Topiknyitó: Törölt felhasználó 2004. 06. 14. 09:52

EBROKER ismét rossz  

Tisztelt ebroker illetékes urak!
Nem gondolják, hogy az ügyfeleket nehéz lesz így szerezni a régieket mwg megtartani, mivel többször rossz az amugy is gyenge rendszerük.
El kellene már végre gondolkodniuk azon ,hogy tul magas árért nagyon gyenge és állando rossz szolgáltatást nyujtanak ?
Tanácsolom nézzenek körül az Equitas háza táján, hogy ök mitöl tudják sokkal olcsobban és jobban müködtetni a szolgáltatásukat.
Az "uj"nagyobb kapacításu rendszerük is a régit idézik.
Sok sikert a mielöbbi reformokhoz.
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Milan
Milan 2025. 10. 26. 05:36
Előzmény: #165  TElek
Hát a lényeges termékek hiányoznak legtöbbször
Már egy hete panasszal éltem és kértem a kivizsgálását a késlekedésnek a termékek feltöltésének bevezetésével kapcsolatban 
Azért hatásosabb ha teis panasszal élnél és a többiekis akik ha másodlagosanis de használják a hibás ebrok rendszerüket!
TElek 2025. 10. 25. 20:41
Előzmény: #164  Milan

Ahogy nézem a 10.16. megvan. Azokból szerdán működött is majdnem mind.A 10.17 be vannak a silver short certik azokat nem látom még.
Majd azért még megnézem, melyik nincs meg mielőtt írnék. 
https://www.erstemarket.hu/termekek/certifikat-esemenyek?event=1
Milan
Milan 2025. 10. 25. 19:30
Előzmény: #163  TElek
Jó lenne teis irnál..
Kérdezték melyiket tegyék fel az ebrokiba irtam nekik hogy ez nem igy müködik mert voltak olyan idöszakok amikor normálisan müködött akkor a bevezetés napján már kereskedni lehetett az összes új bevezett certivel es két három nap után betöltötték az ajánlati könyveket és a grafikonokat is..
Tehát nemhogy melyiket töltsék fel ahogy kérdezik hanem az összes bevezetett terméket a bevezetés napján kérdezés nélkülis töltsék fel mert igy amilyen szar a rendszerük elveszitik az összes ügyfelüket..!
Pofátlanság ezek semmit nem csinálnak es közbe zuhantak az árak és nem volt ts certi termék ezek semmit nem töltöttek fel az ebrokerbe már több mint 1egy hete!
Nemtudom mire várnak 2025.10.16 óta rendszerhibájuk van egyfolytába?
TElek jó lenbe teis irnál nekik!
TElek 2025. 10. 17. 19:41
Előzmény: #160  Milan

Elfelejtettem nekik írni. 
Remélem valaki írt.
TElek 2025. 10. 17. 19:32
Előzmény: #161  Milan

A certik náluk kb. 2-3 nap (munkanap) a bevezetéstől ha rájuk írsz. 

Short certi egy szál sincs még náluk még kész, az ezüst persze esik.
Még jó, hogy árak voltak ma. 
OTP-nél  pl.  egyből benne volt múlkor. (új ott jövőre lesz) de erős kétségeim vannak , a használhatósággal kapcsolatban is.

Még várok hátha csoda lesz valamelyiknél. 

De mind messze van egy külfödi bróker szintjétől
.Azoknál viszont nincs certi. 
Van amelyiknél van margin számla (de az se egy , életbiztosítás)
Nyelv , messze van , felügyelet problémás lehet , ügyfélszolgálat is, adózás problémásabb lehet.

