MrSomm

Regisztráció: 2018-01-23 08:43:21

Hozzászólások száma: 996

Utolsó hozzászólás: 2020-10-28 12:33


Tapasztalat: 2
Aktivitás: 5
Népszerűség: 5


utolsó 20 hozzászólás

Olaj és Gáz ma, 12:33
Imádok g*ci lenni :)
Olaj és Gáz ma, 11:45
Igen, a kockázat kiemelkedő ,de a hozam is.
Én most úgy gondolom felfelé kisebb az esélye még mindig és nagyobb tér is van lefelé az általános pánikkal számolva, mert úgy érzem az most kezdődik és ameddig az arany nem indul meg felfelé, addig szerintem adnak mindent gondolkodás nélkül...
Olaj és Gáz ma, 11:43
Én várom le 3.070-ig, az előző rollover után is az előző tetejéig tették le...
Olaj és Gáz ma, 10:45
Teljesen egyetértek
Olaj és Gáz ma, 08:43
Azért csak esett 3%-ot eddig az olaj...
Az igaz, hogy ha jobb adat jön az EIA-tol akkor lehet vissza is húzzák az olajat
Olaj és Gáz ma, 08:33
Ezt bemásoltam angolul is 😊 Így jár az ember, ha olvasás nélkül szól hozza vmihez.
Épp ezen gondolkodtam, amit írtál. Ráadásul múlt héten nem volt végig magas a kereslet, de a termelés elvileg vissza állt. Ezért lehet csütörtökön meglepetés plusz a betarolásban, mert eddig a leállásokkal volt 46-49 BCF. Azért egy 7-80 BCF-és betarolás nem lenne szép így az igazi fűtés szezon előtt. Bár ebben nem vagyok biztos.
A vírus is terjed és úgy tűnik adnak mindent megint, mert az arany is stagnál. En azt varom, hogy ma vagy holnap megint rekord számú fertőzött lesz és lesz egy meg nagyobb esés, mint a hétfői.
És közben ott az olaj is, ahol az API 4.5M hordó crude és 2.25M benzin stock emelkedést jelentetett, ami a kereslet visszaesést jelent. Főleg ha azt is melle nézzük, hogyan alakult a refinery run.
Olaj és Gáz ma, 08:11
Oil and gas producers on Tuesday had evacuated 157 offshore production facilities and shut wells producing more than 900,000 barrels of oil and 1.5 billion cubic feet of natural gas.
Olaj és Gáz kedd, 22:57
En is Magichez hasonlóan jártam ma... raneztem a certi 140-et ért és gondoltam ez már jó lesz... Aztán meetingem volt kb egy óra és a plusz 30%-bol lett mínusz 5...
Olaj és Gáz kedd, 22:55
Olajnak úgy tűnik kapufa.
API szerint 4.5 M hordóval nőtt a készlet!
Olaj és Gáz kedd, 08:25
Nem azt mondtad a múlt héten, hogy ilyenkor, amikor a natgaswheather ugrik a low-tol highra, fel szoktak rántani? Vagy azt össze szoktad nézni a többi időjárás jelentovel?
Olaj és Gáz kedd, 00:00
És High-ra ugrott a demand a natgaswheather-ön... lehet holnap zárom is a shortomat, de erre még alszom egy picit. Hátha reggelre meglesznek a mai Covid adatok az uSA-ban. Ha pánik lesz, lehet ezt is megütik...
Olaj és Gáz hétfő, 23:58
 An early season polar front continues to impact the interior West, Plains, and Midwest with rain, snow, and frosty lows of -0s to 30s, including snow into N. Texas w/lows of 10s and 20s. The East will be warm this week with highs of 60s to 80s, while the far West will be mild to warm and windy with highs of 60s to 80s. Late in the week, the Midwest and central US will warm back into the 50s to 70s, while the Northeast cools into the 40s to 60s as a weather systems arrive. Heavy rain and wind are expected across the Gulf Coast Wed-Fri as T.S. Zeta arrives. Overall, national demand will be HIGH this week.
Olaj és Gáz hétfő, 17:09
Én most totális shortban vagyok: S&P, DAX, WTI, OTP és persze NATGAS.
Szerintem lesz még a héten eladási hullám, amint bejelentenek még kijárási korlátozásokat az EU-ban
Az USA-ban kinéz egy 100e napi új megbetegedés, ami már szerintem eléri az ingerküszöböt és muszáj lesznek ott is még több korlátozást bevezetni. Bár a választások miatt ennek kicsi az esélye, de ha már nem lesz más lehetőség ott is meg fogják lépni.
Olaj és Gáz hétfő, 17:03
Az investing is rendesen szét volt esve ma...
Olaj és Gáz hétfő, 09:04
Én lehet egy kisebb shorttal kezdem a hetet...
Olaj és Gáz péntek, 21:32
Tegnap este volt rollover a certiben és a nagy contango miatt a decemberi várhatóan tölti a rest. Emiatt akartam shortot nyitni és úgy tunik jó is lett volna, mert 3.35-rol vissza is esett 3.2-re.
De “No backtrading!”
Olaj és Gáz péntek, 20:09
Remelem gyorsan megtérül a veszteség... a hideg korát minden esetben, amikor olvasom ezt az ETF-et!!!
Az ide illő közhely: Nincs más hatra, csak előre! ;)
Olaj és Gáz péntek, 20:05
En nagyon közel voltam, hogy nyissak shortot, de nem volt idom az utolsó 30 percben, mert nagyon sűrű lett és próbálok leszokni a gyors döntésekről. Csökkenteni kellett a pozíciókat  a hosszú hétvégére, a gaz longjaimat is el kellett adni és ez túl sok volt.
De inkább ne legyek pozícióban, mint veszteséges pozíciót nyissak...
Olaj és Gáz csütörtök, 16:36
Na de akkor, van olyan vagány, aki bennt meri hagyni a hétvégére a certi rollover-el együtt?
Olaj és Gáz csütörtök, 16:30
köszi, épp kérdezni akartam, ti hol nézitek... 49B!

friss hírek További hírek

 • BÉT
 • Indexek
 • Deviza
 • Befalap
   • Forgalom
   • Nyertesek
   • Vesztesek