szieszta

Regisztráció: 2019-11-14 14:04:05

Hozzászólások száma: 898

Utolsó hozzászólás: 2020-10-25 18:27


Tapasztalat: 4
Aktivitás: 3
Népszerűség: 4

felfüggesztés(ek):

Moderáció:
Felfüggesztés a teljes fórumból - 2020-09-13 12:30-ig (3 nap, 0 óra, 0 perc)
A moderátor indoklása:
személyeskedés

utolsó 20 hozzászólás

NEW OPUS GLOBAL vasárnap, 18:27
Én meg azt mondom, hogy nem a sport a luxuscikk, hanem inkább a gyerek. Én a kicsi lányomat hordom : angolra, lovagolni, zenesuli, néptánc, ének, énekkar, úszás, és persze suliba, 50.000,- havonta, nem beszélve a felszerelésről. :-)
Csak idő kérdése, hogy a Bitcoin elsöpri a pénzügyi rendszert? vasárnap, 16:13
Igen, annál sokkal több, csak fizetésre nem használják. A pénznek forognia kell, mert különben leállna  a gazdaság.
Csak idő kérdése, hogy a Bitcoin elsöpri a pénzügyi rendszert? vasárnap, 16:10

Először a bitcoin egy kis csoport játékszere volt, a pénzhez semmi köze. Azután felfedezték a drogbárók, meg az alvilág és elkezdték csereeszközként használni. Aztán sikerült becserélni egy hamburgerre, ez volt az első eset, hogy valódi árut adott valaki érte. Aztán kezdett elterjedni és a coinerek egymás noszogatták, hogy követeljék, mindenhol fogadják el. És megérkeztek az ikerek. Zuckerbergtől kapott 65 millióval meg szerencsét próbáltak, kemény reklámot toltak alá így sikerült 1000 dollárig felfuttatni az árát, majd jó sokáig csend és 400 dollár.
Később többen is beálltak mögé, youtuberok százai hirdették a csodát, így ismét sikerült meggyőzni nagyon sok meggazdagodni vágyót. Közben a bányászok is szaporodtak, mivel akkor még egyszerű videokártyából is csöpögött a BTC, egy egy alkalmazás letöltésével már lehetett is gyűjteni.
Ekkor rávetették magukat a spekulánsok, ehhez meg kellettek a tőzsdék. Nagyon szép pénzt hozott nekik, így ezt fenn kellett tartani. Ha viszont gyorsan  forog, nem lehet annyit kaszálni, így szépen elkezdték kivonni a forgalomból ezzel felverve az árát. Az árrobbanás meg odacsalogatta a tömegeket, ami még olaj volt a tűzre. Mindenkivel el kellett hitetni, hogy nincs gond, nehogy egyszerre dobják el BTC iket, mert akkor összezuhan az árfolyam és lehet már soha nem áll fel. Ezért okos emberkék kitalálták a tethert, amiből annyit dobnak piacra, amennyit nem szégyellenek és ebből tudták karbantartani az árfolyamot, fenntaqrtani a hitet.
Most újra csiholják a tüzet, vannak új befektetők és 3 év alatt megszépült a múlt.
Csak idő kérdése, hogy a Bitcoin elsöpri a pénzügyi rendszert? vasárnap, 15:42

