Topiknyitó: signal2 2025. 10. 06. 14:14

PannErgy célár: 2.322 Ft  

Az OTP 2.322 Ft-ra emelte a PannErgy célárát.
Felértékelődési potenciál: 37%. (2025.10.06.)
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
oldrider szombat, 12:11
Jobban örülnék, ha az egészségügy, oktatás, közbiztonság, kutúra, környezetvédelem került volna szóba és értünk volna el eredményeket, mert ezeket az ágazatokat Orbán tönkretette. Bennünket senki nem fenyeget, indokolatlan állandóan a háborúról beszélni, vagy ha igen, akkor a NATO keretei között kell gondolkodnunk.
oldrider szombat, 11:43
Előzmény: #360  szalab
Amennyire látom, Trump jó üzletet kötött. Orbánnak meg lételeme az orosz olaj, bár ma meg már azt mondják, hogy csak 1 évre szól a szankciók alóli felmentés. Az űrbohóckodás és a hadiipari együttműködés felviszi a 4ig árát, az orosz olaj kapcsán a MOL részvény ára is emelkedni fog. Pannysként nem látom, hogy örülnöm kéne! Az EU-ban pedig mégjobban utálni fognak bennünket!
szalab szombat, 10:22
Előzmény: #357  salaxx
Létezik, bár még csak most kezdi elterjedni. Alapvetően elég pozitívakat olvastam a kis moduláris atomreaktorokról. Nem sokszor mondtam ilyet, de nagyjából elégedett vagyok a kormány által most kötött megállapodással. Amúgy, ha olvasunk a sorok között, az orosz gázról történő lassú leválás megvalósítása ezzel elkezdődik. Ha megépülnek a kis moduláris reaktorok plusz Paks2, akkor tényleg úszni fogunk az áramban , aminek jó eséllyel egyik felhasználási területe a fűtésre használt gáz kiváltása lehet, egyrészt hűtő-fűtő klímákon, másrészt geotermián keresztül. Persze brutális összegekről van szó, amit bárki lesz kormányon, nem lesz egyszerű kigazdálkodnia - de legalább kevésbé lesz mozgástere hülyeségekre elszörni a pénzt.
oldrider péntek, 22:05
Trumpban nem csalódtunk. Amit mond egyik nap, annak az ellentétjét mondja másnap. Most éppen azt mondta, hogy jöhet Magyarországra korlátlan mennyiségben és korlátlan ideig az orosz olaj és gáz Lukoiltól, Rosznyefttől, bárkitől. Győztünk! - Sajnálom...
oldrider péntek, 21:16
Előzmény: #357  salaxx
Épp most mondták az atv-n, hogy működni még sehol nem látták, de a szlovákoknak (Ficónak) már sikerült eladni belőle és mostmár a magyaroknak is. Az a vélemény, hogy ez valóban nagy siker az USA-nak, de nekünk közel sem biztos, hogy jó.
salaxx
salaxx péntek, 20:51
Előzmény: #356  oldrider
azért ettől nem félek :D. Létezik már egyáltalán az a technológia? 
oldrider péntek, 20:46
Előbb fogunk amerikai mini atomerőműveket telepíteni, mint termálkutakat fúrni. El vagyok keseredve!
oldrider péntek, 19:54
Előzmény: #354  oldrider
Az atv-n a szakértők látva a mézes-mázas sajtótájékoztatót (ahol Orbán és Trump egymást dícsérgette és túlnyomórészben az amerikai belpolitikáról folyt a szó), úgy vélik borítékolható, hogy megkapjuk a felmentést az orosz olaj vásárlásának tilalma alól, de szabnak majd szigorú határidőt a leválásra. Az én véleményem, hogy ha így lesz, az jó lesz a MOLnak, jó lesz az üzemanyagok árának, jó lesz Orbánéknak, mert továbbra is lophatnak a külön adókból. Nem lesz viszont jó azoknak akik a zöld energiára való átállás felgyorsulására számítottak. Orbánék a választásokig pedig a nagyszerű eredményeikről fognak hírelni, minden médiából naponta többször ez fog szólni. Kurvára nehéz lesz ezeket elzavarni, mert mind Trump, mind Putyin ezeket a szemét, korrupt, tolvaj autokratákat támogatja. Nesze neked szuverenitás!
