Múltkor kérdezted is a Lightyear-t. Van egy topikja melyben leírtuk róla amit tudunk. Usa részvények pl. 0,1-1$ költséggel vehetők náluk, így a kisebb kötés sem drága.
En nem veszek semmit melle ezekbol, amugy sem utazom manapsag ezekben a papirokban, en teljesen mas portfoliot tartok most mint amit itt targyalunk. GME-t csak a chartja miatt vettem de huztam ra egy stoppot is.
hol vasarolsz reszvenyeket? magyar brokiknal 8 dollar a koltseged vetelkor es eladaskor is. 16 dollar bukot mar most elkonyvelhetsz, 151 dollaron leszel nullan. 3000 dollar alatti pozikat magyar brokicegnel egeszen biztos nem inditanek.
NVDA-nak kellene meg egy rally ahhoz, hogy 5 subhullamos ED alakzata legyen, az augusztusi melypont ota a chartot i-ii-iii-iv hullamosnak, es a (iv)-et majdnem kesznek lehet nezni. De hosszu tavra, akarmit is jelentsen az, nem vennem meg itt. Rovidtavra viszont, oras charton a felfele fordulas utan, amikor 140 fole kitor, akkortol uj csucsra lehet szamitani. Akkor meg lehet venni, 60min daytrade szinten lehet longra allni. t
Szia, Egyáltalán nem haragszom, én nem költök el kocsmában 135 dollárt, lehet, nem jól csinálom... Elnézést kérek előre is , ha foglaltam a helyet a fórumban... HAJRÁ! :)
ezeket a tickereket igy egyben leirva iszonyatosan hangos csengoszot hallok es rengeteg piros zaszlot latok. nem biztos, hogy egyik-masik nem fog emelkedni, de mar egyaltalan nem lehet olyanra szamitani, mint 2021 volt. a "nagyok" is fel vannak mar keszulve.
Financial Forecasts
cimu topic folytatasa. Minden fenti temaba vago hozzaszolast szivesen latunk.