Topiknyitó: ________ 2012. 10. 18. 19:39

ORBÁN TAKARODJ !!!  

Ez a topik azoknak a jóérzésű, jóravaló, szorgalmas magyar embereknek jött létre, akik megunták az elmúlt két év:

- gazdasági barkácsolását

- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait

- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését

- gazdasági visszaesést

- korlátozott szólásszabadságát

- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését

- az ellenség nélküli szabadságharcát

- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait

- stb......magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogyORBÁN TAKARODJ!!!!!
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Dehogynincs
Dehogynincs ma, 15:20
Előzmény: #85121  rockmaster
#85128
2021. decemberben kétoldalú kapcsolatok fejlesztésében elért eredményekért Barátságért kitüntetést vehetett át Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter Szergej Lavrov orosz külügyminisztertől Moszkvában.
Szijjártót úgy alázta meg Lavrov, hogy Péterünk még büszke is rá. Ekkor még az orosz-ukrán háború előtt voltunk pár hónappal, de hét évvel a Krím annektálása után.
https://hu.euronews.com/2022/06/21/putyin-elnokot-nem-fenyegeti-penzzavar-oriasi-nemzetkozi-halozat-all-mogotte
Putyin illiberális módszerekkel gazdagodott meg. Nem zárható ki, hogy a magyar üzletfelei titkos számláira is illiberális százalékok csorognak.
euler ma, 13:31
Előzmény: #85124  Linkmann
#85127
Összeszedett írás, megérdemelné a forrásmegjelölést.
________
________ ma, 13:26
Előzmény: #85125  janosvitez
#85126
O1G lett a legnagyobb Európai
KGB ÜGYNÖK...
janosvitez ma, 13:19
Előzmény: #85124  Linkmann
#85125
Vég nélkül lehet sorolni...
Sajna ez a magyarok és az unió érdekeinek elárulása...Kész csoda,hogy még nem basztak ki minket az Eu-ból.. -(((
Gondolom szépen megfizették ezt ennek a néhány embernek...Köszönjük Viktor ,Szijjártó,és a fidesz ebben 
részt  vevő  prominenseinek...
Linkmann ma, 12:36
#85124
   "   A kémelhárítás alapja, hogy ne azt nézd, amit valaki mond, hanem amit tesz. És a legjobb kémnek is van egy végzete: egy bizonyos időtáv után elkezd óhatatlanul kirajzolódni, hogy ő pontosan hová is dolgozott.
Nos: - Magyarország az egyetlen ország, ahol a háború kirobbanása óta nem utasítottak ki orosz ügynököt. - Nálunk továbbra is üzemel az orosz, titkosszolgálati hátterű Orosz Beruházási Bank, méghozzá légvonalban 200 méterre a Karmelitáktól. - Szijjártóék csuklás nélkül tudomásul vették, hogy az orosz hírszerzés lényegében belépőnek használta a magyar külügy gépeit a NATO és az EU irányába tartó kémkedéshez.- A magyar kiberelhárítást 2015 után a Szijjártó-vezette külügy égisze alatt építették le Oroszország érdekeinek megfelelően.- A magyar külügy SOHA, egyetlen esetben sem tiltakozott Oroszországnál a magyarországi orosz titkosszolgálati aktivitás miatt.  Így: - Nem tiltakoztak, hogy az oroszok nálunk felfegyvereztek és kiképeztek neonácikat. (MNA, Györkös István)- Nem tiltakoztak, hogy Oroszország Magyarországról beépült az EU-s döntéshozatalba (KGBéla) Az urat később a nyugati társszolgálatok nyomására kiszorították, idehaza lényegében a  haja szála sem görbült. - Szijjártóék még azért sem tiltakoztak, hogy a 2014-es csehországi orosz bombatámadásokban az itteni nagykövetségeken diplomataként akkreditált orosz hírszerzők is részt vettek.- Szijjártóéknak az sem volt probléma, hogy a Kárpátaljai Kulturális Szövetség irodáját az orosz titkosszolgálat gyújtatta fel, hogy egymásnak uszítsa a magyarokat és az ukránokat. Elképesztő mód a magyar külügy még a mára már egyértelműen orosz titkosszolgálati merényletet is az ukránok nyakába akarta és akarja varrni. - Szijjártóéknak valahogy nem volt baja azzal sem, hogy az orosz titkosszolgálati hátterű Kis Miklós Szilárd Moszkvában gyakorlatilag egy vízumgyárat rendezett be. - Magyarország az egyetlen, amely minden esetben megpróbálta az összes szankciót megtorpedózni Oroszországgal szemben. - A magyar szolgálatok menekítették ki Észak-Macedóniából Putyin ottani kulcsemberét, Gruevszkijt. Azóta is itt védik az urat.- Magyarország támogatja Putyin másik balkáni kulcsemberét, Dodikot. - Az effektíve magyar kormányirányítás alatt lévő bank pénzelte a putyinista francia szélsőjobb vezérét, amikor erre már Oroszországnak nem volt esélye. - Magyarország zsinórba veti be a befolyását Putyin közvetlen embereinek a szankciók alóli mentesítéséhez.- A magyar kormánymédiában - origo, Magyar Nemzet - gyakorlatilag akadály nélkül ömlik az orosz birodalmi propaganda. Az elvileg nemzetbiztonsági védelem alatt álló MTVA médiumaiba is rendre bejáratosak finoman szólva is sajátos "szakértők", akik véleményeikben rendre orosz propagandatevékenységet folytatnak. - A magyar kormányzatnak még az sem jelentett problémát, hogy a magyar honvédelem élére (!) egy, a NATO-val nyíltan ellenséges Oroszországgal üzletelő embert nevezzenek ki.  - A Szijjártó-ellenőrizte hírszerzésnek valahogy az sem tűnt fel, hogy Fideszes vezetőket nyakra-főre behálóztak orosz titkosszolgálatokhoz kötődő figurák, így például egy időben Novák Katalin lett az orosz hátterű "családvédő" nemzetközi mozgalom arca....."
rockmaster ma, 10:11
#85123
"A Pedagógusok Demokratikus Szakszervezete október 5-ére országos munkabeszüntetést hirdet"
https://telex.hu/belfold/2022/09/24/a-pedagogusok-demokratikus-szakszervezete-rendszeresen-orszagos-munkabeszunteteseket-fog-hirdetni
Hajrá Tanárock!
00000 ma, 10:09
Előzmény: #85120  szieszta
#85122

