signal2

Regisztráció: 2006-08-24 14:13:53

Hozzászólások száma: 25 460

Utolsó hozzászólás: 2020-08-05 23:11


Tapasztalat: 4
Aktivitás: 5
Népszerűség: 4

Kedvenc topikok db Utolsó hozzászólás

158 073
2020. 07. 24. 11:26

felfüggesztés(ek):

Moderáció:
Felfüggesztés a "OPUS Global Nyrt." topikban - 2018-06-06 19:36-ig (0 nap, 6 óra, 0 perc)


A moderálás a "OPUS Global Nyrt." topik #136533 sorszámú hozzászólása alapján történt.


A moderátor indoklása:
Off
Moderáció:
Felfüggesztés a "Est Média" topikban - 2018-07-28 09:47-ig (30 nap, 0 óra, 0 perc)


A moderálás a "Est Média" topik #26959 sorszámú hozzászólása alapján történt.


A moderátor indoklása:
nem kérünk a szánalmas lebeszélésedből, ezzel máshol játszadozz, köszi.
Moderáció:
Felfüggesztés a teljes fórumból - 2019-05-30 13:22-ig (3 nap, 0 óra, 0 perc)
A moderátor indoklása:
személyeskedés

utolsó 20 hozzászólás

ORBÁN TAKARODJ !!! szerda, 23:11
Nekem az eddig is nyilvánvaló volt, hogy a fideszre leginkább a dk hasonlít, legalábbis módszereit, kommunikációját tekintve. Én is kiváncsi vagyok egyébként, mi a pontos tényállás Gödön. Valamin csúnyán összevesztek.
2022 - ORBÁN LEGYŐZHETŐ ? szerda, 11:55
Azért csak szólok, hogy a fidesz nagyon erős a facebookon. Naponta terjesztik az egysoros üzeneteiket. Azt mindenki elolvassa. A hosszú videókat ellenben sokan nem nézik végig. 
ORBÁN TAKARODJ !!! szerda, 11:32
Kíváncsian várom, te milyen olyan politikai tevékenységet és kommunikációt vársz, ami megítélésed szerint még elég népszerű is lehet ahhoz, hogy az azt képviselő formáció nyerjen egy választáson. Köszönöm!
A fidesz elcseszte az országot. szerda, 09:01
A norvégok a pénz egy töredékének elosztására pályát útján egy civil szervezetet szeretnének kiválasztani. Tehát nem akarják megondani, higy kiknek kell adni, és eleve a pénznek csak egy töredékéről beszélünk. 
A fidesz itt hogy veszni 200m eurót, miközben másokat vádol azzal, hogy kevesebb pénzt akarnak Magyarországnak. (Ami egyébként egy szimpla hazugság)
ORBÁN TAKARODJ !!! szerda, 07:35
Ez egy európai szintű közbeszerzés, jól meg kell promózni, nem hiszem, hogy az egész EU-ból ne lehetne nagy szamú jelentkezőt összekalapalni. Utánsa meg nagy nyilvánosságot adni végig a kivitelezésnek. 
A fidesz elcseszte az országot. kedd, 19:06
1. Az összes, kórházban dolgozó orvos ismerősöm azt állította, hogy nem volt elég védőfelszerelés, pl. megfelelő maszk.
2. a lélegeztetőgép beszerzések bármilyen nézőpontból agyamentek voltak. Még egy pesszimista járványlefutás esetén is elegendő lett volna a rendelkezésre álló állomány + még 1-2 ezer darab beszerzése. Ez a 300 mrd Ft sok helyről fog még hiányozni.
ORBÁN TAKARODJ !!! kedd, 14:50
Lehetnél a DK kommunikációs igazgatója.
PANNERGY kedd, 07:40
Szeptemberben.
ORBÁN TAKARODJ !!! hétfő, 20:37
1. Sose volt olyan, hogy csak nyugati cég nyert. Ezt a mesét melyik csatornán adják?
2. A Strabag-Swietelsky páros ma legalább annyit nyer, mint a szocik alatt.
3. Azóta lopás, mióta személyre szabott és túlárazott közbeszerzések vannak.
Jól betettek ezzel a nemzeti tőkésnek álcázott közpénzlopós mesével.
ORBÁN TAKARODJ !!! hétfő, 18:59
A politikai híreket tekintve összehasonlíthatatlanul jobb a hvg. Az origo gyakorlatilag nem ír a sajtószakmai követelményeknek megfelelő cikkeket politikai témában. Néhány esetben egyenesen gyomorforgató a stílus, és a hazugságok is, ami megjelenik náluk. Lásd Vonásról, Spéderről, vagy Simicskáról megjelent vérgyűlöletkeltő, hazugságokkal teli cikkeiket. Normális országban már hatóságilag beszüntették volna a tevékenységüket. 
