MrSomm

Regisztráció: 2018-01-23 08:43:21

Hozzászólások száma: 676

Utolsó hozzászólás: 2020-07-02 13:14


Tapasztalat: 2
Aktivitás: 4
Népszerűség: 5


utolsó 20 hozzászólás

OTTone csütörtök, 13:14
Ha nem haragszol ezzel nem értek egyet...
Az elmúlt 22 kereskedési nap átlagos forgalma 13,8 mFt. Ha valaki nagyban adná akkor nem ennyi lenne. és a legnagyobb forgalom 32 m Ft volt.
OTTone csütörtök, 11:45
Végül is ha azt nézed, hogy 2017 júliusban 43 - 53 forint között volt az árfolyam és most van 196-206 között, akkor 3 év alatt megháromszorozódott az árfolyam. Akkor igen, mutatja is. Bár ha jól emlékszem akkoriban 10-20 milliós eredményt produkált a cég és most 2-300 milliót. Szóval valóban lehetne feljebb ez alapján. 
De ha EPS-t nézünk akkor most én 5-10 forintra várnám az első féléves eredményt, a lélegeztető üzlettől függően, mekkora hasznot csináltak rajta. Akkor is van tér felfelé.
Ha végre áttolják ezt a 250 Ft-on történő nyilvános kibocsátást, akkor annak elvileg fel kellene tornáznia az árát abba a tartományba... 
Az idő majd eldönti ;)
OTTone csütörtök, 11:00
Jajj elrontottam, mert szeretnék még venni olcsóbban... Akkor lehet azt kéne írnom, hogy már megint szórják ki a pénzt az ablakon feleslegesen meg kamuznak össze vissza... Meg sose kommunikálnak és ráadásul mi is van a nyilvános kibocsátással?
OTTone csütörtök, 10:58
Igen, teljesen igazad van. De ezt ugye ki hogyan látja. Nekem is az tetszett meg a cégben amikor meg 2016 körül olvastam az első pü-i jelentést tőlük, hogy eladtak vmi szoftvert és a befolyó 200 M Ft-ot befektették gépekbe. Nem kijátszották zsebbe a cégből és nem is bónuszokat osztottak maguknak.
Ez a hozzáállás tetszik, hogy olyanba fektessünk ami hozza a pénzt. Remélem a kínai szálon is jön hír hamarosan
Olaj és Gáz szerda, 17:20
Megöl az ideg, hogy nem tudom eldönteni, ezek most jó vagy rossz adatok... EzisAzis
Olaj és Gáz szerda, 17:19
U.S. commercial crude oil inventories (excluding those in the Strategic Petroleum Reserve) decreased by 7.2 million barrels from the previous week. At 533.5 million barrels, U.S. crude oil inventories are about 15% above the five year average for this time of year. Total motor gasoline inventories increased by 1.2 million barrels last week and are about 10% above the five year average for this time of year. Finished gasoline inventories decreased while blending components inventories increased last week. Distillate fuel inventories decreased by 0.6 million barrels last week and are about 28% above the five year average for this time of year. Propane/propylene inventories increased by 3.3 million barrels last week and are about 7% above the five year average for this time of year. Total commercial petroleum inventories increased last week by 1.1 million barrels last week.
Olaj és Gáz szerda, 17:13
Olaj és Gáz szerda, 14:25
Mi lelte ezeket most? (olajat és gázt)
Akko Invest szerda, 14:10
Olaj és Gáz szerda, 12:55

Nem tudom mit csináljak, szóval inkább semmit. Megvárom a délutáni EIA adatokat
OTTone szerda, 09:59
Itt szerintem annyira nem is gáz...
De nekem pl van most olaj és S&P certifikátom, amitől szeretnék megszabadulni....
Olaj és Gáz szerda, 09:38
Nekem az az érzésem, hogy nem lesz egyensúly és most lendültünk át a ló túlsó oldalára. A visszatért termelés miatt arra számítottam, hogy még most betáplálnak a tározókba. Hát nem!!
A saudiak is többet vágtak vissza mint amit terveztek, valamint hajókat sem indítottak az USAba csak 3 db-ot és most ez a nagy kivét a tározókból. 
Ráadásul nem lenne rossz, ha működne a kereskedési rendszer...
OTTone kedd, 22:44
Es Chengdu is stimmel
Olaj és Gáz kedd, 21:48
Pozitív mindenképp, a saudiak többet vágtak vissza mint ígértek. Meg is látszott a hír ura az árfolyamon, emelkedett kb 1$-t
OTTone kedd, 21:28
Szépen halad minden az útján... a következő hírt en vmi kínai üzletet kérnék, ha lehet 
Olaj és Gáz kedd, 10:16
Nem értem mire ez a nagy optimizmus az USA-ban:
""Our expectation is that next week our numbers will be worse," Ducey said at an afternoon news conference. Vice President Mike Pence will travel to Phoenix on Wednesday to discuss efforts to fight the pandemic's resurgence.
Texas and Florida ordered the closure of all their recently reopened bars on Friday.
New Jersey Governor Phil Murphy said on Monday indoor dining will not resume on Thursday as planned and would be postponed indefinitely.
In Kansas, Governor Laura Kelly imposed a statewide mandate requiring the wearing of masks in public spaces, which she said was necessary to avoid another shutdown.
Beaches in Florida’s Broward County and Palm Beach County will not open for the July 3-5 holiday weekend, officials said on Sunday, a blow to residents hoping to celebrate Independence Day there. 
Miami-Dade County has also announced beach closures for the holiday weekend.
AMC (N:AMC), the largest U.S. movie theater chain, on Monday said it was pushing back the reopening of its theaters to July 30 from July 15.
In June, 22 U.S. states reported record increases in new cases, often multiple times, including Alaska, Arkansas, Montana, New Mexico, North Carolina, Oregon and Utah."
Olaj és Gáz kedd, 10:14
Hát igen, én is azt számolgattam, hogy ez a ralli majd minden veszteségem visszahozta volna... dehát no backtrading
Olaj és Gáz hétfő, 22:34
Ettől tartom... bár lehet a Juli 4-e miatt megnő most a kereslet

friss hírek További hírek

 • BÉT
 • Indexek
 • Deviza
   • Forgalom
   • Nyertesek
   • Vesztesek