hát senki nem tart pisztolyt a fejükhöz, hogy ne álljanak ki és ők maguk beszéljenek a számokról. az Ai pedig nem én vagyok, inkább csak poénként linkeltem be. vicces az is, hogy deepsearch végignézte a topikot is és onnan vett sentiment-eket.
Nekem megvan mind, majd megszólal én látom hogy dolgoznak, jo kis kozbeszeket huztak be.Ha a piac majd latja hogy az Akko a Wing házi épitője is akkor változik a helyzet szerintem.
Wing ügyben is hulyeség hangzott el.Amugy Veres Úr fogja képviselni Magyarországot az EY World Entrepreneur of the Year globális döntőjében is. Választhatták volna Lőrincet is, megiscsak Ő a leggazdagabb s vagyonát jóval gyorsabban szerezte mint Veres Úr.Veres Ur szemmel lathatóan nem foglalkozik a politikával, neve az utobbi napokban nem hangzott el semilyen kontextusban.Nem érezte hogy meg kellene szólalnia még abban a forbes cikkben sem melyben a ner cégek mosdatták magukat.
Hát az nagy kár hogy a holgy hangja a féleves adatokbol vette ki a mutatókat, az evesben a számok azt mutattak hogy a cég jovedelmező- még az átsorolás ellenére(az sem operativ veszteség volt)is-a mukodés nem égeti a profitot..kb ennyit errol.
Huh. Mintha a saját véleményem hallanám! Küldd át Beatrixnak, hátha továbbítja a menedzsmentnek és lesz idejük pár percet belehallgatni és talán megértik, hogy mi lehet a gond!
569!!! Sajna nem az árfolyam, hanem a fél kereskedési napra jutó összkereskedés darabban!!! Ez egy komolyabb canga akkumulátora, vagy 2 tank benzin ára!!! Nem tudom mi a koncepció, de ez a neo construct??? Levelemre válasz mi lesz??? Ha ez a prémium, akkor isten ments, hogy legyen ennél lejjebb!!!
Nem tudom mit minuszolgatnak...elhangzik a "takaritás"szo...az udvari takarito igy beszéd targya...hiaba a nyilatkozat a forbes-ban.Mar sok cég megszolalt....nem erdekel senkit a balettművészet.....ki mint vetett, ugy arat-megmondta a leendő Miniszterelnök Úr.Üdvözlettel:Toka Ur
Rohadtul kell még iroda Váci útra. Menj végig, minden második szint üres.De hát amíg el- vagy kiadhatónanak tűnik veszik, ill. építik. Szerintem láttuk az irodapiac tetejét.
Majd fog reagálni ha lejonnek hirek az Akko-ra....amugy A Living X. Ingatlanfejlesztő Befektetési Alap egy kifejezetten friss entitás, az első regisztrációs adatai 2025. november 12-re datálodnak....igy vmi atalakulas zajlott.
Akko fórum