ORBÁN TAKARODJ !!! hétfő, 18:38
Gondolom, neked is nyilvánvaló, hogy milyen médiafölénye van a fidesznek, főleg vidéken. Egy rakás helyen gyakorlatilag mást sem látnak, hallanak, olvasnak, mint a fideszes propagandát. ÉS tetszik is nekik, mert a fidesz kommunikációs gyára olyan üzeneteket gyárt, ami kedves a füleknek. Megvéd ettől, megvéd attól, maguk kiválóak, nagyszerűek, stb. Ez persze mind csak kommunikációs lózung, de tetszik az embereknek. Más pedig el sem jut hozzájuk, vagy olyan kis mértékben, hogy nem annak hisznek, hanem a bődületes mértékű és intenzitású propagandának. Sajnos kénytelen vagyok a hitleri propagandához hasonlítani Az is elég sikeres volt, nemde?
Igazából erről a nonstop lejáratásról kellene leszokni, amit a fidesz média művel, mert végletesen megosztja a hazugságaival az országot. Egyszerűen gyűlöletet kelt, nemzetmegosztást végez. Lehet, hogy ezek a médiamunkások azt hiszik, hogy jót tesznek, mert a fidesznél csak rosszabb lehet, mégis az történik, hogy aljas, gerinctelen, szakmaiatlan munkát végeznek, azaz tisztességtelenek. Legyen mögötte bármilyen szándék. 
A bukott sajtóperek teljesen súlytalanok, ami azt mutatja, hogy rossz a szabályozás, azaz nem büntet megfelelő mértékben. A fidesz itt már nem akaródzik alkalmazni a három csapás elvet, mint pl. a lopásoknál. Szerintem, amelyik médiumot harmadszor ítélnek el sajtóperben, azt pár napra fel kellene függeszteni, az érintett újságírót meg akár hónapokra, és személyesen több millió Ft-ra büntetni.
ORBÁN TAKARODJ !!! hétfő, 18:16
ORBÁN TAKARODJ !!! hétfő, 18:15
http://integritylab.hu/2017/05/15/kormanyforgatokonyvek-milyen-kormanyt-szeretnenek-a-szavazok-2018-ban/
"Alapvető különbséget mutat a végzettség szerinti bontás is: a diplomások szeretnék a legkevésbé, hogy a kormány a helyén maradjon és a legfeljebb 8 osztályt végzettek a leginkább. Utóbbiak ráadásul a vizsgált kategóriák közül a legmagasabb arányban (27 százalék) választották a kétharmados Fidesz-kormányt, míg a diplomásokra a leginkább jellemző, hogy a teljhatalmat nem adnák újra a kormánypárt kezébe."
ORBÁN TAKARODJ !!! hétfő, 16:27
Dehogynem, rengeteg esetben nyer a rágalmazott, és jön a sérelemdíj, meg a helyreigazítàs.
ORBÁN TAKARODJ !!! hétfő, 13:00
Rágalmazáskor a rágalmazott perelhet.
ORBÁN TAKARODJ !!! hétfő, 11:24
Igazad van, a bíróságok a fideszes vezetésű OBH-tól függenek sajnos, ennek ellenére próbálnak a karrierfenyegetés árnyékában is szakmai alapon működni. 
ORBÁN TAKARODJ !!! hétfő, 11:22
A vörös báró kifejezést a magyar nemzet dobta be néhány hete. De tényleg röhejes a lista. Példának okáért az említett Veres Jánosnak néhány százmilliós vagyona van. Ez a töredéke Mészáros egyetlen cégének egyetlen évi nyereségének.
ORBÁN TAKARODJ !!! hétfő, 11:09
A sajtó-és rágalmazási perekben meghozott bírósági ítéletek pontosan megmutatják, ki működtet hazugsággyárat...
ORBÁN TAKARODJ !!! hétfő, 11:08
Ebből látszik, hogy te csak a propaganda szöveget nyomod. A "vörös báró"-tással a magyar nemzet jött elő, hogy nem a az ün. vörös báróknál 10-100-szor nagyobb vagyonnal rendelkező NER-lovagokkal foglalkozzanak az emberek. Ráadásul olyanokat mutatnak be, akiknek nincs is értelmezhető vagyonuk (pl. Veres János). Görcsös kis próbálkozás a 300 mrd-os vagyonú Mészárosok korában.
PANNERGY csütörtök, 09:57
Én úgy látom, dolgoznak.
Vagy szerinted a hitelajánlatokkal a bankok kopogtattak be az ajtón, amivel most refinanszíroztak? 

friss hírek További hírek

 • BÉT
 • Indexek
 • Deviza
   • Forgalom
   • Nyertesek
   • Vesztesek