Ezt komolyan mondat? Nagy baj van az agyakban:(((
A magyar szállodák nagy részeben külföldiek vannak. Hajdúszoboszló, Cserkeszőlő, Gellért, Sárvár, Gyula stb és sorolhatnám. Tessék körbenézni, magyar szóval elvétve találkozik az ember. A téli őszi időszakban ha épp nincs karácsony, vagy szilveszter akkor szinte nincs is hazai vendég. A szerencsétlen itthoni családok azt a kis megtakarítást inkább elviszik Horvátországban vagy a Törökökhöz, mert ár érték arányba jóval kedvezőbb mint az itteni. Igen a magyar szállodák, tisztelet a kivételnek a külföldi turistákat árazta be akik simán kifizetik a szobák és szolgálatatások árait, mivel a fizetésük minimum ötszörös a mint amit itthon meg lehet keresni. Nem csak nyugatiról van szó, sajnos Szlovénok, Szlovákok is leköröztek minket, lassan Románok és Bolgárok is előznek:((((
Viszont a kajákat magyaroknak kell fizetni, ami roppant terheket jelent majd a lakosságnak, a téli fűtés és villany árak mellett. Nem, hogy szállodába de még a legtöbben a szomszéd faluba se tudnak eljutni:(((
 Ott tartunk és ez nem vicc, egy fórumozó társunk írta le egyik nap, hogy kint a Billaba mennyivel olcsóbban kapott mg mindet, mint itthon ugyanazért a termékért. Így aki közel él a határhoz az simán nagy bevásárlásra átugrik és meg is éri euro ide vagy oda.
rockmaster ma, 10:08
#85121
"Szijjártó Péter „nagyon csalódott” nyugati kollégái miatt, miután az EU kifejezett kérése ellenére tárgyalt az orosz külügyminiszterrel"
"Egyre kevésbé burkoltan oroszpárti és nyugatellenes a magyar külügyminiszter kommunikációja – ez derül ki abból az MTI-összefoglalóból, amelyet Szijjártó Péternek a közrádió Vasárnapi Újság című interjújából készítettek."
"„Semmilyen olyan döntéshez nem adjuk a hozzájárulásunkat, ami a magyar nemzeti érdeket sértené. Az energiaellátásunk biztonsága továbbra is vörös vonal, számunkra elfogadhatatlan minden olyan szankció, amely az energiaellátásunkat veszélyeztetné”
Petike, hol a tervetek a szovjet olaj és gázcsöcsről való lejövetelhez?
Vagy úgy tervezitek, hogy több évtizedig függeni fogunk a szovjetektől???
Miért nem nyikkansz meg a szovjet erőszakos besorozásról???
szieszta szombat, 21:18
Előzmény: #85117  00000
#85120

A piacgazdaságban van egy nagyon jó szabályozó rendszer. Ha ebbe belenyúlnak, akkor borul minden. Itt eléggé belenyúltak a támogatásokkal a filléres hitelekkel. Teljesen igazuk van, az embereknél túl sok pénz van és hajlandóak kifizetni a magasabb árakat.
Ahol ez nem megy, ott vagy megmarad az áru, vagy csökken az ár.
Persze hogy elkérhetik a csillagászati árakat a hotelekben, ha csurig vannak vendéggel, szinte egymásra licitálnak egy egy szobánál. Ha üresen állna, biztosan csökkentenék az árakat.
Csakegyolvaso
Csakegyolvaso szombat, 19:15
Előzmény: #85112  Jacob
#85115
Ha tulelik putyin bukasat xD
sityaki szombat, 18:06
Előzmény: #85100  Karvalytokes
#85114
Ne hazudj.
signal2
signal2 szombat, 18:03
Előzmény: #85104  Karvalytokes
#85113
Na most ebből az a rész kamu, hogy az OLAF a Cseh Katalin-ügy kivizsgálását kezdte meg. Ugyanis az az egy szem cég, amelyiknek Cseh Katalin volt az ügyvezetője nem nyert EU-s pénzt az ő ügyvezetése alatt. Tehát nincs "Cseh Katalin-ügy".
Jacob szombat, 17:58
Előzmény: #85106  Karvalytokes
#85112
Karvaly te kevered a szezont a fazonnal, mi nem védünk senkit, aki bűnös az kapja meg érte a büntetést. Csa ti vagytok ilyen ......ek, hogy főnökeid/pásztoraid bűneit nem látjátok... 0 emberek vagytok trollok/birkák. Másba szálkát, sajátba a gerendát se veszitek észre. De ne aggodjatok Putyin bukása után a legnagyobb nyugatpártiak lesztek.
badsector1
badsector1 szombat, 17:51
Előzmény: #85100  Karvalytokes
#85111
Decemberre te leszel a legnagyobb gyurcsánypárti.
00000 szombat, 17:50
#85110
badsector1
badsector1 szombat, 17:48
Előzmény: #85075  Karvalytokes
#85109
Melyik nyugati multi uralja le lólö elöl a piacot?
00000 szombat, 17:35
Előzmény: #85104  Karvalytokes
#85108
Sok-sok feljelentést intézett a romlott kormány, és többnyire nem lett belőle semmi. Nagyon szépen előadják nektek a színjátékot a hírhazugon és a többi kiépített csatornán keresztül, és igen olykor sajnos az ártatlanok szívnak a propaganda hazugságaival szemben. Szerencsére az ügyészség és még a bíróságoknak egy része nem hiszi azt a szennyet el amit nap mint nap nyomják az agyatokban. Miközben ez nem más mint terelés, mint írtam a másik kedves barátodnak, hogy lehet verni a melleteket, Fekete-Győr vagy Cseh Katalin ügyeivel, miközben az országnak 4 régiója a legszegényebb lepusztultabb unióban a forint gyakorlatilag halott, a gazdaság lélegeztető gépen van amit szintén elloptak van stb. De a hazugság áradat átmegy, mert mindig vannak olyankor akik benyelik ezt azt.
https://www.portfolio.hu/gazdasag/20180228/negy-magyar-regio-az-europai-unio-legszegenyebbjei-kozott-278161
Most ez még rosszabb sajnos:(((
Szenesk
Szenesk szombat, 17:25
Előzmény: #85104  Karvalytokes
#85107
Budai Agyalágyula, az impotens ügyész maradvány... 
Karvalytokes
Karvalytokes szombat, 17:23
Előzmény: #85105  janosvitez
#85106
Már szemezgettem..85069#
janosvitez szombat, 17:17
Előzmény: #85104  Karvalytokes
#85105
Ocsmány Vigyor   rozbörű lótolvaj banda rémtetteiről mikor szemezgetsz ???
Karvalytokes
Karvalytokes szombat, 17:10
Előzmény: #85102  Verona
#85104
"Később a Cseh Katalin cégeihez köthető botrányban Budai Gyula tett feljelentést. A feljelentésben többek közt az szerepelt, hogy a Pannónia Nyomdát 2010-ben Cseh Tibor alapította, amelyet a cégnyilvántartás szerint 2013-ban átadott lányának, Cseh Katalinnak, aki 2018-ig vezette a céget, amely ellen 17 alkalommal indult végrehajtási eljárás adóhátralék miatt, ezek egy része a Momentum politikusának az irányítása alatt.Idén szeptember elején pedig az Európai Csalás Elleni Hivatal (OLAF) levélben arról tájékoztatta Deutsch Tamást, hogy megkezdte a Cseh Katalin-ügy vizsgálatának előkészítését, amihez további adatokat és információkat is kért a korrupciógyanús ügyről. A Fidesz EP-képviselője szerint az OLAF nyilvánvalóan illetékes az ügy kivizsgálásában, hiszen uniós intézmény tagja (jelen esetben az Európai Parlament képviselője) érintett az ügyben"
Ne aggódj folyamatban van.:))
signal2
signal2 szombat, 17:09
Előzmény: #85102  Verona
#85103
Még konkrétabban semmi köze azokhoz a cegekhez, amiket sorolnak anlejarató cikkjeikben. Fideszeseknek tök mindegy, hogy igaz, vagy hazugság, ha uszitani és gyűlölni kell.
Verona szombat, 16:58
Előzmény: #85100  Karvalytokes
#85102

