A Tőzsde vezérigazgatójának 413/2015. számú határozata a WABERER'S INTERNATIONAL Zártkörűen Működő Részvénytársaság törzsrészvényeinek 2015. október 6. napjával történő tőzsdei bevezetéséről
Ha ma jött a bejelentés, akkor nem lehet húzni hétfőig, azért aznap hivatalosan bejelentik, BET le közli, stb. Pech, hogy ez most a pénteki napra esett. Igen, valakinek tényleg ez a hoppija vagy feladata, hogy minél jobban szétcsessze az árfolyamot, nem kell vele törődni. Én is vennék még részvényt, de addig nem bővítek még, ameddig ilyen csend van.
Ezek amúgy szándékosan ilyen balf@szok, hogy pénteken, és a legszerencsétlenebb helyzetekben kommunikálnak? Ezt kellene még megtanulják, hogy hogyan hypeoljanak egy hírt, már ha egyáltalán érdeklik őket a részvényesek..
Gyors számításom alapján , ha jövőre is hozza a 2023-as eredményt a Posta, akkor részvényenként 82 ft profitot termel, úgy gondolom, hogy ez a minimum elvárt szint, de ennél szerintem jobb lesz.
Félre téve a tréfát, végre lezárult, most már kiárazódhat a bizonytalanság, és beárazódhat az értéknövekedés. Remélem segíteni fog egy hamarosan bekövetkező célár emelés is az emelkedésbe.
Sajnos a mai nap után ki kell mondani, hogy ez egy illikvid posvány fos, amit a lekötögető folyamatosan szét tud b.szni, ahogy ma is tette záráskor, sokadjára.
Erre azt szoktam mondani, hogy ha öreganyámnak pöcse lett volna, ő lett volna öregapám. Akkor ez nezett ki jobbnak és azert vetted ezt. Egyebkent 100x meg lett mutatva, h hol all a csatornaban. Konszolidal… oldalazas van( ez nekem az). Nagyon jo h nem verik be, csak napon beluli leszurasok vannak ritkan, miutan megnovekszik a forgalom… idővel menni fogunk, de hidd el jobb az, hogy nem tesszuk ezt azonnal es az égig. Jovore beerik a befektetesunk! Turelem. Pénzt terem.
Sajnos a befektetők semmit nem vesznek jó néven mostanában… Mindent úgy értékelnek mintha szar lenne… Kicsit frusztrál már őszinte vagyok… Nem tudom mi a F…. Kell nekik
Köszönöm. Ennek ellenére a befektetők egyenlőre nem fogadták pozitívan a peren kívül megegyezést, pedig ez több százmilliós egyszeri bevételt jelent a cégnek.
Waberers
2015. okt. 05. 18:00 BÉT határozat - értékpapír bevezetése
A Tőzsde vezérigazgatójának 413/2015. számú határozata a WABERER'S INTERNATIONAL Zártkörűen Működő Részvénytársaság törzsrészvényeinek 2015. október 6. napjával történő tőzsdei bevezetéséről
link