Hang Seng csak 1 nap szünetet tartott. https://www.cmschina.com.hk/en/CS/Calendar Shanghai egész héten zárvahttps://english.sse.com.cn/start/trading/schedule/
Huha, latom par embernel gyorsan elgurul a gyogyszer. Bocs, nem te irtad, csak a tiedre valaszoltam... Most mar nyugodjal meg. Szerintem akkor maradjunk a kinai piacnal, foleg hogy tegnap megint ment felfele. BABA ugylatom HK ban ma is 5% pluszban.
Nem akarok ezen polemizálni, de a hírügynökségek leginkább azt jelentették, amit a hivatalos források mondtak, illetve saját tudósítóik láttak (akik nagy része jó eséllyel óvóhelyen volt a konkrét támadás alatt). Ebből azt sugallni, hogy a "mainstream" média megbízhatatlan, hazudik, stb. kicsit erős extrapoláció. A BBC jelenleg ennyit mond kb. Most missiles were shot down by Israeli aerial defence systems, an Israeli security official said, while a BBC correspondent in Jerusalem said some military bases may have been hit, and that restaurants and schools were hit.
"Frissítés, 20:15 - Több, mint 20 darab 5. generációs F-35-ös vadászrepülőgépet semmisítettek meg a rakéták Izraelben - az iráni Shafaqna hírügynökség" Es ezt komolyan el is hiszitek? Mindjart 20 darabot, es mindezt egy irani hirugynoksegtol...
Ez vagy 30 becsapódás a Nevatim légibázisra, ez Izrael legnagyobb légibázisa. Izrael jobban teszi, ha óvatosan válaszol, mert jelentős károkozás esetén az irániak bármit ki tudnak szedni Izraelben ezt most demonstrálták. Izrael áramellátása nagyrészt gáz, olaj és szénerőművekre alapszik, ezek könnyű célpontok. Áramhiány esetén pedig nincs kitől importálniuk, az összes szomszédjuk vagy utálja őket, vagy hadban állnak. Szóval én még mindig azt mondom, nem lesz nagy háború, nem lesz kár az olajinfrastruktúrában Iránban.
amikor a sajat szemeddel latod, hogy legibazisokat, lakonegyedeket bombaznak es a bbc, cnn es tarsai szerint a raketak tobbseget elfogtak, kar alig, halott csak palesztin, akkor mi az igazsag? Amig tartott a raketatamadas, eloben sugarzott nehany izraeli tv, az egyik vaskupolas elfogast mutattak is. Utana egy szo nem volt rola, hogy sokszaz raketa ert celt.
"Ezeken lovagol maga? Amit a vaksi szemével lát? A süket fülével hall? A tompa agyával gondol? Azt hiszi, fölér az a mi nagy céljaink igazságához?!"
te nem Placi vagy egy masik nick nevvel?? :D :D tudom, szokott veled itt irkalni, de lehet, hogy csak sajat magaval irkal. nagyon ugyanaz a narrativa, bar te kicsit ovatosabban irsz, ugy ertem, kevesebb hibaval. szerintem Placinak neha annyira elfüstöl az agya, hogy a billentyüzet is füstöl a keze alatt es nem figyel oda, hogy mit gepel, csak a gyors reakcio szamit. Olyan, mint egy western hös, akinek feltetlen, azonnal, csipöböl vissza kell tüzelnie :D :D
Frissítés, 20:15 - Több, mint 20 darab 5. generációs F-35-ös vadászrepülőgépet semmisítettek meg a rakéták Izraelben - az iráni Shafaqna hírügynökség Frissítés, 19:55 - Izrael: „Ez egy hadüzenet, példátlan válasz várható”A masszív támadás következtében két izraeli légibázis teljesen megsemmisült - egyelőre ez nincs megerősítve.
Frissítés, 19:10 - Mintegy 400 rakétát lőttek ki Iránból Izraelre, - The Jerusalem PostAz Iron Dome túlterhelt, több becsapódás is van, több légibázist találat értAz iráni állami televízió szerint az Izrael elleni ballisztikus rakétatámadás csak az első hullám, további lövések várhatóak.
A BBC es egyeb hiroldalak szerint az USA-val karoltve leszedtek a tobbseget, 1 palesztin halott es par lyuk a sivatagban. Megint nem lehet megbizni a mainstream szemetben
A hírek alapján kizárólag palesztin áldozatok vannak. Combat footage reddit oldalon fent van egy videó, hogy egy szerencsétlen személyt a rakéta hüvelye agyoncsapja a járda szélén. Micsoda korban élünk, hogy ez így csak úgy fent lehet neten
Ennyi volt a nagy támadás. Az izraeli hatóságok szerint a lakosság előjöhet az óvóhelyekről, véget ért az iráni támadás. Teherán nemrégi nyilatkozata alapján egyelőre nem is fognak több rakétát indítani. Az izraeli hatóságok arról számoltak be, hogy nagyjából 200 rakétát lőtt ki Irán, áldozatokról eddig kevés hír érkezett (ők is csak könnyebb sérültek) az anyagi károk azonban valószínűleg magasabbak lesznek, mint áprilisban.
Financial Forecasts
cimu topic folytatasa. Minden fenti temaba vago hozzaszolast szivesen latunk.