Alonso barátunk nem vesztegette az idejét, ha volt neki, az kimerült a személyeskedésben.
Visszatérve a témához, fizetésről beszélsz. De hát megoldott nem? Te is azt használod. Telefonnal, kártyával, órával, sőt, hallottam már, hogy kacsintással is lehet, retinaszkennerrel, de már egy két elvetemült chippeltette magát annak érdekében, hogy egy legyintéssel érjen el jópár funkciót.
És nem kell hozzá bitcoin. Elég a jó öreg számla a bankban, vagy erre specializált cégnél.
Az országok bizony fejlesztik már a digitális fizetést, de az csak az eddigi pénznyomtatást váltja fel, a lényeg marad. Esetleg kihagynák a bankokat, de azt meg a bankárok nem engedik. Nem hiába nincs még forgalomban a face libra, mert az lenne igazi konkurenciája a bankoknak.
A bitcoin egy szuper spekulációs eszköz és mivel nincs értéke, csak az árával játszadoznak 0 tól 1 milliós sávban. Mindenki ebből akar meggazdagodni, ezért hajlandóak bármit megtenni. Nagyon jól tudják, hogy ha valami nagy cég el kezdi szeretni és azt világgá kürtöli, akkor fel tudják verni az árát. Persze előtte nem árt bevásárolni, ezzel is egy kis hiányt csinálni a piacon.
Azt se feledjük, hogy nem ellenőrzött piacon kereskednek vele, ahol mindent szabad. Így tartják karban az árfolyamot, főleg a tether segítségével.
Egyszóval nem a fizetőeszköz funkciójáért szeretik, ez csak egy reklámszlogen a sok közül.
Én meg vagyok győződve, hogy most is a robotok tartják ezt az árfolyamot, időzített fel-le ugrásokkal. Ez látszik a mozgásokon, főleg mikor hirtelen ugrik és zuhan.
Azt azért megkérdezném, szerinted az normális, hogy egy eszköz teljes mennyiségének 3 szorosát megforgatják 24 óra alatt? Sőt, volt idő, mikor a 10 szeresét. :-)  Nekem nem életszerű.
Csak idő kérdése, hogy a Bitcoin elsöpri a pénzügyi rendszert? vasárnap, 08:26

https://coincolors.co/2020/07/17/ki-iranyitja-valojaban-a-bitcoint/
Amikor Satoshi Nakamoto lefektette a Bitcoin alapjait, a forráskódban 21 millióban maximálizálta a kibányászható bitcoinok számát. Elméletileg a Bitcoin Core fejlesztőcsapata dönthet úgy, hogy megváltoztatja a forráskódot, és felülírja ezt a készletkorlátozást.
Az azonban nagyon valószínűtlen, hogy ez valaha is megtörténjen.
- soha ne mondd, hogy soha.....nagyon valószínűtlen, de nem lehetetlen.
Csak idő kérdése, hogy a Bitcoin elsöpri a pénzügyi rendszert? vasárnap, 08:00

Nem sok kellett, hétvégén mindig meglökik a szekeret, de általában vissza is huppan. 2019 júniusában voltunk ez felett, akkor éppen 13.800 előtt fordult és egy kis felpattanás után (13.097) zuhant 9.200 ig.
24 Hour High$13,347.62
-ezt ha jól látom, megint csúcsdöntés volt, egy éves távlatban . Izzanak a robotok a hétvégén, most kell tolni a wash trading-et, ilyenkor könnyű, mert hétvégén más nem "kotyog" bele.
Van elég tether is hozzá.
Bitcoin, blockchain trollok nélkül vasárnap, 07:15
Szemmel láthatóan pénzgyár működik a pincében, a hatóságok meg csendben nézik. Madoff meg élete végéig ül a börtönben.
Bitcoin, blockchain trollok nélkül vasárnap, 07:10
Be van fejezve a nagy mű, igen.
A gép forog, az alkotó pihen.
Évmilliókig eljár tengelyén,.
Mig egy kerékfogát ujítni kell.
-ez még a tetherre nem érvényes, mivel még vasárnap is újakat kell adagolni a piacra, hogy tudjanak pumpálni,  36.600.000 friss, ropogós tether került a piacra. Ez is elég kevésnek bizonyul, mert 42 milliárdos forgalom mellett, minden egyes darabját majdnem 3x megforgatják, 24 óra alatt.
 • Circulating Supply16 273 037 135 USDT
 • Total Supply16 775 579 134 USDT
Bitcoin, blockchain trollok nélkül szombat, 19:32
Gondoltam, hogy hétvégén sem fognak pihenni, csak 100 700 000-et dobtak most piacra, az előkészített USDT-ből. Most kell pumpálni, míg tart a jókedv. Gondolom fedezet most sincs mögötte. De ez így rendben van, mert a coinerek szerint a dollár mögött sincs. :-)
 • Circulating Supply16 236 437 135 USDT
 • Total Supply16 775 579 134 USDT
NEW OPUS GLOBAL szombat, 10:19

