signal2

Regisztráció: 2006-08-24 14:13:53

Hozzászólások száma: 22 241

Utolsó hozzászólás: 2019-10-14 22:25


Tapasztalat: 4
Aktivitás: 5
Népszerűség: 5

Kedvenc topikok db Utolsó hozzászólás

151 974
1970. 01. 01. 01:00

felfüggesztés(ek):

Moderáció:
Felfüggesztés a "OPUS Global Nyrt." topikban - 2018-06-06 19:36-ig (0 nap, 6 óra, 0 perc)


A moderálás a "OPUS Global Nyrt." topik #136533 sorszámú hozzászólása alapján történt.


A moderátor indoklása:
Off
Moderáció:
Felfüggesztés a "Est Média" topikban - 2018-07-28 09:47-ig (30 nap, 0 óra, 0 perc)


A moderálás a "Est Média" topik #26959 sorszámú hozzászólása alapján történt.


A moderátor indoklása:
nem kérünk a szánalmas lebeszélésedből, ezzel máshol játszadozz, köszi.
Moderáció:
Felfüggesztés a teljes fórumból - 2019-05-30 13:22-ig (3 nap, 0 óra, 0 perc)
A moderátor indoklása:
személyeskedés

utolsó 20 hozzászólás

NEW OPUS GLOBAL hétfő, 22:25
MSZP tegnap sokat bukott, 12 helyet szereztek a megyei közgyűlésekben. Míg a Momentum 27-et. Talán teljesen jelentéktelenné válnak nemsokára.
A Fidesz rendbeteszi az országot hétfő, 19:59
Ezt szeretnéd, mi?
A Fidesz rendbeteszi az országot hétfő, 19:44
Csak feltételezem, hogy Borkai orgiáján nem ellenzéki volt jelen videózni.
A Fidesz rendbeteszi az országot hétfő, 19:30
Ellenzék nem szexvideózott. 
4IG részvény hétfő, 17:18
Valójában a megszorítások 2006-ban kezdődtek, azóta javul a költségvetési egyenleg. 2004-2006 között brutál béna kormányzás volt, gyakorlatilag semmilyen. Ami viszont nagyon nehéz dolog, a végeredmény vizsgálatakor elválasztani a belső és külső faktorokat, illetve végig gondolni a "mi lett volna, ha" kérdéseket. 
Nyilvánvalóan a mostani kormányzat egyik legnagyobb sikere a költségvetés kordában tartása, és az államadósság csökkentése úgy, hogy közben szépen nő is a gazdaság. Azonban nm szabad figyelmen kívül hagyni, hogy ehhez beáldozták 2012-t, az MNYP-vagyont, hatalmas EU-s pénzeket kaptunk, általános világgazdasági fellendülés, és globális kamatcsökkenés volt. Min-mind száz/ ezermilliárdokat hozott egyenként a költségvetés konyhájára.
Azt nem tudjuk, mi lett volna, ha ezek a kedvező külső tényezők nincsenek. Én úgy gondolom, hogy a 3% alatti hiányt akkor is tartották volna mondjuk 2013-től kezdődően, csak kisebb lett volna a gazdasági növekedés és magasabban ragadt volna az államadósság.
CIGPANNONIA hívők hétfő, 14:51
A napokban próbálok sort keríteni rá.
NEW OPUS GLOBAL hétfő, 14:49
Szerintem meg azért szavaztak Karácsonyra, mert volt programja és kampányolt. Tarlósnak nem volt programja, és nem kampányolt. Mintha nem is akarta volna annyira az újrázást...
NEW OPUS GLOBAL hétfő, 14:47
Nos, tegnap délelőtt a fidesz faszbuk oldalán ez volt a szöveg. " A kommunisták mind szavaznak, legyünk ott mi is." Márpedig a fidesz mondásait milliós nagyságrendben teszik magukévá az emberek mindenféle kritika nélkül.
CIGPANNONIA hívők hétfő, 14:39
Viszont kezd olyan áron forogni, hogy relatív árazásos alapon alátámaszthatóan érdemes befektetni a papírba.
A Fidesz rendbeteszi az országot hétfő, 14:35
Az elszámoltatásnak persze szigorúan törvényes alapon kell zajlania, azaz feljelentések formájában ott, ahol ténylegesen van alapja. 
Tovább nagyon fontos lenne, hogy MINDENHOL megjelenjen egy alternatív ingyenes lap a jelenlegi tisztán kormányzati propagandát közvetítő lapok MELLETT (NEM HELYETT!!!), továbbá meg kell jelenni a kistelepüléseken is. Ezekhez jó bázist jelenthetnek a megyeszékhelyek.