Apocca! Azt nem tudom, hogy miért váltogatod a nickjeidet..
Cseh K. egyelőre semmi nincs rábizonyítva, ezeket csak a fidesz szennylapok harsogják.
Cseh K. nem követett el semmilyen törvénybe ütköző cselekményt.
Helikopter Tónival kevered, aki ténylegesen olyan elektronikus leolvasó rendszert fejlesztett ki ami már régen létezett, lopásra szakosodott cégére kapott 260-millió támogatást + éppen a Telekom vette meg tőle a kifejlesztett semmit 56-millió forintért...
Ezekről valahogyan mindig elfelejtkezel.
Karvalytokes
Karvalytokes szombat, 16:37
Előzmény: #85098  00000
#85100
Cseh Katalint kihagytad ő olyan technologia fejlesztésére vett fel pénzt amit már rég kifejlesztettek.:))Busztendert,Városháza eladási botrány...Ezek annyira tehetséges tolvajok hogy ellenzékből is képesek milliárdokat lopni.:)
_Sigorszky
_Sigorszky szombat, 16:09
Előzmény: #85095  Bandi_ujonc
#85099
Putyin is kijátszotta az ilyesféle korlátozást, meg lehet mindent oldani... Egy diktátornál nincs sok, ki találékonyabb!
00000 szombat, 16:04
Előzmény: #85089  Karvalytokes
#85098
ÓÓÓ, hogy a fenébe ne vizsgálták volna.
http://ugyvedforum.hu/cikkek/2019/09/az-olaf-jelentes-kiugro-magyar-adatokat-mutat
Ez csak egy kis része, de igaz a közmédiának csúfolt hazugsággyárban ilyet nem részleteznek. Lehet, hogy a 98% ellopással még keveset is mondtam. Viszont a nyomda festék és a lepapírozás sok-sok trükköt elfed:)))Nem beszélve a pénzek megjárattatásán, két alkalommal lölöhöz utalás, még háromszor tiborc barátunkhoz és hipp-hopp tiszta minden, no meg már nem tűnik uniós pénznek, így könnyű, mivel az egész kiépített hivataluk ezen alapul. No meg, hogy lett átjátszva a mátrai erőmű... ejjj
https://nepszava.hu/3141612_kozpenztuzelesre-allitjak-at-a-matrai-eromuvet
Mi a nyavalyáért nem kapunk lassan egy éve egy fityinget sem. Tudom mert tiszta minden, ejj barátom ezt te sem hiszed el, ha meg igen hááááátttt....:))))
Nikklíszon
Nikklíszon szombat, 15:30
#85097
"MIVEL A HAZAFISÁG VOLT A MÁZ, AMIVEL DONALD TRUMP MINDENT LEÖNTÖTT, AMI CSAK SZEMBE JÖTT VELE, HA AZT SIKERÜL VALAHOGY LEKAPARGATNI A KÖZÉLETI PORTÉKÁIRÓL, AKKOR CSAK A MOSLÉK MARAD." Csak nekem annyira ismerős ez? Minden tróger egy kaptafára működik! 
Szenesk
Szenesk szombat, 13:35
Előzmény: #85095  Bandi_ujonc
#85096
Legalább 40 év ..
Bandi_ujonc szombat, 13:25
Előzmény: #85072  Karoly65
#85095
Remélem egyszer utolérjük Kazahsztánt! Ahol most szavazták meg, hogy max 7 évig lehet hatalmon. 
Szenesk
Szenesk szombat, 13:15
Előzmény: #85090  Karvalytokes
#85094
Jut eszembe, akkoriban Antall kormány volt. Az elvtársak ezexerint ellenzékből is el tudták adni a nemzeti vagyont. Nem semmi! 
________
________ szombat, 13:06
Előzmény: #85069  Karvalytokes
#85093
Majd meglátjuk az EU-s pénzek nélkül
Lesz-e O1G Mikulás, ha nincs aki megtölti a zsákot
Mondjuk van benne infláció, rezsiemelés...
Most ilyet kapott 😃
Szenesk
Szenesk szombat, 12:48
Előzmény: #85090  Karvalytokes
#85092
Ez egy faszsag, semmilyen ütőképes cég nem volt. Ha a NER-ben egy mg hazafiság lenn, akkor 16 év alatt pár céget felepithettek volna.
Szenesk
Szenesk szombat, 12:46
Előzmény: #85088  Karvalytokes
#85091
Már ne haragudj, de ez hülyeség. Te a lyoni takacsokra emlékeztetsz.
Amelyik vállalkozás az állandóságot várja el a piactól, az hülye.
Karvalytokes
Karvalytokes szombat, 12:38
Előzmény: #85084  Szenesk
#85090
Nem sok de volt.Csak azt már 90 évek elején eladták a multiknak a "etársak"
Karvalytokes
Karvalytokes szombat, 12:35
Előzmény: #85085  00000
#85089
98% ban el lett lopva?Érdekes ...Az Olaf jelentés ilyenről nem tud:)))
Karvalytokes
Karvalytokes szombat, 12:34
Előzmény: #85083  Szenesk
#85088
A nyugati tőke azzal hogy hűtő láncot épit ki a brazil és indokinai zöldségeknek.
Szenesk
Szenesk szombat, 12:28
Előzmény: #85086  Szenesk
#85087
Amúgy a Strabag jobban érti a magyar korrupciót bármely hatóságnál...
Szenesk
Szenesk szombat, 12:25
Előzmény: #85085  00000
#85086
Tényleg, az m0-s Duna híd! Mekkora volt a pofajuk, h így a Strabag, meg úgy, aztán Lölö a strabaggal ment autópálya koncesszióért.
00000 szombat, 12:22
Előzmény: #85069  Karvalytokes
#85085

