kb 7-8 éve fogja őket a szektaba na majd ekkor meh akkor Jósda rések meg működtek köszönöm
nem is akartak ezek békét csak cirkust semmi mást jo átvertek mindenkit
ujra.lassan jöhet a kovid 2 pánik is 2 éven belül-gratulálok.tisztelt
politikusok
Donald Trump vámbejelentéseinek hatására a hétfő esti órákban
lefordultak az amerikai tőzsdék, ezt követően ugyan ma reggel Ázsiában
felemás hangulat látszik, de Európában is esés jöhet.
na kérem cig nem jött össze-megy a csorgás már 27. éig utána attol függ mi van az osztalékkal.de már rizikos -orosz rulett-jol elcseszték a vezetők-vagy igy akarták
Shortos topik gazda kozben longban kereskedik. Midenki azt ir amit akar. Van egy mondas: bolond lyukbol bolond szel fuj. En ehhez tartom magam es sz@rok sz egeszre. Ezt javaslom neked is.:))
Van ez a gspark ? Néztem egy szintes épület halmaz az hogy lehet A osztály? Máskülönben ha én lennèl OV és aki úgy beolvas és nekem ugrik a kiralysagomban már ki csináltam volna! OV nem tud erről?
Az a gond vannak akik írnak neki van ez a Shaun már a delta szekta írásai alapján átjön hogy vak nem látja hogy ott csak a vágy marad és erre nyalja az alja negativ rossz gonosz shortost!!!🤮🤮🤮
Az a szó hogy beteg semmi arra az egy olyan hogy trágyát megevő ganébogár is többre tartott lény és intelligensebb jobb szándékú!!! “ az anyját bassza szíven” régiek mondták az áruló gané ember állatokra
Kisbüfik topikja