1-2 óra alatt földindulás van usában? Nem az volt eddig, hogy a kamatvágásnak örül a piac? Sofi 17 dolcsi volt mikor ma ránéztem, azóta majd 10%ot esett. LAc omlik, Intel is, minden is. Csodás év…
Dráma van, a FED jelentősen fékezi a kamatcsökkentési pályát jövőre. Közben Elon Musk ezerrel próbálja megállitani egy új stopgap fundingot. Én nagyon erős szándékot látok most a Musk csapatnál, hogy megvágják a deficitet. Olcsók a TLT callok, nagyon, elcsábultam. Fél, háromnegyedévre is csak 2-3 dollár delta van rajtuk.
VIX +20%, mintha nem örülnének az esésnek. Rekord alacsony a cash, mindenki ki van tömve usa részvényekkel ahogy olvastam. Rotációt várok januártól value irányba, esetleg energia és nyersanyagokba.
Ez immár múlt idő. Nézett. Ennek kurva mindegy mi történik. Kamatemelésnél drága a refinanszírozás, tehát az a baj. Most vágnak, akkor meg a dollár szarra erősödik, tehát az a baj. Ha háború van akkor az a baj, ha béke van, akkor meg az a baj. Ha Kína esik, akkor az is baj, mert nem fogyasztanak eleget. Ha felmegy az olaj ára, akkor az a baj, mert beindulnak a shale-ek, és újra túltermelnek. Ha lemegy az olaj ára akkor pedig az baj, mert mindenki visszafogja a beruházást. De a fentiek még hagyján, ugyanis a legeslegnagyobb baj, hogy a mi portfoliónkban benne van ez a szutyok.
Financial Forecasts
cimu topic folytatasa. Minden fenti temaba vago hozzaszolast szivesen latunk.