Bizony aminek a nagy része Eu forrásokból ment volna ha nem lopták volna el, de mivel a 98% el lett tulajdonítva így csak látszat beruházások voltak. A magyar gdp-nek a nagy része szintén uniós támogatásokból indult. Szerencsére 2010 előtt nagy része, a maradékot tolvajék szintél elraboltak. A nagy utak fejélesztése, ugyan ne nevettesd ki magad. Egy csak is egy pályát nem tudtak kirabolni a A dél-északi Európai tengelyt ami érinti hazának is,  Via Carpathia M4 és M30 viszonylatában ki Kassa felé. Itt az unió nagyon figyelt ám,szegény lölö:))))  A többi már megvolt hála a 2010 előtte nem orbáni időkből. A többi toldozás-foldozás ami megvalósult, nem neveznem hatalmas fejlesztésnek sőt... pl 21-es már most tropára ment pedig kb 3-4 éves út. M0 Duna híd 3 évig volt lezárva és most is egy romhalmaz, a dilatációt képtelenek voltak lopás nélkül kivitelezni így szar a mai napig. Szóval nem beszélj hülyeségeket. Ja van Felcsúti stadion szintén lopásból amit magány nyugdíj pénzárnak hívnak. A többit meg benövi majd a gaz, mivel fenntartani a vidéki stadionokat nem igazán tudják. 
Mátrai erőmű, inkább hagyjuk. Részvénycsomag, ez is nevetséges. Rendőrök bére, no igen kell a hatalomnak , hogy mutassa az erőt.  Lásd Törökország, Észak-Korea, csak az a baj, hogy itthon a rendőrök is menekülnek az állásukból, vajon miért???...))) 
Tank arra a 4 db vagyunk büszkék, "jó áron" lett beszerezve ez tény, de miért is.., nincs ki használja....:))) Várpalotán és Hajmáskéren mozgatják néha szerencsétleneket, 2-3 durrantanak vele, hogy van....:(((
De még sorsolhatnám napogik, de inkább nem teszem, aki figyeli világot úgyis látja aki meg szemlemezős az hisz a fh1 propaganda áradatának és ilyen kreténségeket írnak mint ez is. Nem volt nehéz cáfolni. 
Szenesk
Szenesk szombat, 12:21
Előzmény: #85081  Karvalytokes
#85084
Lofaszt, korábban sem volt semmi, ami csúcstermék volt. 
Szenesk
Szenesk szombat, 12:20
Előzmény: #85082  Karvalytokes
#85083
Ez egy hülyeség. Mivel tesz tönkre egy tartósított élelmiszerek gyártásával foglalkozó céget az, hogy kilép egy negyvenszer nagyobb piacra?
Karvalytokes
Karvalytokes szombat, 12:18
Előzmény: #85081  Karvalytokes
#85082
A Globus-t például az EU tette tönkre.
Karvalytokes
Karvalytokes szombat, 12:17
Előzmény: #85080  Szenesk
#85081
Mostmár igen!Köszi EU!
Szenesk
Szenesk szombat, 12:14
Előzmény: #85075  Karvalytokes
#85080
Elszippantjak a munkaerőt?
És ezt hogy csinálják? Porszívóval vagy jobb berezessel?
 
