A Tőzsde vezérigazgatójának 413/2015. számú határozata a WABERER'S INTERNATIONAL Zártkörűen Működő Részvénytársaság törzsrészvényeinek 2015. október 6. napjával történő tőzsdei bevezetéséről
Értem amit mondasz.. De majd kíváncsi leszek különböző szegmensek ből különböző cégek jönnek ki rekordnál rekord nyeresége kell És az árfolyam + majd szakadni fog? Kijön egy állami nyomda egy oltári nagy nyereséggel meg nagyon osztalékkal is majd esni fog a részvény?
A piacok sajnos leggyakrabban együtt mozognak. Ha valaki SELL-t kiált, akkor mindenki elad, mindenhol. Most az USA érdeke, hogy a tőzsdék szenvedjenek. Nem a wabi, hanem mindenki. :) Nekik gyenge dollár és olcsó államkötvények kellenek, hogy az államadósságot rendezni tudják. Ehhez meg ha kell, akkor ez az állat bedönti még 2-3x is a piacokat hülyeségekkel. Mert neki ez kell. Ez a bizonytalanság. Én ezért nem most kiabálnék 6000Ft-os árfolyamot. Van Wabim, nem sok, de nem gondolom, hogy most jött el az ideje a 6000-nek. Majd eljön.
Nézd ha olyan részvény lenne ez a részvény amelyik az egyesült államok ban szállít dolgokat és rákerül a vám akkor biztos más lenne a történet… Sok európai cég van aki ki vannak téve közvetlenül az egyesült államoknak..( vám miatt) Sok magyar cég köztük ez is de nem csak ez hanem sok más legföljebb amit emlegetnek hogy begyűrűzik a gazdaságba azt fogja megérezni de ezek is csak spekulatív dolgok Amerikának sem jók a vámok úgyhogy még annak a sorsa se dőlt el.. A politikusok szoktak olyanokat csinálni hogy utána megegyeznek és mindenki a saját sikerének fogja elkönyvelni
történelmi beszálló max annak volt, akire 19000 alatt ráöntötték az otit. a vámháború még csak most kezdődik, te meg úgy adod elő, mintha ránk köszöntött volna a fény és derű. nekem más a megérzésem, sztem nincs még vége a csapkodásnak.
ha valaki képes a sorok között olvasni és ismeri a makrogazdaságot, az érti a kiszólást. trump elnökúr megbízatása remélhetőleg 2028-ban véget ér. és amilyen marha, alkotmányba helyezi, hogy 3x is indulhasson és akkor szent obama fogja szájba krni. node mindegy.
Termszetesen 1 honapos tavon a mostani hangulatban és kiszamithatatlan környezetben lehetünk lejjebb. de 2 éves távon iszonyat potenciál van ebben a papírban (is).
A jó hír, hogy nem neked írom. Figyelmen kívül hagyod és kész. TA elemzésben van helye a tévedésnek és baklövésnek is. Itt most kivételesen fundásan mondom, hogy a célárak semmit nem jelentenek, amíg a piacot egy félőrült amerikai üzletember rángatja.
Nagyon őszinte leszek régebben megfigyeltem hogy miket írsz be aztán egy két baklövéseit után jobban jár az ellenkezőjét csinálja amit amit te mondasz… Úgyhogy a mostani be írásodon is egy jót mosolygok
R:4070 Azért itt már vannak vevők, hiszen ez a részvény sokkal többet ér. Innen minimum 50% felfelé potenciál benne van, még a f.szk.l.p vámjai ellenére is.
Waberers
2015. okt. 05. 18:00 BÉT határozat - értékpapír bevezetése
A Tőzsde vezérigazgatójának 413/2015. számú határozata a WABERER'S INTERNATIONAL Zártkörűen Működő Részvénytársaság törzsrészvényeinek 2015. október 6. napjával történő tőzsdei bevezetéséről
link