Topiknyitó: ________ 2012. 10. 18. 19:39

ORBÁN TAKARODJ !!!  

Ez a topik azoknak a jóérzésű, jóravaló, szorgalmas magyar embereknek jött létre, akik megunták az elmúlt két év:

- gazdasági barkácsolását

- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait

- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését

- gazdasági visszaesést

- korlátozott szólásszabadságát

- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését

- az ellenség nélküli szabadságharcát

- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait

- stb......magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogyORBÁN TAKARODJ!!!!!
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Dehogynincs
Dehogynincs ma, 15:20
Előzmény: #85121  rockmaster
#85128
2021. decemberben kétoldalú kapcsolatok fejlesztésében elért eredményekért Barátságért kitüntetést vehetett át Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter Szergej Lavrov orosz külügyminisztertől Moszkvában.
Szijjártót úgy alázta meg Lavrov, hogy Péterünk még büszke is rá. Ekkor még az orosz-ukrán háború előtt voltunk pár hónappal, de hét évvel a Krím annektálása után.
https://hu.euronews.com/2022/06/21/putyin-elnokot-nem-fenyegeti-penzzavar-oriasi-nemzetkozi-halozat-all-mogotte
Putyin illiberális módszerekkel gazdagodott meg. Nem zárható ki, hogy a magyar üzletfelei titkos számláira is illiberális százalékok csorognak.
euler ma, 13:31
Előzmény: #85124  Linkmann
#85127
Összeszedett írás, megérdemelné a forrásmegjelölést.
________
________ ma, 13:26
Előzmény: #85125  janosvitez
#85126
O1G lett a legnagyobb Európai
KGB ÜGYNÖK...
janosvitez ma, 13:19
Előzmény: #85124  Linkmann
#85125
Vég nélkül lehet sorolni...
Sajna ez a magyarok és az unió érdekeinek elárulása...Kész csoda,hogy még nem basztak ki minket az Eu-ból.. -(((
Gondolom szépen megfizették ezt ennek a néhány embernek...Köszönjük Viktor ,Szijjártó,és a fidesz ebben 
részt  vevő  prominenseinek...
Linkmann ma, 12:36
#85124
   "   A kémelhárítás alapja, hogy ne azt nézd, amit valaki mond, hanem amit tesz. És a legjobb kémnek is van egy végzete: egy bizonyos időtáv után elkezd óhatatlanul kirajzolódni, hogy ő pontosan hová is dolgozott.
Nos: - Magyarország az egyetlen ország, ahol a háború kirobbanása óta nem utasítottak ki orosz ügynököt. - Nálunk továbbra is üzemel az orosz, titkosszolgálati hátterű Orosz Beruházási Bank, méghozzá légvonalban 200 méterre a Karmelitáktól. - Szijjártóék csuklás nélkül tudomásul vették, hogy az orosz hírszerzés lényegében belépőnek használta a magyar külügy gépeit a NATO és az EU irányába tartó kémkedéshez.- A magyar kiberelhárítást 2015 után a Szijjártó-vezette külügy égisze alatt építették le Oroszország érdekeinek megfelelően.