slash

Regisztráció: 2022-09-23 06:30:41

Hozzászólások száma: 914

Utolsó hozzászólás: 2023-09-21 10:06


Tapasztalat: 3
Aktivitás: 1
Népszerűség: 5

felfüggesztés(ek):

Moderáció:
Felfüggesztés a teljes fórumból - 2023-08-18 20:12-ig (5 nap, 0 óra, 0 perc)
A moderátor indoklása:
ne tegyél be több ilyen videót, légy szíves.

utolsó 20 hozzászólás

Lakás/Ingatlan árak topik ma, 10:06
Lakás/Ingatlan árak topik ma, 10:03
Igen,nálunk ez van. Bár otthon a kényelmes kertes ház  BP-en de mivel kis hazánk egy dögunalmas puszta (már elnézést) ezért járunk a tengerparti lukba nyaralni. Azért is jó a hogy lent nincs kertem mert nem akarok tökig érő fűre és gazra érkezni mert az hazajöve Pestre már garantált. Tehát elég egyszer.  Mindennek van előnye, hátránya. 
Lakás/Ingatlan árak topik ma, 09:13
Én is gyárban kezdtem 1991ben 50ft -os órabérért. 
Lakás/Ingatlan árak topik ma, 08:31
200 millió, mi? :-) 
Lakás/Ingatlan árak topik ma, 08:31
"nem az a nagyon kristálytiszta víz" 
:-)
Mester, du 5 után olyan  a víz egy forró napon hogy a nők inkább bele se mennek.. :-)
Ha jót akarnak maguknak.. :-) 
Lakás/Ingatlan árak topik szerda, 22:25
Én megértelek. Amióta megvan a tengerparti kecó minden percben amikor Budapesten és lent  kisüt a nap komplett idegrohamot kapok a munkában.. mert lehetnék éppen ott is.. a szabim már elfogyott a munka meg nem érdekel.. 
Lakás/Ingatlan árak topik szerda, 09:19
Minden nap kétszer átmegyek villamossal az Oktgonon és pont lesz..om milyen üzletek vannak az Andrássy uton. Nem magyaroknak van, kivéve Rogán Cilike stb. Ellenben ma reggel a TVben a 14-15%os augusztusi inflácó a hírekben az érdekel. Minden ingó és ingatlan vagyonunk olvad, a PMÁP kamat  egy vicc, az ingatlanok árai  libikókáznak bármikor beüthet a szar.   
Lakás/Ingatlan árak topik hétfő, 09:30
nem vagyok elégedett a fizummal meg a bérleit díjjal sem de már nem érdekel. kiégett ötvenes vagyok. :-) A tengert lássam minél többet a többi "az van ami van" 
Lakás/Ingatlan árak topik hétfő, 09:25
A Trieszti olasz régióhoz a horvát Kvarner régió a szomszédos én is 140kmre vagyok Trieszttől. Ha Italia tetszik vegyél ott félig olyan mintha itt lennél, ide rengeteg módos olasz jár a villákat ők bérlik. A Kvarner régió a legolcsóbb Split és Zadar brutál drága. 
Lakás/Ingatlan árak topik hétfő, 08:54
Albánia egy koszfészek jól gondold meg. Nincs közmű, a víz ihatatlan, mindenhol szemét! Onnan tudod hogy az igazi Balkánon jársz hogy kóbor kutyák harapnak seggbe. Görögo. felé már az első szerb kúton ez van..  lehet hogy olcsó de menjen oda a hóhér. Itt tiszta fehér emberek vannak a szomszédban én itt érzem jól magam. Az utcánkban 3 féle szelektív szemétgyűjtés folyik. Tiszta utcák, jó közművek stb. drága de nem lepra. 
Lakás/Ingatlan árak topik hétfő, 08:49
Fater amitől félsz azt elutasítod. Engem meg a palotanegyed nem érdekel pedig a népszínház utcába járok kajálni. MInden BP-en töltött percet gyűlölöm.. csak a qrva pénz miatt vagyok ott. 
Lakás/Ingatlan árak topik hétfő, 07:46