Egyszer nagyon régen valamit fejlesztettek rajta , amikor átvették az IEB től.
Grafikont talán.
Milan
Milan 2025. 10. 17. 18:38
Előzmény: #157  TElek
Ebroki egy rakás sza* ezek nemhogy okt 15utan dizájn fejlesztèst csinálnak hanem a tehetetlenek mèg az új certiket sem tudjak 2nap óta betölteni majd egy hèt múlva azt írják technikai hiba mindig..
Hogy lehetne innen rendes szolgàltatohoz àtigazolnolni??
Milan
Milan 2025. 10. 16. 10:09
Előzmény: #150  TElek
Leírtad nekik a bevezetett termékek adatait?
Ezek egyre lassubbak a frissitèsekben a fejlesztèsbe pedig semmi elörelépès nincs ami làthato lenne..mert a hibàk rendszeresen ismètlödnek sajnos..
Milan
Milan 2025. 10. 10. 15:55
Előzmény: #156  Boby
A dizájn semmit sem ér ha azok a hibák hiányosságok és megtèvesztö müködès rengeteg kárt okoznak a felhasználóknak 
A CIB ebroker rendszerbiztonsàgàval ès a professzionàlis ès müködési szolgàltatàsok egyszerüsitèsèvel kellene foglalkozzanak ès azt felesszèk mert ez olyan szarul müködik mint amikor az Inter Európa Bank beüzemelte a 2000évek elején..
Boby
Boby 2025. 10. 10. 15:22
Előzmény: #157  TElek
Irónia volt,mert tényleg most kaptam a mailt.
TElek 2025. 10. 10. 15:09
Előzmény: #156  Boby

Szerintem nem a látványvilággal van gondunk hanem, a működéssel.
Ha az rossz. Akkor az  ügyfélémény valahol a pincében található.
Meglátjuk ... Csak nehogy rosszab legyen... (K&H se jobb lett)
Boby
Boby 2025. 10. 10. 14:51
Most kaptam a Cibtől. Egyszer talán a szolgáltatásokat is fejleszteni fogják,addig elégedjen meg mindenki a dizájnnal.
"Kedves Ügyfelünk!
Örömmel tájékoztatjuk, hogy bankunk vizuális arculata 2025. október közepétől fokozatosan megújul.
Az új látványvilágunk a szolgáltatásminőség, a professzionalizmus és a megbízhatóság prémium színvonalát fogja jelképezni. Ötvözi a kifinomultságot a nyitottsággal: prémium minőségű, de közben barátságos, ezzel közvetítve azt a törekvést és ambíciót, amely még inkább vezérelni fogja az ügyfélélmény és a szolgáltatáskínálat további, innovatív fejlesztését......."
Milan
Milan 2025. 10. 10. 14:30
Előzmény: #150  TElek
Tradingviw az fizetös platform
ha fizetös ott mennyi a havi adatszolgáltatási díj?
TElek 2025. 10. 10. 14:21
Előzmény: #152  kardos74

Hm. Fura, múltkor nekem menü nem ment mobilon. 
Most tényleg ment, macerás elérni , de nem lehetetlen.
Gyosmenu az jó lenne több elemes lenne.
Mobil nézetük sajnos nincs. 
Talán valamelyik böngésző támogatja a saját css-t mobilon.
Meglátjuk.
TElek 2025. 10. 10. 13:23
Előzmény: #149  Milan

Nem néztem még van e megbízás módosítás.

Egyből visszvonni szoktam.De majd megnézem van e.

Valamit visszaírtak , hogy hibajavítás folymatban , hátha megy már valami.
K&H nál sincs pl. ilyen.
kardos74
kardos74 2025. 10. 10. 13:08
Előzmény: #146  TElek
android
Milan
Milan 2025. 10. 10. 13:07
Előzmény: #145  TElek
Certi eladàsànàl nekedmàr müködött a stopplimitàras megbuzàs aktivàlàsi àrral hogy a kiütèsi àrat meglehetősen elözni a tranzakció teljesülèsèvel?
TElek 2025. 10. 10. 13:07
Előzmény: #148  Milan