- A magyar külügy SOHA, egyetlen esetben sem tiltakozott Oroszországnál a magyarországi orosz titkosszolgálati aktivitás miatt.  Így: - Nem tiltakoztak, hogy az oroszok nálunk felfegyvereztek és kiképeztek neonácikat. (MNA, Györkös István)- Nem tiltakoztak, hogy Oroszország Magyarországról beépült az EU-s döntéshozatalba (KGBéla) Az urat később a nyugati társszolgálatok nyomására kiszorították, idehaza lényegében a  haja szála sem görbült. - Szijjártóék még azért sem tiltakoztak, hogy a 2014-es csehországi orosz bombatámadásokban az itteni nagykövetségeken diplomataként akkreditált orosz hírszerzők is részt vettek.- Szijjártóéknak az sem volt probléma, hogy a Kárpátaljai Kulturális Szövetség irodáját az orosz titkosszolgálat gyújtatta fel, hogy egymásnak uszítsa a magyarokat és az ukránokat. Elképesztő mód a magyar külügy még a mára már egyértelműen orosz titkosszolgálati merényletet is az ukránok nyakába akarta és akarja varrni. - Szijjártóéknak valahogy nem volt baja azzal sem, hogy az orosz titkosszolgálati hátterű Kis Miklós Szilárd Moszkvában gyakorlatilag egy vízumgyárat rendezett be. - Magyarország az egyetlen, amely minden esetben megpróbálta az összes szankciót megtorpedózni Oroszországgal szemben. - A magyar szolgálatok menekítették ki Észak-Macedóniából Putyin ottani kulcsemberét, Gruevszkijt. Azóta is itt védik az urat.- Magyarország támogatja Putyin másik balkáni kulcsemberét, Dodikot. - Az effektíve magyar kormányirányítás alatt lévő bank pénzelte a putyinista francia szélsőjobb vezérét, amikor erre már Oroszországnak nem volt esélye. - Magyarország zsinórba veti be a befolyását Putyin közvetlen embereinek a szankciók alóli mentesítéséhez.- A magyar kormánymédiában - origo, Magyar Nemzet - gyakorlatilag akadály nélkül ömlik az orosz birodalmi propaganda. Az elvileg nemzetbiztonsági védelem alatt álló MTVA médiumaiba is rendre bejáratosak finoman szólva is sajátos "szakértők", akik véleményeikben rendre orosz propagandatevékenységet folytatnak. - A magyar kormányzatnak még az sem jelentett problémát, hogy a magyar honvédelem élére (!) egy, a NATO-val nyíltan ellenséges Oroszországgal üzletelő embert nevezzenek ki.  - A Szijjártó-ellenőrizte hírszerzésnek valahogy az sem tűnt fel, hogy Fideszes vezetőket nyakra-főre behálóztak orosz titkosszolgálatokhoz kötődő figurák, így például egy időben Novák Katalin lett az orosz hátterű "családvédő" nemzetközi mozgalom arca....."
rockmaster ma, 10:11
#85123
"A Pedagógusok Demokratikus Szakszervezete október 5-ére országos munkabeszüntetést hirdet"
https://telex.hu/belfold/2022/09/24/a-pedagogusok-demokratikus-szakszervezete-rendszeresen-orszagos-munkabeszunteteseket-fog-hirdetni
Hajrá Tanárock!
00000 ma, 10:09
Előzmény: #85120  szieszta
#85122

