Nem bánnám, ha a 2-es put-jaim bekötnének valamikor jövőre Én úgy gondolom, ha lesz korrekció jövőre, akkor jó eséllyel mehet a LAC is 2 alá Addig nem kapkodok, annál drágábban nem kell a részvény
A TSLA visszamegy 300-350$ közé? Olyan kép kezd kialakulni, mint ami június-júliusban volt. (akkor féléves, most éves záró miatt is hasonló a felállás... amúgy is hírre, 0,25 vágás, adni kell! )
Sziasztok Ha valakinek ideje engedi és ért a TA-hoz rá tudna nekem nézni a GRRR tickerre naposon ? Nem értek igazán a hullamokhoz meg fibokhoz, de mintha a harmadik hullám végefele járna. Honnan-hova várható esetlegesen korrekció technikailag, nekem most toppi, de rávennék még ha korrigálna. Céláram 17-25 körül van. Előre is nagyon köszönöm ha valaki szán erre egy pici időt.
Volt egy kósza gondolatom hogy veszek 100db-ot tegnap, de mondom minek.. :D Viszont a RCAT érdekes lehet, csak felhúzzák vmeddig zárásban még. Agyalok rajta.
Tegnap egy icipicit mentem vele, de nem mertem tartani, azóta ötszörözött volna. Mondjuk annyira nem kár érte, mert ma úgy sem birtam volna idegekkel. A KULR bosszant inkább, mert abban két napig benne voltam és pont a hir és a rántás előtt dobtam (szólnom kellett volna, hogy az lesz a mai Murphy nyertes). Egyre bátortalanabbul liftezgetek az RGTI és QBTS párosban, egyszer óhatatlanul be fogják verni őket. RCAT és ONDS drónosokat tradelgetem, csak a visszalépési pontokat túl magasra lövöm be. Wkey-be és LDTC-be pedig beragadtam kissé.
Nem látok (még) ilyet, néhány népszerű felfelé manipulált kacatot most lefelé manipulálnak. Én is büszke bagholder lettem néhány kis vacakban, ahelyett, hogy eltettem volna a nyerőt.
Financial Forecasts
cimu topic folytatasa. Minden fenti temaba vago hozzaszolast szivesen latunk.