oldrider péntek, 19:13
Előzmény: #353  salaxx
Figyelem én is. Orbánt és önmagát dícsérgeti, Baident fikázza. Kíváncsi vagyok beveszi-e Orbántól, hogy Magyarország a geológiai adottságai miatt nem tud leválni az orosz olajról és ezért kivételt tesz velünk. 
salaxx
salaxx péntek, 18:56
Előzmény: #352  oldrider
hát úgy néz ki full befűzte Trumpot...ömleng a dagadtról :S...."nagyszerű vezető, aki sikeres lesz a következő választáson" meg ilyenek mennek. Trump tényleg olyan, mint amit az elemzők mondanak, hogy azt mondja vissza amit az előző 10 percben hallott.
oldrider péntek, 18:07
Előzmény: #349  vcsmate
Remélem én is, hogy a bornyúfejű békegalamb cumira inti döbrögit és csicskáit!
oldrider péntek, 17:59
Előzmény: #350  oldrider
A fideszes cenzorok átírták a sarcolnit harcolnira!
oldrider péntek, 17:57
Előzmény: #349  vcsmate
Az orosz olajat úgysem tudják pótolni, csak drágább beszerzéssel. Legalább a macskás fadíszes kormány kevesebb adót tud majd harcolni! Remélem megbuknak áprilisban!
vcsmate
vcsmate péntek, 17:54
Indul a leválás:
MOL pénteken kiadott pénzügyi jelentéséhez csatolt részvényesi tájékoztatóban ugyanis ez olvasható:
Ha a Barátság-vezetéken szállított kőolaj mennyisége jelentősen visszaesne, a MOL növelni tudná az Adria-vezeték kihasználását, és a szárazföldi finomítóinak beérkező mennyiségét körülbelül 80 százalékban így is fedezni tudná, bár ez magasabb műszaki kockázatokkal és logisztikai költségekkel járna
oldrider péntek, 15:59
Előzmény: #347  vcsmate
A részvény árának kellene felértékelődnie, mert nagyon alulértékelt. Hogy mit hazudozik a geotermiáról meg a zöldenergiáról a macskás fadísz kormány, az engem már régen nem érdekel. Pénzt csak a csókos nereseknek adtak eddig is!
vcsmate
vcsmate péntek, 14:48
Szerintem Trump nem fog engedni az orosz kőolajjal kapcsolatban, így az alternatív zöld energia felértékelődik most már tényleg. Finálé van.
oldrider péntek, 12:59
Előzmény: #345  vcsmate
Azokban most van sztori, ebben pedig nincsen. Bár legalább a 2000-et így is illene elérnie.
vcsmate
vcsmate péntek, 10:58
Az a baj, hogy Rába 4ig duó elviszi a friss tőkét....
TBSZ1982
TBSZ1982 péntek, 10:40
Előzmény: #294  TBSZ1982
A felső trendvonal, mint támasz, tart még (volt visszateszt is).
 Szépen oldalazunk 3 hete. Az RSI langyosodik, de még több idő kellene szerintem erőt gyűteni, amit ideális esetben további, támasz feletti oldalazással, tudnánk biztosítani. 
oldrider péntek, 09:55
Előzmény: #342  vcsmate
Úgy tűnik igazad van, már 1850!
vcsmate
vcsmate péntek, 08:12
Végre péntek, ez a panny napja szokott lenni.
oldrider csütörtök, 19:09
Előzmény: #340  vcsmate
Meg kell elégednünk azzal, ami van. A cég jelenlegi struktúrája, kapacitása, kapitalizációja melletti adatok alapján került szakember által kiszámításra a célár, amely 2322Ft/részvény. Marketing, reklám, sundám-bundám ebbe nincsen kalkulálva. A jelenlegi terv ha jön, a részvény árának el kell érnie a célárat. Ha nem, akkor, az egész elemzősdi egy kalap szart sem ér! - Elnézést, ha nyersen fogalmaztam!

Topik gazda

signal2
signal2
3 5 4

aktív fórumozók

friss hírek További hírek