Ezt komolyan mondat? Nagy baj van az agyakban:(((
A magyar szállodák nagy részeben külföldiek vannak. Hajdúszoboszló, Cserkeszőlő, Gellért, Sárvár, Gyula stb és sorolhatnám. Tessék körbenézni, magyar szóval elvétve találkozik az ember. A téli őszi időszakban ha épp nincs karácsony, vagy szilveszter akkor szinte nincs is hazai vendég. A szerencsétlen itthoni családok azt a kis megtakarítást inkább elviszik Horvátországban vagy a Törökökhöz, mert ár érték arányba jóval kedvezőbb mint az itteni. Igen a magyar szállodák, tisztelet a kivételnek a külföldi turistákat árazta be akik simán kifizetik a szobák és szolgálatatások árait, mivel a fizetésük minimum ötszörös a mint amit itthon meg lehet keresni. Nem csak nyugatiról van szó, sajnos Szlovénok, Szlovákok is leköröztek minket, lassan Románok és Bolgárok is előznek:((((
Viszont a kajákat magyaroknak kell fizetni, ami roppant terheket jelent majd a lakosságnak, a téli fűtés és villany árak mellett. Nem, hogy szállodába de még a legtöbben a szomszéd faluba se tudnak eljutni:(((
 Ott tartunk és ez nem vicc, egy fórumozó társunk írta le egyik nap, hogy kint a Billaba mennyivel olcsóbban kapott mg mindet, mint itthon ugyanazért a termékért. Így aki közel él a határhoz az simán nagy bevásárlásra átugrik és meg is éri euro ide vagy oda.
rockmaster ma, 10:08
#85121
"Szijjártó Péter „nagyon csalódott” nyugati kollégái miatt, miután az EU kifejezett kérése ellenére tárgyalt az orosz külügyminiszterrel"
"Egyre kevésbé burkoltan oroszpárti és nyugatellenes a magyar külügyminiszter kommunikációja – ez derül ki abból az MTI-összefoglalóból, amelyet Szijjártó Péternek a közrádió Vasárnapi Újság című interjújából készítettek."
"„Semmilyen olyan döntéshez nem adjuk a hozzájárulásunkat, ami a magyar nemzeti érdeket sértené. Az energiaellátásunk biztonsága továbbra is vörös vonal, számunkra elfogadhatatlan minden olyan szankció, amely az energiaellátásunkat veszélyeztetné”
Petike, hol a tervetek a szovjet olaj és gázcsöcsről való lejövetelhez?
Vagy úgy tervezitek, hogy több évtizedig függeni fogunk a szovjetektől???
Miért nem nyikkansz meg a szovjet erőszakos besorozásról???
szieszta szombat, 21:18
Előzmény: #85117  00000
#85120