A grafikon annyira nem problmás mert az alapterméket szoktam nézni certinél. 
Investing / Tradingview überel mindent grafikonban.
A certi bevezetés nagyon lassú náluk , több nap.
Szerintük le kell írni mi a konkrét certi (haha, mintha nem tudnák) .... 
Gondolom ígyse lesz hamarabb kész , de majd kipróbálom legközelebb egyből reggel  , ha veszet be újat az erste.
De szerintem ennek nem így kéne mennie.
Milan
Milan 2025. 10. 10. 13:02
Azis szar hogy amikor megbizàst viszek be ès a mozgások gyorsak ès módosítani akarnàm a megbizàsi àrat eladàs vagy vètel esetèn akkor úgy tudom hogy visszavonom a negbizàst ès új megbizâsi àrat adok még ès berakom a mrgbizàst.ez lassú
Olyan kellene hogy a benlèvő megbizàsnàl rögtön tudnâm módosítani piaci àrat a vètelt rèszvèny vagy certifikàt esetèn
Olyan nincs?
Milan
Milan 2025. 10. 10. 12:55
Előzmény: #144  kardos74
Azis hiànyossàga hogy nincs folyamatos online árfolyam szalag az oldalon ès mindigátkell lèpni ha másik rèszvènyárra lennél kivàncsi a Bux folyamatos árjelzèse is hiànyzik a sötèt felületes jó lenne erös fènyben
Ami elönye a CIB ebrokernek hogy kevès internetforgalmat fogyaszt
Hiba azis hogy a bevezetett certifikàt termèkeket nem frissítik ès nincs adat grafikon napokig hónapokig egyes termèkek esetèn
TElek 2025. 10. 10. 12:54
A "NEM" kimaradt a mindig elől.
TElek 2025. 10. 10. 12:53
Előzmény: #144  kardos74
Android vagy Iphone ?
TElek 2025. 10. 10. 12:52
Előzmény: #139  Milan

Certinél valószínleg sokszor mindig működik mert ha túl gyorsan megy lefelé az ár és átugorja egy lépcsőben az aktiválási és a limit árat is.
Meg lehet próbálni messzebb rakni a stoppot a limittől.
STOP piaci jó lene esetenként de az nincs.
kardos74
kardos74 2025. 10. 10. 12:44
Előzmény: #142  TElek
Nekem szalad mobilon is. 
kardos74
kardos74 2025. 10. 10. 12:43
Előzmény: #141  Milan
Nem próbáltam. A turbó certiket meg kerülöm pár éve, nagy ívben.
TElek 2025. 10. 10. 12:37
Előzmény: #137  kardos74
A felülettel nekem se lenne bajom. Lassúnak se mondható egy megbízást relatíve gyorsan be lehet adni. 
Nincs agyonbonyolítva.Max annyi vele a probléma, hogy nem megy mobilon pedig ez megolható lenne.
Ez keresés , vagy szűrés azért időnként jó lenne.
A kiesések viszont ezt elléggé überelik.

Azért nézelődök hátha valami csoda történik valahol ???
De egyikkel se vagyok elragadtatva.

Otp új rendszer , agyonbonyolított , csili wili  webáruház effect .(DEMO alapján !!! Még nincs kész).
 Külfödi piac elérés savanyú.Kb nulla felvilágosítást tudnak adni a fejlesztésről.

K&H lassú jóváírás , fejlesztési hibák, hiányosságok . Cseh felülegyelet ami problémás lehet. 
Gyengye személyes ügyfélszolgálati elérhetoség.(kevés helyen van nem miden fiókban)

Erste talán jobb talán egy fokkal jobb per pillanat , de annyival nem hogy ez döntő legyen.
Ügyfélszolgálat talán itt jobb mint a fentieknél.
A többit  még nem néztem. De a fenmaradóknál sok helyen szabad rablás kategória van.
Milan
Milan 2025. 10. 10. 12:34
Előzmény: #140  kardos74
Próbáltam de certifikàtnàl mèg egyszersem mükődött..
Rèszvèny vètelnèl nem probàltam mert ott nincs olyan gyors mozgàs előtt elèg a bevitt sima ajànlat
Certifikàtnàl lenne èrdekes a stopplimitáras megbizàs müködèse mert ott gyors mozgàsok fordulnak elö
Te probàltàl màr stopplimitàras megbizàssal certifikàttal kereskedni?

Topik gazda

lempi
4 3 3

aktív fórumozók

friss hírek További hírek