Amúgy makkot szednenk. Az, hogy piacképes magyar termék, csak egy szojatek.
Karvalytokes
Karvalytokes szombat, 12:12
Előzmény: #85077  Shortelek
#85079
Mióta fizet az eu dollárban?:))
rockmaster szombat, 12:10
Előzmény: #85073  Karvalytokes
#85078
Én a fejlesztésekről beszéltem, ami nyilván önmagában sikeres, mert sok minden épült.
Ami "üzemeltetési" jellegű kiadás (bérek, fenntartások, karbantartások - nem EU forrásból), azok katasztrófa!
Shortelek szombat, 12:08
Előzmény: #85069  Karvalytokes
#85077
Ügyesen veszi fel a dollármilliárdokat!!
Shortelek szombat, 12:06
Előzmény: #85075  Karvalytokes
#85076
Hülyeségeket hordasz össze!!
Karvalytokes
Karvalytokes szombat, 12:01
Előzmény: #85074  bigyula
#85075
Miért ?Ami jár az jár .Miért gondolod azt hogy Eu támogatás nélkül makkot szednénk az erdőben?A nyugati multik leuralják a piacainkat ,elszippantják a munkaerőt ezért jár a kompenzáció.Ahogy az összes új keleti belépőnek.
bigyula szombat, 11:54
Előzmény: #85073  Karvalytokes
#85074
"Hagyjuk már ezt az EU féle alamizsnát..Évi 1000 mrd?"
.
Akkor Orbánék miért kuncsorognak érte? :) Esetleg szétoszthatnák a nép között, ha nekik nem kell... :)
Karvalytokes
Karvalytokes szombat, 11:39
Előzmény: #85071  rockmaster
#85073
Hagyjuk már ezt az EU féle alamizsnát..Évi 1000 mrd?A magyar gdp évi 44000 milliárd.Ennyit termelnek meg a magyar emberek.Orbán megteremtette a lehetőségét hogy évről évre nagyobb tortát süssünk.
Karoly65 szombat, 11:22
Előzmény: #85062  Bandi_ujonc
#85072
Igen , mert az autoriter vezetők egy idő után hajlamosak elveszteni a valoság tudatukat. Mindenki nyalja a seggét , és ez tudatositja bennük , hogy mindent jol csinál. Nem hiába találták ki , hogy  külön miniszter van ágazatoknak , “ jobb helyeken” ! Ha mindenbe belepofázik egy kormányfő , akkor elég problémás ország jöhet lètre. Mint a példa is mitatja itthon. Vagy a Ruszkinál
rockmaster szombat, 11:14
Előzmény: #85069  Karvalytokes
#85071
Ügyesen teszi tönkre az alapvető szolgáltatásokat: egészségügy, oktatás, közműhálózatok, stb.
Soha sem kapott ekkora támogatást Magyarország, mint az elmúlt 12 évben. Ennek sikerében benne van a 2010 előtti baloldali kormány is (2007-2014-es ciklus előkészítő szakasza 2010 előtt, a látványos megvalósítási időszaka 2010 után volt).
Karvalytokes
Karvalytokes szombat, 11:08
Előzmény: #85069  Karvalytokes
#85070
Orvosok bér rendezése majdnem kimaradt..."Avagy mit tettek értünk a rómaiak":))
Karvalytokes
Karvalytokes szombat, 11:04
Előzmény: #85039  janosvitez
#85069
Ügyesen lop az Orbán mert valahogy mindenre van pénz..Tankokra,Komáromi és Tisza hidakra,13 havi nyugdijra,autóutakra,Napelemekre,Stadionokra,Vasútkorszerüsitésre,Rendöröknek fegyverpénzre,Mátrai erőmüre,Rába részvénycsomagra.
rockmaster szombat, 10:08
#85068
"23 állam támogatja Ukrajnát az Oroszország elleni strasbourgi perben"
"Az ENSZ független nemzetközi vizsgálóbizottsága az Ukrajnában elkövetett jogsértésekkel kapcsolatban bizonyítékokat talált arra, hogy az orosz hadsereg számos háborús bűnt követett el az elmúlt hónapokban Kijev, Csernyihiv, Harkiv és Szumi megye megszállt területein. A jelentést szeptember 23-án, pénteken terjesztették elő.A megállapított háborús bűncselekmények között szerepel a robbanófegyverek illegális használata, a válogatás nélküli támadások, a személyes integritás megsértése, a kivégzések, a kínzás és rossz bánásmód, valamint a szexuális és nemi alapú erőszak esetei. Az illetékes bizottság a gyermekek jogainak megsértését is bizonyítottnak találta."
"Bulgária, Görögország, Málta, Magyarország és Ciprus kivételével valamennyi uniós ország jelezte, hogy kiáll Ukrajna mellett. A nem EU-tagállamok közül Norvégia már csatlakozott a megtámadott országot támogatók közé, az Egyesült Királyság és Izland pedig csatlakozási hajlandóságát jelezte a perben, míg a Genfi Nemzetközi Humanitárius Jog és Emberi Jogok Akadémiája akkreditációt kért."
Magyarország miért nem?
Ocsmány Viktor egyetért a népírtással?
________
________ szombat, 09:25
Előzmény: #85060  geza77
#85067
Biztos a szankciók miatt...
Eddig van szénre, majd lesz olajra, a gázt meg pityun zárta el.
rockmaster szombat, 09:18
#85066
"A csengeri örökösnő Kósáról és a pénzről: Elvárás volt, hogy ő ebből részesüljön"
https://telex.hu/belfold/2022/09/23/csengeri-orokosno-kosa-lajos-partizan
A cikkben leírtak bemutatják a NER működésének egy szeletét, érdemes elolvasni.
Hüle Lali is kérte a jussát persze:)
Szenesk
Szenesk szombat, 09:00
Előzmény: #85063  Shortelek
#85065
Drog
Nedden szombat, 08:58
Előzmény: #85059  Bandi_ujonc
#85064
A Moodys szerintem nem talált megfelelő szavakat a Magyar sikerek láttán. Így tovább is állt. Hihetetlen micsoda eredményeket sikerült elérnünk a sorsunk megnehezítésében! Évekig szándékosan gyengítettük a forintot amikor mindenért más devizában kell fizetni!
Moodys véleménye szerintem : halottakról jót vagy semmit. Így csendben maradtak…
Shortelek szombat, 08:56
Előzmény: #85062  Bandi_ujonc
#85063
Minek ragaszkodik a hatalomhoz, tünjön már el.
Bandi_ujonc szombat, 08:52
Előzmény: #85061  badsector1
#85062
Szerintem is gondok vannak, túl sokáig volt szerepben. Az elején még tudta, most már egyre betegebb, beszűkült a lyuk, amin a valóság bevilágít neki. 
Hiába pihent 2 hónapot, sok ez már.
badsector1
badsector1 szombat, 08:42
Előzmény: #85059  Bandi_ujonc
#85061
Szerintem orbán elhitte, hogy ő miatta nem omlott össze Magyarország az elmúlt 12 évben, a mostani összeomlást meg a szankciókra és a háborús inflációra kell kenni
geza77
geza77 szombat, 08:19
#85060
Bandi_ujonc szombat, 08:13
Előzmény: #85057  Shortelek
#85059
Micsoda siker.
Lassan az összes hitelminősítő, sőt titokban az imf is a receptre kíváncsi. 
A kanyarban előzés és az elmúlt 10 év legsikeresebb 100 év technikáját tanulmányozzák. 
Shortelek szombat, 06:41
Előzmény: #85057  Shortelek
#85058
O1G mindent elkúrt!
Shortelek szombat, 06:40
#85057
https://www.portfolio.hu/unios-forrasok/20220923/varatlanul-megszolalt-a-fitch-is-magyarorszagrol-568831
Már a holdrol is látszik ha Mo. nem kap unijós pénzt az ország elveszett.
Szenesk
Szenesk péntek, 23:14
Előzmény: #85055  Dondiego
#85056
Ez bizony egy kemény Orbán takarodj! Ahogy salvini - csupa kisbetűvel - elkotródott, amikor a lengyel polgi megkokizta a putyinpincsiségért. :)))
badsector1
badsector1 péntek, 20:28
#85053
"A Nemzetközi Valutaalap (IMF) küldöttsége június 27. és július 5. között Magyarországon járt. A találkozó nem a szokványos évenkénti megbeszélés része volt, erre csak 2022 végén kerül sor a valutaalappal. A júliusi találkozón „gazdasági fejleményekről” beszélgettek a magyar hatóságokkal – közölte az IMF a Szabad Európával.Az IMF közlése szerint a küldöttséget Jean-François Dauphin vezette, és a Magyarországgal folytatott rendszeres felügyeleti párbeszéd részeként vitatták meg a gazdasági fejleményeket. Dauphin felel Magyarországért az IMF-en belül.A találkozókról néhány nappal vagy héttel később általában felkerül egy jegyzőkönyv az IMF honlapjára, így volt ez például 2018-ban, 2019-ben és 2021-ben is – írja a portál. Ami érdekes, hogy az idei nyári találkozóról nincs hír, arról sem a kormány, sem a valutaalap nem tett közzé információt.
Valóban nem rózsás a helyzet: az, hogy Magyarország mennyire képes teljesíteni külső adósságát, azon múlik, hogy rendelkezik-e elegendő devizával. A Magyar Nemzeti Bank nemrég közzétett jelentése szerint nyáron sokat romlott a helyzet, hiszen júliusban 1,674 milliárd euró volt a folyó fizetési mérleg hiánya, több mint duplája a júniusi 806 millió eurónak.Róna Péter közgazdász lapunknak ezzel kapcsolatban elmagyarázta, mi történik, ha elfogy, vagy legalábbis a kritikus szintre csökken egy ország devizatartaléka (ahogy ez Szerbia esetében a jelek szerint valószínűsíthető). Ilyen esetben a nemzetközi piacokról is lehet pénzt szerezni, ám a befektetők ekkor már igen óvatosak, inkább nem veszik az államkötvényeket, vagy elutasítják a hitelért kuncsorgó országot, vagy csak komoly feltételekkel adnak pénzt. Ekkor jön a képbe a Nemzetközi Valutaalap, amely arra hivatott, hogy az átmeneti financiális problémákra megoldást nyújtson, természetesen komoly kritériumok mellett. Ahogy történt ez a Gyurcsány- és Bajnai-kormányok idején is. Ilyenkor az IMF is szigorú feltételeket szab: letesz a kérelmező asztalára egy forgatókönyvet, ami alapján törleszthetőnek látja az adott országnak biztosított hitelt. – Nem ritka, hogy személyi feltételeket is támasztanak, ezért kellett távoznia a ciklus közepén Gyurcsánynak és Veres János pénzügyminiszternek is, az ő személyükben ugyanis a valutaalap nem ismerte fel a végrehajtás garanciáját – magyarázta közgazdász."
Bandi_ujonc péntek, 20:15
Előzmény: #85044  Shortelek
#85052