Ezt a beavatkozást hogyan gondoltad? Blokkolják a kereskedést? Több napon keresztül 5 milliós forgalmat produkált. Egyszerűen nincs kereslet.
Még hígítani se nagyon mernek, mert az eddigi ilyen stratégia sem vált be.
Nagyon nagy a bizonytalanság. Hiába nyeri zsinórban a közbeszerzéseket, ha ebből szinte semmi nem marad a cégnek. Kiskapukon kitalicskázzák a pénzt.
Ráadásul a fő tulajdonos bárhogy dönthet, senkinek nincs beleszólása.
Lölöt nem érdekli az árfolyam, hiszen nem abból van a pénze, ő egyenesen a céget feji. Csak egy jó könyvelő kell hozzá.
Csak idő kérdése, hogy a Bitcoin elsöpri a pénzügyi rendszert? péntek, 22:06

Nem kell ebből gondot csinálni, azt hisz amit akar.
A tether szaporodását meg bizonyítékul rakom ide, hogy akkor van csak emelkedés, ha nyomtatnak és pumpálnak. Az összefüggés szemmel látható.
Bitcoin, blockchain trollok nélkül péntek, 17:13
Most kis pihenő után, újra varázsoltak elő egy kis tethert. Nem szerénykedtek, 450 milliót gyártottak le és ebből 238 549 320-at dobtak a piacra. Meg is van, miből finanszírozták az eheti pumpálást. Így nehezen éri utol az USDC a USDT-t. A forgalomról nem is beszélve.
 • Circulating Supply16 135 737 135 USDT
 • Total Supply16 775 579 134 USDT
Csak idő kérdése, hogy a Bitcoin elsöpri a pénzügyi rendszert? péntek, 17:02
Íme, most nem filléreznek. Valamivel fedezni kell a heti rallyt.
 • Circulating Supply16 135 737 135 USDT
 • Total Supply16 775 579 134 USDT
Csak idő kérdése, hogy a Bitcoin elsöpri a pénzügyi rendszert? péntek, 16:37
cryptofalka :-)
Csak idő kérdése, hogy a Bitcoin elsöpri a pénzügyi rendszert? péntek, 16:32

Ha 2017 decembere végén ugráltak bele, akkor még mindig kaparózhatnak.
Úgy látszik, újra felpörgött a bitcoin, bálnák általi menedzselése, egyre több ilyen cikk jelenik meg.
Ha jön az összeomlás és nem lesz ingyenhitel, akkor majd hozzá kell majd nyúlni a BTC befőtthöz. Szerintem ha a végrehajtó kopogtat, hogy viszi a házat, nem hiszem, hogy a híd alá költöznek és tovább tartják a BTC ket.
Csak idő kérdése, hogy a Bitcoin elsöpri a pénzügyi rendszert? péntek, 14:00
Tudtam, hogy ez lesz a válasz, de nem is érted csináltam. Nekem a lelkiismeretem tiszta. A véleményedből viszont leszűrtem, hogy neked ilyen eszed ágába se jut. Pedig hidd el vannak ilyen emberek.
Csak idő kérdése, hogy a Bitcoin elsöpri a pénzügyi rendszert? péntek, 13:24

