dexter

Regisztráció: 2007-05-31 00:13:46

Hozzászólások száma: 5 507

Utolsó hozzászólás: 2023-09-22 21:26


Tapasztalat: 5
Aktivitás: 5
Népszerűség: 4

Kedvenc topikok db Utolsó hozzászólás

170 425
2023. 09. 15. 15:28
69 213
2023. 09. 15. 15:42

felfüggesztés(ek):

Moderáció:
Felfüggesztés a teljes fórumból - 2020-03-16 20:43-ig (5 nap, 0 óra, 0 perc)
A moderátor indoklása:
személyeskedés

utolsó 20 hozzászólás

Lakás/Ingatlan árak topik péntek, 21:26
A csok-os kör már eddig is szűk volt. Az érintettek csak néhány százaléka tudta felvenni (vagy felvette, de nem tudja a feltételek teljesíteni és vissza kell fizetnie), a nagytöbbség meg megszívta.
Lakás/Ingatlan árak topik péntek, 21:21

A csok kb. arra volt jó, hogy orbán építőiarban érdekelt haverjai nagy pénzt szakítsanak.
Nagyon kevés családnak segített, viszont nagytöbbségnek sokkal távolabb vitta a saját lakás lehetőségét.
Annyira népszerűek itt a családi történetek, nekem is van egy, pont a csok-al kapcsolatbam:
Öcsémék annak idején néztek 3 szobás házakat, mert jött a 2. gyerek és egy kétszobás házban laktak, és akartak egy nagyobbat. Ill. erős opció volt, hogy vesznek egy telket és arra építkeznek, így olyan házat építenek, amilyet akarnak. A faluba, ahol laktak és venni is akartak a nagyrésze egyen kádár kocka volt, ők is olyanba laktak.
Találtak is egy jó helyen lévő telket, egy romos házzal, ami félig össze volt dőlve, így a tulajjal sikerült megegyezniük, hogy kicsit olcsóbban megkapják, mint a nem messze lévő üres telket, mivel meló van a bontással, az öcsém meg úgy volt vele, hogy a romos házból kinyeri a régi téglákat, cserepeket és majd lesz vele valami, másnem eladja, az is plusz pénz, annyi meló meg nem lett volna már szétkapni a házat.
Mikor megegyeztek a tulajjal már este volt, mivel munka után mentek megnézni. Megbeszélték, hogy mivel már késő van, majd másnap adnak az előleget, meg írnak papírokat.
Másnap jelentették be a CSOK-ot. Öcséméket hívta a tulaj, hogy bocsi, de 10M-al drágábban adja csak a telket, érdekli-e őket. Az öcsém tök ideges volt és mondta a tulajnak, hogy már megegyeztek, de az meg mondta, hogy mivel nem írtak alá semmit, ő annyiért már nem adja oda, majd lesz aki +10M-ért is megveszi. Persze nem kellett nekik, inkább 1 évvel később lebontották a tető és beépítették, lett 3 szoba fent. Kijött kb. abból a 10M-ból, amivel egyik napról a másikra drágább lett minden.
Na kb. erre volt jó a csok, semmi másra. Persze az akkor már főleg ner-es építőipari cégek jól jártak, nagy pénzeket szakítottak, kb. mindenki más meg szarul járt. De orbánéknak ezt is sikerült becsomagolni hatalmas sikernek, sok hülye meg be is vette, hogy a caládok érdekében vezették be, közben csak a haverokat tömették ki a vásárlók pénzével.
ORBÁN TAKARODJ !!! péntek, 17:25

Azt még nem tudjuk, hogy viktornál nincs-e arany wc kagyló, mint Janukovics vityilójában is volt.
Az is csak akkor derült ki, mikor az ukránok elkergették a szarházit.
ORBÁN TAKARODJ !!! péntek, 15:02

Ebből is látszik, hogy orbánnak mégis csak igaza volt Esztergomba.
Ez a legszabadabb ország az EU-ban. Itt lehet a legszabadabban lopni, következmények nélkül.
 
Remélem gengszterváltás után el lehet majd venni...
A tulajnak úgyse fog kellene pár évig.
ORBÁN TAKARODJ !!! péntek, 12:52

Orbán tényleg azt keresi azért, hogy el tudja lopni...
ORBÁN TAKARODJ !!! péntek, 11:28
Ja. Ezek kívül mondott még sok "okosságot", amihez az ott lévők felállva tapsoltak.
ORBÁN TAKARODJ !!! péntek, 11:25
Orbánnak végleg elmentek otthonról. Teljesen meghülyült ez az ember. Mással nehezen magyarázható az, amit esztergomban mondott. Azt tudjuk, hogy a fidesz tele van agyhalott "politikusokkal", de tényleg nincs ott még lealább egy normális ember, aki feltenné a kezét, és azt mondaná, hogy viktor ülj már le, vedd be a gyógyszered, mert baromságokat beszélsz.
 
