Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
“ lakossag minimum 30 szazaleka honaprol honapra el” 30? Hát inkább több az aki fizetesről fizetésre él. 30 az a mélyszegény szerintem. Szerintem a felső decilis alja, de legalbbis a 8. Decilis s kb fizetésről fizetésre, megha van is kis vésztartalek meg ingatlan amiben laknak….
Semmi baj nincs sz állampapír és a tőzsde alapján. Különben pont ez az igazság. És ez a baj. Mert mi lesz , ha jön egy risk off üzemmód. A forint gyengülés 1% 150 mrd ot lök az állam adósságon. Nem fogjak elengedni, ha a piac nem kényszerít.
Nem az a baj,h nem tudja a jonep,hogy fontos az ongondoskodas,hanem az,hogy hiaba sohasem volt ilyen jo elni itt,mint most,a lakossag minimum 30 szazaleka honaprol honapra el. Mert 14 evvel ezelott a gyurcsany ellopott mindent.
Nekem a befektetéseim eurózónás részvényekben vannak, de Mo-n élek. Ezért tartok egy kevés, azonnal hozzáférhető forintot. Ha erre kapni akarok pár % kamatot, arra jó az állampapír. A szerepe nem nélkülözhetetlen, de egy kategóriának jó.
Szegény szabadságharcos. Épp a gyarmati sorsból akar kitörni már vagy 14 éve, ezért aztán lefekszik a ruszkiknak és Kínának, mert náluk gyarmati státuszban lenni sokkal jobb
"Aki a magyarokkal köt üzletet, az az Európai Unió növekedési motorjával kerül kapcsolatba"-mondta orbán viktor A mai gdp számokról jutott eszembe! Azé' van min röhögni, vagy sírni!?
Kiveve,ha volt valami lejarat,es az alapkezeloknek kotelezoen potolni kellett. Persze populizmus orszagban ez igy jol eladhato,az 5 eves terv 3 ev alatt teljesult.
Hát aztat írja a zújság, hogy "Meglódultak a lakossági állampapírok értékesítési számai: az ÁKK közlése szerint múlt héten mindegyik lakossági papír kereslete nőni tudott, a legtöbbet a FixMÁP-ból vették a magyarok, ezt a bónusz állampapír, majd a MÁP Plusz követte." nincs itt baj kérem.
mint egyszerű matyar embör. Megsúgom egy átlagember még éves hozamot is alig tud számolni. Több ismerőst én világosítottam fel hogy a 40-50millás panel kiadásra már nem üzlet.
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)