Én senkit nem vertem át. Tettem a dolgom. Mivel az üzleti életben óriási a konkurencia, mindenki úgy boldogul, ahogy tud. De nem loptam, csaltam, hazudtam magam érdekében soha.
Viszont az átlaghoz képest sokat jótékonykodok. Nem csak pénzben és áruban, de "közmunkában" is. Sőt, valamikor részt vettem ilyenek szervezésében, mint: -tegyük rendbe a játszóteret, ültessünk fákat, bokrokat, vagy fessük át az óvoda kerítését, de gyűjtöttünk sokmindent IS.  Már csak résztvevője vagyok, elegem lett a szervezésből, nem akadt már egyetlen ember sem, de ha esetleg használt autógumit használtunk egy-egy játék ötletes helyettesítésére, még azt is megkaptuk, hogy nem EU szabvány :-).
Csak idő kérdése, hogy a Bitcoin elsöpri a pénzügyi rendszert? péntek, 07:23

Ez egy reklám stratégia. Egyszer én is részt vettem ilyenben, még az internet hajnalán, mikor egy cég egy gagyi, de elég ízletes édesség portfóliót akart bevezetni a piacra. Törökországból jött, szinte minden egyes ismert márka utánzatát meg lehetett találni, csak egy kicsit más néven és töredék árért.
Tízen voltunk és jártuk az üzleteket azzal, hogy " ilyen nincs?".... pedig igen finom. A csomagoláson meg rajta volt a kereskedő telefonszáma is (véletlenül). Eredeti csomagoláson, gyári nyomtatásban. Állítólag, ha 1 kamionnyit rendelsz, azt íratsz rá, amit akarsz.
Jöttek is a telefonok, a srác jól meg is gazdagodott. Lassan viszont rájöttek, hogy az íz, az ízfokozótól annyira kellemes, de lehetett látni a termék gagyiságát, selejt minőségét. A csomagolás viszont mindig TIP-TOP volt.
NEW OPUS GLOBAL csütörtök, 23:36

Sajnos a történelemben nincs HA. Az már megtörtént.
Ha akkor loptak, ezek is lopjanak? Ráadásul nagyságrendileg többet.
Most hova tűnik el az a hihetetlen pénzmennyiség? Elvégre részvényekkel fizettek, meg most is minden túl van árazva. Adósság az egekben, minden hitelből van.
Gondolom a magánszámlák meg duzzadnak a svájci bankokban.
Sokszor hallottam, hogy legalább itt marad, a magyar cég itt fekteti be. Biztos? Vagy megveszi az osztrák síparadicsomot, a jachtot, külföldi focicsapat....... Ezzel lehet hatni az emberekre, de látjuk, hogy még adót sem fizetnek, zsonglőrködnek, minél több maradjon. A külföldi céget meg is lehetne büntetni, ha nem készül el időben. Lölönek meg még fizetünk, mert a késés miatt felmenetek az árak. :-)
Csak idő kérdése, hogy a Bitcoin elsöpri a pénzügyi rendszert? csütörtök, 23:19
Lehet nézni, de nem látni. Az USDC szépen jön felfelé, de hol van még a tethertől.
Nem a mennyiségét kell nézni, hanem a forgalmat
Mivel az USDC vel nem tudnak huncutkodni, látszik is a forgalmon. Sehol nincs a tetherhez képest. Ha a  tether összeomlik, onnan már senki nem fog menekülni, ki lenne az a gyagyás, aki adna érte BTC-t?
Az nem úgy van, hogy el akarom adni a BTC-met és bármit elfogadok. Ha a BTC ért akarsz tethert, meg kell várni, hogy valaki tetherért akarjon venni BTC-t, ráadásul megszabott áron.
 • Volume (24h)$623 075 293 USD
 • Circulating Supply2 789 234 807 USDC
 • Volume (24h)$53 221 097 225 USD
 • Circulating Supply15 897 187 815 USDT 

friss hírek További hírek

 • BÉT
 • Indexek
 • Deviza
 • Befalap
   • Forgalom
   • Nyertesek
   • Vesztesek