tűzoltók örülhetnek, nekik ott az adrenalin.
Meleget, normális bért is pótolja.
Szenesk
Szenesk péntek, 20:13
Előzmény: #85047  Dehogynincs
#85051
Akkor az országgyűlés elő járhat jó példával, és egy méretes sertés hizlalda fölé tehetné át üléstermét.
Dehogynincs
Dehogynincs péntek, 19:41
Előzmény: #85048  Szenesk
#85049
A lepényhal először, a remény hal meg utoljára.
Szenesk
Szenesk péntek, 19:30
Előzmény: #85046  bullrider
#85048
Nem aggódni kell, hanem reménykedni!
Dehogynincs
Dehogynincs péntek, 19:26
Előzmény: #85045  Nikklíszon
#85047
A belehelés fizikai törvény és rendszertől függetlenül működik.
A finnek télen úgy fűtöttek, hogy alul volt az istálló, fönt meg a lakás.
Sokkal nagyobb baj, hogy a hatalom a kultúrán többnyire a gátlástalan kormánypropagandát érti.
bullrider péntek, 19:12
#85046
Komolyan aggódom a Döbrögiért, ma sem volt a Kossuth rádióban!
Nikklíszon
Nikklíszon péntek, 19:05
#85045
"Szakmai ajánlást fogalmazott meg a Nemzeti Művelődési Intézet (NMI) a művházaknak, kultúrházaknak, kulturális központoknak „az energiaválság hatásainak mérséklésére”,   a korlátozott nyitvatartás, valamint az otthon is elvégezhető feladatok távmunkában végeztetése a munkatársakkal. Az utóbbiak közül a legvadabb ötlet „a nézők által termelt hő” bevetése az épületek felfűtésében. Ennél megjegyzik, hogy ez „téli rendezvényeknél akkor segít, ha jól választjuk ki a termet, és a szervezéssel teltházat csinálunk” „Eleinte hűvös lesz, de azután a közönség »beleheli a teret«, ...... Hisz előre megyünk, nem hátra.  Köszike a sok f@szfejnek aki megszavazta a szakértő, hazug orosz gyilkosokkal kollaboráló kormányt. És ez a nulla szenkirályi a tik tokon röhögött a németeken, hogy meg fognak fagyni és a férfiak szülhetnek ott. Mindenkinek amit a kormánya intézett. Szerencsétlen buta liba. Elnézést a libáktól. 
Shortelek péntek, 18:30
Előzmény: #85037  Sehmet
#85044
Aztem az nem olyan nagy baj, de mit szólsz ahhoz, hogy a tűzoltóknál tilos fűteni okt. 15-ig, beszedték a klímák távkapcsolóit, minden alternatív fűtőeszközt. Szerintem ez nagyobb probléma, illetve mekkora szegénység ez, te ezt támogatod, meg az egyéb lakosságot lehúzó megszorításokat, szégyeld magad meg minden bégető is.
Szenesk
Szenesk péntek, 18:25
Előzmény: #85042  00000
#85043
Ráadásul gyurcsány azt mondta, hogy el lehet menni... őrület! a baloldal elárulja a hazáját!
a jobboldal meg közpénzből megveszi magának. :)
00000 péntek, 18:08
Előzmény: #85037  Sehmet
#85042

