Azért annyi nem.Értékben sok van a cégben,de az árfolyamot nem akarják,hogy feljebb menjen.Sok van Mészárosnál a részvényekből,és ha lenne 700Ft,mint amit ér is,akkor Mészárosnak nagyobb lenne a vagyona ,mint Elon Musknak:-))))))) 400 azért benne lehet,ha vesztenek.
Eladtam az utolsó 2600 db-t ebből a .......! 55 k volt belőle összesen,szépen folyamatosan adtam.A maiból reggel 2005-ön vettem Telekomot,ami már 40 Ft pluszban van,és jön ott a zsíros oszti.Ezt soha többé,még bottal sem piszkálom.
-Private Banking friss:-Opus.-A szűkülés elért az alakzat végéig, amelyből a tegnapi nap letört. Az 531 alá zárt, így a csökkenés fele dőlt el az irány. Egy erős leszúrás is jöhet a 468 környékére.Ellenállások: 592; 625; 650 Támaszok: 531; 500; 468.
Hát miért nem dobjátok!? Tudom nehéz dobni amibe szerelmes az ember, én is sokáig tartottam korábban, de beláttam semmi értelme!! Múlt héten eladtam, belőle egy másikon 9% haszon eddig!!
Lehet,hogy a big profitos gyerek.Akárhogy jártatja a száját,és ha tényleg olyan sok van neki belőle,ahogy állítja,akkor ő is láthatja,hogy semerre nem mozdul hónapok óta,vagy ha mozdul akkor is lefele,a nagyok meg minden nap csúcsot döntenek.
Minden bleu minden nap 2-3% pluszt csinalnak azt hogy a francba tudjak itt tartani minden nap...hogy nem viszi magàval a bux???ilyen nincs... folyamatosan esik.. hàt ilyen q vilqgon nincs
Ekkora egy retek részvényt. Hónapok óta ugyanaz megy, irányított, manipulált hányadék...igaz ez évekre visszamenőleg. Nem baj, hiszen mindenek felett a részvényesi értékteremtés, és a bizalom!
befejeződik a részvényvásárlás szerintem nemhogy elengedik de venni is fogják ezerrel valakik.és simán feltudnák huzni 1200 ra lásd 4ig-otp-mol-baromi sok pénzt loptak el nem eltolcsi az apropénz itt ezermilliárdok tüntek el-sőt
OPUS Global Nyrt.