slash

Regisztráció: 2022-09-23 06:30:41

Hozzászólások száma: 169

Utolsó hozzászólás: 2022-12-07 05:46


Tapasztalat: 3
Aktivitás: 4
Népszerűség: 5


utolsó 20 hozzászólás

Lakás/Ingatlan árak topik szerda, 05:46
És számold hozzá hogy minden házban 3-4 autó! Apának munkába, apának hobbi, anyának SUV és ha mamahoteles felnőtt gyerekek vannak  akkor nekik is .  etessék csak. 
Lakás/Ingatlan árak topik kedd, 17:59
Jogos. A házunk ahol lakunk és egy kiadott pesti kispanel itthon van. Előnyük hogy a "régi világban"  létesültek. Idén tavasszal mikor kiszálltam az MÁP-ból már nem vettem itthon semmit a horvátoknál vettem egy kis kecót. Élvezzük is, hasitasizok ott is egy kicsit. Meglátom. Lehet rácseszek, lehet nem. Ma reggel 415 az euró. 396on vettem. 
Lakás/Ingatlan árak topik kedd, 16:39
Hát nemtudom. Jogos hogy fárasztó a bérlőkkel baszakodni de inkább begyűjtöm a hasitasiba a bérleti díjat  minden hó elején amit épp most emeltem meg és közben a lakás ott van továbbra is. Mint éppen azt nézni hogy a NER épp most ugrik egymásnak és  minden vagyonomon meg ők ülnek? hát inkább ne.. nézegessem minden reggel az árfolyamot és idegeskedjek? Minden Kormányinfó egy gyomorideg?  Tudom mert 2 évig volt Állampapírom és akkor még a jó nyugodt világ volt.  2023 eleje nagyon komoly lesz. 1M ft konyhapénzt  nem merek tartani a számlámon. 
EUR/HUF kedd, 09:02
414es árfolyam van ma reggel a körúton. Félúton a 430 felé. 
ORBÁN TAKARODJ !!! kedd, 06:46
Én részben Horvátországban élek. Hozzánk képest ők már az űrben vannak gazdaságilag. És a helyiek szerint minden szar. Mondom nekik  a kuna árfolyama olyan stabil évek óta mint a beton. lesz eurotok, az EU simogatja a buksitokat , mentek előre , mi kell még.   gyertek hozzánk a HUF egy év alatt gyengül 20-30%ot. csak rázzák a fejüket ilyen nem lehet. 
EUR/HUF hétfő, 21:26
Itthon a Lidl -ben 6 db kicsi Túrórudi 1050ft. Sparban 1200felett. Régen a 10db-os volt ennyi (se)
Kinder szelet 150ft alatt biztos nincs darabja. simán drágább ez itthon 
Lakás/Ingatlan árak topik hétfő, 09:07
Amikor a gagyi szaniter bekerült abba a házba akkor az 70et se ért. Ráadásul amikor megvetted a házat pont akkor nincs pénzed luxus csempére mert minden szar. Már ha dolgozó ember vagy. Befektetésre is teljesen felesleges mert megjön az új vevő, asszonka bemegy a fürdőbe  és úgyis levereti a kétéves drága csempét. Olyan csempéket láttam a konténerben az utcában hogy sírtam.  
Lakás/Ingatlan árak topik vasárnap, 15:55
Igen. Sajnos nekem Bp belvárosban adnak pénzt full jelenlét mellett. 
Lakás/Ingatlan árak topik vasárnap, 15:22
Igen lehet választani. Szar ház jó helyen vagy jó ház kint a f.ba. Nekünk is lett volna lehetőség Pomázon venni jó házat . Ott álltunk előtte. Asszonynak mondtam hogy remélem tudod hogy innen reggel 7 után autók ezreiben fordul el a kulcs és full szopó minden befelé. Pont tegnap dumáltam egy sráccal mentek frissen átvenni a pomázon épült házat. Mondtam neki hogy Budakalászon a hév átjárónál van egy nagylámpa oda olvasnivalót készítsen be. Hogy az elmúlt öt évben 3szor annyi autó mozog (áll) a városban.  Agglóban nőttem fel . Ezért vettünk beljebb jó BKV közlekedéssel szar házat. 
Lakás/Ingatlan árak topik vasárnap, 15:13