 
„idei évnek hatalmas tétje van, ugyanis a Soros-birodalom, megerősítve a kormányzó amerikai demokratákkal, Góliátként indít támadást az európai országok többségében a jobboldali média és sokszor pénz nélkül politizáló lelkes nemzeti pártok ellen.
Látható, ahol ennek tétje van, Amerikában, Trumpot egyenesen börtönbe akarják küldeni, nehogy veszélyeztesse Soros és a demokraták hatalmát.
A globalistáknak az Európai Bizottság és az amerikai elnök kell, az oda vezető úton pedig Magyarország a tüske a köröm alatt”
 
A köztévé 150MrdFt-ból tolja egész nap a propagandát. Bekebeleztek minden TV-t, rádiót, írott sajtót. Ellepte az online felületeket a sok propagandista, akik titkolt támogatásokat kapnak.
És van pofáj azt mondani orbánnak, hogy ezek lekesedésből, pénz nélkül politizálnak.
 
 
"Politikai szuverenitásunkat akarják elvenni akkor, amikor nyilvánvaló jogsértéssel tartják vissza a Magyarországnak járó forrásokat, miközben arra kényszerítenek bennünket, hogy fizessünk Ukrajnának, ráadásul vita nélkül vennék fel Ukrajnát az unióba, holott semmilyen, más tagállamokkal szemben támasztott követelménynek nem felel meg."
 
Jogsértés? Nem orbánák ők írták át a választási törvényeket, hogy erősen a fidesz felé lejtsen a pálya? Vagy dob vissza minden feljelentést az ügyészség, amit fideszes ellen tesznek? Nem az a fidesz vezette választási iroda dob vissza minden népszavazási krédést, ami a fidesz hatalmát veszélyeztetheti?
Szuverenitás? Nem orbán nyalja körbe önként és dalolva Putyint, Erdogánt, a kínai elnököt és tesz meg hazaáruló módon mindent, ami ezeknek az országoknak jó, sokszor Magyarország ellen, az ország rovására?
 
 
„Európában ma Magyarország a legszabadabb ország”
 
Ezt hagyjuk is. Mikor a megélhetésért, az elvárható munkakörülményekért tűntető tanárokat rúgnak ki. Mikor fideszes polgármester az önkormányzati dolgozókat egy kommentért kirúgja, mikor az kormányzati dolgozók,  közmunkások meg vannak félemlítve. És meg estig lehetne folytatni azt a nagy szabadságot.
ORBÁN TAKARODJ !!! péntek, 10:32
Tovább drágult a Budapest–Belgrád-vasútvonal, de végül még ennél is sokkal drágább lehet
https://www.portfolio.hu/gazdasag/20230922/tovabb-dragult-a-budapestbelgrad-vasutvonal-de-vegul-meg-ennel-is-sokkal-dragabb-lehet-641251
Ez is kezd egy sikertörténet lenni. Még el se kezdték, de már emelni kell az árat, ráadásul jóval alacsonyabb műszaki tartalommal.
Az vajon hogy lehet, hogy orbán nem akar gyarmat lenni, de mégis úgy ugrál, ahogy az oroszok, törökök, kínaiak fügyülnek neki.
ORBÁN TAKARODJ !!! csütörtök, 18:21

Lehet félni a szalagkorláttól, csak közben már felkenődtünk egy útszéli fára.
Zsiday szerint bekerült a kormány egy spirálba, ahol egyre több megszorításra lesz szükség az egyre növekvő költségvetési lyukak betömésére.
Valószínűleg igaza lesz és most még 1-2 évig nem lesz itt semmiféle növekedés, marad recesszióba az ország.
ORBÁN TAKARODJ !!! csütörtök, 13:46

Orbánékat az sem zavarta, hogy a Külügy belső hálózatán az orosz FSZB-sek úgy járkáltak ki-be, mintha hazajárnának.
Lett ebből valami? Nem...
ORBÁN TAKARODJ !!! csütörtök, 13:41

Karigeriék összekalapoztak 500MFt-tot valahonnan, ez zavar.
Csak a Megafon kapott 1-2 év alatt 3000-4000MFt-tot (6-8x annyit, mint Geri) valahonnan, de ez nem zavar.
Érdekes hozzáállás.
Az a fránya kettős mérce...
ORBÁN TAKARODJ !!! szerda, 19:15
Hogyan tegyük végleg tönkre a hulladékgazdálkodást és az ebből élő kisvállalkozókat.
A fidesznek ez is sikerült.
Kőkemény feltételeket diktál és titoktartást követel a hulladékpiacot uraló Mol - 2023....
https://www.youtube.com/watch?v=oPmERd_CqSw
ORBÁN TAKARODJ !!! szerda, 15:48
Remélem mielőtt ez bekövetkezik, kirángatják a várból az emberek...
ORBÁN TAKARODJ !!! szerda, 15:36
Én már ilyeneken nem csodálkozom. Ilyen dilletáns kormánya nem volt az elmúlt 50 évben az országnak.
ORBÁN TAKARODJ !!! szerda, 15:29
Vajon ezzel kapcsolatban is úgy fognak a fideszes politikusok véres szájjal fröcsögni, mint MZP 3MrdFt-os támogatásáról?
PANNERGY kedd, 23:41
Na mi van, zavarnak a tények?
ORBÁN TAKARODJ !!! kedd, 23:40
Vakmajomtól a facebookról lopva:
 