Igen az euro bevezetése után megindultak itt az árak de a Schengeni határ eltörlése is nagyom sokat hozzátett. A határokon folyton szívás volt mióta OFF a határ a magyarok is megindultak ide.  Nézegetek lehetőségeket vannak címek, számok majd otthon a melóban rájuk írok. A horvátok  whatsappot használnak. van hr számom majd onnan rájuk írok nem szabad úgy indítani hogy magyarok vagyunk. A szezon még bőven tart tegnap is kb félház volt a parton ,minden étterem nyitva.    a holtszezon nov-márc között van.   Amúgy neked nem Spain játszik? menőbb mint itt! :-) 
Lakás/Ingatlan árak topik vasárnap, 18:35
Hogy van nálatok ez a Barcelonai projekt? már kivetted? volt már egy szezon? akkor már van tapasztalat. Zagrabi lakás nálam már nem játszik, ismerem sajtóból az ottani lakáshelyzetet, nagyon durva. Nem ismerem a környéket a nyelvet stb . A pesti panel megmarad. Szart se kapok belőle ott már.  
Lakás/Ingatlan árak topik vasárnap, 11:51
Köszi ! Most is itt ülök a tengerparton nincs kedvem hazamenni dobom is a deszkát a vízre és megyek be hallgatom a heavy netalt és szarok mindenre! 
Lakás/Ingatlan árak topik vasárnap, 08:27
40es tehetős családoknak akik lusták gondozni egy kertet, nem kell ház  és bemennek a Pléhboj lakásba.  Eladják a panelt 40ért, hozzátesznek mégegyszer ennyit és máris megvan a 80 miller. 
Lakás/Ingatlan árak topik vasárnap, 08:21
Az egész ország (including NER) pénze a Balatonon csapódik le. Kéne még 3 Balaton és mindjárt olcsóbb lenne az egész dolog.  
Lakás/Ingatlan árak topik vasárnap, 08:11
NEM JÁR egy harmincas párnak kezdésnek egy újépítésű Budán. Nekünk se járt. Kezdjenek panelben aztán majd 40 után.. hagyjuk már ezt.. 
Lakás/Ingatlan árak topik vasárnap, 08:09
Főleg érzelmi kötödés van , nem bírok már BPen élni.. 2-3 hét után hányok a várostól, húzunk le a tengerre. de Pesten a munka, a pénz  meg az orvos.  télen szar a 4 hónap szünet.  1 km a tenger de sportosak vagyunk, séta van és van egy  e-rollerem.  lehet a parton parkolni 15 euro/nap. abból pont eszem egy jót. 
Lakás/Ingatlan árak topik vasárnap, 08:00
A horvát nyaralónkat annyiért adom ki főidényben egy hétre mint a pesti panelt egy hónapra. Ha nem lennénk lent a fél nyarat pont annyit  hozna. Ha szállást kéne bérelnem évi 50 napra amennyit a tenger mellett vagyunk évente az kb 2500euro. 
Lakás/Ingatlan árak topik szombat, 17:53
Nézd amit ők elmondtak az nagyjából reális. Itt is Zagreb-Split-Dubrovnik mánia van. Zagreb az ország motorja. Split egy diliház már igazából árak és minden szempontból, Dubrovnik a nagy cápák területe, angol és amerikai befektetők. Ami nem megtérülős ingatlanra gondoltak az a tenger 1 sor. Ott 200-300e euro egy jó ház. Az valóban soha nem térül meg mert 120-150 euro/éj árnál nem kérhetsz többet. Minden itt sem éri meg. 
Én a kisligában játszom, Kvarner régió, kis 30 nm nyaraló, tenger sokadik sor- 1 km a tenger- nagyrészt családi használat a maradék időben kiadva így csinált egy évi szerény  3-4%ot.  Viszont az értéknövekedés az szépnek sőt odabaszósnak  tűnik tavaly tavasz óta. Elnézve a mostani árakat ma semmi nincs 100e euro alatt a tenger 5kmes körzetében. Én még kunaért vettem. azóta Schengen van , euro van,   jövöre ha eltörlik a kicseszett pályakapukat az is jó lesz. Itt lassú fejlődés van az EU simogatja a horvátokat,  van valami jövökép. Bajok itt is vannak de az itteni Kormányinfó délelőttjén nincs gyomoridegem..

friss hírek További hírek