Le ne állj az öregekkel ha jót akarsz!  Az orvosnál magam elé engedem őket mert őket várja a kiscica otthon engem meg hív a fönököm hogy hol a f.ba vagyok éppen. isten ments tőlük! 
Lakás/Ingatlan árak topik vasárnap, 15:11
Szóval öt év.
Lakás/Ingatlan árak topik vasárnap, 15:11
Igen ez jogos. Mi éppen beköltözhetőt vettünk aztáv üt év építkezés házfelújitás. kemény volt. 
Lakás/Ingatlan árak topik vasárnap, 06:42
Pénznyelő régi házat vettem jó helyen 10éve. Ráköltöttem majd mégegyszer a vételárat. Még így is háromszorosát éri. A postaládám tele van "házat vennék az utcában" cetlikkel. Amikor kint nyírom a fűvet fiatal párok megállítanak hogy nem-e tudok valamit az utcában. Nem akarnak kiköltözni a piba.  
Lakás/Ingatlan árak topik vasárnap, 06:34
Szerintem az ingatlan értékének növekedésével nem arányos a bérleti díj növekedés.
Mifelénk mondjuk a lakótelepen egy jó 57es panel olyan 130-150/hó. ára kb egy negyvenes.  BP Békás. 
Onnan 1km re az utcánkban  -kertváros-olyan 80ról indulnak a házak. Pl a velünk szemben lévő ház megér ez százast. Van kis medence kert stb. Egy elvált faszi bérli egyedül -melós- és kizárt hogy 3kiló+rezsit lerakjon érte.  Feljebb haladva még zárul az olló. Egyetlen kivétel ha cég bérli.  barátomnak van egy nagylakása a Móriczon cég bérli, ők lerakják a havi 400at. 
Lakás/Ingatlan árak topik szombat, 07:54
Ja igen. Tegnap itthon voltam. Egész nap mennek fel a hegyre a munkagépek (BP III ker) ezerrel mennek az építkezések. Milyen válság? 
Lakás/Ingatlan árak topik szombat, 07:53
Én is most emelek jan 1-től 10%. Szeptemberben is emeltem 10%ot. Ez van. 
Nyaralóért is többet fogok kérni jövöre. 
Lakás/Ingatlan árak topik 2022. 12. 01. 09:38
Én ezt értem és tudom. Aggló dugig van. Mondjuk én BP utolsó utcájában lakom autót nem kell használni. 
De nem fogok egy 40-50millás panelbe visszacuccolni ami 10 éve 15M ft volt és ugyanazt a dzsuvás kapualjat nézni mint anno.  Volt ürömi kolléganő  3 gyerek , egész nap forgott az anyataxi , vettek két szomszédos panelt a Flóriánnál. Rá is ment az ürömi ház ára. Ő tudja. Aztán panaszkodik hogy nyáron hiányzik a kert. Tudom. 
Lakás/Ingatlan árak topik 2022. 12. 01. 09:35
Tudom, a családiban is van hűlye szomszéd. De amikor bezárkozom a házba a 40centis falak mögé akkor tőlem megbachatja magát mindenki aki kint van. Mikor házat kerestünk egy feltételem volt. Senkivel közös falat se.  Nem qrnak és nem ölik egymást a falam túloldalán mint a panelben. 
Lakás/Ingatlan árak topik 2022. 12. 01. 06:13
"Viszont ha leviszi a szél a sapkát az üzemanyagárról, és a kezükben tartják a  legfrissebb rezsiszámlát a családi ház tulajok, szerintem sokan menekülőre fogják. "
Hova menekülnének? Vissza a városba az agglóból? Nem hinném.  Hallgatni hogy járkálnak feletted?  Soha többé.  Fizikailag is lehetetlen már összepakolni és hozzászoktak a kerthez és a nagy házhoz. A gyerekek is nagyok már hatalmas hely kell. 
Lakás/Ingatlan árak topik 2022. 11. 30. 18:26
Jó kis kecó ez a ház. Ez ilyen Polgár Árpád, dörgicsei Professzor úr kategória. Most itt mi csökkenjen? 
Pár tízmillió  ft nem számít , 400ért meg nem adja oda.  Nem hasitasis panel kategória a vevőkör. Így én kiestem. :-) 

friss hírek További hírek