Ezek a chartok lehet, hogy valamilyen elv szerint bullosak, de a sajat tapasztalataim alapjan ritkan jonnek be. Ezuttal se mernek most nvda emelkedesre fogadni.
Kozben SMCI tizedelve lett, 40 dollar korul fog nyitni. A hindenburg report utan a DOJ is elkezdte vizsgalnia ceget. Szerintem korai volt ez a tizedeles.
A tegnapi daytrade sejtésed nem azért jött be, mert jól számoztál. Az ED egyáltalán nem érte el a tőle elvárt célzónát, ott egy kész ABC rajzolás ahogy írtam is nem reális, mert az 1-es kiindulási pontjáig vagy annál tovább is várni lehetett volna ha valóban ED. Mint már mondtam nem rakok fel számozást, egyáltalán nem ez alapján kereskedem. De használok Elliotti és TA elemeket. Jelen esetben mindkét Elliotti elképzelésed felfele való kitörést eredményez. A célárazás a különbség, hiszen, ha 1-2 1-2 jóval magasabb célárat kell várnod, mint háromszög esetében Én az ilyen szűkülő háromszögeket nem annyira szeretem, mert számomra nem megbízhatóak, de simán kétesélyesnek gondolom a fel és a letörést is belőle. Jóval nagyobb sanszot adnék, a felfelének, hiszen még emelkedő trend van, de egyéb indikátorok viszont óvatosságra intenek ami miatt tényleg 50-50 A tegnapi ABC és mai 1-2, 1-2 elsődleges számozások kis valószínűségű vagy nem lehetséges számozási kimenetelekkel kalkulálsz, erre próbálom felhívni a figyelmed de ahogy látom nem sok sikerrel. Sok pluszos tradet kívánok a jövőben!
En tejesen egyetertek. Hosszasan tudnam indokolni, de nem szeretnem szetizelni a forunot. A vilag ferditett, keves, tulhaladott felinformaciokat kap, Usa mediumokban meg meg manipulaljak is. A kinaiakra nem jellemzo a szajkarate, inkabb elobbre vannak mint ahogy kozlik. A vilag 10..12 top R&D temakoreben 2..3-ban talan 1hajszallal talan meg is elozik Usa-t, 3..4ben alig lemaradva, a tobbin meg gozerovel dolgoznak. Amiben az uas meg ma is megkerdojelezhetetlenul vezet, az a penz- es tokepiac.
a)A tegnapi 15min daytrade sejtesem, (a-b-c kesz, es indul fel), nos veletlen bevalt. Nem esett tovabb. b)Tedd fel a sajat AAPlLes NVDA chart szamozast., ha befer. Akkor kiderul, hogy ez a jo, vagy a meg ismeretlen masfele daily chart sejtesed.
AAPL Elliotti szemüvegen keresztül nem annyira látnék benne és sem shortot, TA alapján pedig meg nem eldöntött a szűkülő háromszög kitörése. (Elliott szerint felfele kellene belőle) A fő 1-2 1-2 elképzelést egyszerűen nem is értem. Az erős trendeknél alakul ki amikor megnyúlik a hullám és 5 hullám nem elég ahhoz, hogy számozni lehessen. Na ez a chart pont nem ilyen, ráadásul a második 1-2 beszorul az első 1-2 tartományába?? Na ilyen rajzot még senkinél nem láttam. Az ALT megközelítés a háromszög simán valid lehet.
1)Apple es NVDA . https://imgur.com/a/qVeWlcP . Nem nagyon lehet a chartba most bear kilatasokat belelatni, eppenseggel ket (i-ii) hullampar van keszen amibol felfele kitoresre lehet szamitani. . Apple idei profit varakozas EPS=6.70, es jovore 7.50 $/sh, a PE=233/7.50=31. Es ha AAPL megy fel? Akkor a tobbi index nehezen tudhat mas iranyt venni. . Bullosnak nezheto NVDA is. A Q1+Q2 = 61 es 69 cent profit utan Q3+Q4=70+70 cent/sh a varakozas, A PE=121/2.70=45. A volatilitas zarasban csokkent, most eppen bullosak a divergenciak. . 2)Szezonalis A szisztematikusan invesztalok szamithatnak arra, hogy a kovetkezo 2-3 hetben a penz befele jon. . https://imgur.com/a/8OuAEnH . 3)OIL https://imgur.com/a/6AffTLu . 4)NG Jis oldalazo korrekcioban van. Tovabbra is sokkal feljebbre varom. A gaztermelok is kis menetkozi konszolidacioban vannak. . 5)Kina Elkezdodott az oszi egy hetes Goldweek unneples. NYban erthetoen, latva a geopol bizonytalansagokat, sokan kileptek erre az idore. Nincs ketsegem abban, hogy a kinai rally oktoberben folytatodik majd. . https://imgur.com/a/aKSPz6x
Lehet, hogy jó volt a szimatod ezzel a kiszállóval :) 9988 hajnalban még jó formát mutatott, NYSE-n pedig alaposan elfáradt a végére. Bár panaszra okunk cseppet sem lehet továbbra sem, de könnyen előfordulhat hogy ezzel megkezdi a korrekciót. Én úgy döntöttem ma délelőtt, hogy 120-ig teljes pozícióval megyek tovább és ha ez bekövetkezne, akkor ismételten átgondolom a forgatókönyvet. Ezzel egyidejűleg a 138 dolláros csúcs sincs túlzottan messze..
Financial Forecasts
cimu topic folytatasa. Minden fenti temaba vago hozzaszolast szivesen latunk.