Hihetetlen fontos dolog:(((
Ezt meglátja egy igazi hívő és egyből ugrik rá. Pedig annyira érdekes, mint a ház fala fehérre van mázolva. Egyszerűen semmiség, de a vérnaracsmagvasok egyből, verik a mellüket, hogy én megmondtam.... Közben  megfagynak otthon a lakásban, mert az infláció ez egekben. Fűteni, zabálni nem tudnak majd, és lehetne sorolna az mai  igazi fontos gondokat. A gyerekieket lassan a kazánmester tanítja, és ki vannak akadva,hogy a tanárok, hogy mernek tüntetni, meg a gyerekeket lázítják.
Kedves Sehmet. Ezek fontos kérdések, de remélem leszel jó igazi hívő és veszed a fáradtságot és az újabb hazugság áradtot kitöltve szépen az IGENEKET beikszelve vissza fogod küldeni. Tudod várják, hogy vannak még igazán meghülyíthető egyének a társadalomban, és közben verheted a melled, hogy Fekete-Győr mit mondott:(( Szükség van az irányított kommunikációra, ezekből táplálkozik a hatalom. Szádban van adva a válasz, miközben azt hiszed, hogy önálló gondolataid vannak. Pedig úgy irányítanak benneteket mint a juhász a nyáját. Nem véletlenül van éhség menet a kopasszal az élen aki viktor pólóban feszít:((( Szánalmas:(((
janosvitez péntek, 17:40
Előzmény: #85040  Szenesk
#85041
igen erre céloztam.....
Mikor hoz egy-két szaftos csemegét a narancskommunisták háza tájáról???
Szenesk
Szenesk péntek, 17:36
Előzmény: #85039  janosvitez
#85040
Mondom, hogy csak széttrollkodja a topikot. Igazi bérenc, abban éli ki magát, hogy eltereli a figyelmet a narancskomcsik gazemberségeiről.
janosvitez péntek, 17:33
Előzmény: #85037  Sehmet
#85039
O1G banda lopásairól is linkelnél egy pár cikket????
jelige "ruszkik haza"   rendszerváltó fiatal demokrata .....elképesztő politikai pofátlanság...
Istvan78 péntek, 17:32
Előzmény: #85037  Sehmet
#85038
Ebből az egy tévedésből nagyon messzemenő következtetést vontál le. Még most is csak 33 éves, 10-15 éve még élte a fiatalok sörözős, laza életét, erre nem emlékszik pontosan. '14 körül kezdett politizálni, persze ennek utána nézhetett volna jobban.
Sehmet
Sehmet péntek, 17:23
#85037

