Heisenberg

Regisztráció: 2019-08-28 20:36:59

Hozzászólások száma: 1 547

Utolsó hozzászólás: 2022-05-24 14:25


Tapasztalat: 4
Aktivitás: 4
Népszerűség: 5

Kedvenc topikok db Utolsó hozzászólás

26 424
2022. 05. 13. 10:40

utolsó 20 hozzászólás

ORBÁN TAKARODJ !!! kedd, 14:25
Nem gondolnám, hogy a telex annyira ellenzéki lenne. Megpróbál korrekten, kiegyensúlyozottan tájékoztatni, ami egy fideszes agymosott számára - tisztelet a kivételnek - sorosiszta, brüsszelista hazaárulásnak és a kedves vezető elleni árulásnak tekinthető. 
Minden szó, vagy mondat, ami a valósághoz, az igazsághoz közelít, ugyanebben az elbírálásban részesül a birkáktól. Ez van.
ORBÁN TAKARODJ !!! kedd, 14:15
Elég vicces a telex összehasonlítása. Egy áruházlánc itthoni és kinti árait hasonlította össze. Teljesen figyelmen kívűl hagyva az akciós termékeket pro- és kontra. De én pl kint sose a Lidlben, hanem a Hofferben, a Billában illetve a Sparban szoktam vásárolni, illetve a bajoroknál az Aldiban és egy másik láncban, ami szintén nagyon olcsó.
 A felsorolt árucikkek döntő többségét  olcsóbban veszem meg kint ezekben az üzletekben, mint amit a telex írt. Sertéskarajt pl 1 kg 5.99 - ért, vagy tejet 0,55 e/liter,  a szalámi és kolbászféléket vajon miért nem hasonltották össze? A nápolyikat, krkszeket? A milka a 300 grammos kiszerelésben kint több helyen 1,99 e/ tábla. Tendenciózusan kihagyták azokat, amelyek olcsóbbak kint. Hol a sör ? Ásványvíz, üdítőital?
Lakás/Ingatlan árak topik vasárnap, 18:04
https://www.portfolio.hu/ingatlan/20220522/rendkivul-tulertekeltek-a-lakasok-magyarorszagon-mi-szol-a-zuhanas-mellett-es-mi-szol-ellene-546123
Nem gondolnám, hogy túlértékeltek...a biztosítók építési árindexe közelít az 500 ezer Ft/ nm - es árhoz, ebben semmilyen plusz nincs ( pl. telek, közmű, desztináció) nincs, szóval hagyjuk már ezt....
EUR/HUF csütörtök, 20:48
Komolyan ilyen együgyű ország nincs még egy....hallgatva néha a sok hülyeséget, olyan mintha egy 93 ezer négyzetkilométeres gumiszobában laknánk. Sajnos külföldről is egyre jobban ez látszik.....
EUR/HUF csütörtök, 20:45
Nagyon uncsi. Először a 90' évek végére, majd az uniós csatlakozásra, majd konvergencia programokban 4-6 évek távlatában igérgették. Közben pedig inkább távolodunk, mint közeledünk. De mindegy is, a birkáknak mindegy, ők nem járnak nyugatra, simán elhisznek ezeknek mindent 
ORBÁN TAKARODJ !!! szerda, 09:46
Boccs, igaz, elírtam, de amúgy azt is elhinnék, ha forogna...:-)
ORBÁN TAKARODJ !!! szerda, 09:16
Igen, az ellenzéknek a következő politikai helyzetre kellene valamilyen megoldást találnia. Nekem sajnos úgy tűnik egyelőre, hogy inkább bedugták a fejüket a homokba.
Az ország politikailag aktív része nagyjából 2 részre szakadt. Az egyik része különbőző mértékben és minőségben mindent elhisz Orbán Viktornak. Pl. olcsóbban vesszük a gázt, mert jóban vagyunk a ruszkikkal, Orbán egy békegalamb, a háborút az ukránok indították, méghozzá Bidennel és Sorossal szövetségben, mi harcoltunk legeredményesebben a coviddal, Mészáros Lölö saját erejéből lett a leggazdagabb, Nyugat-európában éhezés és fagyhalál van, minden utcasarkon áll egy minaret, a magyar tanárok pedig a Bali- szigeteken nyaralnak...napokig sorolhatnám. Szerintem még azt is elhinnék a főnöknek, hogy a Nap a valóságban a Föld körül forog...
A másik oldalon a kevésbé, vagy egyáltalán nem hiszékenyek állnak, mondjuk úgy, hogy jobban látják a valóságot. A fő probléma az, hogy a média túlsúly, a kormánypárti szavazóknak a valóságos helyzet iránt mutatott teljes érzéketlensége és az ellenzéki politikusok egyéni áldozatvállalásának a teljes hiánya mindezt állandósítja. 
Nem az a megoldás, hogy semmire se jó, unalmas és hiteltelen középpártokat alakitgatunk ( lásd MZP), hanem radikálisabb formációk kellenének, amelyek legalább aktivizálnák a teljes tespedtségbe forduló ellenzéki és bizonytalan szavazókat. 
 Nos ilyen párt nincs, illetve maximum a Mi Hazánk Mozgalom, ami viszont igazából nem más mint a Fidesz support pártja.
