Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Anno mikor még nem volt jobb opcióm az IBUSZ- nál egészen jó árfolyamok voltak. Revoltnál állítólag az sem mindegy hol és melyik automatából csippantod fel a zsét.
Ha csak ez a két opció van, akkor nézd meg a Self Store Plaza-ban a pénzváltót, ott "csak" 408, nem 410. Budapesten van de nem sok ATM ahol eurót tudsz felvenni. A Standard csomagban 75 000 Ft / hónap az ingyenes készpénzfelvételi limit, felette 2%-os a díj.
Semmi euróban fizetést kapó ismerősöm nincs., Nincsenek melóska haverok akik kint dolgoznak. A FB veszélyes hogy hamis pénzt ad el. Ott sincs nagyon semmi. Annyira utálom már. Nincs itt valakinek nyomorult ezer eurója? a valutaváltó úgy kifingat hogy 5e ft kezelésit számol a 405ös árfolyamra..
szükségem lenne kb ezer euró kp-re. szerintetek ha Pesten a Revomra át utalom és felveszem valami ATMben akkor olcsóbb mint a pesti valutaváltók? mert náluk az árfolyam plussz tranzakciós jutalékkal 410re jön ki . unom már.
Törökország is gyönyörű! És azt nem látja senki, hogy milyen erős a FO$rint a török lírához képest? Ennek is lehet örülni! Mekkora dicsőség ilyen erősen tartani a lírához viszonyítva! A törököknél se halt éhen még senki szerintem. Gondolom többen járnak viszont gyalog... Innen sokan oda mennek nyaralni! Nekik nem kell menni sehová, hiszen egy nyaralóhelyen laknak! Így jó nekik az értéktelenebb pénz is. https://imgur.com/a/O7x8KSJ
"A magyar gazdaság egyensúlyi állapotban van már egy ideje." Ibiza Nudli zajec Spiller, nálatok a Pedofideszben így hívják azt az állapotot, hogy zsinórban 6. éve lesz kb. 5000 milliárd Ft a költségvetési hiány? 4 év alatt duplázódott az államadósság, 16 év alatt már több, mint a háromszorosa lett nominálisan.
A friss levegő nem fog ártani! (a megafo$ dohos szuteréniroda ablak nélkül meg tudja tenni a hatását) (Dejákdani bánkódik még bse atya miatt?? a sokatlátott f@szértővel nem érte be miatyánk ;) )) Ha már kimész nyisd ki a szemed és láss! Érdemes körbenézni a való világban.
És 3év alatt mekkora HUF romlás volt? Mekkora infláció? És 5év alatt mennyit kereshettél PMA-okkal? Senki nem látja a jövőt de az elmúlt időszak adatait érdemes hideg fejjel elemezni. Na további jó mulatást. Megyek a friss levegőre :)
Nem kell 450 nek lenni a FO$rintnak, máshun is elvehetik a pénzt! Kicsit lapozz vissza, nemrég leírtam az autópályadíjakat Osztrák-magyar viszonylatban szgk és mkp. Bolti árak sem véletlenül ott vannak ahol. Jármű névre vétele nálunk miért 77125FO$rint ami a németeknél 41 eur ? 77125/41= 1881,09 eurhuf Ezt a számítást le lehet vetíteni a kotontól a cséplőgépig bármire. 600 alatti árfolyamot ritkán találsz. A minőségi különbség is ott van még. Az azt jelenti, hogy ott egy üveg csokikrémet kapsz, míg itt egy üvegnyi barna masszát, ami nem csoki. De mantrázd csak a narratívát! Tudtad, hogy van aki ilyenért kapja a fizetését? Ez az előállított érték, ami tőle telik. Csoda, hogy nem megy ettől előre az ország?
2024-01-29: (EUR/HUF: 389,2) "400 a reális, de lesz még 382 is. utóbbi a spekiknek lehet iránymutatás. Elég, ha 1 napra visszamegy oda." ---------------------------- Csak 383-ig ment vissza 2024. február 2-án, szóval tévedtem. Viszont a "400 a reális" nagyjából bejött, hiszen most, 1,5 évvel később is kb.400 Ft az euró.
Kádár népe hej. Egyszerű nepek vilagkepe. "nekem van gerincem nem lenne gyomrom hozzá, jol alszom, a tikorbe tudok nezni" mondják. Az a kerdes kit latnak abban tukorben. Mindenki lejarja a sajat utjat.
jelents fel ahogy szoktal. Talan egy datum sem artana az idezethez meg talan hozza kellene biggyesztened a 450 meg 500 as joslataidat. Nem beszelve a pmapos joslataidat Meg a portfoliodat sem merted leirni mert ugy utolag lehet okoskodni. De csikorgasd nyugodtan a maradek fogaidat.
"Mondtam 390-370 a szukebb rangeja.380 a kozepe. Korabban irtam kb a pmap kifizetesre megy feljebb. Csodalkoznek ha 390fole menne persze van benne 2-3 ft tullenges. " Ne kelljen, hogy megint megszégyenítselek mint a tej-, meg a hús jeggyel!