Fekete-Győr szerint a külhoni magyarok 2004-ben kapták meg a magyar állampolgárságot! Elképesztő tudatlanság egy "politikai nagyvadtól". Ezeknek még egy portási munka is komoly szellemi kihívás lenne.
https://mandiner.hu/cikk/20220921_fekete_gyor_andras_kettos_allampolgarsag_video_hiba_nepszavazas_mszp_belfold
Bandi_ujonc péntek, 16:51
Előzmény: #85034  Bandi_ujonc
#85036
Ja és jövő héttől 12% felett lesz az alapkamat. 
Ez is siker.
________
________ péntek, 16:45
Előzmény: #85033  Bandi_ujonc
#85035
Eddig még vártam, hogy összejön-e az üzlet...
de ezeknek semmi sem drága a mi ADÓnkból
Bandi_ujonc péntek, 16:34
#85034
A troll még mindig nyomja?
407 az EUR, 417 USD, 427 CHF.
Allamkassza üres, külker hiány szépen fent ragadt, lassan IMF.
Pedagógusok éhbérért, rendvédelem 2x annyiért dolgozik. 
A futsalos külügy és az egyre nagyobb személyiségzavarokkal küzdő kicsi szépen letárgyalta az új gázszerződést, óriásit bukunk rajta.
Bandi_ujonc péntek, 16:23
Előzmény: #85014  ________
#85033
Én már átvittem majdnem mindent, még 1 előfizetés maradt, azt max 2 héten belül.
Istvan78 péntek, 15:58
#85032
Mint minden demokratikus intézményt, a nemzeti konzultációt/népszavazást is eltorzított/ellehetetlenített a Fidesz. A nemzeti kozultációt lényegében egy propaganda eszközként használja, manipulált kérdésekkel gyűjt támogatást a törekvéseihez, valójában egyáltalán nem kiváncsi a "nép" véleményére. A népszavazás hasonló eszköz a kezében. A választáskori népszavazás is csak azt célozta, hogy kiszorítsa az ellenzék népszavazását, ha esetleg mégis időben befutna ill. a képviselő választás mellé odatette Fidesz erősítéskééppen. A Fidesz összes piszkoskodása olyan nagy, hogy már a Holdról is látszik, csak a Fidesz hívők és a tájékozatlan választók nem látják.
rockmaster péntek, 15:38
#85031
"Azzal kapcsolatban, hogy Magyarország ellenzi-e a további szankciók bevezetését, Peter Stano külügyi szóvivő felidézte Josep Borrell külügyi főképviselő csütörtöki nyilatkozatát, amelyet Borrell 27 tagállam nevében tett. Ebben pedig az szerepel, hogy a tagállamok partnereikkel együttműködve a lehető leghamarabb szankciókat terjesztenek elő Oroszországgal szemben.
Ennek értelmében pedig egyértelműen kijelenthető, hogy
MAGYARORSZÁG IS TÁMOGATTA AZ ÚJ SZANKCIÓKAT SZORGALMAZÓ ÁLLÁSFOGLALÁST.
Ugyancsak csütörtökön egyeztek meg az unió tagállamai, hogy nincs értelme találkozni Szergej Lavrov, orosz külügyminiszterrel, a ciprusi külügyminszter éppen ezt követően mondta le a már megszervezett találkozóját.
Szijjártó Péter azonban pár órával az uniós megegyezést követően tárgyalt orosz kollégájával, ahol meg is jegyezte, hogy egyedüli EU-s külügyminiszterként találkozott Lavrovval."
Már megint nyakon csípték a yachtos-t:))))
rockmaster péntek, 15:30
Előzmény: #85029  Jacob
#85030
Eddig ezek a "konzultációk" már 47 milliárd Ft-ba kerültek, és egyre drágábbak... és még hol a vége?
Szovjet propaganda nyomatására szórják a milliárdokat, pedagógusbérre meg NULLát költenek!
A lényeg, hogy a NER gazdagodjon, az emberek le vannak sz@rva.
00000 péntek, 15:06
#85028

https://www.youtube.com/watch?v=eFrSv3qsTsg
Újabb elmebaj.
De legalább tudni fogják, hogy mennyi faék agyú maradt, akit még meg lehet hülyíteni, hogy nem a pénztáros 500 milliárdja a számláján a gond amit véletlen enyves kezű társulat elcsaklizott a közpénzből.
Egyszerű matek az egész. Nagyjából 1-5% ellenzéki küldi vissza többnyire összefirkálva és szidva a rendszert. Kb hasonló mennyiség küldi vissza aki nem nagyon tartozik a pártokhoz, tehát 1-5% akit valamiért megfogott egy adott téma. Vagy azért mert kiborultak a hülyeségtől, vagy épp elhitték, hogy a fiú gyerekéből hamarosan lány lesz:))) Ha nagyjából 1-1,5 millió vissza érkezik már a szorzókkal sínen vannak. Elég ebből 800-900 ezer ami bólogatva mint a régi Ladákban a pincsi kutya, mindenhova az igen van beikszelve. Az ország sorsába szarnak ők bele, hisz ha nem így lenne akkor ami csak lölö számláján lapu abból simán rendbe lehetne rakni a társadalom egyik szegmensét. Most mindegy, hogy itt miről beszélünk, lerágott csont. Aki kórházba kerül vagy meghal, vagy fertőző betegséggel jön ki, de egy kis rüh atka vagy ágyi poloska tuti összeszúrja(((
Most a rendszernek kellett valami újabb agyament marhaságot tenni, hisz a birka horda széjjel szaladhatna! Igen ám, de így gyorsan rá lehet fogni mindent a Brüsszeli bürokratákra. Legalább így nyugodtan fagynak meg az igazi sötétségben szenvedő hívők a télen:)))
Szenesk
Szenesk péntek, 15:04
#85027
"Navracsics azért váltott frakciót, mert a KDNP neve most jobban cseng, mint a Fideszé"
 
Kedvencem az "érték alapú" politizálás. Habár, a kádéenpé neve sehogy sem csenghet, mivel a bábuk rendszerint rongyból vannak, ezért képtelenek a csengésre. 
geza77
geza77 péntek, 14:39
Előzmény: #85021  ________
#85025
Ausztriát többször nem autópályán közelítettem meg, ha van 1 óra különbség sokat mondok...
geza77
geza77 péntek, 14:38
#85024
Magyarország nyugati szomszédja Ausztria
Ausztria, magyar cukor 0,79 euró. Nincs korlát, ha 10-et veszel, 0,69 euró.   https://imgur.com/a/qSEZcKO
Piros lett a paradicsom, nem sárga...
                           Ausztria jobban teljesít... 
________
________ péntek, 14:24
Előzmény: #85022  rockmaster
#85023

én is csak alkalmanként veszem a heti/havit
legalább ennyivel szeretnék hozzájárulni az autópálya maffiabiznisz gyengítéséhez... :)
rockmaster péntek, 14:18
Előzmény: #85021  ________
#85022
Én már évek óta nem veszek, csak ha nagyon-nagyon muszáj, vagy ha az ország másik végébe kell mennem.
Az M1 pl. katasztrófális, lassan ott tartunk, hogy a régi 1-es főúton is ugyan addig tart egy Győr-Budapest út a rengeteg kamion, tömörödő sorok, balesetek miatt. Ráadásul visszavonták a 3 sávosítást, amivel csak tovább romlik a helyzet. 
________
________ péntek, 14:14
Előzmény: #85019  Szenesk
#85021

jövöre még az autópálya matricán is elgondolkodok
ha hosszabb lesz az út, ha nem
legalább látom az országot jobban

Topik gazda

________
________
2 5 4

aktív fórumozók


friss hírek További hírek