Szóval az a véleményem, hogy egy komolyabb társadalmi, politikai kataklizma (válság) nélkül egyelőre teljesen reménytelen a helyzet. 
OROSZ-UKRÁN háború 2022. 05. 15. 21:17
Szánalmas bagázs....November 7- én ünnepeltek majd...vörös csillagos lobogó? ..😁
Orosz - Ukrán háború - trollmentes topik 2022. 05. 14. 12:37
Van egy nagyon bennfentes ismerősöm. Pont ezt mondta, erre épül az egész politikai marketing kommunikáció. Felismerték kb 2006 környékén, hogy itt csak ezzel lehet nyerni. Kapóra jött nekik a bávatag Bajnai- kormány és azóta ez be is jön.
Az ellenzéknek semmi esélye kizárólag akkor, ha lopja a műsort. Nem Budapesten, hanem vidéken. De ez egy másik topik.
Orosz - Ukrán háború - trollmentes topik 2022. 05. 14. 09:49
Ez a fajta gondolkodásmód pontosan beleillik abba a sorba, amelyik Magyarországon az emberek nagyrészét jellemzi. Pl simán tudomásulveszik a korrupciót, a lopást és inkább azokat utálja, akik ezt leleplezik....Simán tudomásulveszik a természeti környezet folyamatos rombolását, de népharag van, ha valaki valahol otthagy egy kutyát  kikötve. Ha valaki kidob egy csecsemőt az ablakon, az kisebb hírértékkel bír, mint, ha valaki egy cicát bánt. Az emberek nagy többségét teljesen hidegenhagyja a családon belüli erőszak - talán nem véletlenül, hiszen egyrészük naponta gyakorolja is. 
Az emberek egyrésze a suttyóságot szereti, nem véletlenül népszerűek ennyire nálunk az ilyen jellegű műsorok a tévében.
Sajnos ezt a fajta tulajdonságunkat a politika értelmesebbik, ám gátlástalan fele jól kihasználja, pl kedves csüngőhasú főnökük is. 
OROSZ-UKRÁN háború 2022. 05. 14. 07:18
Inkább bégetek, mint a szovjet himnuszt énekelem ismét.....Hihetetlen, hogy 40 év szovjet/ orosz elnyomás után, most a fél ország ismét a szovjet zászlókkal vonuló vörös csillagos katonákat isteníti. Persze csak azért, mert a Főnök is ezt teszi....kb ennyit arról, hogy ki  "béget" itt a valóságban....
ORBÁN TAKARODJ !!! 2022. 05. 13. 20:28
Semmi baj sincs, egyre több ember szerint jó irányba mennek a dolgok. Ez az ország lassan egy szekta, hihetetlen, hogy ennyi hülye van....
ORBÁN TAKARODJ !!! 2022. 05. 12. 15:55
Troll, remélem minél előbb megismered közelről a magyar EÜ " szinvonalát"!
ORBÁN TAKARODJ !!! 2022. 05. 07. 09:50
Recseg- ropog már a NER rendszere. Az MNB képtelen már kamatemeléssel fékezni a forint romlást, fél év alatt 3% - kal drágább finanszirozni az amúgyis irdatlan magas államháztartási hiányt. Ennek az útnak a végén pedig tudjuk mi lesz....Tényleg hülye, aki ezt nem látja és mit keres egyáltalán itt, egy tőzsdei fórumban?
Természetesen ez nem rád vonatkozik, véletlenül se vedd magadra....
Orosz - Ukrán háború - trollmentes topik 2022. 05. 03. 22:04
Mi lenne itt, ha nem a fityesz nyert volna...atyaisten....
Orosz - Ukrán háború - trollmentes topik 2022. 05. 03. 21:54
Nem arrólt volt szó, hogy megvédjük Kárpátalját? Csak úgy kérdezem...
OROSZ-UKRÁN háború 2022. 05. 02. 20:38
Pl egy futballmeccsen hogy akadályozzák meg, hogy már az öltözőfolyóson egymásnak menjenek? Vagy a gólöröm közben a kamerába rajzoljanak valami f@szságot?
Sajnos a fóbiásoknak hiába magyarázza el az ember ...mindenhol a háttérhatalmat látják. 
OROSZ-UKRÁN háború 2022. 05. 02. 20:29
Amúgy arról hallottál, hogy a délszláv háború miatt Jugoszláviát is kizárták szinte az összes európai/ világ sporteseményről -közte a foci EB- ről is - 1992- ben? Ez is kollektív bűnösség alkalmazása volt? 
Szerinted egy sporteseményen hogyan lehetne biztositani, hogy az orosz sportolók nemcsak teljes biztonságban, hanem a fair play alapvető feltételeit is betartva vegyenek részt?
Orosz - Ukrán háború - trollmentes topik 2022. 05. 01. 09:43
Erről mindig az jut az eszembe, amikor ezek a " nagymagyarok" az egyik Fradi meccs után a metrón le " zsidóbérenceztek" mivel nem tetszett nekik a sálam színe. A vicces az, hogy mindig is, és többgeneráción át az őseim is mindig fradisták voltak....
Sajnos sokan voltak, különben rossz vége lett volna.....:-). Mondjuk csak csordában ilyen "kemények"....
Ezek a zombiagyúak futnának először, ha valami történne....

friss hírek További hírek