Ha valaki nem helyesel a kormánypártnak és nem a propagandát tolja, az nem jó, tudjuk. Itt minden jó, ez a legjobb hely a világon... Erdogan is ezt mondhatja. Észak-Kóreában is minden szuper! Mostmár bux??? Nem alompapír a menő? Madein is tikre tudta utólag mondani, hogy hol mibe szállt be :) Előre bezzeg nem ... Nem tudod mi lehet vele? Egy szaunaszeánszra igyekezett, utána nem adott életjelet magáról! Elfáradt a nick? Pihen? Csak mint babosko30, vazsi ,... és volt még egy pár ilyen ;)
Itt a "zártosztályon ", ha van valamid már eleve nem lehet helyes értékrended, morálisan... Szekértoló bérenc az lehetsz... Érdekes ha a pénzpiacon, és az életben sikeres vagy, jövedelmed keletkezik, az minimum gyanus. De ha olcsóbban vásárolsz nutellát, meg dobozos sört , akkor jól csinálod.
Sikerült részleges stabilizálást elérni egy a környező országokhoz képesti 3x kamatkörnyezettel! Szép munka! Ki és hun fizeti meg? Azt, hogy 5 év alatt 20% romlás volt csak a FO$rintban, azt észlelted? Az rendben van ugye? Milyen hatással volt ez az átlagnépre?
"A magyar gazdaság egyensúlyi állapotban van már egy ideje. " Időnként fel kell veeni pár milliárd eurót meg dollárt hozzá, hogy az egyensúly fennálljon! Ha így vinnéd a családi költségvetést Schadl már elvitte volna mindenedet ;)
Csak benéztem a zártosztályra. :) kb 3éve 400 +/- 10-20Ft a réndzse a Forintnak. Egyáltalán nem követte le az infláció mozgását sem. Igen Trumpi előre megmondta túl drága a dollár elmondta mit akar csinálni. Lehet számítani a nagy lengésekre és le lehet kereskedni. A magyar gazdaság egyensúlyi állapotban van már egy ideje. Kis országként nagy a függésünk a külső tényezőktől. Én vettem a napokban pár teszkós szatyor eurt a cégnek és korábban 350ért dollárt. "olcsón kell venni" írtam már többször, lefedezem a későbbi esetleges egyensúlytalanságokat. Sokan itt a Forint teljes összeomlását várják mintha csak a gaz zorbán szívná meg ha ez lenne. Zsigeri gyűlöletük elvakítja őket folyamatosan rossz döntést hoznak, persze frusztráltak. Én az emberiségnek Magyarországnak, benne a családomnak és magamnak szurkolok, beleteszem amit tudok. Az élet igazol és állítja ki a bizonyítványt. Ha viszonylagos szabadságban, szép családban a saját értékrended szerint a saját valós igényed szintjén tudsz élni és még egészséges is vagy akkor ez a valódi boldogság és gazdagság. Én megbecsülöm az életet annak minden napját ebben nincs tér ebben a politikának, mégha napi 1-2 órát foglalkozom is a hírekkel a világgazdaság az meg az egyik hobbi.
Látom erre szorgossan be kellett lépni a kamu accountokkal lemínuszolni :D Látszik fáj az igazság. Államadósság 2010 óta (fidesz hatalomátvétele óta), nem 21... az elírtam.
BUX index a tavalyi inflációt meghaladóan ment fel, Index követő alap ,25% ment az idén . Jókat nevettem, amikor OTP stb összeomlásról írtak... Mégis mitől gondolta bárki, hogy a részvényárakban nem fog jelentkezni ? A lakásárban igen, élelmiszerben igen , szolgáltatásokban igen, de a HUF - ban meg illik...? Könyorgöm , mindent lehet előre tudni , csak figyelni kell , és nem szabad bármilyen elfogultsággal a pénzpiachoz közelíteni. Nektek pedofidesz, stb , nekem a bankszámláim növekedése a fontos. Nem a nutella, meg a fagylalt ár lényeg, ittho külföldön, mert ha van rá, akkor mindegy.
Eltűnni ti szoktato , hosszú hónapokra, és ha erősödik egy kósza Ft ot is akkor megjelenttek sáklevráenójtizni... Tudod mit erre mondj valamit : https://www.adossagora.hu/ 2021 hez képest 2 ről 6,5 milllióra nőtt... De semmi gond... EUR árfolyam is 300 alól 400 fölé... Máv is milyen ügyessen működik. Gysev- el is csak kitolni tudnak köhömm tőke emelések. Kórházakban is csak beléptetésre használják a kamerát... hát persze... majd elhisszük nekik... vagy inkább nem.
ÉRDEMES ENNYIRE NYOMNI GÁZT? Csak qrva nagy pénzromlást és inflát csináltak. 2020tól 330,425 ről FO$rint +21,25% 399,474 zlotyi + 0,26% 331,28 korona - 2,73% 321,4 usdeur - 4,52% 315,48 Ilyenkor dagadhat csak a népNEMZETTHy begy a büszkeségtől! usdeurral menve 320on sem lennénk!! Megy itt a jampizás, hogy 400 alatt vagyunk? ötöde ki lett lopva a nép zsebéből a megtakarításaiknak! https://imgur.com/a/7zYngGA
Az usdeurral próbált menni, egész addig a pontig, amikor annak erősítenie kellett volna rendesen pár hete. A szenzációs 15 év 2/3 eredménye: FO$rint +48,42% gyengülés CSAK!!! Nincs 50% sákreválánojtí! usdeur +13,75% zlotyi +8,29% cskorona -3,8% NETÁN ROSSZ IDŐPONTHOZ VISZONYÍTOK? A 434 HEZ KÉPEST KÉNE? https://imgur.com/a/smdbgEi
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)