Képzelt ellenségek evolúciója
2010 Gyurcsány, IMF
2011 Soros, magánnyugdíjpénztárak
2012 Soros
2013 Soros
2014 CEU, Norvégia
2015 migránsok
2016 migránsok
2017 Brüsszel+Soros
2018 Gyurcsány
2019 Soros+Brüsszel
2020 Soros+Brüsszel
2021 Soros+Brüsszel+Nyugat
2022 Gyurcsány+Biden+Zelenszkij
2023 USA+Svédország+Brüsszel+EU+Németország+
Zelenszkij+ukránok+árdrágító multi kiskereskedők+olcsó lengyel hús+olcsó német hús+Lidl+olcsó ukrán gabona+spekulánsok+háborús infláció+LMBTQ-lobbi+tanárok+diákok+migránsok+
bringások+méhlegelők+MÁV menetrend
PANNERGY kedd, 23:28

Szedni kéne a cavintont, mert ezt te adtad itt elő:
oldrider 2022. 12. 25. 20:29 #168456Én azt gondolom, hogy 1400-ig azért fel fog menni amint jönnek a hírek a nyertes projektekben történő előrelépésről. Aztán a többi majd a befejezésen, ill. a sikeren múlik. Ez viszont nekem már hosszú idő és nem fogom megvárni. Egyértelmű, hogy a kormány minden nyereség jórészét lefölözi, ill. csak az oligarchákat engedi gazdagodni. A kicsiknek nem fogja engedni, hogy a tőzsdén gazdagodjanak. A nyereség adót is fel fogja emelni. A lopás tovább folytatódik. Engem megszopatott Orbán az OTP-vel, MOLlal, 2 napja a Richterrel. Ezek a sarcok véglegesek lesznek, lehet a nevük változik és még emelkednek. Nem adok el bukóval semmit, de csökkentem a tőzsdézésre fordított pénzt, van több más lehetőség is a pénz forgatására, több olyan is ahol a személyes felkészültségem jobban érvényesíthető.
 
oldrider 2022. 12. 29. 17:01 #168539
Mi kéne még, hogy 1300-at elérje ez a fostömeg? (Amit már 2 éve el kellett volna, hogy érjen. Mire felmegy, addigra az infláció taccsra tesz bennünket.)
 
oldrider 2022. 12. 30. 08:46 #168558
Ez túl reálisnak tűnik. Szerintem ma megnyalhatja az 1330-at. Nekem 4240 db-om van, egy része elég régóta. Ugyan nem kell sürgősen a pénz, de a türelmem elfogyott. Módosítom a megbízást, ha felszúr oda elköszönök tőletek. Aki eddig trollnak tartott, kételkedett benne, hogy van részvényem és tud könyvet nézni láthatja majd a 4240 db eladási megbízásomat ma 1330Ft-on.
 
oldrider 2022. 12. 30. 14:14 #168576
Meghatódtam ahogy írtál, és 20 Ft-tal feljebb tettem. Nézd meg, ott vagyok 1350-en!
ORBÁN TAKARODJ !!! kedd, 23:08
"Bár Hódmezővásárhely egyik legnagyobb munkaadójánál jelenleg 750 ember dolgozik, mégis kihívást jelent a dolgozók megtartása – mondta el Hideg Gábor, a Villeroy & Boch vásárhelyi gyárának ügyvezetője a Telex kérdéseire válaszolva."
"Az alkalmazottak mintegy 60 százaléka heti hét napon át dolgozik, közülük a többség három műszakban."
 
Heti hét napon keresztül dolgoztatják 3 műszakban az embereket és nehéz munkaerőt találni, és magasnak tartják a lemorzsolódást? Milyen meglepő. Talán nem kéne kizsákmányolni az embereket és akkor nem mennének el annyian.
 
A vietnámiak sem hülyék. Ők sem szeretik, ha kihasználják őket:
"toboroztunk harminc embert Vietnámból. Amikor megjöttek a repülővel, egy busszal felmentünk értük Budapestre. Kijöttek a reptérről, és a harmincból huszonnyolcan azonnal egy másik buszra szálltak fel, ami egyenesen Németországba vitte őket, ahol már nagy létszámú vietnámi közösség él. Nem is találkoztunk velük. Mivel a magyar munkába álláshoz már megkapták a schengeni vízumot, szabadon utazhattak, így nem tehettünk semmit."
 
https://hvg.hu/kkv/20230918_Villeroy__Boch_keramia_munkaerohiany
PANNERGY kedd, 21:17
Nem úgy volt, hogy te 1350Ft-on eladsz mindent?

friss hírek További hírek