A Tőzsde vezérigazgatójának 413/2015. számú határozata a WABERER'S INTERNATIONAL Zártkörűen Működő Részvénytársaság törzsrészvényeinek 2015. október 6. napjával történő tőzsdei bevezetéséről
Ez nem menekülés szerinetm… 611 milló forgalom ebbe a pairba elég sok.. Van egy nagy eladó és el akarja adni… Ahhoz képes van vevő rá bőven és nem 10%-al nem borult az árfolyam… Nyilván egy otp-be észre se lehet venni ekkora összeget.. Van kisebb paiprom is ott már 20-30 milót nehéz eladni.. Szóval én innentől felfelé várom…
Ez túl nagy tétel és esztelen eladás ahhoz, hogy sima részvényes legyen. Megbíztak valami brókert, hogy X idő alatt adjon el egy mennyiséget. Csak a végén az 1000 darabos csinálta azért, hogy leverje az árfolyamot.
Azt nem szabad elfelejteni, hogy nem csak adják hanem veszik is. Türelem, türelem! Ilyen forgalomnál biztosan fel fog csapni hamarosan, aztán megnézzük hol nyugszik megint meg
Sebaj, majd megy a másik irányba is, 5000 fölött az eladói tételek elég szellősen voltak! Gondoltam, hogy te is visszaforgatod az osztit, látszott a könyvön:) Jómagam is ezt tettem:)
Igen, mobilról vagyok, az Erste új csoda appja nincs nagyon a helyzet magaslatán, de a könyvben nem nagyon látom ezeket a tételeket. Bár nagyon lassú az app..
Mi következik? Újabb tömés. Névtelenséget kérő belsős munkatárs szerint át akarják nevezni Waberersről Tűzborz Nyrt-re, de a részvényesek körében kevés rá a fogadókészség :D :D
Ne foglalkozz a hülyékkel. Ha csak egy milliót kapnék minden hülye utána, akivel naponta találkozok már régen a Hawaii-szigetekről írnám ezt a kommentet. E lényeg az, hogy legyen jó hangulat, hasznos infó és sok WabiUpdate. :D
Szia, berágtam a múltkor, kicsit túltolták.. közel 20 éve voltam itt, egy tiltásom sem volt sosem. Mindegy is, biztos jól érzete magát, aki úgy döntött.
Köszi! Ilyenekre való ez a fórum, mert ez mondjuk pont elkerült volna és nem az értelmetlen napi 5-szöri nagyotmondásokra. Jó a papír, idővel helyre kerül az árfolyam, szépen csendben tartani kell, nincs itt semmi látnivaló.
Barna Zsolt elnök-vezérigazgató tegnapi interjúja a Millásreggeliben (30.perctől) https://millasreggeli.hu/podcast/millasreggeli-podcast-hirtelen-recesszio-a-turizmusban-digitalizacios-lemaradas/
Waberers
2015. okt. 05. 18:00 BÉT határozat - értékpapír bevezetése
A Tőzsde vezérigazgatójának 413/2015. számú határozata a WABERER'S INTERNATIONAL Zártkörűen Működő Részvénytársaság törzsrészvényeinek 2015. október 6. napjával történő tőzsdei bevezetéséről
link