De, hát Toka úr maga nagyon el van tévedve!! Én nem magát minősítettem, csak egy vádaskodásra reagáltam!! Foglalkozzon inkább a kedvenc akkó papírával mints6 mások komunikációit lereagálva jelentget!! Mondjuk ez a viselkedés jellemző az unatkozó ,másokkal foglalkozó idős korosztály viselkedésére!
Nyugi ez nem neked szól, számukra te csak egy eszköz vagy... Ismerem a beírásaidat, nem egy részvényt szoktál így leszólni... ami önmagában rendben is van, sok közülük meg is érdemli, ettől függetlenül tiszteletteljesen szeretnélek megkérni, hogy máskor jobban nézz utána cégek fundamentumaira, mielőtt ezzel kapcsolatban nyilatkozol, mivel vannak mások, akik ezt kifejezetten rosszindulatból a saját javukra próbálják fordítani...
Nekem az első Akko részvényem 2023 januárjától van. Akkor kicsit jobban belemerültem a részvénybe és olvastam utána. Innentől kezdve kezdtem el vásárolni 200 és 330 között. Természetesen menetközben mikor lehetett játszani a fel és leszúrásokkal akkor pár ezer darabot adtam vettem én is, amit vissza is forgattam ide. Én még most sem úgy látom, hogy ez egy üres cég lenne, mivel évről-évre növekszik a bevétel, a Neonak bővül a rendelés állománya a tevékenységi köre. Ezért nem is értem, hogy mire várunk. Pusztán az zavar, hogy a vezetők úgy viselkednek, mintha ez egy kft lenne, nem pedig egy tőzsdei cég és szarnak a befektetőkre és az árfolyamra. Ami lehet, hogy szándékos és további tervek vannak ezen vagy alacsonyabb árfolyamon. Mondjuk tőkeemelés, apportálás. Szóval ez a kuss érdekes. Én egyszerű falusi gyerek vagyok, de azért ha valamit el akarok adni, vagy fel akarom rá hívni a figyelmet akkor azt reklámozom, jó fényben tüntetem fel és minden pozitív dologról beszámolok. Ha kell, akkor ugyan arról akár többször is, hogy a figyelem fennmaradjon. Egyébként én még mindig nagy potenciált a cégben. Ennyi. :)
A semmiből megszaparodott likeokból jó látni, hogy mennyire szeretnek a klónok dezinformációt népszerűsíteni... ebből is csak visszaigazolják, hogy milyen kör érdekét is szolgálják (közvetve vagy közvetlenül), amit mi már régóta sejtünk...
Itt a kommunikáció hiányzik, nem a tevékenység, kérlek ne keverd a szezont a fazonnal, vagy legalább nézz bele az éves jelentésbe mielőtt ilyeneket írogatsz...
Itt senki nem tudja mire várunk!! Kérdezd tokát, ő a nagy krőzus akkó tekintetében 😃 Ő még talán bízik benne állítása szerint, mert ezt már mindenki más elengedte!! Azért az mindent elárul hogy nevetséges forgalommal esik régóta!! Vajon mi fogja meg ezt a báb, tevékenység nélküli céget!? A 200 vagy a 150 ,vagy már csődöt árazza?? Ilyen vezetőséggel, eredménytelenség nélkül csoda hogy még tőzsdén van, az meg egyenesen nevetséges, és komikus hogy a prémium kategóriában még mindig😃😃😃
Nem titok, de itthon sem szoktam számszerűsíteni senkivel sem a befektetéseimet. De ha innen esetleg tudna duplázni kb. 11 évi átlag nyugdíjat tudnék realizálni.:)
Esetleg tudja valaki, hogy most mire várunk? Esetleg a következő beszámolóra vagy a következő tőkeemelésre vagy esetleg a következő valasztásokra? Mert az elmúlt 4.5-5 év után kezd kicsit unalmas lenni, hogy "majd ekkor meg akkor". :)
Akko fórum