A piacgazdaságban van egy nagyon jó szabályozó rendszer. Ha ebbe belenyúlnak, akkor borul minden. Itt eléggé belenyúltak a támogatásokkal a filléres hitelekkel. Teljesen igazuk van, az embereknél túl sok pénz van és hajlandóak kifizetni a magasabb árakat.
Ahol ez nem megy, ott vagy megmarad az áru, vagy csökken az ár.
Persze hogy elkérhetik a csillagászati árakat a hotelekben, ha csurig vannak vendéggel, szinte egymásra licitálnak egy egy szobánál. Ha üresen állna, biztosan csökkentenék az árakat.
Csakegyolvaso
Csakegyolvaso szombat, 19:15
Előzmény: #85112  Jacob
#85115
Ha tulelik putyin bukasat xD
sityaki szombat, 18:06
Előzmény: #85100  Karvalytokes
#85114
Ne hazudj.
signal2
signal2 szombat, 18:03
Előzmény: #85104  Karvalytokes
#85113
Na most ebből az a rész kamu, hogy az OLAF a Cseh Katalin-ügy kivizsgálását kezdte meg. Ugyanis az az egy szem cég, amelyiknek Cseh Katalin volt az ügyvezetője nem nyert EU-s pénzt az ő ügyvezetése alatt. Tehát nincs "Cseh Katalin-ügy".
Jacob szombat, 17:58
Előzmény: #85106  Karvalytokes
#85112
Karvaly te kevered a szezont a fazonnal, mi nem védünk senkit, aki bűnös az kapja meg érte a büntetést. Csa ti vagytok ilyen ......ek, hogy főnökeid/pásztoraid bűneit nem látjátok... 0 emberek vagytok trollok/birkák. Másba szálkát, sajátba a gerendát se veszitek észre. De ne aggodjatok Putyin bukása után a legnagyobb nyugatpártiak lesztek.
badsector1
badsector1 szombat, 17:51
Előzmény: #85100  Karvalytokes
#85111
Decemberre te leszel a legnagyobb gyurcsánypárti.
00000 szombat, 17:50
#85110
badsector1
badsector1 szombat, 17:48
Előzmény: #85075  Karvalytokes
#85109
Melyik nyugati multi uralja le lólö elöl a piacot?
00000 szombat, 17:35
Előzmény: #85104  Karvalytokes
#85108
Sok-sok feljelentést intézett a romlott kormány, és többnyire nem lett belőle semmi. Nagyon szépen előadják nektek a színjátékot a hírhazugon és a többi kiépített csatornán keresztül, és igen olykor sajnos az ártatlanok szívnak a propaganda hazugságaival szemben. Szerencsére az ügyészség és még a bíróságoknak egy része nem hiszi azt a szennyet el amit nap mint nap nyomják az agyatokban. Miközben ez nem más mint terelés, mint írtam a másik kedves barátodnak, hogy lehet verni a melleteket, Fekete-Győr vagy Cseh Katalin ügyeivel, miközben az országnak 4 régiója a legszegényebb lepusztultabb unióban a forint gyakorlatilag halott, a gazdaság lélegeztető gépen van amit szintén elloptak van stb. De a hazugság áradat átmegy, mert mindig vannak olyankor akik benyelik ezt azt.
https://www.portfolio.hu/gazdasag/20180228/negy-magyar-regio-az-europai-unio-legszegenyebbjei-kozott-278161
Most ez még rosszabb sajnos:(((
Szenesk
Szenesk szombat, 17:25
Előzmény: #85104  Karvalytokes
#85107
Budai Agyalágyula, az impotens ügyész maradvány... 
Karvalytokes
Karvalytokes szombat, 17:23
Előzmény: #85105  janosvitez
#85106
Már szemezgettem..85069#
janosvitez szombat, 17:17
Előzmény: #85104  Karvalytokes
#85105
Ocsmány Vigyor   rozbörű lótolvaj banda rémtetteiről mikor szemezgetsz ???
Karvalytokes
Karvalytokes szombat, 17:10
Előzmény: #85102  Verona
#85104
"Később a Cseh Katalin cégeihez köthető botrányban Budai Gyula tett feljelentést. A feljelentésben többek közt az szerepelt, hogy a Pannónia Nyomdát 2010-ben Cseh Tibor alapította, amelyet a cégnyilvántartás szerint 2013-ban átadott lányának, Cseh Katalinnak, aki 2018-ig vezette a céget, amely ellen 17 alkalommal indult végrehajtási eljárás adóhátralék miatt, ezek egy része a Momentum politikusának az irányítása alatt.Idén szeptember elején pedig az Európai Csalás Elleni Hivatal (OLAF) levélben arról tájékoztatta Deutsch Tamást, hogy megkezdte a Cseh Katalin-ügy vizsgálatának előkészítését, amihez további adatokat és információkat is kért a korrupciógyanús ügyről. A Fidesz EP-képviselője szerint az OLAF nyilvánvalóan illetékes az ügy kivizsgálásában, hiszen uniós intézmény tagja (jelen esetben az Európai Parlament képviselője) érintett az ügyben"
Ne aggódj folyamatban van.:))
signal2
signal2 szombat, 17:09
Előzmény: #85102  Verona
#85103
Még konkrétabban semmi köze azokhoz a cegekhez, amiket sorolnak anlejarató cikkjeikben. Fideszeseknek tök mindegy, hogy igaz, vagy hazugság, ha uszitani és gyűlölni kell.
Verona szombat, 16:58
Előzmény: #85100  Karvalytokes
#85102

