Heisenberg

Regisztráció: 2019-08-28 20:36:59

Hozzászólások száma: 986

Utolsó hozzászólás: 2021-10-15 10:50


Tapasztalat: 4
Aktivitás: 4
Népszerűség: 1

Kedvenc topikok db Utolsó hozzászólás

25 303
2021. 10. 07. 21:57

utolsó 20 hozzászólás

AutoWallis Nyrt+topic péntek, 10:50
Meglehetősen hülyén csinálták. Ki kellett volna jönni a jelentéssel, felment volna a papír legalább 10%-ot, utána közzé kellett volna tenni az IPO-t a jegyzési ársáv teteje a kialakult árfolyam környékén lehetett volna. Igy most 1 hónap pangás következk.
AutoWallis Nyrt+topic csütörtök, 14:00
Ha nem lesz valamilyen krach, akkor többszörös túljegyzés lesz max párezer darabos allokációval (mondjuk nem olvastam el még a jegyzési tájékoztatót).
Ha igy lesz, akkor arra nagyon nem lehet spekulálni, viszont bevezetés után likviditás bővítésnek bőven jó lesz.
AutoWallis Nyrt+topic csütörtök, 10:52
Holnap lesz Q3 jelentés is, ki tudja milyen lesz
AutoWallis Nyrt+topic csütörtök, 10:51
Ok, ez a tőzsde, bármi lehet....
AutoWallis Nyrt+topic csütörtök, 10:43
Túl kicsi így a marzs....legalább 135- nak kellene - inkább felette- lennie, hogy valaki vegyen 110 felett. Vagy lesz még valami bejelentés.
AutoWallis Nyrt+topic csütörtök, 10:38
Valami azért csak történt azóta....de nyugodtan folytasd csak a lebeszélő showt. Kicsit ismerős a 4ig  fórumból....:-))))
ORBÁN TAKARODJ !!! szerda, 22:12
Hát a Fidesz bemutatta, hogy mire lehet számítani, ha ismét hatalomra kerülne. Ha az elmúlt 12 évből nem tanultak a mostani ellenzéki pártok, akkor meg is érdemlik....
ORBÁN TAKARODJ !!! szerda, 22:10
Ez van, a népet nem lehet leváltani, ezzel kell gazdálkodni.
ORBÁN TAKARODJ !!! szerda, 21:55
Továbbmenve ezen a gondolatmeneten most két politikai tömb kezd kirajzolódni, az egyik új balközép, a másik az új jobbközép. Az első a nagyon tehetséges Dobrev köré, a másik pedig  MZP köré szerveződik. Ez a politikai felállás, amennyiben együttes erővel legyőzi Orbánt, tartós hatalmi centrum lehet. Ha viszont nem, akkor a most lemorzsolódó/ bekebelezett pártok fognak ismét erősödni( szocik, Jobbik, LMP, Momentum). Szerintem.
ORBÁN TAKARODJ !!! szerda, 21:45
Én a féllábú kecskére is leszavazok, csak ez a bagázs elhúzzon innen. Azt viszont látom, hogy azok, akiknek valamilyen okból nem túl fényes élményei vannak a 2010 előtti időkről illetve esetleg pont GyF ellen szerveződtek ( pl. Jobbik szavazók, csalódott korábbi fideszesek ) azok a féllábú kecskére azért nem annyira nyomnák a voksot. Viktorra sem, tehát ugyanúgy távolmaradnának, mint ahogy 2018- ban. Nekik a féllábú kecskénél sokkal jobb MZP. Nem Dobrevvel van baj, hanem GYF- fel. Én is meglepődtem, hogy a közeli ismerősök közül mennyien mentek el most szavazni, csakis azért, hogy tavasszal is legyen miért voksolni.
CoronaVirus szerda, 20:48
Van bármilyen olyan dolog, ami nem ennek a sz@rnak a terjedését segíti? 
ORBÁN TAKARODJ !!! szerda, 19:59
Persze. Érv az nincs  Hát nem vagy túl erős a vitában. Kb. face szint
ORBÁN TAKARODJ !!! szerda, 19:27
Teljes mértékben egyetértek azzal a véleménnyel, hogy Dobrevnek is az lenne a legjobb, ha MZP nyerne. A jobbikos és a jobbközép szavazóit ő tudja hozni. Ha ez a rezsim megdől, akkor az utána kialakuló politikai helyzetben Dobrevnek nagyon jó lehetősége lehet egy széles balközép néppárt megteremtésére. Ha viszont miatta ( nem szó szerint, hanem a jelenlegi szavazói demográfia miatt) nem sikerül legyőzni Orbánt, akkor neki se lesz második lehetőség.
AutoWallis Nyrt+topic vasárnap, 20:26
Ja nem inkább 19. - én kedden
AutoWallis Nyrt+topic vasárnap, 20:25
Hát nagyon kíváncsi leszek, hogy milyen jegyzési áron tudunk velük tartani. Talán csütörtökön megtudunk majd valamit....
Karácsonyt Miniszterelnöknek! 2021. 10. 08. 13:20
Teljesen természetes, ami történik az előválasztások során. Jelöltekről van szó, akik bármikor visszaléphetnek, ha esélytelenné válnak. Persze azoknak ez nem természetes, akiknek az MSZMP kongresszusa, vagy éppen a Fidesz kongresszus a demokrácia csúcspontja. Kb. egy hónap múltán mit sem fog számítani, ki és hogyan lett az ellenzék közös jelöltje. Lásd USA, ahol Biden és a többi jelölt majdnem kikaparták egymás szemét, aztán az elnök választásokon ebből már semmi sem látszott. 
Karácsonyt Miniszterelnöknek! 2021. 10. 08. 06:43
Ennyire frusztrált vagy, mert múltkor hülyére verte a Tarlóst? Valóban nagy lúzer...😄
OTTone 2021. 10. 05. 08:18
Természetesen én is ebben reménykedem, de ezt látni kell és mindenkinek tisztában kell(ene) lennie, hogy ez a szabály. Ráadásul alapvetően egy olyan cégről beszélünk, aminek kézzelfogható vagyona, tudásbázisa, szellemi terméke nem nagyon van, vagy én nem tudok róla. Így felszámolás esetén nem tudom miben lehetne bízni. Az pedig,hogy a hatóságokban bízunk, na az olyan opció,ami a tündérmesék birodalmába visz. Fél év eltelt és az egyértelműen leközölt csalási/sikkasztási gyanúból (pedig milyen egyszerüen bizonyítható lenne, elegendő lenne csak a BÉT-es közzétételeket összevetni a tényekkel) még rendőrségi vizsgálat sem kerekedett, vagy csak mi, kisbüfik nem tudunk róla. 
Vicces, de itt az Unióban és az ugymond jogállamban csak és kizárólag a jelenlegi cégvezetésben bízhatunk...hátha, mégis....na ezzel kb. mindent elmondtam az esélyeinkről.
Nekem csak valamivel kevesebb mint 5 k részvényem van, de őszintén szólva ezt már igazából leírtam.

friss hírek További hírek