Azon sajnos nem lehet segíteni, hogy ne csak fideszes országos terjesztésű rádió legyen. Tehát a vidéki rádióhallgatóknak egyelőre marad a színtiszta fideszes narratíva.
NEW OPUS GLOBAL hétfő, 10:23
Befektetni átlátható, jól elemezhető cégbe kell. Az Opus még most sem tartozik ezek közé, ezelőtt pedig még kevésbé tartozott.
A Fidesz rendbeteszi az országot hétfő, 09:58
Fegyverkezz, hozzád mennek először!
Karácsonyt Főpolgármesternek hétfő, 09:33
Ettől még el kell végezni a munkát. Odáig persze nem kell merészkedni, mint a fidesznél, hogy buszoztatnak, krumplit osztanak, tömegesen átjelentkeznek, bejelentkeznek, orrvérzésig tolják a helyi médiában a lejáratást és a propagandát, de kétség kívül sokkal nagyobb energiával kell elmenni a vidék emberéhez. 
Még itt a fórumon is van notórius migránsrettegő, akkor mi lehet városoktól távoli falvakban, ahol sok helyen a fideszen kívül más pártot nem is ismernek? Meg kell velük ismertetni más pártot, más jövőképet, más célokat adni nekik.
Karácsonyt Főpolgármesternek hétfő, 09:06
Ahhoz vidéken sokkal komolyabb munka kell. Gyakorlatilag házról házra kell végigjárni az országot, és folyamatos jelenlétre, rendszeres tájékoztatásra lesz szükség. Most minden erőforrás rákoncentráltak a fővárosra és a megyei jogú városokra, nem tudom, mire lesz elég, ha ez az erőforrás az ország egész területén fog eloszlani. 
Karácsonyt Főpolgármesternek hétfő, 08:48
Sőt! a munkások levonultak a 3-as metró építkezéséről, lezártak 2 hidat az autóforgalom elől, szivárványszínűre festették az utakat az éjszaka, és megkötöttek 6470 billiárd forintnyi szerződést baloldalhoz közeli cégekkel.
Már meg is bántam, hogy rá szavaztam...
Karácsonyt Főpolgármesternek hétfő, 08:46
Hát, ez szerintem nagyon nincs így. Karácsony integratív személy, és felkészült is volt a kampányban. A győzelmét nagyban segíthette, hogy végig intenzíven kampányolt, míg Tarlós gyakorlatilag nem csinált semmit a kampány során. Zuglóban egyébként elért annyit, hogy kordában tartotta az 50/50% fidesz-mszp horrorkoalíciót. Azért, mert ott is békére törekedett háborúskodás helyett. 
A Fidesz rendbeteszi az országot hétfő, 08:42
Padlófelmosás megtörtént. Léphetünk tovább.
Nézve a közel végleges adatokat, van egy igen üdítő fejlemény: az MSZP nagyon visszaszorult. Összesen 12 mandátumot sikerült szereznie a megyei közgyűlésekben, míg pl a Momentumnak 27-et ott, ahol külön indultak. 
Eredmények összesítve:
http://gazdasagportal.hu/index.php/onkormanyzat-2019-eredmeny/
A Fidesz rendbeteszi az országot hétfő, 00:48
Nézőpont komolyat ment a héten... 
Szakmailag nullázta magát. Ezért nem éri meg megrendelésre eredményt gyártani.
NEW OPUS GLOBAL vasárnap, 23:55
Mi köze a daruknak ahhoz, kik a politikusok Budapesten? A többsége magánépítkezés (volt, mert lassan ecseng az újlakás-építés).
A Fidesz rendbeteszi az országot vasárnap, 23:00
Eredetileg győri vagyok, és elsüllyedek szégyenemben. Mondjuk legalább kiviláglik a fideszesek erkölcsi színvonala. Másrészt most Pesten élek, és Karácsonyra szavaztam, mert Tarlós nem folytatott kampányt, így nem tudhattam meg, mik a tervei, az eddigi felfogása pedig nem tetszett.
 • BÉT
 • Indexek
 • Deviza
   • Forgalom
   • Nyertesek
   • Vesztesek