A Tőzsde vezérigazgatójának 413/2015. számú határozata a WABERER'S INTERNATIONAL Zártkörűen Működő Részvénytársaság törzsrészvényeinek 2015. október 6. napjával történő tőzsdei bevezetéséről
Nagyon régóta szórja, és ezek szerint a jelentési kötelezettség nem terheli, mert semmilyen jelentést nem tett senki eddig. Vagy egyszer csak jön jelentés, és akkor ér véget a szórás? Hirtelen lesz, az biztos, mert ha ez az eladói nyomás megszűnik, a fundát figyelembe véve, víz alá nyomott labda lesz.
Jó lenne már, mert ez a végtelen mennyiséggel rendelkező szóró itt tartja mélyen nyomott áron.. Unalmas már, hogy egy napot nem bír ki, hátha magasabban felépülne az árfolyam.
Miért kéne extra számokat hozni? Ha a menedzsment előrejelzés teljesül, már azzal 7k fölött kéne lennünk. Egy nyugis, jó jelentés kell, és megindulunk.
Jó példa ami most volt 10:43 környékén. 7000 darabot rádob, árjegyző 4810-re lejön és még azért biztonság kedvéért 200 darabot odatesz elé 4800Ft-ra. Valakinek ez a 4800 kedvenc száma.
Én meg nem akartam becsapni senkit, de az AI-t kérdeztem és ezt mondta. De nem rég a Portfolió is a Wabiról írta a várható kitörést és a célárak is 7000 körüliek.
Gondoltam, hogy veszek még ma és segítek a kitörésnek ebből a sávból, de érzetem, hogy nem érdemes, mert már párszor megszívtam, hogy utána borítottak és 200Ftal olcsóbban is megkaptam volna... Unalmas már ez kicsit, de hát ez van. Valamelyik stróman szórja, kell pénz lóvéra. 😆
Csak emelkedjen szépen, lassan. Ha túl nagy kiugrások vannak megjelennek a szerencsevadászok, akik már 2% emelkedés után dobja is be az egész packját a nap végén az eladói oldalra, mert már nem érdekli az árfolyam.
"Az Equilor a részvény alacsony értékeltségét is kiemelte: a Waberer's (elemzés idején számított) 5,9-es előretekintő P/E-mutatója jelentős diszkontot jelez a szektortársak 14,2-es mediánjához képest." A 14,2-es szektortársi medián P/E-mutatónak megfelelő árazás mellett a Waberer's részvényárfolyama nagyjából 11 400 – 11 600 forint lenne.
Ha ez innen nem felfelé tör ki, megeszem a kalapom, és bocsánatot kérek becses nejemtől a havi jövedelem egy részének konzekvens módon Wabiba invesztálása miatt:)
Inkább csak úgy néz ki, hogy valaki el akar adni, viszont nem értem miért ragaszkodik a 4800Ft körüli árfolyamhoz. Így elsőre csak az a 8000db vétel volt pack átadás mostanában.
Waberers
2015. okt. 05. 18:00 BÉT határozat - értékpapír bevezetése
A Tőzsde vezérigazgatójának 413/2015. számú határozata a WABERER'S INTERNATIONAL Zártkörűen Működő Részvénytársaság törzsrészvényeinek 2015. október 6. napjával történő tőzsdei bevezetéséről
link