Topiknyitó: Toka 2024. 03. 05. 13:01

Toka Club/Labanc/Laruska/Nacky/Bpali/Oldrider/Josefernando/Mcbull/Kawaszabi  

Üdvözlet a Toka Club-ban.
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Toka
Toka ma, 10:56
Előzmény: #22729  Unforgiven73
2017 ben, nagy álmokat szőttek, 2030-ra utolérjuk s tán meg is elozzuk Ausztriát...ez lett belole amit lát, az Ön keresete nincs most 1000 Euro sem.....nem Karácsony irányította 2/3  al az országot...
https://hvg.hu/itthon/20170919_Orban_Viktor_a_FideszKDNP_frakcioulesen
Unforgiven73 ma, 09:41
Előzmény: #22728  Toka
Én egy fővárosi cégnél dolgozom, kb 350 nettóért. Most lesznek Karácsony Gergellyel a bértárgyalások. Ő dönt róla,hogy mekkora emelés legyen. Hát,kíváncsi vagyok rá, hogy Karácsony megadja-e végre az uniós átlagfizut...
Toka
Toka ma, 09:02
Az uniós átlagfizetés felét sem érjük el, Románia és Szlovákia mögött kullogunk.
Nacky ma, 07:44
Nyolcadikosok lettek a rendőrgyerekek Elhatározzák, hogy az évet osztálykirándulással kezdik.                         Már órák óta a pályaudvaron várakoznak, amikor végremegszólal az egyik:                                               – A következővel akkor is menjünk el, ha csak az első és a második osztály van ráírva…
Nacky ma, 07:42
Mai névnap  - November 16.                                                                                                                                               Az Ödön férfinév az Eugén magyar megfelelője, eredeti alakja Ögyén.  A 19. században az Ödön nevet mesterségesen az Edmund illetve Edmond nevekkel azonosították, míg az Eugén nevet a Jenővel. Az 1990-es években igen ritka név, a 2000-es években nem szerepel a 100 leggyakoribb férfi név között.
Nacky ma, 07:40
Országos előrejelzés: vasárnap estig                                                                                                                         Eleinte nagyrészt borult, párás, helyenként ködös lesz az idő, azonban délnyugat felől egyre nagyobb területen szakadozik a felhőzet, és süt ki a nap, amit olykor fátyolfelhők zavarhatnak. Északkeleten, beleértve a főváros térségét, illetve az Északnyugat-Dunántúlon tartósabban borongós, párás maradhat az idő. Estétől délnyugat felől középszintű felhők is érkeznek. A rétegfelhős, ködös területeken szitálás, északkeleten kisebb eső előfordulhat. A délnyugatira, délire forduló szél főként hazánk déli felén több helyen megélénkülhet, északon, északkeleten viszont gyenge maradhat a légmozgás. A legmagasabb nappali hőmérséklet a tartósabban borult, párás, ködös északi tájakon 7 és 12, míg a naposabb területeken 13 és 20 fok között alakul. Késő estére 5 és 13 fok közé hűl le a levegő
Nacky ma, 07:28
Előzmény: #22723  Nacky
Amikor el viszik peti elöl a showt , ez most megint fájni fog neki , vagy csak megint elhalassza a bemutatót  😁😁😁😁
Unforgiven73 szombat, 23:51
Egy kis esti mese így a végére :)
https://www.facebook.com/share/v/1K42QSR2X5/
Toka
Toka szombat, 20:18
Előzmény: #22718  Unforgiven73
Nem rá gondoltam.
Unforgiven73 szombat, 20:04
Előzmény: #22717  Toka
Egyetértek! Szerintem is rég börtönben volna a helye, de a brüsszeli mentelmi joga és ursula védi őt...
De örülök, hogy egy nevezőn vagyunk :)
Toka
Toka szombat, 18:56
Előzmény: #22716  Unforgiven73
Az hogy valaki nem emlékszik hirtelen egy vers kezdetére az egy dolog, kisebb bün jóval mint hogy rég bortonben kellene lennie aztán szabadlábon van.
Toka
Toka szombat, 17:52
Előzmény: #22714  Nacky
Este megnézem majd az Orbánosat is.
Nacky szombat, 17:39
Előzmény: #22713  Toka
