majd kijön a jelentés, születik egy PF cikk és elkezdik venni. 300-330 felett fog gyorsulni. Jelenleg 3MHUF-fal 260 felé lehetne rántani. Pár 10M-val meg 300 fölé.
Ezen sokszor elgondolkozok én is. Volt 2 db kb. 8 mrd-os lakás projekt, 24 mrd-os máv projekt, csökkent a hitel állomány, a Szerémi úti ingatlan bérbeadásával nőtt a bevétel. Viszont az árfolyam nem igazán mozdul.
Amit jelenleg én látok: közel vannak ahhoz, hogy egymás utáni kettő tőzsdei napon se legyen 1 kötés sem, illetve egy kereskedési héten belül 3 napon se nyisson ki ez a prémium ...! De még nincs vége a hétnek! Transzparencia!!! Meghozta az eredményt az A4-es papír: nulla!!!
Ma ment az igazgato... KUNETCZ Zsombor facebook bejegyzese 1 homapja...Lapát cimmel: A lapát!Közérdekű adatigénylés alapján kikértem az Uzsoki Utcai Kórház takarítási szerződéseit visszamenőleg is. Az intézmény becsületére legyen mondva, hogy elég részletesen teljesítette, ennek kiértékelése még folyamatban van.Azonban már most megütötte a szemem egy 2021-es áremelkedés, amely egy hónap alatt októberről novemberre a duplájára emelte a takarítás költségeit a 2021 márciusában elnyert közbeszerzés alapján. Ennek a COVID-terheléshez nem sok köze lehet, hiszen akkor a pandémia elmúltával a költségek visszaestek volna, azonban ennek az ellenkezője történt, hiszen ezek később még jelentősebben emelkedtek, illetve a 2020-as évben és a 2021-es év első felében is emelkedtek volna a költségek, de ez sem történt meg.A történet nyertese egyértelműen a NER-bekötött cége, a B + N Referencia Zrt. volt. A szerződések további kiértékelése még folyamatban van, ez az első érdekes részeredmény, amely szerint egy hónapról a másikra valaminek az ára bruttó értékben duplázódhat. Ha támogatnád a következő közérdekű adatigénylésem, és továbbra is szeretnél hasonló posztokat, vagy egészségügyi elemzéseket látni, akkor azt itt megteheted: buymeacoffee.com/zsombor.kunetz
Akko fórum