Boby

Regisztráció: 2022-09-27 20:34:07

Hozzászólások száma: 3 059

Utolsó hozzászólás: 2024-06-20 16:42


Tapasztalat: 3
Aktivitás: 1
Népszerűség: 4

felfüggesztés(ek):

Moderáció:
Felfüggesztés a teljes fórumból - 2023-03-18 22:17-ig (20 nap, 0 óra, 0 perc)
A moderátor indoklása:
Személyeskedés
Moderáció:
Felfüggesztés a "Magyar Állampapír tulajok" topikban - 2023-07-22 17:10-ig (21 nap, 0 óra, 0 perc)


A moderálás a "Magyar Állampapír tulajok" topik #8666 sorszámú hozzászólása alapján történt.


A moderátor indoklása:
Folytonos offos poènok, állampapírosok cikizèse, úgy sem akarsz venni, mert minek, van jobb.
Jó pihenèst
Moderáció:
Felfüggesztés a teljes fórumból - 2023-08-19 23:29-ig (10 nap, 0 óra, 0 perc)
A moderátor indoklása:
Személyeskedés
Moderáció:
Felfüggesztés a "Magyar Állampapír tulajok" topikban - 2023-12-05 08:22-ig (30 nap, 0 óra, 0 perc)


A moderálás a "Magyar Állampapír tulajok" topik #13750 sorszámú hozzászólása alapján történt.


A moderátor indoklása:
Eljött az idő egy kis pihenőre, mindenkinek jobb lesz, neked is. Úgy is utalod álllampapírt, meg tulajat is, mindegyik Fidesz propagandista neked, ès csak topikot akarsz rombolni, feszültséget kelteni.
Ott a másik állampapír topik, ott úgy is folytatod
Moderáció:
Felfüggesztés a teljes fórumból - 2024-04-14 12:48-ig (8 nap, 0 óra, 0 perc)
A moderátor indoklása:
Személyeskedés