 Szerintem nagyon jó volt engem lekötőt ,Szijjártó meg  Orbán mantrája nekem már unalmas volt ,de aki nem követi annyira annak mondhattak újat ,szerintem ha igy nyomják áprilisig akkor sok új téma kell mert a show nem fogja elvinni a hátán , ezért jobb a Lázár infó mert ott lemegy a helyiek problémáihoz is . tiszát nem láttam ,volt olyan pletyka jól értesült  kollegámtól , miszerint Bátonyterenyén úgy be vágót hogy össze törte magát és úgy kelet összefoltozni  és veszélybe volt hogy ma fellép 
Toka
Toka szombat, 17:11
Előzmény: #22711  Nacky
Folyamatos zavar az erőtérben, várom a 15.havi nyugdijat....van mit félteni, gondolom.
Toka
Toka szombat, 14:58
MP élőben most megy.
Toka
Toka szombat, 12:55
Előzmény: #22708  Nacky
Én is szorgoskodtam, jovo heten viszek pár dolgot Zegerszegre azt pakolgattam.Délután elmegyek borért is mert kifogyok lassan.
Nacky szombat, 11:18
Csak be néztem ,bevásárlás meg volt most megyek téliesitek még van pár muskátli amit el  kell pakolni de eddig nem akartam mert még virágoztak , meg hagytam pár fürt szőlőt is  azokat is leszedem 
Nacky szombat, 11:14
Előzmény: #22704  Toka
😆
Nacky szombat, 11:13
Kovács ittasan tántorog haza éjfél körül                                                                                                    Meglepődve látja, hogy ég a konyhában a villany, a felesége pedig az asztalnál ül és keresztrejtvényt fejt.                                                                                                                                                                          Felnéz az asszony és megkérdezi:– Hol voltál?                                                                                                   Kovács visszakérdez:– Hány betű?
Nacky szombat, 11:11
Mai névnap - November 15.                                                                                                                                         Az Albert férfinév a germán Adalbert név német rövidülése. Az Adalbert elemeinek jelentése: nemes és fényes, híres. Az Albert női párja az Alberta, az Albertin és az Albertina. Az 1990-es években ritkán fordult elő. A 2000-es és a 2010-es években nem szerepel a 100 leggyakrabban adott férfinév között. A Lipót a germán Leopold magyar alakváltozata, melynek jelentése nép és merész. Női párja  Leopolda és Leopoldina. Az 1990-es években a Lipót szórványos név, a 2000-es években nem szerepel a 100 leggyakoribb férfi név között.
Toka
Toka szombat, 11:10
Előzmény: #22702  Nacky
Megelőztél🙂
Toka
Toka szombat, 11:10
A mai névnapAdalbertAlbertLipót
Nacky szombat, 11:09
Országos előrejelzés: szombat estig                                                                                                                      Általában marad a borongós, párás, helyenként tartósan ködös idő. Délen, illetve eleinte a keleti határvidéken viszont kevesebb lehet a felhő, és ezeken a tájakon hosszabb-rövidebb napos időszakok is valószínűek. Nyugat felől ugyanakkor közép-és magasszintű felhők érkeznek. A szitálás mellett délutántól északon helyenként kisebb eső is kialakulhat. Többnyire gyenge vagy mérsékelt marad a keleties légmozgás, ezzel szemben a déli megyékben a déli, délnyugati szél helyenként megélénkül. A legmagasabb nappali hőmérséklet általában 6 és 12 fok között alakul, de a naposabb részeken ennél több fokkal melegebb idő várható, délnyugaton 20 fok körüli maximumok ígérkeznek. Késő este 5, 13 fok valószínű.
Nacky szombat, 08:50
Előzmény: #22700  Borisz
Igen tőke emelés lesz 

Topik gazda

Toka
Toka
3 3 5

aktív fórumozók

friss hírek További hírek