Pontossan emiatt mondom, hogy ezeknek Mohács kell.
Előbb mélybe kell szállni, hogy onnan felemelkedjen (karakterfejlődés).
Amíg az nem történik meg addig nincs miről beszélni. Itt írnak úthálózatról is, meg egészségügyről is, látszik, hogy a baj nem kicsi, a gyermekvállalási kedv a béka popója alatt (egyes helyeken megszűnt az szülészet --> ha ez nem segít, akkor komolyan nem tudom mi fog).
A gond, hogy kormányváltás esetén is túl sok narancs marad a renszerekben , döntő pozíciókban aki teljes mellbedobással az új kormány ellen fognak dolgozni...
Ez egy leosztott harc.
Előbb mélybe kell szállni, hogy onnan felemelkedjen (karakterfejlődés).
Amíg az nem történik meg addig nincs miről beszélni. Itt írnak úthálózatról is, meg egészségügyről is, látszik, hogy a baj nem kicsi, a gyermekvállalási kedv a béka popója alatt (egyes helyeken megszűnt az szülészet --> ha ez nem segít, akkor komolyan nem tudom mi fog).
A gond, hogy kormányváltás esetén is túl sok narancs marad a renszerekben , döntő pozíciókban aki teljes mellbedobással az új kormány ellen fognak dolgozni...
Ez egy leosztott harc.
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)