Vedd már észre 45 évig tönkretették ezt az országot, nem volt rendszerváltás, megegyeztek a komcsik a zs...k, egy két emberrel és szétlopták a maradékot, a Fidesz 6 évet volt hatalmon, ne hogy már ők tették egyedül ezt! Nevetséges ez az ország úgy ahogy van! Nincs itt egy párt sem aki mást érdemelne mint börtönt! Ezért is hagytam el ezt az országot még 1979-ben, mert a véresszájú komcsik mindent tönkretettek! A legkártékonyab élőlény!
Nocsak Gyurcsányt lehetett szidni, h Takarodj, Szent Viktort nem? Hogy is van ez konzi?
Csatlakozok én is topiknyitóhoz, takarodjon el a Fidesz a közéletből, de előtte bíróság elé őket a csatlósaikkal együtt (ÁlKereszténydemokraták, oligarhák)
Ja és követelem vissza az ellopott pénzemet (magánnyugdíjpénztár).
Ha nem, saját öklömmel verem le a szarházi Fideszen.
Te aki megnyitottad ezt a topikot menj viszza magadtól a zárt osztlyra, úgy jobb lesz mindenkinek. És ha nem lenne szólásszabadság, akkor már rég Recsken lennél, ahogy a haverjaid csinálták öcsi!
Törölt felhasználó2012. 10. 19. 07:15
Az új Tervük:1 1/2 év alatt rágalom hadjárat,(szdsz,kisgazdák,mdf),minden áron hatalmon maradni,+ kisajtolni mindent a kisemberekből,MAN billencsel ellopni az eu támogatásokat.(Hol van már a talicka!)És mi legyen a 2 jómadárral? lázár(Berija), sz@rgyártó (Göbbels)?
És szerinted meghatja őket a dolog?
A jelszavuk, "fogd a pénzt és fuss"!
Majd eléldegélnek a kis házacskáikban, elnyaralgatnak a kis nyaralóikban és számolgatják a milliócskáikat. Mi meg isszuk a levét a tevékenységüknek.
Mahoz 6 evre eppugy eltunnek a tortenelem sullyesztojeben, mint boldog elodeik.
Emlekeztek rajuk? Mekkora hatalmuk volt!
MDF. SZDSZ. Kisgazdak. Elet es igazsag.
A fiuk hiaba probalkoznak es csinalnak barmit. A bukasi csapdat ok maguk mar megastak, az isteni erok mar keszen allnak megbosszulni a disznosagokat, a bukashoz vezeto lendulet mar nem fekezheto le. Ebbol mar soha nem fognak felallni.
O.V-bol olyan rossz emlek marad, mint...
soroljam?
Tudsz jobbat? Kikre gondolsz, Csak nem a millára, meg az elempé-re, netán a régi haver fecó dk-jára? Na neeee! Orbánt 2/3 juttatta hatalomra, ne feledd! Itt most demokáré van! Az elvtársakból elég volt, de jobbik még szóba jöhet, mert esélyt kell adni minden indulónak! Ők még nem voltak hatalmi poziban, lehet hogy ők a jobbak, mint a nevükben:
Én meguntam már 2,5 év alatt még jobban, a piszkos mocskos Q.C.anyját !Teljesen mindegy hogy unjuk ,amit ez idő alatt elvettek a kis emberektől mind anyagiakban ,mind időben ,azt nem fogja senki visszaadni .
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!