Csoprosat találtunk meg laskát, tavaly csomo őzláb is volt, most semmi.Kiugrottam a preszzonál vmit bedobok aztán hazalépek enni.Delután presszo majd 5-re megyunk a haverhoz, arra elkészíti a zsákmányunkat.
Szivargás vagy lopás..majd kiderul.Amugy ez a cég a skandináv piacra es Angliában is dolgozik.A Temu rendelèskor tobb adatot adok meg, szoktam Temu-rol rendelni.
Még pénteken isfolytatódik afrontmentes, szélcsendes, őszi időjárás. Frontfelhőzet nem lesz az ország felett, de az éjszakai párásság, ködfoltok egyre meghatározóbbak lehetnek.Napközben ismét valószínű, hogy szerte az országban előbb-utóbb eloszlik a pára, elvékonyodik a rétegfelhőzet és kisüt a nap, de a délelőtti órákban már többfelé tartósabban megmaradó, lassan és nem teljesen elvékonyodó rétegfelhőzet akadályozhatja, zavarhatja a napsugarakat.
Az biztos.Elnézve a stábot🙂...számomra erthetetlen, hogy az a sok megmondóember minek megy...itthonról is megmondhatják a dolgokat...Szakács Pista nem utazott, írt ŕóla posztot, hogy Ö dohányzik...
Egész délelott festettem pár dolgot, aztán viragtartókat bányásztam elő a haver fiának, szép kovácsoltvas, kakasokkal.Eszek vmit azt lemegyek hörpinteni vmit.
Toka Club/Labanc/Laruska/Nacky/Bpali/Oldrider/Josefernando/Mcbull/Kawaszabi