Apocca! Azt nem tudom, hogy miért váltogatod a nickjeidet..
Cseh K. egyelőre semmi nincs rábizonyítva, ezeket csak a fidesz szennylapok harsogják.
Cseh K. nem követett el semmilyen törvénybe ütköző cselekményt.
Helikopter Tónival kevered, aki ténylegesen olyan elektronikus leolvasó rendszert fejlesztett ki ami már régen létezett, lopásra szakosodott cégére kapott 260-millió támogatást + éppen a Telekom vette meg tőle a kifejlesztett semmit 56-millió forintért...
Ezekről valahogyan mindig elfelejtkezel.
Karvalytokes
Karvalytokes szombat, 16:37
Előzmény: #85098  00000
#85100
Cseh Katalint kihagytad ő olyan technologia fejlesztésére vett fel pénzt amit már rég kifejlesztettek.:))Busztendert,Városháza eladási botrány...Ezek annyira tehetséges tolvajok hogy ellenzékből is képesek milliárdokat lopni.:)
_Sigorszky
_Sigorszky szombat, 16:09
Előzmény: #85095  Bandi_ujonc
#85099
Putyin is kijátszotta az ilyesféle korlátozást, meg lehet mindent oldani... Egy diktátornál nincs sok, ki találékonyabb!
00000 szombat, 16:04
Előzmény: #85089  Karvalytokes
#85098
ÓÓÓ, hogy a fenébe ne vizsgálták volna.
http://ugyvedforum.hu/cikkek/2019/09/az-olaf-jelentes-kiugro-magyar-adatokat-mutat
Ez csak egy kis része, de igaz a közmédiának csúfolt hazugsággyárban ilyet nem részleteznek. Lehet, hogy a 98% ellopással még keveset is mondtam. Viszont a nyomda festék és a lepapírozás sok-sok trükköt elfed:)))Nem beszélve a pénzek megjárattatásán, két alkalommal lölöhöz utalás, még háromszor tiborc barátunkhoz és hipp-hopp tiszta minden, no meg már nem tűnik uniós pénznek, így könnyű, mivel az egész kiépített hivataluk ezen alapul. No meg, hogy lett átjátszva a mátrai erőmű... ejjj
https://nepszava.hu/3141612_kozpenztuzelesre-allitjak-at-a-matrai-eromuvet
Mi a nyavalyáért nem kapunk lassan egy éve egy fityinget sem. Tudom mert tiszta minden, ejj barátom ezt te sem hiszed el, ha meg igen hááááátttt....:))))
Nikklíszon
Nikklíszon szombat, 15:30
#85097
"MIVEL A HAZAFISÁG VOLT A MÁZ, AMIVEL DONALD TRUMP MINDENT LEÖNTÖTT, AMI CSAK SZEMBE JÖTT VELE, HA AZT SIKERÜL VALAHOGY LEKAPARGATNI A KÖZÉLETI PORTÉKÁIRÓL, AKKOR CSAK A MOSLÉK MARAD." Csak nekem annyira ismerős ez? Minden tróger egy kaptafára működik! 
Szenesk
Szenesk szombat, 13:35
Előzmény: #85095  Bandi_ujonc
#85096
Legalább 40 év ..
Bandi_ujonc szombat, 13:25
Előzmény: #85072  Karoly65
#85095
Remélem egyszer utolérjük Kazahsztánt! Ahol most szavazták meg, hogy max 7 évig lehet hatalmon. 
Szenesk
Szenesk szombat, 13:15
Előzmény: #85090  Karvalytokes
#85094
Jut eszembe, akkoriban Antall kormány volt. Az elvtársak ezexerint ellenzékből is el tudták adni a nemzeti vagyont. Nem semmi! 
________
________ szombat, 13:06
Előzmény: #85069  Karvalytokes
#85093
Majd meglátjuk az EU-s pénzek nélkül
Lesz-e O1G Mikulás, ha nincs aki megtölti a zsákot
Mondjuk van benne infláció, rezsiemelés...
Most ilyet kapott 😃
Szenesk
Szenesk szombat, 12:48
Előzmény: #85090  Karvalytokes
#85092
Ez egy faszsag, semmilyen ütőképes cég nem volt. Ha a NER-ben egy mg hazafiság lenn, akkor 16 év alatt pár céget felepithettek volna.
Szenesk
Szenesk szombat, 12:46
Előzmény: #85088  Karvalytokes
#85091
Már ne haragudj, de ez hülyeség. Te a lyoni takacsokra emlékeztetsz.
Amelyik vállalkozás az állandóságot várja el a piactól, az hülye.
Karvalytokes
Karvalytokes szombat, 12:38
Előzmény: #85084  Szenesk
#85090
Nem sok de volt.Csak azt már 90 évek elején eladták a multiknak a "etársak"
Karvalytokes
Karvalytokes szombat, 12:35
Előzmény: #85085  00000
#85089
98% ban el lett lopva?Érdekes ...Az Olaf jelentés ilyenről nem tud:)))
Karvalytokes
Karvalytokes szombat, 12:34
Előzmény: #85083  Szenesk
#85088
A nyugati tőke azzal hogy hűtő láncot épit ki a brazil és indokinai zöldségeknek.
Szenesk
Szenesk szombat, 12:28
Előzmény: #85086  Szenesk
#85087
Amúgy a Strabag jobban érti a magyar korrupciót bármely hatóságnál...
Szenesk
Szenesk szombat, 12:25
Előzmény: #85085  00000
#85086
Tényleg, az m0-s Duna híd! Mekkora volt a pofajuk, h így a Strabag, meg úgy, aztán Lölö a strabaggal ment autópálya koncesszióért.
00000 szombat, 12:22
Előzmény: #85069  Karvalytokes
#85085