utolsó 20 hozzászólás

EUR/HUF ma, 16:42
Beszéltem ma egy ismerősömmel a foci vb-ről,akit amúgy nem hallottam még sosem politizálni. A tegnapi eredményről az volt a véleménye, hogy úgy érezte, mintha Brüsszel ezzel a mérkőzéssel akart volna visszavágni.😭😭😭 Az anyagi kár qrva nagy,amit orbánék az országnak okoztak,a mentális, megfizethetetlen !
Magyar Állampapír tulajok ma, 15:36
"Nem gondolom, hogy csak a PMÁP-ra hoznának egy ilyen egyedi szabályt"
Nem kell külön szábályt hozni,mert az ajánlattétel most sem tartalmaz semmilyen ezzel ellentétes kitételt.
EUR/HUF ma, 13:25
Attól függ milyen időtávon nézzük az erőt. Egy évesen gyenge, két évesen erős. Szerintem,és már régebben is ezt vallottam,a jegybank érdeke, egy kontrollált, mérsékelt ütemű leértékelődés,mint a régi szép időkben.
Magyar Állampapír tulajok ma, 13:20
Majd másold be tőlem ezt a részt, légyszi!
EUR/HUF ma, 11:20
"hát az infláció még hazugsággal se lesz 4 %"Ezzel azért vigyázzunk,most derült ki, hogy Varga Judit is csak pletykákat osztott meg férjével. Itt bármi megtörténhet!
https://telex.hu/belfold/2024/06/20/volner-schadl-hangfelvetel-nyomozas?fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTEAAR0pvV8fk0J2kHjnV7msg-WAKO3vS154Dc8IGXxongoNddIkp879AIsrgqM_aem_ZmFrZWR1bW15MTZieXRlcw
Magyar Állampapír tulajok ma, 11:01
"Eredetileg ez a veszélyhelyzet idejére volt csak érvényes, de egy jogszabályváltozás alapján nagyon úgy tűnik, véglegesen velünk marad a sarc - közölte a Bankmonitor...Ugyanakkor a Magyar Közlönyben 2024. június 18-án megjelent 2024. évi XXIX. törvény megváltoztatja a helyzetet. A kérdéses jogszabály alapján ugyanis a szociális hozzájárulási adóról szóló 2018. évi LII. törvény is változik: gyakorlatilag törvénybe foglalják a kamatjövedelmek után fizetendő szociális hozzájárulási adót is. Viszont az a kitétel már nem szerepel az új jogszabályban, hogy ez csak a veszélyhelyzet idejére lenne érvényben.VAGYIS A KAMATJÖVEDELMEK UTÁN FIZETETT SZOCHO EGY ÁTMENETI ADÓNEMBŐL VÉGLEGES TEHERRÉ VÁLT."
Ennyit arról,hogy mennyit ér a szavuk. Végül is a helyzet mit sem változott, szüksége van minden fillérre az ákk-nak.....és jövőre is szüksége lesz.
Magyar Állampapír tulajok ma, 07:47
"Államnak jó ha magas kamatozású papirokat visszavehet."
Nem szeretnék beletaposni a gondosan felépített logikai láncolatba,de elméletileg akik tervezik a visszaváltást,ők pont azért tervezik ezt,mert a hivatalos inflációs számok alapján,nem várnak magas kamatozást, tehát semmiféle magas kamatozású papírok visszavásárlása nincs napirenden. Ami kérdés viszont napirenden van, hogy a befektetők azt gondolják, hogy amíg magas kamatokat fizet az állam,addig tartják a paírokat, amikor meg már nem fizet magas kamatokat,akkor meg majd jól visszaváltják a kötvényeiket,oszt jó napot. Ezzel csak az a baj, hogy a költségvetésből,finanszírozásból viszont hiányozni fog a leköszönők pénze,amit valahonnét pótolni kell(ene). Mit lehet tenni? Lehet vágni a kiadásokon,lehet deviza kötvényt kibocsátani, lehet nehezíteni a kiszállást, lehet a kiszállóknak egy új magasabb kamatozású papírt kibocsátani,illetve ezen lehetőségek mixét alkalmazni. Ja és majd elfelejtettem,fel lehetne számolni az orbán vezette politikai korrupciót, hogy megjöhessenek az eus ingyenpénzek. Amíg ez a dolog meg majd kiforrja magát,továbbra is bmáp ha már állampapír, mert ahogy látom,az alacsony magyar kamatokat senki nem akarja elfogadni és hogy ki mi okból nem,az már egy másik vita témája.
EUR/HUF szerda, 18:44
Ne zavard össze, hogy a hivatalos adathoz hozzá jön még az mnb vesztesége,meg még némi apró és így már 10% feletti a hiány! Ráadásul már legalább két éve,és egyelőre az idei sem mutat érdemi javulást. Minden rendben van.:-))))
EUR/HUF szerda, 14:24
Nem kell ehhez statisztika,elég ha látod, hogy még a használtruha kereskedés is bezár a plázádban. Ez is milyen már? Plázában használtruha kereskedés!?
EUR/HUF szerda, 14:21
Nem Selmechez vagy Sopronhoz van köze,hanem a bányászathoz.
EUR/HUF szerda, 14:14
"Funda-politika-technikai lóf*szok, ennyi erővel lehetne tippmixelnem is. Nem egy agysebészet ez az egész. Szerencse! "
Szerencse=tippmix. Amúgy nem értem miért baj a funda-politika-technikai lóf@sz, valaki bántott, hogy szerencse alapon nyomod, mondta valaki, hogy szerencse alapon ne írd be? Szerintem senki. Akkor meg szerintem hadd maradjon a topik törzsnek a funda-politika-technikai-lóf@sz alap,hátha nekik meg ez jön be. Jó szerencsét!
EUR/HUF szerda, 11:10
Igen,gondoltam.
EUR/HUF szerda, 06:13
Jó vicc, de szerintem esetünkben a belesz@rás az,mikor valaki a valósággal ellentétes dolgokat állít. 
EUR/HUF szerda, 06:10
Legalább tíz éve "ismerjük" egymást, ez az első jó riposztod! Annak ellenére, hogy a többiek lepontozták, nekem tetszett!
EUR/HUF szerda, 06:04
Nem tudok pontos indokot adni, hogy mi végre vállalom a boxzsák szerepet. Egyszerűen annyi butaság és valótlanság hangzik ott el, hogy soxor ezért muszáj beleállnom. Aztán néha megunom egy időre és akkor kussolok egy darabig. Amúgy ez valójában nem állampapír vs. egyebek vita, hanem ideológiai vita. Már amennyiben elfogadom, hogy néhányak valóban a tájékozatlanságuk okán írnak orbitális baromságokat és hazugságokat.
EUR/HUF kedd, 18:19
A szomszéd topikban is olyanokat írnak a BEFEKTETŐK, hogy én csak nézek mint kezdő b*zi a gőzfürdőben és nem tudom eldönteni, hogy komolyan gondolják amiket írnak vagy csak provokálnak!?
EUR/HUF kedd, 18:15
Tényleg kíváncsi lennék, hogy ez a fidesz létforma már a fogantatásnál kódolt, vagy az orbáni agymosás eredménye!?
EUR/HUF kedd, 18:08
A nyírségi romokba bejelentkezett több ezer ukrán tudna erről mesélni!

friss hírek További hírek