A kérdésen már én is gondolkodtam, de szerintem túl, sőt, ha lesz rá lehetőség újra is választják harmadszorra is. Nézz meg minket és szinte biztos vagyok benne, hogy a mi "dumb"-unkat is újra fogja választani az istenadta nép jövőre. ;)
🤣🤣🤣 csodálkoznék, ha Agyarország nem ellenezte volna. Mikor fognak már végre kibaszni minket a g...be az EU-ból??? Ilyen egy köcsög, akadékoskodó "vezetőt", mint a mi viktorkának még nem látott a világ. EU népességének csupán 2,2%-a vagyunk, gazdaságilag meg 1%. Úgy szeretem hallgatni, mikor a magyarok ugye azt mondják a cca. 8-10%ot kitevő magyarországi romáknak, hogy illeszkedjenek be, igazodjanak, hiszen ők a kisebbség, ne csak a markukat tartsák, blablabla. Hm, érdekes, 2,2%-os népességi aránnyal az EU-ban jár a pofánk és tartjuk a markunkat a pénzecskéért. Csak nekem tűnik fel itt bizonyos hasonlóság?? Kedves vezérünk jól prezentálja bizonyos csoportok gondolkodásmódját...
Majd írj El Salvadorból, hogy kedvesek voltak e a tele tetovált gang memberek 🤣🤣🤣 csak viccelek, isten ments! Bár a helyedben most tényleg nem mennék oda. Dumb elnök úr megjegyzés tetszett! Milyen találó! 🤣🤣🤣🤣
+ egy teljesen Factory-resetelt telefont vigyél, összes közösségi médiából + mail fiókból jeletkezz ki, mert rá szokták csatlakoztatni a határon az informatikai eszközöket egy gépre, ami mindent megnéz.
ja tudom, illetve jatszani kell a hulyet, hogy nem politizalunk, nem hallottam rola, ugy tudom dumb elnok ur jo elnok ur, mi baratai vagyunk mr orban baratommal. jelen helyzetben teljes jogfosztottsag van usa-ban, barkire ramutatnak, bezarjak egy ice taborba es viszik el salvadorba valami bortontelepre. nincs mar jog a targyalashoz, birosagi iteleteket szarnak telibe. ha nem lenne lefoglalva minden, repjegy megveve, tuti nem mennek oda.
Eddig sem volt semmi, de úgy gondolom, jelenleg a befektetés gyakorlatilag a rulett szintre avanzsálódott Még hosszú távra sem vásárolnék semmit, max tartós tejet Kíváncsi vagyok, meddig lehet még a dedót folytatni A több trillárd dolláros indexek 2-3%-ot mozognak 1-2 perc alatt Teljesen abnormális ami itt van, szerintem én most egy jó időre kiszálltam a kereskedésből, amim van azt már tartom, de új pénz egyelőre inkább elköltöm, elmegyünk nyaralni, veszek pár dolgot otthonra, stb Aztán majd visszatérek, ha nem lunaticok irányítják a világot
Olyan ez most, mint valami kurva szar rémálom Hihetetlen, hogy 2 hónap alatt le lehet építeni a teljes világrendet... Tényleg nem csodálkoznék egy USA-Kína háborún sem És ami a legjobban fáj, persze a kurva nagy bukón kívül, hogy nem látom, hogy hogyan lehet majd a bizalmat visszaépíteni Gyakorlatilag Trump tökön szúrta az egész USA-t
Financial Forecasts
cimu topic folytatasa. Minden fenti temaba vago hozzaszolast szivesen latunk.