Bizony aminek a nagy része Eu forrásokból ment volna ha nem lopták volna el, de mivel a 98% el lett tulajdonítva így csak látszat beruházások voltak. A magyar gdp-nek a nagy része szintén uniós támogatásokból indult. Szerencsére 2010 előtt nagy része, a maradékot tolvajék szintél elraboltak. A nagy utak fejélesztése, ugyan ne nevettesd ki magad. Egy csak is egy pályát nem tudtak kirabolni a A dél-északi Európai tengelyt ami érinti hazának is,  Via Carpathia M4 és M30 viszonylatában ki Kassa felé. Itt az unió nagyon figyelt ám,szegény lölö:))))  A többi már megvolt hála a 2010 előtte nem orbáni időkből. A többi toldozás-foldozás ami megvalósult, nem neveznem hatalmas fejlesztésnek sőt... pl 21-es már most tropára ment pedig kb 3-4 éves út. M0 Duna híd 3 évig volt lezárva és most is egy romhalmaz, a dilatációt képtelenek voltak lopás nélkül kivitelezni így szar a mai napig. Szóval nem beszélj hülyeségeket. Ja van Felcsúti stadion szintén lopásból amit magány nyugdíj pénzárnak hívnak. A többit meg benövi majd a gaz, mivel fenntartani a vidéki stadionokat nem igazán tudják. 
Mátrai erőmű, inkább hagyjuk. Részvénycsomag, ez is nevetséges. Rendőrök bére, no igen kell a hatalomnak , hogy mutassa az erőt.  Lásd Törökország, Észak-Korea, csak az a baj, hogy itthon a rendőrök is menekülnek az állásukból, vajon miért???...))) 
Tank arra a 4 db vagyunk büszkék, "jó áron" lett beszerezve ez tény, de miért is.., nincs ki használja....:))) Várpalotán és Hajmáskéren mozgatják néha szerencsétleneket, 2-3 durrantanak vele, hogy van....:(((
De még sorsolhatnám napogik, de inkább nem teszem, aki figyeli világot úgyis látja aki meg szemlemezős az hisz a fh1 propaganda áradatának és ilyen kreténségeket írnak mint ez is. Nem volt nehéz cáfolni. 
Szenesk
Szenesk szombat, 12:21
Előzmény: #85081  Karvalytokes
#85084
Lofaszt, korábban sem volt semmi, ami csúcstermék volt. 
Szenesk
Szenesk szombat, 12:20
Előzmény: #85082  Karvalytokes
#85083
Ez egy hülyeség. Mivel tesz tönkre egy tartósított élelmiszerek gyártásával foglalkozó céget az, hogy kilép egy negyvenszer nagyobb piacra?
Karvalytokes
Karvalytokes szombat, 12:18
Előzmény: #85081  Karvalytokes
#85082
A Globus-t például az EU tette tönkre.
Karvalytokes
Karvalytokes szombat, 12:17
Előzmény: #85080  Szenesk
#85081
Mostmár igen!Köszi EU!

Topik gazda

________
________
2 5 4

aktív fórumozók


friss hírek További hírek